Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szóval, arra próbálok rávilágítani, hogy a Blizz lassan sírva próbál meg a rókabőr alatti szövetből még újabb és újabb apró darabkákat letépni, de már nem nagyon van hová.
Erre vágyom: Legyen egy újabb WoW RTS, aztán legyen egy új WoW MMO totálisan nulláról újraalkotva mai graffal és a mai igényeknek megfelelő küldikkel! Ezt szeretném, ezt várom el a Blizztől.
Amúgy a HS kapcsán én is kritizálom őket, mint szinte bárki más, de napi szinten jelen vagyok 3.5 éve és tolom a játékukat, full F2P módban és sok fizetős arcot bőven utolértem már lapkészlet + legendary tekintetében. Ezért pedig nagyon tudom őket tisztelni, mert Day1 megmondták, hogy a játék F2P és valóban az!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
46 cm-es kézzel festett, részletesen kidolgozott darab. Nem mellesleg egyik kedvenc WarCraft karakterem. Ilyenkor sajnálom, hogy a Blizzard (és megannyi ámerikai kiadó) lenézi az EU-s piacot.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.07. 11:39:41
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A Blizz részéről ez egy olyan lépés volt, ami a halálos ítélet kimondása előtti hónapokban történik. A WoW MMO rettenetesen kifáradt... mennyi játékos is tolja jelenleg napjainkban?
1.5 millió alatti a szám.
Ebből mennyi lehet a bot?
Csak 540,000 Ft...

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.11.07. 11:28:10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Önmagában a szobor árával nem lenne gondom, de nehogymár még egyszer annyit kifizettessenek velem, csak azért mert EU-ban élő vagyok.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.07. 11:14:03
Vanilla
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Lassan kezdem azt hinni, hogy jó vagyok az ótós' témában :-D Nekem ezzel se volt különösebb gondom, sőt a Mafia ótókás része is relatív hamar lement, GTS-ben mocsok sok pályám van elsőre aranyra, NFS-ek közül rengeteget csináltam meg 100%-ra :-D
Soha nem lepetett meg játék, mint a Mad Max, mert felejtősre számítottam, le mertem volna fogadni előre, hogy középszar és jól rám cáfolt. Le a kalappal előtte!
Itt nem képességfa van, hanem egyrészt vannak kihívások, amiért pontokat kapunk és fejleszthetünk pár túlélő képességet, ugyanakkor alkatrészek gyűjtögetésével lehet Max felszerelését, egyéb képességeit is fejleszteni, de elsősorban a kezdeti roncsból kell egy normális verdát összehozni.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2017.11.06. 22:44:38
szerk.: huh, megnéztem, már futott 95 percet... nekem nem jött át a feeling (ami persze semmit nem jelent)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.06. 21:55:03
Érthető a nagy vasak iránti vonzalom, tagadhatatlanul még bennem is megpiszkált valamit, de lassan írok a fejlesztőknek annyi ötletem lenne, hogy jobb legyen.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
...és ha a "teljességre" törekedné(n)k, akkor most további 19,99 euró elköltésére ösztökélnek...
<#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
* New Campaign: Patient Zero --- 4 new missions: The Source, The Author, The Vector, Patient Zero
* 3 New Escalation Contracts --- The Cheveyo Calibration (Marrakesh by night), The Corky Commotion (Paris), The Dexter Discordance (Hokkaido)
* 3 New Weapons --- A New Bat, Sieger 300 Ghost, Striker
* 3 New Outfits --- Clown, Cowboy, Raven,
* 40+ Patient Zero-specific challenges
Új játékosoknak: 60$/€...
Régi tulajoknak (The Complete First Season - digit vagy lemezes): 20$/€...
November 7-től a The Complete First Season eltűnik a digitális polcokra, és csak GOTY vásárolható.
Patch és új funkciók:
- A redesigned UI with a new colour scheme and visual style
- A fresh new look across the board and re-organised menus to make it easier to find what you’re looking for.
