Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig azokat olyan jó hallgatni.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Per Aspera Ad Inferi.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Next PC upgrade: 2022
Akkor nézzetek szembe a démonaitokkal ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Érdekesség hogy én még a 2011-es Steam Winter Sale-en kaptam INGYEN a Valve-tól. Azóta is pusszantom őket. <3
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Szerk.: Wait! Az ott egy EGÉRKURZOR? <#ticking>#ticking>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.19. 11:55:27
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Steamspy: 483,275
Érdekesség az előzetes demót 1,619,135 szerezték be.....
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
(Sorry - me láma... :S)
Hát nekem akkor még mindig Alan Wake a fav. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
5 ezer forint többlet árkülönbséget már nem érdemes nézni, ez akár örökre is megmarad neked. és tökéletes hangélményt biztosít.
HyperX
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.10.19. 00:17:11
A gaming headsetem kezd meghalni, tud valaki ajánlani egy jót, olyan 20-25 e max magasságban? Jackes legyen, ha lehet, nem feltétlenül kell az 5.1, lehet nagyon jó sztereó is. De ha ebben az árkategóriában van elfogadható 5.1, akkor legyen. A lényeg, hogy sima jack+mikrofon jack legyen a kicsike. A mostani USB-s, és az nem feltétlen jó. Persze ha van lenyűgöző USB-s is ebben az árkategóriában, ám legyen 😄
Köszönöm előre is!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Persze te ítéled meg, csak mondtam, hogy azért akkor elég jól elkapott, ha úgy eddigi legjobbnak ítélted meg. 😊
Meg nehéz egy mértékkel mérni a régebben készült játékokkal, ha a kor vívmányait nem tekintem külön akkor valóban.
Nehezn találni ilyet összeségében. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.18. 23:57:59
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Tényleg egy olyan játék, ahol minden a helyén volt. Nagyon kevés az ilyen (tudnék még mondani, de szerintem itt már mindenki unja az(oka)t ami(ke)t példának felhoznék) 😉
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Huh azért ez bátod vélemény, de ja elég jók voltak. 😄
Mind megvolt, nem vittem végig mindet, de az élmény zseniális volt. A Titán is megvolt, nagyon szerettem, de aztán áttértem a PnP RPG-re, ADnD Second Edition, és persze MAGUS. Na, ott aztán tényleg kinyílt az a világ, amit a lapozgatósok csak pedzegettek. Persze nekem szerencsém volt, nagyon jó dungeon mastereim voltak, aztán később én is azzá váltam azt hiszem 😊 A PnP RPG-nek az a nagy vízválasztója, hogy milyen a mesélő, illetve a csapat. Ha szar, akkor pokoli rossz élmény lesz, és visítva menekülsz, de ha sikerül elkapni, akkor egy életre beleszeretsz 😊
Na meg ott volt a Kaland-Játék-Varázslat az egybefüggő négy könyvvel és varázslatok tömkelegével. De ami mindent vitt, a Titán. Az nem lapozgatós könyv volt, hanem a Titán, ami a világot mutatta be. Komolyan érdekesebb és viccesebb volt, mint bármelyik interaktív cucc. Remek magyar fordítással.
KJK/KJV-n kívül nekem tetszett az említett A sárkány háborúja (némi koppintással a Haláltalizmánból) és A tökél(et)len katona 1-2 (ezek paródiák voltak) is.
Lehet ennyire gyenge voltam régen, vagy télleg nehéz ez a játék.
és a játék végét csak a csítelés segítségével láthattam akkoriban....
Viszont a látottak alapján halovány fingom nem volt, hogy bárki hogy tud elmenni addig, nagyon hosszú és sok boss volt és nehéz volt, még csalással is, többször kellett csalni.
Akkor fiatalabb voltam és először gondolkodtam azon hogy megverem a kontrollerrel azt a ki ezt a faszságot összerakta.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.18. 23:09:11
Mindenesetre én azt szeretem, ha végtelen élet van, de két checkpoint között feltörli velem a padlót. Most például a Ninja Gaiden megy, és nem a 2D-s verzió, hanem a Sigma. Megvolt egy boss már többször is, de még nekimegyek százszor, amíg potion nélkül is lenyomom. Csak azért is 😊 Itt van motivációm.
