Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Befejeztem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mielőtt még véres karddal rontanál nekem: Elfogadom én is a te véleményed, talán még irigyellek is valahol (nagyon távol), hogy neked ez tetszik és szívből kívánom, hogy érezd jól magad benne, de én okádok tőle. Ez van.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.04. 09:12:15
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Egy bajom van velük a számok kicsit elszaladnak velük ahogy nő a kari.
Mint aréna játék, egész jól teljesít, de a probléma amit említesz, éppen a műfaj egyik velejárója: az adott világban interakció van az azonos szerveren lévő játékosok között. Igen, ebben benne van az is, hogy XY nevesített főellenfélre "rárepülhet" a fél szerver.
A GW ehelyett párhuzamos térképeket generál adott szerveren belül, így a party-ban szereplőkön kívül az ég egy adta világon semmilyen más játékossal nem fogsz odakinn találkozni, ami ugye maga az MMO open-world érzést öli meg úgy ahogy van (mellékesen dögunalmas).
Ezt a játékot is sajnálom, mert szívesen kipróbáltam volna, csupa jót hallottam csak róla (annak ellenére, hogy a Morrowind világát kidolgozatlannak találtam és nem igazán tetszett a Morrowind + 2 kiegészítője végigjátszása után).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Na mind1, ez elment, tényleg sajnálom, mert ilyen rentábilis (4,5 játék amit kipróbálnék) csomag már rég volt és a hülyének is megéri/megérte volna (hát még nekem).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.04. 07:22:30
Next PC upgrade: 2022
érdekes hogy a group buys csoprtban csak egy Humble Monthly novembert találtam...
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2017.11.04. 03:31:41
Ezeknek a bundliknak a megítélése csakis szubjektív lehet - ami neked nem jön be, másnak bejön (akár az egész havi, vagy csak az a cím, ami miatt te vagy én nem is iratkozunk fel rá)... az is látszik, hogy a 2017-es évben nagyon is belehúzott a Humble. Nem csak összes árban, hanem jól felfogott minőségben és az utolsó esetében még mennyiségben is.
A decemberi lehet, hogy nem fog nagyot durranni, de nem is feltétlenül kell -- ott lesznek a különböző digit és dobozos disztribútorok ajánlatai, a Fekete Péntek még előtte, és a 2018-as évet is be kell valahogy indítaniuk, nem tehetik, hogy éppen januárra ne jusson egy brutálisan csábító cím... (különösen az egész cég eladásának fényében)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.03. 21:47:50
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
@IMYke2.0.0.0 #295450:
ÓÓ nem spórolás! Ez tisztelet! Az utolsó pár lapig többször is elolvasta ezeket a könyveket, csak a végét hagyta meg. Egy különleges és végtelenül szimptaikus ürge. Nagyon szerettem vele beszélgetni, kár, hogy már nem dolgozunk együtt, de legalább megismerhettem - az is nagy dolog.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Next PC upgrade: 2022
Na, azért ennyire nem vagyok spórolós 😊)
//Durva, de már 3 éve... 😊 A fene egye meg a hörcsögölésemet 😊
(szerk: ha nem lenne meg véletlen, akkor van egy felesleges példányom a számodra)
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2017.11.03. 21:24:42
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
A "The Whispered World"-öt érdemes lehet végigjátszani előtte (nekem is pótolandó - lehet, hogy már hétvégén beleállok).
@IMYke2.0.0.0 #295444
Volt egy kollégám, aki a jó könyvek végét nem olvasta el, mert akkor lényegében sose ér véget. Biztos jól megértenétek vele egymást 😊.
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2017.11.03. 21:21:26
Telepítve van még mindig. Sok, nagyobb címről ez nem mondható el.
Ahogy a Guild Wars műveli az jó. Ahogy a WoW műveli az nem jó, ahogy az Elder műveli az se. Ez a véleményem. Ettől függetlenül, ha 1 nap 168 órából állna és elég lenne bőven 8 óra alvás, akkor biztos beletolnék ezekbe is pár 1000 órát, pedig kevésbé utálok játékban valamit, mint a sorba állást.
Ez maradjon itt örök mementónak:

Ezen a Shadow Tactics-on még mindig nem sikerült túltenni magam, akkora jackpot 😄 Halloween sale közbeni wishlist igazgatás (mer vásárlás az ugye nem volt) során második helyre került, és csak az a Planet Coaster került elé ami nyilván totál más műfaj... Installing...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.03. 21:14:35
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.11.03. 20:26:31
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
@Andule: minden kezdő DL játékos erre panaszkodik, pedig, mire elkopik a fegyvered, már régen találtál egy sokkal jobbat. A rengeteg összeszedhető cucc és tervrajz segítségével jó sokáig barkácsolhatsz, mire minden variációt kipróbálsz! A pénz egy idő után már nem tétel, így a kereskedőnél gondolkodás nélkül veheted a legdrágább fegyvereket, amit a (végén már úgy is csak a narancs) tervrajzok alapján módosítasz! A lőfegyverek, íjak, nyílpuskák nem kopnak! :Đ
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ja igen és a Vermintide (amit mondjuk még mindig nem próbáltam ki :/)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.11.03. 13:10:18