Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MarkBlade
Nem érted amit Imy ír. Nem csak az SW ről van szó.. Ez általános lesz. Fizetsz vagy csak csali vagy. Effective megveszed a játékot és ha nem fizetsz a pénzesek pofozózsákja leszel.. ala WOT.
IMYke2.0.0.0
Befejeztem veled. Elegem, van belőled.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Igen eddig még nincs, ezt mondtam, ellenben Tikal meg te állítólag tudtok példákat mondani. 😊
Én meg azt mondtam nyugtával a napot, ehhez ismerni kell mit jelent ez.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Miért túlzás? te láttad ezeket a hősöket? ahogy a földre ér a talpa elhullik a faszra.
Olyan sokan futkosnak össze-vissza a pályákon, hogy nem adok neki 2-3 percet és meghal, ez a leírásból úgy értelmezem cska a levegőben védené.
Az meg amennyit felrepül, talán be tudsz célozni 1 embert amigy a levegőbe suhansz, az ellenfeél meg lent ugrál, aztán megbasznak lent....szerintem ez nem akkora op dolog. Ha ügyesen használja valaki, akkor lehet trükközni vele, de kurva nagy szerencse kell, azt hiszi mindenki, hogy a Battlefrontban mindenki a lábad alatt van és csak fentről lelősz rá a földre. 😛
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.18. 21:43:03

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
"1. Valóban, általánosan mondtad, meg a cod-ok kerültek elő, mivel nem tudok eddig OP dolgokról, ezért azt mondom cod-okban nincs, meg amivel játszottam ott sem hallottam láttam....
Ezért veszélyes általánosítanunk
"

A jó isten adjon már neked tényleg egy kis olvasási és értelmezési képességet!
#294752; #294754; #294760

Gyere vissza, ha megtanultál olvasni, és felfogni azt, amit olvasol!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

FEARka
Kb 2-3 másodpercre érvényes ez. Mert csak repülve és a rakétát használva aktiválódik.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

darkSectorxxx
1. Valóban, általánosan mondtad, meg a cod-ok kerültek elő, mivel nem tudok eddig OP dolgokról, ezért azt mondom cod-okban nincs, meg amivel játszottam ott sem hallottam láttam....
Ezért veszélyes általánosítanunk
2. Reagáltam a többire is. 😄
3. Írtam, ehhez nem kell skill, ellenben nem is tart sokáig.

5000 pont egy hős. Az azért elég sok a játékban. Mellesleg szerintem ezt a képességet butítani fogják, mert 100% damage reduction azért egy kicsit túlzás.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
"De ez a HŐS, akit 1 meccs alatt szerintem örül az ember ha 2x elérhet, ez kevész szerintem."

1 - nem csak a Battlefront 2-ről van szó!
2 - ne csak a képre reagálj, mert nem a BF2 volt a téma végig
3 - a kép a SKILL-es felvetésed okán került beszúrásra --- s nem is válaszoltál.

darkSectorxxx
Hova van írva hogy a meccsekben állandóan ezt a karakter, azaz HŐST használhatod?
A probléma itt van, hiába 100% a védelem, ha ez a karakter egy HŐS.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.18. 21:35:41

darkSectorxxx
Tuti ilyen nagyon ritkán lesz, hogy pénzért annyira OP legyél, sdzerintem itt sok dolog kicsit félre van értelmezve, és a játékban használatban teljesen másképpen működik, csapódik le.
Így olvasva a képet, igaza lehetne Imyke-nek, csakhogy a ballance nem enged korlátlan baromságokat a multiban, mondjuk úgy, hogy picit ha jó vagy és okosan használsz segítségeket, akkor nagyobb az esélye a jó eredménynek.

de még mindig nem érzem azt a nagy pofátlanságot eddig egyik multiban sem.

Aztán lehet lesz olyan, ami pofátlanul előnyt biztosít, akkor én is azt fogom mondani, hogy oké ez gáz.
De ez a HŐS, akit 1 meccs alatt szerintem örül az ember ha 2x elérhet, ez kevész szerintem.

