Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Dark Souls (1): Prepare To Die Edition - karaktergenerálás = 10 perc 50 mp
Dark Souls II: Scholars of the First Sin - karaktergenerálás = 5 perc 17 mp
És tényleg nincs értelme többet foglalkozni a témával. A játék nem a karaktered nézegetéséről / közelről csodálgatásáról szól 😊
Nekem az az első 3-5 perc volt. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
aztán a sor végén ott voltak a Roland cuccok a 16 és 32 megás hangszerkészlettel... ahogy annak "szólnia kellett volna"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
31-32.000 Ft volt akkor, amikor kb. fater 1 havi fizuja ennyi volt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.10.24. 14:29:43
A Thief 1 a legjobb lopakodós FPS, szintén remek sztorival és hangulattal. Ne hagyd ki.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
De a pit stop megvolt, saboteur, last ninja, interkarate 1-2, barbarians meg egy rahedli mas cim de annyira melt nyomot nem hagyott bennem mint aztan az elso "modern pc-s" jatekok. Nekem onnantol datalodik a rajongas: warlords2, warcraft1-2, master of magic, heroes 2 lettek az igazi merfoldkovek de persze becsuszott jopar mas nev is csak azok pont h abban erositettek meg h csak ideig-oraig kotnek le, de nem hosszu napokra. (Pl a doom1-2 leporgott de semmire nem emlekszem belole csak h ido utan marha unalmas/monoton volt es viszonylag gyorsan felcserelte a zenejet/hangeffektjet a borzaszto minosegu mono kazettas magnobol uvolto F.O. System 😊 )
De ennyi eleg a nosztalgiabol szal csendben megjegyzem h a Satellite Reign iszonyu fasza kis cucc. Van egy idegesito bug ugyan de meg igy is atom elvezetes cyberpunk cucc. Nagyon sikeresen kapja el a hangulatot imho.
A Quake csupa kocka-pixel vér és lássuk be, hogy a TR is csupa állatkínzásról, meg kihegyezett karókba való leesésről szólt 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Van-e olyan nagy cím, amire csorog a nyálam? Már nincs.
Izgalommentesen nézek elébe ezeknek a vásároknak már. Remélem, nem hangzik annyira szomorúan --- nem annak szántam.
A jó hír a dologban, hogy ezekben az időpontokban, illetve innentől kezdve folyamatosan várhatóak a Steamnél olcsóbb oldalakon is leárazások.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A 3. rész is szuper volt, bár elvesztette az 1. rész egyik legnagyobb találmányát: hogy milyen katonát tudtunk képezni, az magától a vártól függött. Voltak olyan értékes várak, amik baromi erős egységeket tudtak gyorsabban képezni másoknál, így nyilvánvalóan ezek elfoglalásra prioritást élvezett.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.10.24. 14:16:43
Áh: Ez a zene a videóban előhozta a nosztalgiát. Erre nem számítottam. <#rinya>#rinya>
Persze miután az ember beállt tűzvarázslónak, ez a kis hiba még inkább a háttérbe szorult.
Baldur's Gate ügyben jó hírem van: nem körökre osztott 😊))
Ugyan körök (round) és fordulók (turn) szerepelnek a leírásokban, teljesen valós idejű. Nagy élménytől fosztod meg magad ha kihagyod, mivel a szerepjátékok (egyik) legnagyobb mérföldkövéről van szó. Mind a sztori, mind a megvalósítás azóta is a legjobb. Az a vicc, hogy néhány fiatalabb (akár grafikafüggő) ismerős szerint is a legjobb, pontosan ezen paraméterek alapján.
A Fallout-ról meg annyit, hogy a Bethesda féle Oblivion klónok a közelébe nem érnek az eredeti 1-2-nek (a Tactics megint csak kerülendő), amiket szintén ajánlok kipróbálásra, annak ellenére, hogy a 256 színű grafika valóban riasztó (már '98-ban a megjelenéskor is az volt :/), mert hihetetlen élmény végigjátszani.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.10.24. 14:01:34
Meg volt valami tankos robotos játék is ahol gyakorlatilag az intelligenciáját le kellett programozni basic nyelven hogy mit csináljon. A csatába már nem szólhattál bele csak a menedzselésbe.