- Default Loadout
- Bullet Distractions
- Major lighting improvements to all missions
- Sniper Rifle Audio
- Speaker Configuration
- Elusive Target Re-activation
- Commemorative Elusive Target Unlock
- Store Tab
- Contracts Discoverability
- Contracts Text Search Operators
- Contract Complications (Time Limit, Required Exit, Targets Only, Do Not Get Spotted, No Bodies Found, Hide all Bodies, No Disguise Changes, Headshots Only, No Missed Shots, No Pacifications, No Recordings)
- Red Targets
- Death Screen
- Xbox One X Enhancements
- Tobii Eye Tracking support
Azért még próbálkozom.
Most nézem, hogy még egy The Division "trial"-t is be lehet zsákolni:
https://freetrial.ubisoft.com/promotions/the-division-free-trial/4/
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2017.11.06. 18:46:31
Next PC upgrade: 2022
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Halcyon 6: Starbase Commander Review
"I cry every night waiting for a Android port :~("
De még mindig egyensúlyoz azon, hogy van egy jó alap aztán nincs rendes körítés. Ne értsd félre, ez véletlenül sem lehúzás a részemről, abs. látom a pozitív oldalát és pont azt szeretném, hogy még több, még jobb legyen és abban is egyetértek, hogy lenne mit átvenni ebből a játékból és áttenni máshová. Itt a köv. gond. Hová? Milyen játékba? Gyak. ilyen Farm Sim-en kívül nem nagyon tudom elképzelni se egy ótós' árkádba, se egy önmagát komolyan vevő szimbe. Ez bizony egy külön kategória, ha így nézzük... ilyen MXGP2, Dirt Rally kb. ezekbe tudom elképzelni.
Komolyan Zen-ről írsz miközben elakadsz 12x-re a sárban és lököd ki a drótkötelet a verdából? Egyet is értenék ha közben a környezet is kellően kidolgozott lenne, élő, megrianó őzekkel, felröppenő fácánnal, a szél sustorgásával, kopogó esőcseppekkel, a réten átiszkoló rókával, stb.
"mert nem tudsz nem úgy nézni egy játékra, mint befejezendő cucc."
Tény, hogy nem kedvelem a végtelenített játékmenetet, imádom, ha van cél, kihívás és a MR-ben ez meg is van, van vége, de lehet vele 100+ órákat is ellenni, csak mi lenne az értelme, amikor jobb játékok jönnek sorba egymás után?
Továbbra is állítom, hogy a MudRunner lehetne ennél SOKKAL jobb és nem is kellene hozzá olyan sok, csak egy kicsit a részletekre odafigyelni. Nem igaz, hogy 4 nyomorult év alatt nem lehetett az oldalsó tükröket használhatóvá tenni... ahogy egy ilyen hc-like simben nehezen tudom lenyelni a kuplung/többsebességes váltó hiányát. Nem kell, hogy alapértelmezetten legyen, de opcióban legyen már ott, hogy aki kormánnyal nyomul az ne érezze úgy magát, mint egy NFS-ben, hogy a "gáz az előre nyíl"... mondjuk NFS-ben is ott a manuális váltó :-D
Sok hiba és hiányosság... de főleg hiányosság. A legnagyobb bajom mégis az, hogy ez egy kövérre hízott patch. Ez nem egy új játék, ez az a játék, amilyennek anno már indulóban lennie kellett volna.
