Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Ja semmi gond, csak Tudd, hogy LIVE-ra vásárolsz, egy és ugyanaz, ha valami win10-en megjelenik, akkor is a live-os xbox játékot veszed meg. 😄
Vagyis nem Xbox, hiszen egy és ugyanaz, szóval no problem, amelyik játék Play Anywhere, azt nyugodtan megveheted, azokat játszhatod mind2 platformon.

a cdkulcs és annak beregisztrálása ugyanaz, mindig a live-on fogod, csak azért van másik felülete, hogy pl a gépiény-t lásd vagy kommentek legyenek szétválasztva, frissítések talán, de ennyi. 😊
Nincs olyan hogy a cdkulcs-ot pc-n írod be, vagy xboxon, hanem live-on, ami egy redszer.

Kicsit olyan mint a PS4 / PS4 pro. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Dzsini
És ez "megmenekülés" vagy "mesterséges fenntartás az emberek szórakoztatására"?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Totti5
Sok fajnak viszont talán ez az egyetlen lehetősége a megmenekülésre, mert a vadonban kiírtják őket.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Egy Forza asszem be fog ugrani, de ez tuti nem :-)

Eleve az állatkínzásról játékot készíteni, az nekem magas. Már a lovakat is nehezen viselem a karámban. Ellenben k. jól néznek ki, amikor egy vadlovakból álló mén átvág egy dombon/réten. Azért tudok rajongani, az állatkerttől rosszul vagyok... még virtuálisan is.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.22. 10:48:27

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Igen... csak hangosan gondolkodtam :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Play Anywhere vagyis PC Win10 is! ( 10.400 huf )

Játékmenet
Sokkal nagyobb állatkerteket építhetünk, mint korábban (alapterület, kifutók és állatok száma, változatossága, látogatók száma stb.).
Nagyobb szabadsággal építhetünk ki utakat a kifutók között.
Az egyes állatok kifutóit részletesebben testreszabhatjuk.

Állatok
Összesen 191 állatfaj – 100 a négy évvel ezelőtti játékból, ehhez jön 91 új faj.
Az új állatok mind egzotikus tájakról, Ázsiából és Ausztráliából érkeznek: jaguárok, tapírok, hangyászok, kenguruk, koalák, kacsacsőrű emlősök stb.

A Zoo Tycoon a National Geographic szakértőivel közösen készült, hogy minden állat kinézete, hangja, mozgása megfeleljen a valóságnak. A szükségleteik is a valóságot tükrözik: mennyire társas lények, milyen környezetet és ételt preferálnak, például.
Egyjátékos mód

Összesen 30 kampány küldetés: 20 az eredeti játékból, plusz 5 új pálya Ázsiában, és 5 új pálya Ausztráliában.
21 „Challenge Zoo” helyszín, ahol szabadon lehet építkezni, meghatározott kihívásokat és rendszeres feladatokat teljesítve.
Sandbox mód: mind a 21 helyszínen (beleértve új tájakat is) szabadon és kötöttségek nélkül lehet építkezni, tekintet nélkül a költségvetésre vagy a kutatás-fejlesztésre.
Teljes enciklopédia: mind a 191 állatfaj részletes leírása, élőhely és a legfontosabb tudnivalók szerint.

Multiplayer
Négyfős kooperatív multiplayer, ahol egyszerre lehet építkezni és menedzselni egy közös állatkertet.
Kereskedés: egymás között lehet adni-venni az állatokat. Ha például az egyik barátunknál született egy állat, amire szükségünk lenne a faj tenyésztéséhez, kicserélhetjük vele, és adhatunk érte valami mást.

Cross-play Xbox One és Windows 10 PC között.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dzsini
Ezért írtam, hogy ráér olcsóbban, mert annyiért már jó lesz két délutánra 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Ha 3 órát írnak 100%-ra, az ugye már egy optimalizált walkthrough... ergo nekem az inkább 7-9 óra, ami nem sok, lehetne picit több, de elmegy. Persze a jelenlegi induló ára még magas, fillérre ennyiért jelenleg egy Witcher 3 GOTY vehető, ami azért egy másik dimenzió.

Dzsini
Sokat ne várj tőle, kb. két délutánra jó egy dungeon crawlernek kivesézős, fény-árnyék hatásokat bámulós első nekifutásra.
Sok nincs belőlük, így belefér, de ha lenne nagyobb választék könnyen átcsúszna a szitán, mint felejthető alkotás. Valószínűleg vannak legalább ennyire vagy még jobban kidolgozott Grimrock letölthető kalandok.