Amikor az AMD K6-2 300-as maga volt skalpoló sebesség király, ő akkor is ezzel nyomta rajta.
S az az érdekes, hogy nekem meg azt mondta, hogy milyen brutális játékokkal játszom (Tomb Raider 1-3, Quake 1-2 stb.)...
Nők...
Ezzel csapattuk melóhelyen, szimultán. Elképesztő móka volt. Sokszor pályázatírás helyett is 😊
Ja, és olyan gépeken, hogy sírva fakadnál, ha leírnám a konfigokat... 😊
Archon? Az a sakkosharcos battlechess-like cucc.
Arkanoids? Az falbontó volt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az úgy történt, hogy egyik reggel azt mondta, hogy ő úgy érzi képes rá végigvinni. Kb. reggel 8-9 lehetett. 11:30 körül RENGETEG extra élettel adta át a joyt (nem csalt, összeszedte a koponyákból!), azt mondta nagyon éhes már, tartsam a frontot. Gyorsan elszaladt a konyhába enni, alig volt távol 10 percet KETTŐ életem maradt.
Átvette, elég morcos volt. És baz... végigtolta!
Ő őrzi azt a C64-et + datasette cuccot, aminek még megvan a C64 szaga. Elmondhatatlanul irigykedem rá és sajna érzelmi okok miatt nem hajlandó semmiért megválni tőle. -.-
Amúgy minap ránéztem a Knights of the Round-ra SNES-en. OMG!!!!!!!!!!
Nem kevés pénzt szórtan anno a játéktermi masinába mire letoltam, közben a kis gazdag snecik meg otthon tolták, ilyen minőségben, "ingyen". Vááááá ^^

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.24. 11:41:42
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.24. 11:36:20
Első számítógépemen pl. ez pörgöt és imádtam. Prehistorik 2
Illetve ez volt a másik amit nagyon szerettem Civlization 1
Illetve még ez volt akkoriban az iszonyat menő játék Goldenaxe
Jah és persze szigorúan fekete-fehér monitoron. Mai fiatalok el se tudják már azt képzelni.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.10.24. 11:34:39
- Impossible Mission (1984) - "Another vistor, stay a while stay forever!" - És ezt mondta. Hangosan. Ki. Őrület.
- Pit Stop 2 C64 (1984) - kerékcsere, tankolás, kopó kerék! ^^
- Yie Air Kung Fu (1985) - epic zene, gameplay és küllem
- Uridium (1986) - epic zene és gameplay
- R-Type (1987) - pusztító minőség, bullet hell cucc
- Cauldron 2 (1986) - dettó
- Dizzy (1987) - alap platform cucc
- Interkarate (1987) - epic zene + 2 player gameplay is
- The Last Ninja (1987) - hadd ne írjak róla semmit :-D
- Krakout (1987) - minden falbontó cucc királya ez és nem az Arkanoid! Az Arkanoid kezdte el profin a műfajt, de a Krakout amit ott és akkor tudott, az színtiszta őrület és csak 1 év telt el a 2 cím megjelenése között!
Szóval, a Thief 1, a Baldur's Gate az nekem már az a kor, amikor már sok mindent láttunk... a BG konkrétan az RPG műfajba öntött újra lelket, mert ezek a classic dungeon crawler cuccok, már nem fogták meg eléggé a népet. Erre berobbant egy BG olyan küllemmel, zenével, tartalommal, hogy letépte a fejed. Ráadásul a Forgotten Realms világban. Fejlövés volt.
A Heroes 1-el melóhelyen szoktunk tolni (fősuli mellett én már melóztam). Etc.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.24. 11:32:51
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.10.24. 11:28:59
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.10.24. 11:28:15
Next PC upgrade: 2022
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R