Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igen. Bár nyilván nem látok bele de ez alapján azt gondolom, hogy szinte minden AAA cím, ami nagy kiadó berkein belül készül hasonló problémákkal küszködik.
Atisz
IGN-en ingyenes a Frostrune című hangulatos kis kalandjáték. Regisztrálni kell hozzá, de steam fiókot nem kér.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

grebber
Ez tök jó ki lehet venni steam moneyt csak olyan ismerősnek kell küldeni aki amúgy is renegeteg vásárol.. Neki mindegy úgyis neked meg valós pénzbe odaadja.. Kérdés levon-e ezért valamit a valve vagy egy az egybe megkapja az adott összeget az illető?

Next PC upgrade: 2022

grebber
Igen ahhoz

IMYke2.0.0.0
Több oka is volt a Visceral-féle Star Wars törlésének

"A Kotaku alaposan utánajárt annak, hogy mi vezetett a Visceral készülő Star Wars-játékának az eltörléséhez. Az ügyben megszólaló, név nélkül nyilatkozó egykori munkatársak szerint alapvető problémák és egy kiégett csapat vezetett oda, hogy végül az Electronic Arts az egészet lelőtte, de persze a helyzet azért bonyolultabb.

A Ragtag kódnéven készülő játék alapvetően egy TPS lett volna, ahol a főszereplő Dodgert úgy kell elképzelni, mint Han Solo keményebb, cinikusabb verzióját. Alapvetően egy "kalózos játék lett volna az űrben", a Visceral ugyanis korábban egyébként egy tényleges kalózos játékot szeretett volna készíteni, ez azonban sosem valósult meg.

A projektet az Uncharted első három részének kreatív igazgatója, Amy Hennig vezette, aki az elmondások szerint fantasztikus történetet és karaktereket írt, azonban folyamatosan érezte magán a nyomást, az Electronic Arts ugyanis első nekifutásra egy olyan anyagot várt el a Visceraltól, ami jobb lesz, mint az Uncharted 4.

Így a beszámolók szerint Hennig túl sokat vállalt magára, mindent ő akart ellenőrizni, így pedig igazából semmire sem maradt rendesen ideje. Érdekes egyébként, hogy a Ragtagben több karaktert is irányíthattunk volna Dodger csapatából, ezzel akarták ugyanis megkülönböztetni a játékot az Unchartedtől, mert egyébként szinte minden más szempontból túlságosan hasonlított a Naughty Dog klasszikusára.

Az elmondások szerint a fejlesztést hátráltatta, hogy az Electronic Arts minden belsős stúdió esetében ragaszkodik a Frostbite motor használatához, ez pedig egyáltalán nem volt felkészítve egy TPS-akciójátékra, így az engine kiegészítése önmagában vagy másfél évnyi munkát vitt el.

Ezen kívül, mivel licencre épülő játékról van szó, mindent engedélyeztetni kellett menet közben a LucasFilmmel, még azt is, hogy milyen ruhák lehetnek a szereplőkön. A beszámolók szerint a LucasFilm egyébként nagyon támogatta a projektet, azonban a procedúra sokszor még így is hónapokat vett igénybe.

Az Electronic Arts továbbá nem csak amiatt aggódott, hogy mennyire jól monetizálható a mai világban egy sima single player játék, hanem amiatt is, hogy nem voltak meg a Ragtagben a mindenki által felismerhető Star Warsos elemek: kifejezetten a wookie-kat, az Erőt és a jediket emlegette a kiadó.

A fejlesztés nagyon lassan haladt, ami annak a következménye is, hogy a Visceral nem egy nagy csapat, és a Battlefield Hardline befejezése után a brigád egy részének még a DLC-kkel kellett foglalkoznia - menet közben pedig eltűnt a motivációjuk, ugyanis a cégnél igazából eleve senki nem nagyon akart Battlefieldet fejleszteni.

