Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Tehát azt mondod, hogy egy 13 éves játék esetében 12 év kellett ahhoz, hogy ezt a parasztságot aztán tavaly eltöröljék? Wow... Blizz le a kalappal. Pfff. Amúgy még mindig egy üres, eszetlen, agyatlan grindest millió olyan küldetéssel, hogy vágj le 10 démont, 5 malacot, 4 répát? -költői kérdés. Nem is érdekel, a véleményem elmondtam, minden mikronja taszít annyira paréj cucc.

Befejeztem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
2016.03.17. ekkor készítettem, ekkor próbáltam ki a "játékot". Mondjuk játéknak félek nevezni, mert egy agyatlan, ötlettelen, grindhegy. Gyűlölöm. LVL20-ig vittem el, mert Hearthstone skint adott, gondoltam jó móka lesz. Igazából aztán olyan "móka" lett, mintha valami súlyos gettóban próbálnék protokoll leckéket adni... egy igazi alámerülés volt a gaming szennyébe és mocskába. Ez az én tapasztalatom.

Mielőtt még véres karddal rontanál nekem: Elfogadom én is a te véleményed, talán még irigyellek is valahol (nagyon távol), hogy neked ez tetszik és szívből kívánom, hogy érezd jól magad benne, de én okádok tőle. Ez van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
Starter Edition azt hiszem még ilyen, hisz ott az utolsó kiegészítő (jelen esetben Legion) tulajdonságai eleve le vannak tiltva és ugye ez a csoportos és sorban állás nélküli Quest teljesítés és öldöklés a Legion-nel jött be 2016 nyarán. Ám megerősíteni nem tudom, hisz, amíg aktív előfizetésem van (és minden kiegészítőt megvásároltam 0day), addig nem akarok a "demó" verzióval játszani. De tavaly tavasszal egy közelebbi ismerősöm játszott vele - azt hiszem a Hearthstone hőst akarta megszerezni és ott még ilyen volt a kezdőterületeken. Nem tudom, hogy az azóta megjelent Legion mekkora hatással lett a Starter változatra.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.04. 09:12:15

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

MarkBlade
Nekem vaniliának tűnt mert akkor volt ilyen. Ami biztos hogy most nincs ilyen! Nem védeni akarom a Blizt de a wowot cefettül jól megcsinálták. Rengeteg mmot kipróbáltam.. Age of Conan, Star Trek online, Star Wars old republic, Elder scroll..most hirtelen ennyi jut eszembe, de egyik sem hozta ezt a szintet.
Egy bajom van velük a számok kicsit elszaladnak velük ahogy nő a kari.
Tinman
Tavalyi kép.

Atisz
A Guild Wars ebből a szempontból (klasszikus, PVE MMO) egy szemét és semmiképp nem hasonlítható a többi felsorolt open-world MMO-hoz.
Mint aréna játék, egész jól teljesít, de a probléma amit említesz, éppen a műfaj egyik velejárója: az adott világban interakció van az azonos szerveren lévő játékosok között. Igen, ebben benne van az is, hogy XY nevesített főellenfélre "rárepülhet" a fél szerver.

A GW ehelyett párhuzamos térképeket generál adott szerveren belül, így a party-ban szereplőkön kívül az ég egy adta világon semmilyen más játékossal nem fogsz odakinn találkozni, ami ugye maga az MMO open-world érzést öli meg úgy ahogy van (mellékesen dögunalmas).

Ezt a játékot is sajnálom, mert szívesen kipróbáltam volna, csupa jót hallottam csak róla (annak ellenére, hogy a Morrowind világát kidolgozatlannak találtam és nem igazán tetszett a Morrowind + 2 kiegészítője végigjátszása után).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Logikus és szégyellem is, hogy nem gondoltam rá: mivel most vették a HB-t nyilvánvaló volt, hogy egy jó kis pakkot állítanak össze (persze arról fogalmam nincs, hogy mikor kerül végleges állapotba az, hogy az adott hónap milyen játékokat tartalmaz) bebizonyítandó, hogy nem esik a színvonal.

