Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Csak ezzel az a gáz ,hogy ugyanolyan spúr vagyok mint a real pénzemmel nem merem költeni <#banplz>#banplz>
Next PC upgrade: 2022
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
De nem ez a fő baj. A fő baj az, hogy a Telltale az epizodikus baromságot rémesen szarul műveli. Belekapnak egy csomó mindenbe aztán semmit nem tudnak tényleg úgy vinni, mint egy sorozatot. Persze a remasterrel van a legkevesebb munka. Imivel értek egyet... fogy a lé?
Meg nem ezekből kell Remaster. Hol van a Silent Hill sorozat remaster? Hol a Metal Gear sorozat remaster? A Nintendo is betegre kereshetné magát vele, ha PC-re is jönnének a classic játékaik remasterjei. A PC-s classic nagy nevekről nem is beszélve.
Meg lehet nézni pl., hogy a Crash Bandicoot is mennyire sikeres lett, pedig az PS4 only.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.02. 08:27:14
Why so serious?

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.02. 08:11:20
Why so serious?
Elkezdtem összerakni egy MAME alapú árkád gépet,a Cabinet "legyártását" megoldja egy profi bútorasztalos,kis sárga barátainktól megrendelem a Seimitsu kart,gombok szerintem Sanwa...de képernyőbe tanácstalan vagyok.99%,hogy csak Shmup megy majd rajta,elsőnek CRT monitorban gondolkoztam de már alig lehet találni normális 20' körülit ami flat.
Lényeg,hogy Verticalba lesz ugye bepaszírozva és nem akarok rá sokat költeni,60cm körüli képátló lenne a nyerő.
Előre is köszi 😊
"The Walking Dead Collection
Visually enhanced graphics for Season One, Season Two, 400 Days, and Michonne. Available for Console December 5th!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ebből: "100%-os állapot (nincs nagyítás), 1920*1080." hogy szűrted le, hogy azt állítom, hogy a Chrome nagyítás funkciója nem működik? <#confused>#confused>
A "(nincs nagyítás)" a KÉPRE VONATKOZOTT. Azaz, hogy nincs Ctrl + görgő fel használva a képen.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
De az biztos hogy hosszú távon nem egészséges.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.01. 12:59:03
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Nem vagyok egy grafomókus, de vörös pontokat láttam a trailer után is... még a hemüvegemet is levettem utána, hogy meg tudjam dörzsölni a szemem.
Megmentettél.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ezer köszönet! Ha szeretnéd, küldök listát cserealapokról.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.10.31. 21:51:08
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
* Epistory - Typing Chronicles
* Oddworld New 'n' Tasty
* Kingdom: New Lands
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
(Még kb 3 éve írtak egy mailt ,hogy ha gondolom fizessek mert látják ám nem vagyok tag többé stb... Írtam nekik ha annyira kokler banda ,hogy nem tudják lelöni ezt akkor várhatják ,hogy egy centit is fizessek nekik)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.10.31. 19:46:27
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Talán ezért a középső pakk érdekes lehet.
More in 7 days 1 hour
Pay what you want!
* Grey Goo Definitive Edition
* Epistory - Typing Chronicles
- Oddworld New 'n' Tasty
Pay more than the average of $6.22 (about €5.36) to also unlock!
* Prototype 2
* Kingdom: New Lands
* How to Survive 2
Pay $10 (about €8.61) or more to also unlock!
* Wasteland 2: Director's Cut - Standard Edition
Zárva: $2 Humble Wallet credit for Monthly subscribers
Subscribe to Humble Monthly to receive this offer!
Bonuses
* Pay What You Want = 10% off your first month of Humble Monthly
* Pay $10+ = Wasteland 2 Soundtrack
Ez persze attól függ, mennyire jó fej a dev (az előző játéké nem volt az és meg is fogadtam, hogy bár továbbra is szeretnék játszani vele, pénzt nem fogok kiadni érte).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.