PL nem poénkodok ezzel, HONFOGLALÓ játékban vannak segítségek, aki játsza telefonon vagy pc-n tudja miről beszélek....
Ott ha ezeket megveszed, akkor ingyen nagyon nehezen szereznél annyit, ha csak nem ritkábban játszol mint más, mint aki fizeti ezeket.
Ésd mondanám ott hogy egy nagyon tetves okos ember megoldaná a dolgot, de nem, ahoz minden kérdésre a választ kívülről kéne tudni pontosan, mert a segítségek nagy része a pontos választ adja meg.
na mindegy, ez csak egy példa, valóban léteznek itt-ott furcsa nem ballance-olt dolgok, de nagyon ritka, sok AAA játékkal játszottam, és nagyon ritka.
Milyen fizessek még1x?
Nem kell semmiért fizetni.
Tévessnen kezelitek, eddig sem kellett semmiért fizetni, sem dlc sem skin sem xxp, sem fegyver semmiért...egy 60 dolláros alap játék egy egész, tökéletesen játszhatsz vele végig költség nélkül, kivéve ha zárt dlc mapokra akarsz menni stb, de ez már más téma.
Amit te mondasz ilyen nincs, mindenki lőfegyverrel megy, minden beta multi fps-t kipróbáltam, nincs és soha nem is volt, lesz a megjelenő játékokban ilyen.
Olyan sincs, hogy akárcsak te egy kis pisztollyal vagy.
Mindenki egyformán gépfegyver, csak annak megfelelőjével.
Látod, elméleti síkon beszélsz erről, ez a gyakorlatban nem létezik, ez amit mondasz a COD GUN mod-ja, vagy mi, abban sem egészen így megy a dolog amúgy.
EGYELTALÁN NEM MINDEGY hogy mit nézünk, kés vs pisztoly vagy pisztoly vs gépfegyver, vagy gépfegyver vs gépfegyver.
Ha fejlődsz, a másik is tud, ha valaki megveszi a fejlődést, más lehet több órát nyomul és eléri ugyanazt 1-2 nap alatt, múlva, a szintek minden fps multiban limitáltak, fixek, nincs tovább, ez évek óta ugyanígy megy.
Az amit ps4 topikban mondtak nagy nehezen, fixen egy eset, hogy INGYEN IS ELÉRHETŐ, ámde limitált HASZNÁLATÚ segítséget lehet venni, az veszélyes játék igen.
Itt viszont nincs semmi.
ha van, akkor nem világos nekem mi alapján erősebb egy játékos a rendszer szemében hacsaknem a szintje alapján, a szint meg pont a vásárlás miatt vagy sima fejlődéssel kiegyenlíthető.
Ha valaki vásárolni fog akkor is vásárolni fog ha nem erősebbekkel van mert nyerni akar, lusta, azonnal akarj, és vagy gyenge tudása van a játékhoz, de van pénze.
Pont most volt hír, hogy a Destiny 2-ben brutálgyorsan elérték sokan a maximum szintet....cod-ban én a beta-ban pár nap alatt elmentem 35-ös szintre az elejétől, mégis alap felszereléseket használtam a legelejétől, ugyanaz történt minden mecsben az eredményességet nézve....+ függvény a csoport, a csoportos játék, amikor egymást segítitek, akár OP karakternél is a Star Wars-ban, ha te jetpack-es Boba vagy akkor a fél világ téged fog lőni...ergó nem sok esélyed lesz nyugisan repkedni.
Skin oké, de miazhogy nem tudod feldolgozni a játékot segítőt.
Pl ha vezsek xp-t hetvenes szintre.
te meg 1 hét játék alatt éred el....
És én nem mondom el neked hogy én megvettem?
Te akkor minden rajtad kívüli 70-es szintűt zavaró játékosnak fogod tekinteni?
Holott lehet csak TÖBBET játszik valaki óra számban, ez a lényeg ha meg lehetne különböztetni a FIZETŐS játékost a NEM FIZETŐSTŐL, akkor lenne a probléma, de nem tudo, mert amíg elérhető minden ingyen is, addig nincsen probléma.
