Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.10.27. 20:05:26
Ha veszed a DLC-t, automatikusan Gold edition-é változik a játék. És amint elindítod a Screenen is írja hogy Gold Edition. Még mielőtt belépsz a főmenübe.
Viszont azt nem értem, hogy miért kell neki a Games for Windows Live..... pedig azt írja steamen, ha megvesszük a DLC-t, Gold edition steam verziót kapunk kézhez....
This game is a port of the Games for Windows - Live version that was released in 2009. If you buy the Untold Stories Bundle here on Steam, it will be the same as upgrading to Resident Evil 5 Gold Edition
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.10.27. 19:45:04
Más:
Call of Duty black Ops 3 Zombies Chronicles DLC kulcsom van, ki mit lenne hajlandö cserélni érte?
A DLC elérhetósége: DLC
ui: érdekes hogy nincs leárazva...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.10.27. 18:47:29
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
szerencsére a retrowave muzsika odabasz, nagyon jó, ez hajt előre! mondjuk lehet nem akkor kellett volna nekikezdeni, mikor amúgy is fejfájásom volt, de csak elvergődtem a 3. pályág így elsőre. <#idiota>#idiota> <#eljen>#eljen>
Per Aspera Ad Inferi.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Persze lehet, h még becsúszik pár dolog, ha valamire ráakadok, de egyelőre ennyi. 😊
Next PC upgrade: 2022
A Frontier mindig legalább tükrözi a Steames árakat, az Elitenél is, a Planet Coasternél is. Sőt, náluk át lehet kapcsolni az árakat angol fontra is (felül van egy EUR-GBP-USD-RUB kapcsoló), és úgy még olcsóbban is ki lehet jönni:
£16.49 -> 5 748,99 Ft
€20.89 -> 6 482,58 Ft
$24.74 -> 6 532,22 Ft
1 237,09 руб. -> 5 665,52 Ft (ezt még sose próbáltam, én fontban szoktam tőlük vásárolni)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Autósban Őt nézem, a kvaliti az csillagos 5ös, a hangok meg...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.27. 10:02:21
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ennél jobb ajánlatot már rég kaptam, így ha a kupont nem kell átvennem, akkor tudom adni neked cserébe a wishedről:
- Tempest
- A Story About My Uncle
- Abyss: The Wraiths of Eden
címeket.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sziasztok, ott tartok, hogy kifogytam a zséből, és van nekem egy "50%-KAL OLCSÓBB Civilization VI Digital Deluxe kupon". Okt. 30-án lejár.
Milyen játékot tudnátok adni a kuponért cserébe, most leértékelten? 😄
Engem ez érdekelne leginkább: Re5 DLC
Ha nem túl nagy kérés.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.10.27. 04:40:41
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Planet Coaster - 20,89€
Nagyon lassan csökken az ára, szóval én veszem is elsején vszleg. Régóta viszket a fogam rá.
Az egyik videóban elmeséli, hogy milyen betegségeken ment át, és hogy mióta van ebben az iparban...
//Szerk.: A sokkal fiatalabb generációból meg TetraNinja -- gyerekek, ez az ember egyszerűen a világ legnagyobb kockája. A friss házassága sem gátolja ebben 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.10.26. 21:39:52
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Vakon állítom, hogy azok a címek akkor trágya-trehány módon vannak optimalizálva, és kihányták a piacra még az adott pénzügyi negyedév vége előtt a részvényesek anyagi érdekeit szem előtt tartva.
//Az R9 390-esem is megérzi a felbontás váltást, eddig ugye 1680*1050 volt, nemrég lett Full HD és bizony már nem olyan fickós a kicsike. DE eszem ágában sincs még leváltani jó pár évig.
Amikor ótókás videókra vágyom, profi versenyzővel, akkor: Totti
Amikor szuperautókra: 1320video
Az irigylés az már más kérdés, de valszeg énbelém kár is lenne egy ilyen masina, tulajdonképpen össze tudnám most is kalapálni, de ennyit eszem ágában sincs költeni. Persze azért felmerül, hogy "de király lenne", de itt meg is áll a dolog. A mostanira sincs panaszom, bár azt kissé viccesnek tartom, hogy már vannak olyan címek, amiket a 1070-esem se visz röhögve 60 FPS-sel 1080p-ben, és ezt kicsit sérelmezem 😛
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.10.26. 21:29:35
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
More Assassin’s Creed Origins Leaks – No Towers, Multiplayer or Naval Combat
Erre emlékeztem, de mivel nem követtem a játék híreit, a pontosítás már kimaradt:
"Despite what you might have heard, Assassin's Creed Origins will have towers and viewpoints, they just won't offer quite the same sync function as previous games."
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.26. 21:29:43
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.26. 21:23:15
( igen kurvaanyáznak, mindig tették, de Én is ezt teszem géming közben ha multizok, coop voice chat... halkan jegyzem meg, ki nem? )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.26. 21:23:46
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.