(a speedrun kb. másfél óra belőle, 3 óra alatt van a 100% kill 100% secret változat belőle - persze a játék nem készít statisztikát, így én is utólag kerestem valahol a neten egy térképet, hogy megnézzem kihagytam-e valamit - nem)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.22. 08:00:08

Tinman
<#eljen>

Azért még mindig eléggé érdekel :-)

Fogalmam sincs hogy működik ez az egész. CDkeys-en még nem volt odaírva hogy PC, ezért aggódtam csak.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

darkSectorxxx
Miért ne működne?
Ha megveszed a játékokat neten, nincs win10-es játék, mindig Xbox-ra veszed meg a Live-on és azt használod PC-n.
Egy és ugyanaz

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Nem bírtam ellenállni neki, behúztam CDkeys-en a Forza Horizon 3-at 32 euróért. Leteszteltem, működik PC-n is.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Dzsini
Vaporum - Steampunk Dungeon Crawler
Hm... hát, nem rossz. De nem is túl jó. Az Almost Human feltámasztotta ezt a stílust a Grimrockkal, és az első részhez mellékelték a pályaszerkesztőt is később (steam workshopon át). Na a Vaporum olyan, mintha azzal készült volna néhány lelkes szlovák rajongó keze alatt (pedig nem, Unityt használ).

Pluszok:
+ A fények-árnyékok, a hangok piszok jók. Kicsit nekem sötét volt a játék, de ez a környezetből adódik - jól játszanak a fényekkel.
+ Fantáziadús ellenfelek, bár nem sokféle, de jól néz ki, és mind más harcmodort igényel, nem működik az oldalt lép-fordul-üt stratégia. Még normálon is voltak kemény bunyók - bár inkább azért, mert annyian voltak, hogy nem lehetett táncolni.
+ Közelharc - puskák/pisztolyok - "gadgetek" (energiával hajtott aktiválható bigyók - ez van varázslás helyett) - lehet jó kis buildeket készíteni, nekem sikerült egy elég komoly mészárost összeraknom.

Semleges:
0 - Van egy tucat szint, de valahogy kidolgozatlanok - egy szint, egy adag tennivaló, illetve a végén van egy-egy páros, ahol fel-le kell lépcsőzni. Nem hosszú, de ennyi pont elég belőle.
0 - Folyosó - terem - harc - puzzle - folyosó... ... ... lépcső (vagy lift)
0 - Odaérsz egy teremhez, az ajtók becsukódnak, és bunyó. Lecsapod az ellenfeleket , szintet lépsz, találsz nyomkodni való gombokat, jellegzetes helyekre berakott titkos részeket, néha egy-egy bigyót (kulcs, fogaskerék), amit el kell vinni innen-oda, hogy a következő folyosó kinyíljon. Régimódi, de ez nem feltétlenül baj.
0 - Semmi olyasmi nincs benne, amit egy magamfajta rutinos játékos nem látott már (akár a régi Dungeon Master részekben, akár az első Grimrockban)
0 - Közben megismerhető egy történet, ami eléggé klisés, de elfér. A főszereplő beszél, kommentál csomó mindent.

Két (illetve három) nagy mínusz:
- A szakadékok megölnek. pont. csinálhattál bármit, ha belelépsz vagy belelöknek egy lyukba (és vannak lökdösődős ellenfelek), akkor meghalsz és kész. Ráadásul vannak ügyességi részek, ahol nem nehéz mellélépni.
- Figyelmeztetés nélküli halálos csapdák - úgyhogy minden ajtó előtt és úgy általában 5 lépésenként quicksave, mert sokszor nincs menekvés.
- És a harmadik: EGY (azaz egyetlenegy) szakadék van a játékban, amibe le KELL esni az egyik utolsó pályán - és ez annyira logikátlan azok után, hogy legalább ötven másikba sikerült belehalni, hogy vagy egy órán át kerengtem, mire úgy voltam vele, hogy "na jó, lesz ami lesz". Toll a fülükbe.

Akit érdekel, annak ráér, lesz ez hamarosan jóval olcsóbb is.

zorrobomber
Vissza lehet hekkelni a GOG-os Mafia-ba a kiszedett zenéket:
How to restore the original music

+Mafia widescreen Fix
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.21. 09:07:52

zorrobomber
Tényleg siralmas mennyiségű szabadidő okán most ezt kihagyom, pedig ez már az az árszint amit megérne nekem:
Shadow Tactics: Blades of the Shogun - 21.99$

Tegnap megjelent:
Bomber Crew - 12.74$
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.21. 06:34:09

Most nagyon töröm a fejem, de mintha akkoriban nem lett volna meg a 2. rész sem. De ebben nem vagyok 100%-ig biztos.

Most nézem Steam-en és aszerint 2 évvel később aktiváltam a 2. részt.

MerlinW
2k-tól kaptad nem a Valve-tól😊 Minden Mafia 2 tulaj megkapta.