Nyilván én is teljesen elfogadom a nézőpontod, de én gonosz és aljas módon, minden játékra szórakoztató termékként akarok gondolni és ebből nem is nagyon akarok engedni. A MR is szórakoztató, de nem sokáig... jó a 8 órás említés, mert rengeteg gamernek kb. addig. Ez lenne egy jó játék jellemzője, véleményem és látásmódom szerint nem.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.05. 19:49:32
Az utolsó mondatod... én igenis lelkes vagyok a Euro Truck-al, Spintires-el, és hasonló játékokkal kapcsolatban, de egész egyszerűen más cucc mint pl. a Shadow Tactics (az olyan jó játék amire szerintem te gondolsz, csak egy órát nyomtam, de már ott zsibong a fejemben, hogy még-még-még). Nem arra való, hogy felnyomja az adrenalint, odaszegezzem a képernyőre, hanem ellenkezőleg. Ezek nekem inkább egyfajta zen állapotot hoznak, ami után felfrissülök, és egy jó darabig nem fogom betölteni, mert vszleg más stílusra fogok vágyni. Neked azért nehéz ezt befogadni szerintem, mert nem tudsz nem úgy nézni egy játékra, mint befejezendő cucc. Eközben van egy csomó játék, aminek konkrétan nincs vége, és ezeknek értelmetlen úgy nekiállni, hogy két pofára habzsolod, mert akkor semmi mással nem fogsz játszani az életben. És direkt ez a jó bennük. Épp ezért egyébként a Spintires-ből nekem nem is hiányoztak a csillagos küldetések, így legalább még kevesebb sürgetést éreztem a játékban, és a saját tempómban tolhattam. Tudom, hogy ez nagyon más szemszög, és nem kérem hogy azt mondd, hogy ez a normális, meg ez a jó, elfogadom a te nézőpontodat is. Különbözőek vagyunk 😊 Akár azt is lehet mondani, hogy a Gran Turismo jobb játék objektíve, számosított skálán mint a Spintires, de egyszerűen nekem akkor is néha a Spintires kell (najó, inkább az ETS, ott azért segít a motiválásban, hogy megy felfelé egy számocska - a bank egyenleged -, még akkor is, ha a játékmenetre minimális hatással van egy idő után).
Error szerintem pont talán az egyetlen kivétel lehet, aki végigtolta, egyszerűen nincs más ilyen ismerősöm. Még az a haver se tolta végig, aki piszkált vele anno, hogy toljam mert jó... az meg kiszállt belőle kb 2x annyi óránál mint te, sosem vitte végig.
Ha egy játékot csak kis adagokban lehet játszani és pár havonta elővevős, akkor az valójában nem jó játék.
A Gran Turismo esetében viszont hiába ültem le elé gyak. unott vezetőként, mégis elkapott és keményen magával ragadott. Minden egyes vele töltött perc egyben volt remek kihívás és szórakozás.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
8 óra alatt összes challenge 3 csillagra + a 6 map? Hát akkor basszus te ultra pro vagy :-)
"nem a cél a fontos, hanem az oda vezető út" vs. "céltalan"
Igen, "céltalan", de számomra pont 8 órára teljesen jó móka volt az "utazás". Ha elengedem az dollár/óra mutatót, akkor elmondhatom hogy jól szórakoztam vele, ha lett volna stabilabb multi partner, akkor akár tovább is. Egyébként alapvetően egyetértek, és én bízom abban, hogy a háttér stabilitása hozzájárul majd a folyamatosan bővülő kontenthez, esetleges második részhez. Én is meg fogom venni a "patchet" szerintem egy kisebb sale alkalmával.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.05. 17:26:58
Spintires: Mudrunner
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.11.04. 10:05:09
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
A WOW szerintem is szemét (szintén 😊), havidíjat sosem fizetnék egy játékért, nem 90-et írunk.
Mindezek figyelembe vételével a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited egy kifejezetten jó cucc ebben a műfajban.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.11.04. 09:56:35
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A küldetések is másabbak már (Legion-ben inkább a Singleplayer alapú történetmesélésre repültek rá). De az összes MMO egy agyatlan grindfest, még a Destiny 2 is. Ráadásul az még lelketlenebb is. A WoW ereje az Endgame-ben van (+ lore, + karakterek, + hangulat), nem a szintezésben és kezdőterületekben. De valóban hagyjuk, ez a topik nem erre való.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.04. 09:27:17
Csak beszélgetünk. Az összes mmo a grind-ről szól. A legtöbb ott vérzett el hogy amint eléred a lvl végét már nem tud többet nyújtani. Ez szerintem a wow ereje. Mert a játék a max szinten indul be addig csak tanulod.. illetve most már ez nem nagyon igaz mert 1-100 ig igazából próbál túl lenni az ember.
Én amit élvezek haverokkal a discordon megyünk 5-14 fő megyünk instába és ökörködünk.
Régen 40 fős raid olyan volt mint a munka az nem hiányzik család mellett de így főleg hogy ingyen van jó szórakozás.
De nem akarlak meggyőzni.. Valakinek a pap valakinek a lánya 😄