Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.24. 11:17:23
Ööööö... nem. Sokunknál egy bő évtizeddel mellélőttél 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Pár éve még azon voltam hogy a Gothic-ot is inkább passzolom, mert egyszerűen túl régi már, azt gondoltam biztos nem olyan jó már a gameplay meg a sztori hogy megérje a "szenvedést". Most meg kattant bennem valami és vágytam erre a játékra, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz belőle.
Úgyhogy ja, 23 év már eléggé sok, de mégsem vagyok az a korosztály ami ti vagytok. Ti kölyök korotokban olyanokkal nőttetek fel, mint Baldur's Gate, Half-Life 1, Thief, Heroes of Might and Magic, Fallout 1, szerepjátékos könyvek stb.
Én meg olyanokkal, mint: FEAR 1, CoD 2-4, NFS Underground 1-2, Most Wanted, Left 4 Dead, MoH Aliied Assault, No One Lives Forever stb.
A ti játékotok túl régiek számomra és kész csoda ha mégis kedvem támad az egyikkel játszani. (bocs a regényért)
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2017.10.24. 11:06:42
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
El is kezdem majd megint őket. GK-ra adós vagyok úgyis egy végigjátszás élménybeszámolóval.
Next PC upgrade: 2022
Hát pár 100 óra belement, de az életben nem jártam vele így. Igaz nem is Day1 toltam, hanem kb. 1 évvel a megjelenés után.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként én is kb. 5-6 éve játszottam végig és kifejezetten tetszett a grafika, remekül megcsípték a középkori hangulatot.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Fogalmam sincs meddig fogok eljutni a játékban, de ha majd lesz valami, talán majd elmesélem.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Rendben van, hogy ne ugorjunk egymás torkának, támogatom, de más véleményére is nehéz reagálni, ha azt a safe space-e megtámadásának érzi. Nem kell mindent támadásnak venni.
Adjál érte akkor 200 eurót mit bánom én. Már a véleménybe is képesek belekötni az emberek komolyan mondom semmi értelme ide járni.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.10.23. 19:44:38
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Viszont ha én AC-ért 45 eurót adok, helyeztessetek gondnokság alá!
Én egyébként 28-ért vettem. Annyit simán megért.
AC Originsért is 45 eurónál többet nem vagyok hajlandó adni.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Plusz a másik kérdés hogy a Shadow of War-ban fejlődött-e a harcrendszer vagy ugyanolyan mint az előző részben?
Kétségtelen, hogy rá lehet unni, de kis szünet után jó visszacsöppenni bele.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.23. 17:33:21
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nyerhettél volna valami játékot is. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.23. 17:07:51
You won a new game!
Middle-earth™: Shadow of War™ Gold Edition" <#taps>#taps>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nekem ez is nagyon bejött. Erősen sztorira mennek, lineáris pálya, gyönyörű graf, mondhatni Remedy a PC-s naughty dog. Látványos harcok, az idővel szórakozás jópofa, de mindenből épp annyi van, hogy még ne unjon bele az ember. Itt-ott már kicsit túlzónak éreztem a sok képen ugrálást/villódzást, de amikor megáll az idő és minden borul stb nagyon látványos, el lehet nézelődni.
Ha a saját gépemmel is meg tudom majd hajtani biztos beszerzem, újabb végigjátszásnál más választást hozok a döntési pontoknál.
a grafika habár nagyon szép volt, főleg a közelik, egyik kicsit homályosnak éreztem (ultrán)
meg jó volt, hogy a falon lévő képek, stb tűélesek voltak, nem csak egy pacni mint régen.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.10.23. 12:37:30
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
példa a szkriptelt cuccokra: igen illúzióromboló amikor a robotkutya(?) elől menekülsz, becsúszol valami kis izé alá, és csattog utánad a foga. Na ott meghaltam, aztán a következő alkalommal véletlenül futás helyett kúszni kezdtem, csigalassúsággal, és pont ugyanúgy 2 centire csattogott a fog. Nem lepődtem meg, de ettől még gáz. Mondjuk tudom hogy valakinek nincs gondja ezzel, de úgy sokkal nagyobb élmény, amikor nem huzalozva van egy ilyen vagy ehhez hasonló esemény.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.22. 20:56:38
//A legolcsóbb eddig a WinGameStore-ban volt, 19,06 euróval.
Mondhatjuk, hogy az Elex bizony egy vérbeli PB játék és bizony nagyon jó visszatérni ehhez a recepthez. A harc tök olyan, mint a régi részben, csak talán egy picivel dinamikusabb (akinek nem áll rá az agya az szívni fog mint a torkos borz). A jetpack nagyon sokat dob amúgy a szokásos PB harcon és játékmeneten is ugyanígy harcban is használható és használandó a jetpack, illetve a felfedezésnél hatalmas segítség (egyébként a teleportálási helyek is, mert hogy az Elex világa iszonyat nagy).
A modern és a középkori keverése meglehetősen jó. Az Elex világa egy poszt apokaliptikus világ ahol a technológia, a mágia és a szabad szellemű rablónépség ugyanúgy megtalálható. Ennek tükrében előfordul, hogy a karddal felszerelt berzerkerek a technológiaguru clericekkel csapnak össze. Főhősünk is használhat mágiát, technológiát, lőfegyvereket, pszí képességeket, ahogy különböző drogok vagy íjakat, fejszéket is akár. Nem tudjátok elképzelni mekkora változatosságot és ízt ad ez a dolog a játéknak.
A világ hatalmas és tele van tennivalóval. A küldetések többféleképpen végződhetnek és számtalan módon teljesíthetőek. Képességeinek nem csak a tevékenységünkre, de a beszélgetésekre is kihathatnak. Egyébként a képességek nagyon ötletesek és egytől-egyig használhatóak. A PB játékoknak már megszokott pakoljuk ki a várost ha senki nem figyel most is működik és bizony meg lehet így gazdagodni. Azonban amit megkeresünk a rabláson azt el fogjuk költeni a tanítóknál és egyéb dolgokra az biztos.
A játék kifejezetten nehéz főleg a különböző lények tudnak seggberúgni. Alapvetően vannak könnyebb területek ahol lehet boldogulni, de olyan, hogy kipucolunk egy területet az ellenfelektől olyan max magas szinten fordul elő. Mindenhol vannak olyan lények, amik feltörlik az emberrel szó szerint a padlót, így érdemes lesz magas szinten visszatérni ezekhez és jól bosszút állni rajtuk a korábbi sérelmekért.
Hogy ajánlanám-e 50 euróért az Elexet? Annyiért nem, de ha megrögzött PB rajongók vagyunk akkor 30 eurót már megérhet. 15 euró körül kifejezetten ajándék lesz ha egyszer leárazzák annyira a kulcsos oldalak.
Wolfenstein the new order le is pörgött.
Nem voltam vele tisztában, hogy ilyen jóra sikerült a single player campaign. Persze, hallottam hogy jó, de fogalmam se volt mit várjak. Elejétől a végéig lekötött, változatos helyszínek, stealth és loud együtt. Ráadásul jól is néz ki, amit végre élvezhettem is. Szuper lett.
// Következő: Quantum break. Act 1 et már végigtoltam, egyelőre minőséginek tűnik.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.