[merlinw.org]

grebber
LOL atom drága... ennyi volt az egész Humble havi csomag amiben ingyen volt.... <#eljen>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.10.20. 19:19:09

Next PC upgrade: 2022

grebber
Humble Havi óta <#levele>

Next PC upgrade: 2022

wantonly
Dirt Rally 9.99€
TBTPumpa
Mert megszoktad. Nekem is hiányzik, hisz hozzászoktam, de csak idő kérdése és ez is kedvenc lesz (mondjuk sokat már úgysem rendelek tőlük, csak Blizzard gyűjtői változatokat és CD Projekt játékokat). A többi kiadó játékát és/vagy harmatgyenge gyűjtői/limitált kiadásait inkább digitálisan szerzem be (fcking awesome túlárazott digital deluxe edition).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.10.20. 12:10:21

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Atisz
A Baldur's Gate-ben ki lett már vesézve Candlekeep (meglehetősen ügyesen, némi horror elemmel nyakon öntve) és jobban is nézett ki 19 év hátrányával együtt.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Scooter
Sid Meier’s Civilization III: Complete keresi gazdáját. Aki nem akar regisztrálni a Humble-n, vagy csak lusta.
FEARka
Ha valakit érdekel ingyen vihető egy "50%-KAL OLCSÓBB Civilization VI Digital Deluxe" steam kupon. (Gondolom más is kapott.)

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Dzsini
Annyival mindenképp több, hogy van rajta két USB port és controllert is rá lehet kapcsolni.

darkSectorxxx
Szerintem az 😊
Wireless hdmi kábel.

3Error
Ez lényegében egy hosszú HDMI kábel? <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

darkSectorxxx
25 az sok. 😄

bon
Valami kavar lehet a Microsoft-nál, mert ma reggel jött a levél, hogy visszatérítették kérésemre a Age of Empires: Definitive Edition árát. Én ilyet nem kértem továbbra is fenn tartom a vásárlásom és várom a megjelenését.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Tinman
Ott link lentebb, láthatod. Egy játékkal együtt 25 ojrót kicsengetsz és élvezheted is ezt a technológiai szupernóvát.

darkSectorxxx
Ja akkor a kütyü az jo csak éppen mennyi pizér. 😄

Sokkal jobb mint a lajhár lassú 576 oldala. Mai napig nem értem hogy hogy a fenébe nem tudnak összehozni egy épkézláb webshopot.

Scooter
Durván 2 napig ingyenes a Humble-n a Sid Meier's Civilization III: Complete! Október 21-ig aktiválni kell!
Scooter
Szerintem a régi jobb volt. Nem szeretem az ilyen egyen oldalakat. Mindegyik majdnem így néz ki. Sajnos haladni kell a korral.
IMYke2.0.0.0
A Pillars of Eternity-re mondjuk több évük volt, és a motorba is belenyúltak --- de osztom a véleményed.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Aszongya' feldugod a hálózatodra, elindítod a PC-den a játékot és egy másik kijelzőre tudod OTTHON streamelni a játékot és az előtt a kijelző előtt tudod tolni. Éted'? Ez egy csoda. Unatkozó milliárdosoknak, akiknek 1900 m2-es kecójuk van oda... ááá.... oda se, az vesz egy Steam Machine-t :-D

Ez olyan, mint a rasszizmus... nálunk nincs, de igény az vóna' rá.

Tinman
Kísértetiesen idézi az Expeditions: Viking közegét, harcait, emiatt nekem nagyon vótmá' érzésem van. Persze a Unity engine-ből sok csodára nem futja, ahhoz értő kezek kellenek, az meg többnyire nincs. Pedig pozitív példa is akad: Pillars of Eternity. Érdekes ott sikerült olyat alkotni abból a motorból, ami előtt fejet lehet hajtani.

darkSectorxxx
Miért mire jó ez a fos? 😄

darkSectorxxx
Azt a jo édes! 😄

IMYke2.0.0.0
Tales from Candlekeep: Tomb of Annihilation
Dungeons & Dragons
Published on Oct 13, 2017

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Frankó lett (NEEEM). Full HD -ban már az első 4 (!!) játék árát is el tudod olvasni anélkül, hogy görizni kellene. Nagyon hiányzik egy kisebb dobozméret, vagy listázós nézet, hogy használható legyen. Ugyan most hódit a mobile-first designolás, de ez tudtommal nem azt jelenti, hogy a desktop is úgy nézne ki mintha mobil lenne 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
~4.800 Ft a p.k. Száni banda.

Tinman
Szerintem is, mert egy golyórágót nem ér az a hulladék. :-D

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Szerintem azt elgépelték...

Steam Link EBBEN A BUNDLIBAN, 10 euro egy játékkal együtt.
Aki már vett ilyet meg tudja mondani, hogy mennyi a postázás plusszban, honnan küldik, mikorra ér ide?
Rövidítés? 😮 Arról nem is tudtam. Végigvittem szerintem legalább 3x és minden alkalommal szabályosan szenvedtem végig a versenyt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már ha előzőleg a legesélyesebb kocsi megbuherálása szabályosnak számít. 😄
Nem tudom, h kell-e spoiler tag egy 15 éves játékhoz, de na, nem árt. 😄
Tinman
Azt vettem észre, hogy gyenge géppel JÓVAL könnyebb volt megcsinálni, mint egy olyannal ami stabilan vitte a cuccot. Egyszerűen az alacsonyabb frame miatt irányíthatóbb volt a szekér.

Nekem jó gépen volt akkoriban, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy pár próbából meglett. 3/4 órát tuti elszúrtam rá.