Az Electronic Arts azzal próbált segíteni, hogy a Kanadában felállított új, Jade Raymond vezette EA Motive egy része is ráállt a fejlesztésre. Erre egyébként azért is volt szükség, mert a Visceral a rendkívül drága San Franciscóban székel, ahol az ipari átlagnál jóval többet kell fizetni egy munkavállalónak, így az Electronic Arts nem engedte tovább bővülni a stúdiót. A 2017 második felére összeállított demó még így sem győzte meg a kiadót, így napokkal később a bezárás mellett döntött."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Már pedig csak a Majesty 1 jöhet csak szóba - abban van ilyen fajta birodalom és hős menedzsment.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Marmint melyikhez? Dungeon Lords?
Tudtommal nincs de ha kimaradt az elso resz akkor valoban erdemes azt potolni.
<#idiota> nem egészen erre gondoltam
grebber
Ezt de sajnálom hogy soha nem készült hozzá magyarítás 😞

Atisz
Azokhoz, akiknek meg van a Dungeon Lords Steam Edition: működik az online játék, vannak még szerverek?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
Majesty (1)?

Én csak a 2. részével játszottam és nagyon jó emlékeim vannak. Egy kifejezetten érdekes játékötlet jó megvalósítása.

Ehhez hasonló játékot tud valaki?
Tinman
Nekem még feleslegem is volt belőle anno bundlikból.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ha vkinek veletlen nem lenne mar meg akkor azert a Majesty-k baromi jo gammak, plane egy dodoert. (A 2ik reszt sokan lehuztak vmiert de sztem van legalabb olyan jo mint az elso)
darkSectorxxx
😊

más:

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.30. 22:10:57

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Nem ok nélkül röhögtem (nincs szebb szó rá).

darkSectorxxx
Ne tagadd, elég ütős poén volt.
Nem áll messze a valóságtól. <#nyes>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

zorrobomber
Spelunky - 1,49€

zorrobomber
IMYke2.0.0.0
<#vigyor1><#nevetes2>

darkSectorxxx
😄DDDDDDD

ez ütött.

Tinman
Hopp, nekem exclu képem is van a pakkról már!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
https://www.humblebundle.com/extralife: Humble Extra Life Bundle 2017

Pay $1 (about €0.86) or more!
* Majesty Gold HD
* PAC-MAN™ CHAMPIONSHIP EDITION 2
* Majesty 2
* Pathfinder Online Early Enrollment (30-day)
* Pathfinder Roleplaying Game Digital Beginner Box
* Pathfinder Core Rulebook
* Pathfinder Player Character Folio
* Pathfinder Society Roleplaying Guide
* Pathfinder Society Pregenerated Characters
* Pathfinder RPG Bonus Bestiary

Pay more than the average of $5.36 (about €4.62) to also unlock!
* Leviathan: Warships
* Kingsway
* Guacamelee! Super Turbo Championship Edition
* Pathfinder GameMastery Guide
* Pathfinder Advanced Player's Guide
* Pathfinder Bestiary
* Pathfinder Strategy Guide
* Pathfinder Society Season 6: 23-Adventure Super-Pack
* Pathfinder Ultimate Equipment

Pay $15 (about €12.93) or more to also unlock!
* Rain World
* Pathfinder Society Season 7: 29-Adventure Super-Pack
* Pathfinder Inner Sea World Guide
* Pathfinder Inner Sea Poster Map Folio
* Pathfinder Chronicles: Rise of the Runelords Map Folio
* Pathfinder Chronicles: Kingmaker Poster Map Folio
* Pathfinder Campaign Setting: Skull & Shackles Poster Map Folio

Bonuses

* Pay $1 or more! = 10% off your first month of Humble Monthly
* Pay $5.37+ = Guacamelee! Super Turbo Championship Edition Soundtrack
* Pay $15+ = Rain World Soundtrack

IMYke2.0.0.0
Assassin's Creed: Unity
IndieGala: 10,19 dollár - ~2730 Ft
Ubisoft Store 10,20 euro - ~3180 Ft

Assassin's Creed: Syndicate GOLD
IndieGala: 27,99 dollár - ~7500 Ft
Ubisoft Store 28,00 euro - ~8720 Ft

Scooter
Az alap megvan. Úgyhogy csak az kell.
Atisz
Nem, ennél eddig nem volt olcsóbb. Az a gáz, hogy ha nincs meg az alapjáték és együtt veszed a gold edition-t, akkor jön ki az egész a legjobban.

grebber
Neki biztosan mivel magyarította és szerintem nem egyszer tolta végig.... Ha elsőnek tolod 5 óra lazán benne van szerintem..

