Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagyis nem Xbox, hiszen egy és ugyanaz, szóval no problem, amelyik játék Play Anywhere, azt nyugodtan megveheted, azokat játszhatod mind2 platformon.
a cdkulcs és annak beregisztrálása ugyanaz, mindig a live-on fogod, csak azért van másik felülete, hogy pl a gépiény-t lásd vagy kommentek legyenek szétválasztva, frissítések talán, de ennyi. 😊
Nincs olyan hogy a cdkulcs-ot pc-n írod be, vagy xboxon, hanem live-on, ami egy redszer.
Kicsit olyan mint a PS4 / PS4 pro. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Eleve az állatkínzásról játékot készíteni, az nekem magas. Már a lovakat is nehezen viselem a karámban. Ellenben k. jól néznek ki, amikor egy vadlovakból álló mén átvág egy dombon/réten. Azért tudok rajongani, az állatkerttől rosszul vagyok... még virtuálisan is.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.22. 10:48:27
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Játékmenet
Sokkal nagyobb állatkerteket építhetünk, mint korábban (alapterület, kifutók és állatok száma, változatossága, látogatók száma stb.).
Nagyobb szabadsággal építhetünk ki utakat a kifutók között.
Az egyes állatok kifutóit részletesebben testreszabhatjuk.
Állatok
Összesen 191 állatfaj – 100 a négy évvel ezelőtti játékból, ehhez jön 91 új faj.
Az új állatok mind egzotikus tájakról, Ázsiából és Ausztráliából érkeznek: jaguárok, tapírok, hangyászok, kenguruk, koalák, kacsacsőrű emlősök stb.
A Zoo Tycoon a National Geographic szakértőivel közösen készült, hogy minden állat kinézete, hangja, mozgása megfeleljen a valóságnak. A szükségleteik is a valóságot tükrözik: mennyire társas lények, milyen környezetet és ételt preferálnak, például.
Egyjátékos mód
Összesen 30 kampány küldetés: 20 az eredeti játékból, plusz 5 új pálya Ázsiában, és 5 új pálya Ausztráliában.
21 „Challenge Zoo” helyszín, ahol szabadon lehet építkezni, meghatározott kihívásokat és rendszeres feladatokat teljesítve.
Sandbox mód: mind a 21 helyszínen (beleértve új tájakat is) szabadon és kötöttségek nélkül lehet építkezni, tekintet nélkül a költségvetésre vagy a kutatás-fejlesztésre.
Teljes enciklopédia: mind a 191 állatfaj részletes leírása, élőhely és a legfontosabb tudnivalók szerint.
Multiplayer
Négyfős kooperatív multiplayer, ahol egyszerre lehet építkezni és menedzselni egy közös állatkertet.
Kereskedés: egymás között lehet adni-venni az állatokat. Ha például az egyik barátunknál született egy állat, amire szükségünk lenne a faj tenyésztéséhez, kicserélhetjük vele, és adhatunk érte valami mást.
Cross-play Xbox One és Windows 10 PC között.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Sok nincs belőlük, így belefér, de ha lenne nagyobb választék könnyen átcsúszna a szitán, mint felejthető alkotás. Valószínűleg vannak legalább ennyire vagy még jobban kidolgozott Grimrock letölthető kalandok.
(a speedrun kb. másfél óra belőle, 3 óra alatt van a 100% kill 100% secret változat belőle - persze a játék nem készít statisztikát, így én is utólag kerestem valahol a neten egy térképet, hogy megnézzem kihagytam-e valamit - nem)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.22. 08:00:08
Azért még mindig eléggé érdekel :-)
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ha megveszed a játékokat neten, nincs win10-es játék, mindig Xbox-ra veszed meg a Live-on és azt használod PC-n.
Egy és ugyanaz
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Hm... hát, nem rossz. De nem is túl jó. Az Almost Human feltámasztotta ezt a stílust a Grimrockkal, és az első részhez mellékelték a pályaszerkesztőt is később (steam workshopon át). Na a Vaporum olyan, mintha azzal készült volna néhány lelkes szlovák rajongó keze alatt (pedig nem, Unityt használ).
Pluszok:
+ A fények-árnyékok, a hangok piszok jók. Kicsit nekem sötét volt a játék, de ez a környezetből adódik - jól játszanak a fényekkel.
+ Fantáziadús ellenfelek, bár nem sokféle, de jól néz ki, és mind más harcmodort igényel, nem működik az oldalt lép-fordul-üt stratégia. Még normálon is voltak kemény bunyók - bár inkább azért, mert annyian voltak, hogy nem lehetett táncolni.
+ Közelharc - puskák/pisztolyok - "gadgetek" (energiával hajtott aktiválható bigyók - ez van varázslás helyett) - lehet jó kis buildeket készíteni, nekem sikerült egy elég komoly mészárost összeraknom.
Semleges:
0 - Van egy tucat szint, de valahogy kidolgozatlanok - egy szint, egy adag tennivaló, illetve a végén van egy-egy páros, ahol fel-le kell lépcsőzni. Nem hosszú, de ennyi pont elég belőle.
0 - Folyosó - terem - harc - puzzle - folyosó... ... ... lépcső (vagy lift)
0 - Odaérsz egy teremhez, az ajtók becsukódnak, és bunyó. Lecsapod az ellenfeleket , szintet lépsz, találsz nyomkodni való gombokat, jellegzetes helyekre berakott titkos részeket, néha egy-egy bigyót (kulcs, fogaskerék), amit el kell vinni innen-oda, hogy a következő folyosó kinyíljon. Régimódi, de ez nem feltétlenül baj.
0 - Semmi olyasmi nincs benne, amit egy magamfajta rutinos játékos nem látott már (akár a régi Dungeon Master részekben, akár az első Grimrockban)
0 - Közben megismerhető egy történet, ami eléggé klisés, de elfér. A főszereplő beszél, kommentál csomó mindent.
Két (illetve három) nagy mínusz:
- A szakadékok megölnek. pont. csinálhattál bármit, ha belelépsz vagy belelöknek egy lyukba (és vannak lökdösődős ellenfelek), akkor meghalsz és kész. Ráadásul vannak ügyességi részek, ahol nem nehéz mellélépni.
- Figyelmeztetés nélküli halálos csapdák - úgyhogy minden ajtó előtt és úgy általában 5 lépésenként quicksave, mert sokszor nincs menekvés.
- És a harmadik: EGY (azaz egyetlenegy) szakadék van a játékban, amibe le KELL esni az egyik utolsó pályán - és ez annyira logikátlan azok után, hogy legalább ötven másikba sikerült belehalni, hogy vagy egy órán át kerengtem, mire úgy voltam vele, hogy "na jó, lesz ami lesz". Toll a fülükbe.
Akit érdekel, annak ráér, lesz ez hamarosan jóval olcsóbb is.
+Mafia widescreen Fix
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.21. 09:07:52
Shadow Tactics: Blades of the Shogun - 21.99$
Tegnap megjelent:
Bomber Crew - 12.74$
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.21. 06:34:09
Most nézem Steam-en és aszerint 2 évvel később aktiváltam a 2. részt.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.10.20. 19:19:09
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.10.20. 12:10:21
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Wireless hdmi kábel.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez olyan, mint a rasszizmus... nálunk nincs, de igény az vóna' rá.
Dungeons & Dragons
Published on Oct 13, 2017
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Aki már vett ilyet meg tudja mondani, hogy mennyi a postázás plusszban, honnan küldik, mikorra ér ide?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem jó gépen volt akkoriban, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy pár próbából meglett. 3/4 órát tuti elszúrtam rá.