Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.25. 07:28:45
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
#295051 KotOR1 emlekeim szerint azert nem annyira rovid ha az ember megcsinalja az osszes mellekquestet. A 3ik resz pedig, rossz hir egyesseknek tudom, az mmo-ban keresendo. Tortenetileg melto folytatas imho.
#295057 BG meg klasszikus 2.0-as adnd-n alapult ergo a tobbsegnek akkoriban pont h orom volt h kockadobasok mentek a hatterben. Azota elnezve h az 5.0 mennyit butult ebben a tekintetben a kor igenyeihez igazodva h porgosebb, gyorsabban szamithato legyen talan kicsit vicces is. Pedig soha az eletben nem ereztem pnp kozben h olyan bonyolult lenne szamolni a dolgokat, istenuccse meg a MERP eseteben sem. 😊
Voltak bugok, az általad említett sem zárnám ki 100%-ra, de én sem emlékszem rá. Különben meg a szektásokhoz beállva is szépen lehetett varázsolgatni (sőt, a leggyorsabban úgy lehetett), az első négy kör sem volt rossz, csak a végső csúcsvarázslatokat nem kaptad meg.
A Golden Axe (nálunk golden exe néven futott) dettó. Amikor vége lett, én azt hittem, hogy csak egy demó volt. 20 évvel később jöttem rá, nem, azon a platformon az volt a teljes.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.10.24. 23:29:22
A Baldur's Gate viszont nem körökre osztott. Sajnos. De az igaz, hogy nem akció-RPG, a statok döntik el, hogy az egymás csapkodásából mi jön ki. Persze a siker nem a randomon múlik.
És igen, számomra is vicces azt olvasni, hogy miken nőttünk fel. Nem mondom, hogy teljesen megkomolyodtam, de mire az említettek megjelentek, már én is felnőttforma voltam, és itt én nem számítok öregnek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.24. 23:04:52
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Skyrim modder uses real life photography to recreate gorgeous Finnish forests
Skyrim Special Edition - ETD Every Tree Different
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.24. 22:52:21
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.24. 22:47:00
igen a péztálcát megkímélte az EA...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.24. 22:45:15
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.24. 22:45:10
Ettől független 99% hogy itt valami erőltetett single lesz, semmi extra, csak mész előre lövöldözni mint a multiban azt pár átvezető ad értelmet a rohangásálnak, sok extrát nem érdemes várni.
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.24. 21:17:17
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Váááá!!!
2 dolcsis kredit is szimpi, így még kevesebbe kerül a pakk. Asszem veszem is a fullost, az Everything-et is kinéztem már magamnak korábban.
Ha így nézzük 7 dolcsi az egész pakk.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.24. 20:19:10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A III GOLD is lesz egyszer bundli tagja... remélem, 10 évet azért nem kell majd várni rá 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Why so serious?
Why so serious?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy aki előrendelte az Origins-t, az már előtöltheti Uplay-en.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Csak ebből látszik mekkora tuskó vagyok és mennyire tudom milyen játékaim vannak, ps4-en is csak onnan tudom, hogy "csak" 60 játékom van és azt könnyebb fejben tartani .😄
Megvettem az Another World játékot, csak mert olcsó, nem is játszom vele......
Erre mikor be akarom írni steam-en a kulcsot!!!! <#banplz>#banplz>
Szégyen vagyok!
Vicces hogy steam-en 10 euro! 😄
Van akinek még nincs amúgy meg ez a játék?
Nem ok nélkül szeretjük a videóidat ám.
Maguk mellett házal hogy látta milyen összeget költenek el a játékosok, tehát Ő ezt fogja csinálni a jövőben is, vagyis ezeket a modelleket, a multikba. Neki ez jó, ettől lesz munkája és pénze.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.24. 18:11:32
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hát ezt nem gondoltam volna, hogy ennyi perc :-) Mindig imprózok, nekem nincs leírva egy nyamvadt cetli se. Így messze nem perfekt a végeredmény, de legalább életszagú.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
https://www.gamestar.hu/hir/electronic-arts-visceral-star-wars-mass-effect-3-mikrotranzakciok-239098.html
Meglepődtem? Egy kicsit sem.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2017.10.24. 17:49:55
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R