Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.10.26. 21:16:22
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
@Totti <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.10.26. 21:08:22
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
(a többi pedig kulcsos oldalak árai kb., amit én szeretnék még)
@ Voltan, bezony, elég kemény gépeik vannak. Bár én egyáltalán nem sajnálom tőlük. <#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.10.26. 20:56:34
Mivel nyomjuk-Pisti gépe És a stream sem erről megy, szóval az sem fogja.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Gabriel Knight - Sins of The Fathers - 4.99
Dex - 2.99
Depth - 4.99
Apotheon - 3.74
Ikaruga - 4.49
Technomancer - 8.99
Phantasmal - 2.99
The Solus Project - 7.59
Westbro - 4.24
House of Hell - 0.99 (Steve Jackson ;-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.26. 20:11:13
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Halloweeni akcióban meg nem értem mi az akció része.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.26. 20:01:43
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Gabe Newell listed among world's richest people, Valve estimated to be worth $3bn"
"Forbes have published their latest list of the planet's richest people, and have declared Valve co-founder Gabe Newell the Newest Video Game Billionaire . Of the 1226 billionaires on the planet, Newell is the 854th richest with an estimated worth of $1.5 billion."
Leszar már mindent.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.10.26. 19:27:26
- vagy lehal az egész a vásár indulásának 0,000001. másodpercében... Error kódok garmadája a fekete képernyőn...
- vagy defektes még a beárazás...
- vagy egyes termékek árai glitchelnek (ilyenekre érdemes ugye vadászni)
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Naptárba felvésve!!! <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.26. 17:37:43
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szóval, nem rossz cucc a D2, de senki ne váárjon tőle megváltást, meg GOTY-ként ne is kezelje, ha megakarja venni. Meg aki az első két óta alapján ítélkezik a játék kapcsán, az hatalmas bajban lehet. Adjon neki még egy esélyt, én is ezt tettem a Farm után részek eddig nekem bejönnek.
Bivaly erős 8/10
Látvány, grafika: 9/10 ( 8pont lenne, de amennyire jól van optimalizálva megérdemel egy +1 pont buffot 😊)
Hangulat: nálam egyelőre 8 pontocska (de ez szubjektív)
Nem ajánlom azoknak a játékosoknak a Destiny 2-őt, akik fújták és gyűlölték is egyben a The Divisiont, a Borderlands-et és a Warfarme-t. Ha imádtad ezt a 3
játékot, garantálom el leszel a játékkal év végéig. Hosszu távu intenzitást nem jósolok a játéknak, jövő ilyenkorra, kb annyian fognak ezzel játszani, mint most a For Honorral. Legalábbis PC-n, persze. konzolon tudjuk, hogy ez nagyon sokan tolják. 😄 Aztán ott vannak az ígéretes 6 fős Raidek, amikre piszok kíváncsi vagyok...
na peace.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.10.26. 17:26:36
Ebben igazad van. 😊
A francba most nézem még picikécskét fiatal hozzám....😞
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.26. 16:54:36
Tessék mindenkinek a gesztenyét magának kikaparni :-P
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
107 játék.
Nekem csak 6 db van meg steam-en. Vagyis 7 db, mert a Dracula 4+5, két külön játék. Így 107 db játékra dagadtam GOG-on.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.10.26. 15:22:54
Maga a Dark Omen nálam XP-n is crashelt vagy túl gyors volt, így félbehagytam. Sajnos az már nem DOS-os, így portolni is bajosabbnak tűnik. A dobozost meg tudom nézni, hogy működésre bírható-e.
Egyébként ezt a vonalat képviselte már a Centurion: Defender of Rome is (tulajdonképpen a Defender of Crown utódja), de az az idegesítő minijátékok mellett túl primitív volt nekem a körökre osztott jóságokhoz képest, ráadásul későn is játszottam. Aztán jött a Shogun: Total War, és leborultam a lábai elé.
Elég durva, hogy a viszonylagos ismeretlenségből milyen szinten kitört a Larian az Original Sinnel, még engem is meglepett.
