Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
vehetsz belőle digitális giftcardot és elajándékozhatod 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grebber
Azért egyszer ha nem top secret valaki őszintén leírhatná már hogy mennyit szedett ki ebből aki echte direkt csak gyűjti a fosokat és only farmolgat...Mert én CSAK játékkal tehát ugy nem futott soha sehho hogy ne vittem volna végig az adott cumot vagy játszottam volna vele... így szedtem össze már 200 eurot.... És még vagy 600 kártyám bent van alaphangon ami még 15+ garantált euro
Csak ezzel az a gáz ,hogy ugyanolyan spúr vagyok mint a real pénzemmel nem merem költeni <#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Valami gebasz lehet vele, nekem minap 1 óra alatt 25-öt dobott.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kigyi
Farmoltam egy kis kártyát, úgy gondoltam futtatom 1-2 órát aztán majd még máskor is megy. Erre dobott 36 kártyát a rendszer 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

grebber
Xbox Onera tudtommal nem volt eddig oda új cucc = nincs semmiféle lehuzás új piac tonnányi új vásárló... PC-n már a lőtérinek se kellenek ezek...

Tinman
Nemá', így nem is jó :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Győztél. 😄

Why so serious?

Tinman
Lehúzás.

Akik viszont ezt boldogan kifizetik. Ha meg így van, és valaki nekem hajlandó lenne valamiért kétszer fizetni akkor őszinte leszek, én is megtenném gondolkodás nélkül.

Why so serious?

Tinman
A rajongókat lehet ilyennel lehúzni.

Megvenni nem kell. Nyilván én se fogom. Akinek meg szimpatikus az megveszi. Eleve azt a szót nem értem soha, hogy "lehúzás". Miért? Nem veszem meg, engem nem húznak le. Aki meg igen az meg akarta, hogy "lehúzzák" és így nem is zavarja.

Why so serious?

Tinman
Hát ha valakinek nincs meg, de vágyott rá, akkor eddig a Holdon élt. Az S1-et pl. ingyen is szórták már, de bundlis volt sokszor. Az S1-et konkrétan 2x ajándékoztam már el, a DLC-t 1x, az S2 felesleget meg tradeltem másra.

De nem ez a fő baj. A fő baj az, hogy a Telltale az epizodikus baromságot rémesen szarul műveli. Belekapnak egy csomó mindenbe aztán semmit nem tudnak tényleg úgy vinni, mint egy sorozatot. Persze a remasterrel van a legkevesebb munka. Imivel értek egyet... fogy a lé?

Meg nem ezekből kell Remaster. Hol van a Silent Hill sorozat remaster? Hol a Metal Gear sorozat remaster? A Nintendo is betegre kereshetné magát vele, ha PC-re is jönnének a classic játékaik remasterjei. A PC-s classic nagy nevekről nem is beszélve.

Meg lehet nézni pl., hogy a Crash Bandicoot is mennyire sikeres lett, pedig az PS4 only.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.02. 08:27:14

De ha valakinek teszem azt nincs meg még egyik rész se akkor az mitől lehúzás, hogy így egyben megveheti?

Why so serious?

Tinman
De hát ez egy rajzolt cucc, ennek van egy stílusa, milyen grafika mod kell erre? Lecserélik a fák textúráját? Pffff. Ez ilyen és kész. Lehúzás vol sok.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.02. 08:11:20

grebber
Ennek a fosnak aztán kell grafikai upgréd...

Nincs ezzel semmi baj, azoknak kifejezetten jó akinek még nincs meg esetleg. Persze ilyenkor elvárható, hogy akinek már megvannak az ingyen megkapja a grafikai upgrade-t.

Why so serious?

zorrobomber
Egy kivétel lehet, ha eredeti tulajok ingyen megkapják. Annál van kevés dühítőbb dolog, amikor fizetsz valamiért, és kiadnak egy remaster verziót 2 héten belül, amiért még külön fizetned kéne. Pl. Ori.

Srácok valaki nem használ TATE modeban monitort?
Elkezdtem összerakni egy MAME alapú árkád gépet,a Cabinet "legyártását" megoldja egy profi bútorasztalos,kis sárga barátainktól megrendelem a Seimitsu kart,gombok szerintem Sanwa...de képernyőbe tanácstalan vagyok.99%,hogy csak Shmup megy majd rajta,elsőnek CRT monitorban gondolkoztam de már alig lehet találni normális 20' körülit ami flat.
Lényeg,hogy Verticalba lesz ugye bepaszírozva és nem akarok rá sokat költeni,60cm körüli képátló lenne a nyerő.
Előre is köszi 😊
Tinman
Na ez gáz.

IMYke2.0.0.0
Apadozik a lóvé?

"The Walking Dead Collection
Visually enhanced graphics for Season One, Season Two, 400 Days, and Michonne. Available for Console December 5th!
"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Egy darabig az elején működött ennél - véletlenül.

A sima verzió megvan mindkettő részből. Tehát én ezt passzolom. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Scooter
A Star Deal ajánlatoknál sose működik a kupon kód! Mivel alapból már a legjobb ajánlatok.
grebber
Akinek még nincs meg semmi ebből oltári best buy remek játékok <#eljen>

zorrobomber
Metro Redux Bundle - €5.39

Plusz erre még rá lehet nyomni a FANATICAL10 kódot.