Scooter
Játszott már valaki a Conarium-al? Lostprophet azt mondja, hogy 3 óra az egész.
Scooter
Köszi, akkor jól láttam. Végigtúrtam egy csomó oldalt. Most jó vételnek tűnik steam-en.
wesker24
Ennél alacsonyabb ár szerintem nincsen vagyis én nem tudok róla !
Scooter
Tud valaki olcsóbbat a Resident Evil 5 - UNTOLD STORIES BUNDLE-ból, mint amennyi most a steam-en (3.74€)? Én nem leltem ennél alacsonyabb árat.
Maak
Csunyacska is, meg...Marvel...xmen es ezzel egyutt rozsomak nelkul...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Jim Morrison
nem, nem vett... kölcsön vettem egy 1060-at és most próbálgatom az újabb játékokat, jövő héten adom is vissza.
// quantum breaket beszerzem, amint a saját gépem is elég lesz rá, és végigjátszom még, mert megérdemli. új wolfensteint is, mert new order bejött és még is csak meg kell venni. Watch Dogs 2 olyan meh, missionok között fast travel amikor csak lehetett. Nem volt rossza a fő szál, de annyira nem jött be. nem lesz belőle vétel.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Olcsón tudtad venni?

IMYke2.0.0.0
Tegyük azért hozzá, hogy a CDKeys nem egy STEAM Store 😊

A Marvels vs Capcom Infinite meg valószínűleg nem a játéktörténelem legjobb játéka 😊

Jim Morrison
Watch Dogs 2

15 órába került a 85%os végigjátszás. A graffitizős side missiont nem voltam/vagyok hajlandó megcsinálni. Az autók irányítás jobb lett mint az első részben, de már az elején volt egy gyenge autós küldi, akkor elkezdtem kicsit jegelni a játékot... összességében nem adott sokkal többet mint az első rész. Nem voltak rossz missionok, de egy része kimerült a 'menj ide, kezd el a missiont, kapsz egy cutsenet, majd menj a térkép másik oldalára (fast traveleztem leginkább...) és ott egy pendriveot helyezz be a gépbe'
hack része ugyan olyan volt mint eddig. Közepesnél azért jobb, ha csak mászkálni akar az ember, akkor egy végletekig kidolgozott San Franciscoban teheti meg mindezt, ami nagyon jól néz ki, szépen ki van dolgozva.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Fpocok
MvCI most jött ki, máris 10 fontért vehető? LOL

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
https://www.cdkeys.com/deals - HALLOCDKEYS666 kóddal a link mögötti játékokra plusz 6,66% OFF a vásárláskor (úgy írható be, mint pölö a GMG-n).

Ezekről volna szó:

3Error
Nincs mit. <#wink>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Prince23
Megvannak, de tényleg köszi azért

3Error
Resident Evil 0 HD REMASTER
Resident Evil HD REMASTER
Resident Evil 6

Ezekkel rendelkezem Humble-n, ha érdekelne valamelyik adom szívesen. <#vigyor>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tinman
Agymenésem:

Gran Turismo Sport rivjú fúúj-fúúúj.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.28. 13:29:15

grebber
Remélem a magyarítás könnyen átültethető lesz

IMYke2.0.0.0
"Tavaly májusban jöttek az első hírek arról, hogy a Bigben Interactive az 1999-ben megjelent Outcast felújításán dolgozik. Az év végén még arról szóltak a hírek, hogy márciusban már játszhatunk végre a Second Contact címet viselő új kiadással, azonban a premiert elhalasztották, és azóta sem kaptunk új dátumot. Addig is a fejlesztők időközönként egy-egy hosszabb-rövidebb videót mutatnak be nekünk, hasonlóan a nemrég érkezett trailerhez.

Az Outcast Second Contact premierjére még egy kicsit várnunk kell, a PC-re, Xbox One-ra, valamint PlayStation 4-re érkező felújítás november 14-től lesz kapható."

Scooter
<#eljen>

#295271: <#eljen>
darkSectorxxx
KÖTELEZŐ.

IMYke2.0.0.0
Resident Evil 5: Untold Stories DLC - 2016.01.04 - GMG-ről, 11,99 fontról, 70% OFF - 3,59 font + 20% OFF kód (NWYEAR-20PERC-WTHGMG) = 2,88 font (1 font = 428,24)
azaz = ~1233 Ft

2017-ben a 3,74 euro = ~1160 Ft.

Scooter
Akkó is jó ára van. <#alien>