IMYke2.0.0.0
"Amúgy ez marha egyszerű, ezt nem használhatod tudtommal orrba-szájba, ki kell oldani ölésekkel"

Tényleg nem tudsz angolul?!

darkSectorxxx
Tikal-ék is általánosítva beszéltek arról hogy rossz az ha valaki pénzért fejlődik, eltelt fél nap mire kihúztam belőlük, hogy nem is ezzel van gondjuk, mert ez nem gond, hanem az EGYSZERI boost-okkal, azt adtam, az lehet probléma....

én úgy érzem, úgy lehetünk korrektek, ha szétválasztjuk a dolgokat, mert nem minden fizetős multi egyben unfair.

EA nyilatkozata alapján a legerősebb/leghasznosabb képességek/star cardok challengekhez lesznek kötve, így ezeket nem tudod ládából nyitni.

Egyébként amint leszáll darabokra szedhető így is Boba. Na meg a BF 2 alapvetően quest orientált. Hiába csinálsz te egyedül egy Bobával 50:1-es K/D arányt, ha az objektívát a csapatod nem tudja teljesíteni akkor vesztesz és kész. Egy fecske nem csinál nyarat...Battlefront 2-ben meg különösen. Hány, de hány olyan kör volt a bétában is amikor 1-1 játékos iszonyat mészárlást hajtott végre a sorainkban....Mégis elbuktak, mert mi meg csapatszinten csináltuk a küldetést és elvertük őket így is.

Első részben sokkal nagyobb előny volt egy OP hős, mint a Battlefront 2-ben. Ott a játékmódokból adódóan ha mészáros voltál nagy eséllyel lehoztad a csapatnak a kört. 2. részben változtak a játékmódot és ez már közel sincs így.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
MONDOM ez a lényeg, nem lehet általánosítani, ezt mondom, igen vannnak olyan tárgyak, amik gázosak.
De azért írtam vissza azt neked, ami, mert általánostítottad, holott ez tárgyfüggő.

Amúgy ez marha egyszerű, ezt nem használhatod tudtommal orrba-szájba, ki kell oldani ölésekkel, ergó jol kell szerepelned, ahoz, hogy egyszer ezt előhívd, és akkor is annyi, hogy 1 halálig érvényes ez a kis segítség, de ez is akkor lényeg, ha szemtől szembe éppen nekimész valakinek, a levegőbe nem lehetsz vele egyfolytában, ergo a földön megbasznak vele.

Nagyon nem szabad általánosítani....

Ez így csak szépen hangzik, játékban ettől nem leszel mindig első ám.

Ha viszont rosszul tudom és ez a karakter full használhato a mecs alatt, akkor elnézést és akkor adom a pontot.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.18. 21:28:23

IMYke2.0.0.0
Áruld el, ez ellen mit érne bármilyen skilled:

darkSectorxxx
Ne keverd a szezont a faszommal.
Amit ti helytelenül fogalmaztatok meg megkaptátok a pontos választ, ennek egyeltalán semmi köze hozzá. (értsd úgy, hogy amíg nem lett pontosítva az a tény, amit elfogadtam a végén, olyan mondatok hangzottak el, amikben a lényeg pont nem volt leírva, ezért baromság volt, én kivártam míg észrevettétek)
Jó lenne kicsit érteni, hogy mi a különbség a dolgok közt, ha helyesen el van mondva az állítás, akkor azzal lehet érdemben vitázni, itt nem volt vita, én poénnak leírtam, hogy annyira szar voltam, vagyok a multiban, hogy részere nem lenne látszata annak hogy folyton erősebbekkel dob össze a rendszer.

Az igaz hogy másokat sajnálok, és más tekintetben nem vicces a helyzet, de én had tudjam már nálatok jobban hogy nekem mi számít meg mi nem.

Az a része, hogy play to win, az sem mindegy, KURVÁRA nem mindegy hogy az akruális előny miben merül ki, sok dolog, könnyítés, amúgy is skill-t igényel, ezt sem lehet vitatni, mert ez így van.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.18. 21:12:27

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1>

Tinman
Igen.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tikal
másik topikban is vagy 3 napig próbáltuk neki elmagyarázni, nem a te hibád 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Totti5
Én meg azt látom hogy a játékokba egyre több tartalom, lehetőség kerül.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0

darkSectorxxx
Ja értem, mert mintha rémlene egy bundle, de szerintem ott csak a Resi 1 volt benne.

darkSectorxxx
Igen, nekem itt még soha nem volt problémám:

G2A, Kinguin, CDkeys.....arra figyelj, hogy CDKeys.com, nem más, mert van egy hasonmása, megtévesztésből egy másik oldal, kicsit más az url...erre figyelj, amit Imyke linkelt, az a jó.

