Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
//Szerk.: És ha valakinek a hitelességhez zenés klip is kellene...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.10.26. 14:42:09
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
(ott is van: "PTE Bölcsészettudományi Kar szociálpolitikus 2005."😉
Boros Julcsi is! 😊
Kelemen Gábor akkor még csak külsős előadó volt 😊
Baráth papaaaaaa még él! 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(Szegeden (is) végzett a jogon - biztos meséltem már, hogy engem azzal lendített át a holtponton egy nagy vizsgán, hogy elmesélte, ő is vizuálisan tanul, mint én... és a jegyzeteit kézzel másolta át másoknak, így rögzítve a fejében azt.)
A szociológia mellé statisztikát, és sok más egyebet (ha kell, akkor pontosabb adatokért hazaugrok az indexemért, sajnos, kihullottak már a kurzus címek és előadók a fejemből, csak a nagyobb hatást tevők maradtak)...
Dr. Mocsári Ilona közgazdaság, a férjével, 5 évig (Mocsinak hívtuk a kis filigrán asszonykát, és rettegtünk tőle, mint a tűztől -- nem mellesleg a regnáló kormányoknak voltak tanácsadóik, autóbalesetes halálukig)
Dr. Molnár Margit docens (nála írtam a szakdogámat. Istentelenül imádtam a tanárnőt!)
Oktatott tárgyak (puskáztam a régi PTE honlapról):
- Jogi alapismeretek/Bevezetés a jogtudományba
- Alkotmányjogi alapismeretek
- Jogalkalmazás a szociális munkában
- Jogvédelem a szociális munkában
- Jóléti jogok
- Jogi és igazgatási készségfejlesztés
- Szociális jogok aktuális kérdései
- Európai szociális jog
- A társadalom- és szociálpolitika változásai
- Szociálpolitikai és szociális jogi alapismeretek
- Szakdolgozati szeminárium
Dr. Nagy Endre az elméletet oktatta nekünk, ez mellett voltak kurzusok a kérdőívezéssel kapcsolatban is (ráépülők).
Mond meg kitöltöm neki egy telefonszámért.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.26. 10:53:03
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- kütyü- és internet használat vs. társadalmi tevékenységek, család
- önismeret, társadalmi-politikai megítélés (oda-vissza)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"a Pécsi Tudományegyetem harmadéves angol pszichológia szakos hallgatója. A kognitív pszichológia műhelymunkámhoz"
Csak egy felvezető kérdés lehetett volna, pl. Kérem, jelölje be, hogy viszonyul általában az életében felmerülő kihívásokhoz, problémákhoz.
Valami ilyesmi
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A kérdések nagy része onnan copypaste vérmérséklet-behatároló kérdés, az általános kapcsolatodat méri fel a világgal - valószínűleg ezeket fogja összevetni azzal, hogy ki mennyit lóg a neten, stb. Egy műhelymunkának, féléves leadandónak pont elég.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.26. 09:45:53
Next PC upgrade: 2022
A másik meg, hogy az internetezős rész után egy olyan jön, amit nem tudok mire vélni, ilyen állításokkal, hogy: Azt gondolom, el kell fogadnom, ami történt. 1-5, meg Sokat rágódom azon, hogy mit is gondolok és érzek a történtekkel kapcsolatban. 1-5. Hogy mi van? Kérdés nincs... Milyen történtek? What? Que?
Egyszer itt volt egy szonda ipszosos nő kérdezte mennyit gépezet egy nap mondtam neki....csomagolt is kb <#eplus2>#eplus2>
Azzal egyetértek, hogy eléggé kilóghatunk a célközönségből, mert az "eldugom a telefont hogy a szüleim ne lássák, hogy játszom" nem teljesen a mi korosztályunk 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.26. 09:38:10
Arról nem is beszélve, hogy a kérdéseket elnézve kurvára nem a mi korosztályunk a célközönsége a kérdőívnek 😊 Azért kitöltöttem.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.10.26. 09:35:42
Például az internetezéssel töltött időnél nem kell mérned, hanem csak visszagondolnod, hogy kb. mennyi lehetett. Nem az számít, hogy 7 vagy 8, hanem az, hogy 7 vagy 17.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.26. 09:30:31
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.10.26. 09:27:08
Ez a teszt kb hasara ütök és kész is van. A 2. oldal után zártam ebből semmi nem derül ki
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
https://goo.gl/forms/KG4ZDo41R7v7OvNb2
Ő lenne az:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De most komolyan, a Total War, vagy az első két Warhammer játék után (Shadow of the Horned Rat és Dark Omen) az ember nem igazán tud már ezekkel, mint stratégiai játékokkal mihez kezdeni.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Szamomra is jokor jott igy mai napig a kedvenc crpg-m es szvsz a BG1 sztorija, plane ahogy kiteljesedik, az zsenialis, valodi asztali jatekelmenyt kepes nyujtani. (Szemben a bg2-vel ahol a megatap, 3* kell legyozni varazslo annyira elcsepelt szar klise h nekem mar faj.)
Div. OS1-2 sajna meg kimaradt eddig, de lehet lassan meglepem vele magam karacsonyra; legalabb az elso resszel 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.10.25. 20:40:39
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
A megjelenés napján a 70 ismerősömből 5 emberke játszott vele, mára ez a szám 1-re redukálódott. A többiek inkább mással játszanak, elmondásuk szerint ennyi elég is volt belőle. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.10.25. 20:27:36
Én is inkább a körökre osztottságot pártolom, és bizony az még nem ölt meg nálam RPG-t, sőt növelte az élvezeti értékét, ah rosszabb esetben el is nyújtotta pár helyen. Persze a lépten-nyomon respawnoló farkasok gyors megoldására nyilván kellene megoldás.
Mindegy, a BG olyan, amilyen, tisztelem, becsülöm, szeretem, de emiatt sem kedvenc, ezen éppúgy nem fogsz tudni változtatni, ahogy én sem a rajongásodon, és ez rendben is van így.
Meg lehetett volna csinálni egy RE 4/Dead Space nézettel, instant karakterváltásokkal akció-RPG-nek, de ahhoz akkor tényleg kellett volna a 6 játékos, vagy vmi valóban közel tökéletes AI (ami nincs).
https://eu.shop.battle.net: "Diablo® III: Rise of the Necromancer" - 50% OFF - 9,99 euro (~3100 Ft)

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/