Na mind1, ez elment, tényleg sajnálom, mert ilyen rentábilis (4,5 játék amit kipróbálnék) csomag már rég volt és a hülyének is megéri/megérte volna (hát még nekem).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

MarkBlade
Azt tudod hogy már rég nem ilyen a wow? Ezek az idők elmúltak a wow vaniliával együtt. Sok év kihagyás után beszopódtam megint. És ami vicces hogy ingyen játszom. Jön a gold és token vásárlásával simán megvan az 1 hónap plusz.A ilyen küldetésekre meg ami a képen is látszik már szerver ugrással party-val egyből ölhető. nem kell perceket várni. A világ folyamatosan fejlődik..
grebber
Egy? Már a bundle fellövése után órákkal tonnányi volt...... RE 5 Goldot szórja mindenki 1.5$-ért
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.04. 07:22:30

Next PC upgrade: 2022

valakinek nincs egy felsleg resident vil 5 a bundleból?
érdekes hogy a group buys csoprtban csak egy Humble Monthly novembert találtam...
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2017.11.04. 03:31:41
IMYke2.0.0.0
Nem is az összárak miatt löktem be a képet.
Ezeknek a bundliknak a megítélése csakis szubjektív lehet - ami neked nem jön be, másnak bejön (akár az egész havi, vagy csak az a cím, ami miatt te vagy én nem is iratkozunk fel rá)... az is látszik, hogy a 2017-es évben nagyon is belehúzott a Humble. Nem csak összes árban, hanem jól felfogott minőségben és az utolsó esetében még mennyiségben is.
A decemberi lehet, hogy nem fog nagyot durranni, de nem is feltétlenül kell -- ott lesznek a különböző digit és dobozos disztribútorok ajánlatai, a Fekete Péntek még előtte, és a 2018-as évet is be kell valahogy indítaniuk, nem tehetik, hogy éppen januárra ne jusson egy brutálisan csábító cím... (különösen az egész cég eladásának fényében)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atisz
Nem az összárat nézem, hanem a számomra érdekes(nek tűnő) címeket. Ez alapján az előző 5 hónapit nem érte volna megvenni. Ezt éppen pont megérte volna. A fél évvel ezelőtti meg szintén. Ez nagyon hullámzó és továbbra sem győzött meg, hogy érdemes rá beruházni, akár csak 11 $-t is...

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atisz
Ez a havi HB tényleg egy jó eresztés volt, de zsákbamacskát így sem veszünk (az előző 4-5 a feledhető kategóriába tartozott).

TBTPumpa
Mikori kép ez? Egy ideje már nincs így a WoW-ban (a Legion kiegészítő óta), de lehet, hogy a Starter változatban még így működnek a dolgok. De maga a fő build már nem ilyen, sokat is dobtak a játékon ezzel a változtatással.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.03. 21:47:50

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

ZsZso
Ugyanez van velem is. Régebben (2,5 éve) megszereztem a "The Inner World" -öt. Asszem akkoriban ezt is hozzámvágták valamivel (IG bundliban is tán kétszer volt, ami HH alatt ~$1 ugyebár). Lényeg, hogy 1-2 hete megtaláltam és azt kell mondjam az is kiváló darab. Csodák csodája - most jött ki a második része, amit szintén muszáj lesz megkaparintanom.