IMYke2.0.0.0
"Resident Evil-t nem tudom, hogy volt már 10 juró alatt?"

Mivel a 7-es kivételével az összes résszel rendelkezem, így a gyűjteményes tételt nem tettem a figyelőlistámra: nem tudok róla nyilatkozni. Bocs.

TBTPumpa
Eléggé. Nagyon jók a visszajelzések, Forzákat sem vonta még vissza a Microsoft és a Guild Wars 2 kódokat sem az ArenaNet (pedig ők nagyon érzékenyek az ilyesmire). Csak ajánlani tudom!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.10.18. 20:48:08

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Minden vásárlásom sikeres volt. Ez nem piactér, hanem üzlet..
S szinte csak innen vásárolok, a fehérek mellett. Néha még a G2A-ról is.
//Legfeljebb nagyon olcsó forrásból dolgoznak.

wantonly
Megbízható ez az oldal?
darkSectorxxx
Ja értem...amúgy a Syberia 1-2 nekem megvolt, a 3-nál örültem hogy jön, de sok rosszat hallottam megjelenéskor, hogy ez már nem olyan jó mint régen.

Resident Evil-t nem tudom, hogy volt már 10 juró alatt?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.18. 20:46:18

IMYke2.0.0.0
A Syberia 3, gondolom.

IMYke2.0.0.0
Amit már megvettem, azt kivettem a figyelőlistámból.
13,69-ért vettem meg, ugyanitt.
//(Prey)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.10.18. 20:45:39

darkSectorxxx
Ez se kutya.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.18. 20:44:51

Tinman
Durván bugos még mindig.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
8 euróért tiéd lehet a Syberia 3.
~2470 Ft.

//Ugyanitt még nem volt ennyire olcsó a StarCraft II Battle Chest.
~7030 Ft.

//Ez is nagyott esett most: Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass Edition
~3520 Ft

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.10.18. 20:37:53

MarkBlade
Igen mert nincsenek szabályok. Bakker bármeddig lehet early egy játék kötöttség nélkül. Nem az van amit igértek..ez van. Nem sikerült a játék.. Mint az elöbb. A játékost, vásárlót semmi nem védi.
"Miért nem lehet hogy egyszerűen csak jó játétkokat gyártsanak."

A játékiparban HATALMAS pénz van. Még Hollywood-ot is kenterbe veri. Ezek után a kiadó cégek BÁRMIT megtehetnek emiatt....sajnos.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

MarkBlade
Sajna igazad lesz...
MarkBlade
Miért nem lehet hogy egyszerűen csak jó játétkokat gyártsanak. Nem úgy hogy kb mégegyszer annyit ráfizetsz ha teljes játékot szeretnéd élvezni. A mikrotranzakcióval az a bajom ha a karaktert erősíti. Mert mostanában a 3 gombos akció hack slash játékok a nyerők multi beütéssel. És ott nagy előny..pay to win..
IMYke2.0.0.0
A jövő (szerintem):
* szétdarabolás +
* mikrotranzakciók mindenben +
* áremelkedés (mert hát a játékfejlesztés "drága"😉.

Ja, és ha valaki abban a hitben kezdené el ringatni magát, hogy majd az indie-k megmentik az ipart, az nyissa kicsit jobban a szemét...

Kicsit gondolkodtam és ha a nagy kiadók gondolkodásmódját vesszük alapul, akkor a következőt kapjuk:

a) alapjáték + Season Pass (vagy külön-külön DLC-k)
b) alapjáték + mikrotranzakció
c) csak az alapjáték (semmi DLC, semmi mikrotranzakció, ugyanolyan alapárral)
d) csak az alapjáték (10-20% áremelkedéssel)

Láthatóan az embereknek már baromira elege lett az a) lehetőségből.