Én azért multiztam RTS-ekkel, szóval másképp látom, és némelyikben még az AI ellen is meg lehet izzadni. A WarCraft II vagy a Red Alert kampánya nyilván vicc stratégiának, de nem is ez nálam a mérce. Ahogy a BG sem.
El kell fogadni, hogy betettek a játékba egy frissnek és működőnek számító, pörgősebb rendszert (bár ha sok a futkosás, akkor éppen lassítja a harcot low level szinten bénázva 😊, mely épített a partyra és a rengeteg AD&D-szabályra. Ez nem egy rossz dolog, de a jó harcrendszerű körökre osztott RPG-k verik, ahogy a multira kihegyezett jó RTS-ek is. Az lenne a csoda, ha nem.
szerk.: apropó, azt láttátok, hogy a GreenManGaming CEO-ja Paul Sulyok? Nem találtam sehol róla forrást, de ilyen családnévvel valószínűleg valamikor errefele éltek az ősei 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.26. 14:47:16
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"BUNDLE STARS IS BECOMING FANATICAL
Bundle Stars is changing its name to Fanatical from Wednesday, November 1st, and we’re delighted to invite you on the next leg of our exciting journey.
We launched 5 years ago with just one bundle for sale. Today, Bundle Stars is a fully-fledged digital store supporting a catalogue of over 4,500 officially licensed PC games sourced from over 750 publishers.
Our slick new website will be launched here at fanatical.com on November 1st. We’ve been working hard on our new platform for many months, and we’re thrilled that you’ll be able to experience it soon. We’ve made many performance enhancing improvements based on feedback from our customers. A polished new look, improved navigation, lightning-fast page load times, and all-new search with powerful filtering are just some of the great new things you’ll see.
Like waving goodbye to an old friend, bundlestars.com will be officially retired on November 1st. As an existing customer of Bundle Stars, you will experience a completely hassle-free transition to the new website. You’ll be able to use your existing login details, and previously purchased game keys will automatically appear in your Fanatical account section.
Operationally, Fanatical will continue seamlessly with the same integrity, our existing leadership, and our awesome team which is expanding so that we can bring you exciting new features and products.
Alongside pre-orders, new releases, and incredible sales promotions, you can still look forward to exclusive game bundles and Star Deals with best-ever prices at Fanatical.com. We’re also looking forward to introducing you to the Fanatical Blog, written by gamers for gamers. This will be your trusted source of news on the latest PC games that you really care about, along with insightful articles that introduce you to our team and help you get the most out of using our website.
Our goal with Fanatical is to give you more of what you want; official games keys at world-beating prices, and a website which will continue growing and evolving to remain one of your favorite daily destinations for a long time to come.
See you here at www.fanatical.com on November 1st!
Craig Johnson, and everyone on the Bundle Stars / Fanatical team
PS Don’t forget to add us to your bookmarks."
1997-98-ra pedig éppen a körökre osztott és valós idejű megoldások egyszerre történő alkalmazása is ki-be kapcsolhatóságuk kezdett megjelenni: X-COM: Apocalypse, Might and Magic VI. A BG1-gyel az idők szavára jól reagáltak, és mivel az év egyik blockbustere volt, egy olyan stúdiótól, melynél ott volt a megfelelő licenc, és gyártották a rendszert használva a további játékokat. Ha azt nézzük, ami nem BioWare, Black Isle vagy tőlük kivált csapat volt, más nem is maradt fenn klasszikusként.
Nem mellesleg akkoriban éppen RPG-hiány volt, mert több ígéretes projekt elhúzódott vagy lelőtték, sokan meg C&C- és Doom-klónokat gyártottak. Ugye akkoriban ment a 3D-be váltás és az ezzel járó költségnövekedés is, egyes régi csapatok nagy kiadók árnyékában éltek stb. A szűkösebb évek után az M&M6 és a BG1 berobbanása új fazont adva a műfajnak (teszem hozzá: a Fallout és a trenddiktáló, sőt új műfajt létrehozó Diablo után), persze hogy nagyot ütött. De ettől még az RtwP rendszerek nekem ritkán jönnek be.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.10.26. 14:42:27