Scooter
Én sose használom a csík, alap 100%-ot. Nem érdekel, hogy milyen nagy lesz egy oldal. Automatikus érzékelnie kéne a böngészőnek, hogy milyen felbontásban használod a monitort és teljesen kirakni egy oldalt a széléig.
IMYke2.0.0.0
"Már miért ne lenne nagyítás. "

Ebből: "100%-os állapot (nincs nagyítás), 1920*1080." hogy szűrted le, hogy azt állítom, hogy a Chrome nagyítás funkciója nem működik? <#confused>
A "(nincs nagyítás)" a KÉPRE VONATKOZOTT. Azaz, hogy nincs Ctrl + görgő fel használva a képen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Már miért ne lenne nagyítás. Nyomva tartod a CTRL gombot és előretolod az egér görgőjét. Nekem sose 100%-on van egy oldal, hanem mindig kihúzom a 16:9-es képernyő széléig. A franc fogja rontani a szemét. Ezt is most felhúztam 150%-os nagyításra.
Egész jó leárazásban van most: Dishonored 2 - 9.39 euro

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

darkSectorxxx
Én még el tudom olvasni, így is hogy egy kerete vana képnek.
De az biztos hogy hosszú távon nem egészséges.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.01. 12:59:03

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
100%-os állapot (nincs nagyítás), 1920*1080. Jelenleg ~50 cm-ről nézem (az egészségesebb 1+ méter lenne):

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fpocok
Siman

Parasite Eve 2, best game EVER!

bon
Simán olvasható

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

IMYke2.0.0.0
Megtörtént a BundleStars átalakulása Fanaticalra - a dizájn olvashatatlan. Vagy rázoomolsz, vagy közelebb hajolsz a monitorhoz.

zorrobomber
Szép játék szerintem. Nincs semmi gond a külcsínnel, a gameplay volt inkább kevés/zavaros nekem.

IMYke2.0.0.0
Én köszönöm, hogy vitted.

Nem vagyok egy grafomókus, de vörös pontokat láttam a trailer után is... még a hemüvegemet is levettem utána, hogy meg tudjam dörzsölni a szemem.
Megmentettél.

Voltan
Nagyon szépen köszönöm! 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
Át is dobtam - és ki is pipáltam a listámon. Nálad sokkal jobb helye lesz 😊

Voltan
Tudom, csak a miheztartás végett 😊

IMYke2.0.0.0
Nem ok nélkül írtam, hogy egy "köszönöm"-ért 😊

Voltan
Én bejelentkeznék a Kingdom-ért, ha nem gond
Ezer köszönet! Ha szeretnéd, küldök listát cserealapokról.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.10.31. 21:51:08

IMYke2.0.0.0
Ezek vihetők tőlem egy "köszönöm"-ért (első kettő már megvan, az utolsó trailere fizikai fájdalmat okozott a szememnek):
* Epistory - Typing Chronicles
* Oddworld New 'n' Tasty
* Kingdom: New Lands

ZsZso
"Korábban volt már IGN Prime ba is" - olyannyira, hogy ez ugyanaz a link volt mint az akkori, csak most bárki igényelhetett kulcsot. Fura.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Korábban volt már IGN Prime ba is....Amit már kb 4-5 éve lemondtam ,de a rendszer azt hiszi tag vagyok azóta is és járnak a cd kulcsok<#eplus2>
(Még kb 3 éve írtak egy mailt ,hogy ha gondolom fizessek mert látják ám nem vagyok tag többé stb... Írtam nekik ha annyira kokler banda ,hogy nem tudják lelöni ezt akkor várhatják ,hogy egy centit is fizessek nekik)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.10.31. 19:46:27

Atisz
Hallottam. Gyanítom amiatt van, hogy a steamgifts-et ellepték a több példányos "felajánlók", akik nem átallottak több e-mail címet kreálni, csak hogy több kódot is kapjanak. Olyan szánalmas ez...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
Gyanítom, hogy a plusz(ok egyike) a Prototype (1) lesz...
Talán ezért a középső pakk érdekes lehet.

IMYke2.0.0.0
https://www.humblebundle.com/jumbo-bundle-10: Humble Jumbo Bundle 10

More in 7 days 1 hour

Pay what you want!
* Grey Goo Definitive Edition
* Epistory - Typing Chronicles
- Oddworld New 'n' Tasty

Pay more than the average of $6.22 (about €5.36) to also unlock!
* Prototype 2
* Kingdom: New Lands
* How to Survive 2

Pay $10 (about €8.61) or more to also unlock!
* Wasteland 2: Director's Cut - Standard Edition

Zárva: $2 Humble Wallet credit for Monthly subscribers
Subscribe to Humble Monthly to receive this offer!

Bonuses
* Pay What You Want = 10% off your first month of Humble Monthly
* Pay $10+ = Wasteland 2 Soundtrack

Tinman
Nem sokkal később a hsz-ed után regeltem. Sorry, nincs kulcs, elfogyott.

Atisz
Nekem wishlisten volt a játék, szóval +1 spam-et bőven megért, de remélem nem fogják lekapni az accountomról, mint korábban egy másik játékot.
Ez persze attól függ, mennyire jó fej a dev (az előző játéké nem volt az és meg is fogadtam, hogy bár továbbra is szeretnék játszani vele, pénzt nem fogok kiadni érte).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Ezek is csak a regisztrációt gyűjtöttek, alja banda.