Erre a nagy kiadók reagáltak is és most el kezdték alkalmazni a b) lehetőséget.

Ezt az emberek szinte azonnal megutálták és most várhatunk arra hogy a kiadók mit lépnek erre.

Ha léteznek csodák, eljutunk majd a c) lehetőséghez, de én ezt 2017-ben - olyan kiadóknál mint az EA vagy Activision - csak úgy tudom elképzelni hogy évről évre csak csonka játékokat fogunk kapni. Nem lesznek DLC-k, nem lesznek mikrotranzakciók, csak alapjáték, de cserébe ez az alapjáték vagy rohadt rövid lesz, vagy hiányos, vagy rohadt tartalmatlan.
EA: Kapjátok be a virtuális pélónkat! Ha tényleg nem akartok perkálni, akkor rendben van, csinálunk nektek játékokat, de ne lepődjetek meg ha mind fos lesz.

Rosszabbik esetben meg tényleg végleg megszabadulunk örökre a DLC-ktől, csak így meg számíthatunk egy kis áremelkedésre.

Ti mit gondoltok? Mi lesz a videójáték ipar jövője?
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2017.10.18. 20:09:26

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Totti5
Akkor mindegy, ami érdekel azt megveszem és élvezem, minden mást meg ( DLC, mikro stb... ) telibaszarom.

darkSectorxxx
80-as jó zenéket linkelj inkább, az engolt nem értem. 😄

Ez az, ami 100% hogy nem fog megvalósulni. Amíg vannak fejlett országok (USA és nyugat-európai országok pl.), addig ők szarnak bele, mert van pénzük. 😞

Totti5
Unchartedé teljesen okés volt ( ugye most a 4ről van csak szó ), egy kicsit még bővítve azt teljesen jó lett volna, de valszeg még a Uncsihoz képest is jócskán gyengusz lehetett az egész koncepció. Order, meg Ryse mint lineáris játékok pedig buktak, és a Quantum Brake sem robbantott, ha meg arra hasonlított akkor nem csoda a kasza. Igazából fogalmunk sincs az egészről, mert sosem láttunk belőle semmit. Nyilván a cél nyitottabb, több lehetőséget tartalmazó világ és gameplay, az tökéletesen illik az SWhez, abban is lehet lineáris storyt pakolni, megfűszerezve sok minden mással is. Meglátjuk milyen lesz, ha lesz.

IMYke2.0.0.0

darkSectorxxx
Nem is kell vitázni, én sem azt akartam, csak elmondtam a véleményemet, az elsőre poénkodtam, ami szerintem nem vita kérdése, tudom mikor multiztam régen mi volt, saját tapasztalat.

a Hellblade, meg azt hittem a mai AAA single játékokal szemben hoztad fel példának, ami nem jogos, mert ilyenek manapság is vannak.

IMYke2.0.0.0
Voltan: remélem, hogy bele is rokkannak...
Zoli: én is ezt olvastam... linkelve is valahol az iponos cikk, ahol közlik.

zorrobomber
"Valszeg az a lineáris SW játék nem volt jó"

Én valami olyasmit olvastam, hogy nem nem volt jó, hanem már nem divat az Uncharted féle lineáris játékmenet, open world-öt akarnak inkább csinálni.

Voltan

Activision: levédeti a multiplayer játékokba tervezett rendszert, ami a gyengébb játékosokat direkt erősebekkel rakja össze, így a gyengébb kénytelen a beépített mikrotranzakciókhoz fordulni, ha sikerélményre vágyik...

Ez azért veszélyes, mert kétélű fegyver. A másik oldalon simán elérhetik azt, hogy a hácé arcok meg elunják, hogy kemper núbokat ölnek halomra, és adott esetben sem az ellenfél skillje miatt veszítenek, hanem mert amaz esetleg elvert 2-300 dodót tápolásra. Szóval ezt a koncepciót csúnyán meg is szívhatják. Remélem, így is lesz.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Totti5
Nem a játékot nem kell megvenni, ne vicceljünk már... mikrotranzakciókat nem kell venni és kész. A játék attól még kiváló lehet.