@IMYke2.0.0.0 #295450:
ÓÓ nem spórolás! Ez tisztelet! Az utolsó pár lapig többször is elolvasta ezeket a könyveket, csak a végét hagyta meg. Egy különleges és végtelenül szimptaikus ürge. Nagyon szerettem vele beszélgetni, kár, hogy már nem dolgozunk együtt, de legalább megismerhettem - az is nagy dolog.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Ezek után sehol sincs a steam-en RE 5 Gold a rohadék bünőző lehúzó 3.74 eurojával.... Bontásba 1.5$-ért szórják <#banplz>

IMYke2.0.0.0
Most láttam csak a szerkesztést 😊
Na, azért ennyire nem vagyok spórolós 😊)

IMYke2.0.0.0
Köszi a felajánlást, rendelkezem a Special Editionnel 😊
//Durva, de már 3 éve... 😊 A fene egye meg a hörcsögölésemet 😊

ZsZso
Köszi a tippet, de azt már kipörgettem régebben. Hatalmas volt az is, kár lenne kihagyni - az értéke ne tévesszen meg (kb. ingyen hozzád vágták egy időben).

(szerk: ha nem lenne meg véletlen, akkor van egy felesleges példányom a számodra)
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2017.11.03. 21:24:42

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Pedro adta nekem is a Silence-t.
A "The Whispered World"-öt érdemes lehet végigjátszani előtte (nekem is pótolandó - lehet, hogy már hétvégén beleállok).

IMYke2.0.0.0
Gyilkos az a kép. <#eplus2>

ZsZso
Pontosan! Ha az lett volna, akkor berántom az fix. Silence -t csak azért nem vettem meg 4 € -ért a szélben, mert úgy voltam vele, hogy majd berántom télen, önajándékozás gyanánt. Szerencsére Pedroval és a G2A -val kötött üzlet miatt meglett mindkét cím. Hála és köszönet!

@IMYke2.0.0.0 #295444
Volt egy kollégám, aki a jó könyvek végét nem olvasta el, mert akkor lényegében sose ér véget. Biztos jól megértenétek vele egymást 😊.
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2017.11.03. 21:21:26

IMYke2.0.0.0
A Shadow Tactics olyan marcipándísz, amit azért tettem félre 3 óra után (1. pályaaaa!), hogy nehogy elfogyjon.
Telepítve van még mindig. Sok, nagyobb címről ez nem mondható el.

Tinman
Megjelölném a "D"-t Vágó úr!

Ahogy a Guild Wars műveli az jó. Ahogy a WoW műveli az nem jó, ahogy az Elder műveli az se. Ez a véleményem. Ettől függetlenül, ha 1 nap 168 órából állna és elég lenne bőven 8 óra alvás, akkor biztos beletolnék ezekbe is pár 1000 órát, pedig kevésbé utálok játékban valamit, mint a sorba állást.

Ez maradjon itt örök mementónak:

zorrobomber
Jól láttam hogy tesztelted? Ez a végleges vélemény? 😄 Nekem már az Old Republic se jött be aztán ha az nem, akkor sose fogok már vszleg MMOzni. Tényleg csak annyi kíváncsiság van bennem iránta hogy mégis hogy néz ki ez a világ, amibe én sose fogok belépni.

Ezen a Shadow Tactics-on még mindig nem sikerült túltenni magam, akkora jackpot 😄 Halloween sale közbeni wishlist igazgatás (mer vásárlás az ugye nem volt) során második helyre került, és csak az a Planet Coaster került elé ami nyilván totál más műfaj... Installing...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.03. 21:14:35

Tinman
Elder? Állj sorba, hogy levághasd a bosst. Instant skip.

zorrobomber
Shadow Tactics akár Early Unlock-nak is elment volna. Ráadás bónusz nekem hogy Resi 5-el nemrég szemeztem (régi kimaradás, bár eleve nem vagyok nagy rajongó), és a Dead Rising 2 is régi hiányzó. Persze ezek csak nekem bónuszok, mindenki másnak nyilván megvannak már akit kicsit érdekelt. Örülök hogy maradtam az MMO shit ellenére. Talán még arra is ránézek, legalább elsőkézből tudom milyen.