Csak olyan esetben pl, amit említettem, hogy pl veszel egy körre egy játékban egy meccsre valami booost-ot, ami erőssé tesz, amit más ingyen elérhet, de nem annyi számban mint aki megveszi....
De ha fizetsz egy szintért, xp-ben, vagy feloldasz egy fegyvert, AMIT MÁS VÉGLEGES HASZNÁLATRA INGYEN IS FELOLDHAT, azt nem értem hogy zavarhat?
Észre sem veszed a játékben ezeket a játékosokat.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.18. 22:35:12
Aki fizetős előnyhöz jut bármely multis játékban az általában xar játékos és a normális módon fejlődő átlagplayer is földbe döngöli kezdő cuccal is. A játéktudás sokkal többet számít mint bármely OP cucc bármiben. Legalábbis én eddig ezt tapasztaltam.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.10.18. 22:19:25
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha skint adnak mikroba azt még fel tudom dolgozni de játék győzelmet segítő dolgot adni venni az olyan mintha csalnál legálisan.
Most leírva csúnyán hangzik, amit Imyke kiragadt.
Csakhogy mit jelent ez? az erőséget a szintekhez tudja csak vizsgálni a rendszer, a szintek sok játékban nem op-ságot jelent, hanem jórészt a felszerelések sokszínűségét.
Azt hiszem Modern Warfare 2-ben vagy hol pl a legvégén kioldott AK47 egy rakat ultrafos volt az alapon elérhető m4-hez képest, nem értem azt, hogy hol lássam a problémát.
Ha a Modern Warfare 4-ben lesz egy olyan fegyver amu OP-vá teszi a játékost level 100-on vagy hol, akkor azt mondom oké.
De ha ez elérhető ugyanúgy másoknak is, akkor semmi nem fog változni, szépen elmész arra a szintre, aki megölt, mert látod, milyen szinten van, miket oldhatsz ki.
Ha meg microtranzakció van akkor így is úgy is vásárol, aki hajlamos erre a baromságokra.
Ha meg micro kell, nem kell külön rendszer ehhez, csak simán vásárlós dolgokat beépíteni, úgy is vezsik mint a cukrot, mert mindenhol van aki vásárolgat....
Én meg nem emlékszem, hogy a random lobby eddig annyira szelektálta volna a játékosokat szintekben, mert még a legújabb részben is a 35-ös szintűek játszottak a kicsikkel.
Vagy ha nem ez a rendsze lényege, nem a szintezésben értik az erős játékosokat, akkor ezt meg kell vizsgálni mi ez a rendszer, mit értenek ez alatt. Ezért gondolom, látatlanban hogy akkora nagy sötét korszakot nem jelent ez a rendszer...sőtt nem is értem miben fog eltérni az eddigiektől.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.18. 22:05:47
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én ha 1-es szinten vagyok, és összedob egy 70-essel eddig is volt ilyen régen, akkor fefejlődök 70-re és tudom hogy akkor én is 70-es vagyok, de a 70-es játékos simán segbebassza egy 1-es szintű játékos is ha skill megvan.
nekem régen sem jutott eszembe vásárolgatni mikor prestige 10 70-es tagok jöttek ellenem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.18. 21:54:29
* Activision: levédeti a multiplayer játékokba tervezett rendszert, ami a gyengébb játékosokat direkt erősebekkel rakja össze, így a gyengébb kénytelen a beépített mikrotranzakciókhoz fordulni, ha sikerélményre vágyik... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én nem értem miért hagyta figyelmen kívül a választ.
Mondtam, hogy még nincs, ha lesz, akkor meg kell nézni, hogy ez játékban mit jelent, mert nem biztos az hogy tényleg olyan megoldások, amikkel egy csicska játékos is mindenképpen jobb lesz, lehet skill mellé kapsz segítséget.
Mondtak már sokszor sokmindent.
Magyarul azt mondtam előre kár parázni ezen.
Ezt a loot faszságot is általánosítja sok ember, holott a 80%-ban kurvára semmi kárt nem okoznak.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.18. 21:49:33