Passz mennyire szamitok kezdonek DL-ben de szvsz marha lenyegtelen ha szvsz az egyik alap jatekmechanika a szar benne. Sejted mennyire vigasztal h a vegen szarasig leszek penzzel es cuccal ha az elejen az boki a szemem h egy buvarkes harom utestol kicsorbul.
Inkább fizető célközönség...R2Games is megél a 10k Euro-t kifizető olajsejk örökösökből 😄
IMYke2.0.0.0
http://store.steampowered.com/sale/daedalic +++ Élőben nézhető a Deponia Doomsday*...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.11.03. 20:26:31

grebber
Értelmes játékok nélkül senki se maradt még fent....

Fakmi! Torchlight 2 a legjobb H&S élményeimet adta anno,amúgy nem is tudtam,hogy a PW bezsákolta őket...az a cég tényleg kiherél minden jót amire ráteszi a kezét.
ZsZso
Silence + Shadow Tactics nem akadna valakinél $5-$6 -ért a mostani Monthly -ból?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

darkSectorxxx
Isten éltesse TOTTI5-öt!

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0

3Error
Totti !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

3Error
Ha esetleg valaki szeretné, holnap 18 óráig nevezhet. SGEJ+whitelist

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

PvP esetében, egy magasabb szintű NightHunter ellen, nem árt összedolgozni! Newgame plus fokozatban pedig, elég szép összegű pontokat lehet bukni elhalálozáskor!

@Andule: minden kezdő DL játékos erre panaszkodik, pedig, mire elkopik a fegyvered, már régen találtál egy sokkal jobbat. A rengeteg összeszedhető cucc és tervrajz segítségével jó sokáig barkácsolhatsz, mire minden variációt kipróbálsz! A pénz egy idő után már nem tétel, így a kereskedőnél gondolkodás nélkül veheted a legdrágább fegyvereket, amit a (végén már úgy is csak a narancs) tervrajzok alapján módosítasz! A lőfegyverek, íjak, nyílpuskák nem kopnak! :Đ

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Dead Island / Dying Light megvan, ideig-oraig moka de a hulye fegyverkopasi mechanikaja beleront a kepbe csunyan.
zorrobomber
Vermintide-ből valahogy nem a Left4Dead-et, hanem sokkal inkább a Diablo-t éreztem ki. Ugyanolyan kattintóbajnok autokill érzésem volt, ahogy egyesével csapkodtam a patkányokat. Nehéz megmagyarázni, de az biztos hogy más, ki kell próbálni (bár tény hogy manapság már nem drága).

Bírtam a Dead Islandet, de csapatmunka nem kell hozzá, a halálnak szinte semmi tétje. Mint "hardcore" kooperatív lövölde nem értelmezhető az L4D2-höz képest (a Vermintide-ot nem próbáltam, de az az L4D-receptet követi), a Borderlandsre közös mókázáshoz jó zombis alternatíva. A Dying Lightban már vannak nehézségi szintek, és az horrorosabb, abban azért lehet együtt izgulni, viszont komoly taktikát az sem igényel.
Atisz
HB adta nemrég 2-es kategóriában egész jó áron és ahhoz a 2 komolyabb DLC közül az egyiket is hozzácsapták.

Pont pár hete volt ingyenes a Vermintide. Ez alatt az idő alatt kipróbáltam pár ismerősömmel és komolyan mondom, nagyon élvezetes. Az L4D-s korszakomat juttatta eszembe (L4D: 200 óra, L4D2: 70 óra). Egyedül ami nem tetszett hogy csak egy kampány van úgymond, utána az összes többi fizetős DLC.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Atisz
Igen, skavenek, patkányemberek. Engem a Shadow of the Horned Rat fogott meg és ezáltal kattantam rá az eredeti (tehát nem az űr-őrület), fantasy Warhammer világra.

Atisz
Dead Island és Chivalry. Egyik sem mai darab, nem is 'shooter' a szó szigorúan vett értelmében, de remek szórakozás mind2 ebben a kategóriában.

Ja igen és a Vermintide (amit mondjuk még mindig nem próbáltam ki :/)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.11.03. 13:10:18