Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Pre-orderrel kapcsolatban még nincs tapasztalatom az Originen, de ha ezzel megtudlak nyugtatni, már megérte: az (EA) Origin nem akkora balfék, mint a STEAM (sok kis zavaró apróságban) --- csak még nem olyan kiforrott, mint a Valve rendszere.
A hiba valószínűleg és tényleg azt jelezheti, amire gondolsz.
De mondom: nem volt még pre-orderem náluk, csak tippelek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gabo91
Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék.
Origin-el nincs nagy tapasztalatom. NFS Payback-et szeretném aktiválni, felismeri a kulcsot, majd utána hibára fut. Lehetséges, hogy megjelenés előtt (11.10) nem lehet beaktiválni?
(Elnézést ha nem ez a legmegfelelőbb topik)
Köszi előre is

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

zorrobomber
PS Store rinya: hónapok óta jön valami jó cucc, nem tudom betenni a wishlist-re, valami totál általános hibaüzenettel. Elkezdett egyre jobban zavarni, utánaolvastam... hát izé, a hörcsög az oka. Nem lehet 99-nél több itemet tenni a wishlist-re:

99 után elfogynak a bitek?? Vagy miért jó ez?? Ja meg még azt mondja hogy próbáljam újra később... <#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.07. 18:42:35

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Wow! <#eljen>

IMYke2.0.0.0
A multi szépsége épp az, hogy nem minden ott van, mint a szingliben - sőt, ha moddolt pályát vetnek be (alap pályáknak is vannak verzióik), akkor meg természetes is, hogy semmi nem ott van.
Quake 1-2-3 esetében is találkoztam anno ilyesmivel.

zorrobomber
Sajna csak single player-ben tudom a pályát kipróbálni, és nem tudom mennyire egyeznek a powerup helyek a deathmatch-ben. Csak tippelni tudom hogy koppra ugyanannak kéne lennie.

Amúgy a fődíj egy Romero-s deathmatch jegy a szombati Pixelconra. 10 percet küzdhetsz a Mesterrel. Ahogy néztem youtube-on az alázásait, simán ki tudom hagyni 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.07. 18:17:38

IMYke2.0.0.0
Csak Quake-multi alapján tudok segíteni: a legfontosabb, hogy egy adott pályarészt le-uralj (így hívtuk), és a legtutibb, ha ehhez hozzátartozik vagy a Quad Damage (de erre MINDENKI hajt, szóval...), vagy a Red Armor (ennek az időben elkapásához jól kellett ismerni a pályát és a rövidítéseket, ugrásokat), akkor félig már nyertél...
...s ha meghalsz, akkor ennek a területnek a visszaszerzése a cél.

A teljes pályás győzelem sosem lehet a tiéd.

IMYke2.0.0.0
Az a "baj", hogy ha veszek bundlit, és abban olyan címek is vannak (mindig akad, sajnos), ami már megvan a fő fiókomon, akkor azon címeket, amikben coophoz / multihoz láncolt öcsivmentek is vannak, beregisztrálom az alfiókomra.
Így nekem elég kevés címem van a cserealaphoz.

A Te listádról konkrétan csak ezzel rendelkezem: Shadowrun Returns
(meg a Shadowrun: Dragonfall Director's Cut-tal, de gondolom az neked már megvan)
A többi maradékom vagy megvan neked, vagy szóra sem érdemes.

zorrobomber
Kicsit lehet fura a kérdés, de van valakinek Doom 2 map07 pályához deathmatch tippje? Holnap lesz céges meccs, 10 perc, szóval kétlem hogy vérremenő harc fog tudni kialakulni. Alapvetően gondolom a powerupokra érdemes majd rámennem, ahogy néztem van ott invisibility is. Sajna nekem régen kimaradt a deathmatch-ezés, lévén se LAN társaságom, se elég erős gépem nem volt akkoriban. Mondjuk a győzelemre kis esélyt látok, hisz minden multis címben a kill list alján kullogok. Titkon reménykedek abban hogy lesz olyan jelentkező aki nem tudja hogy van strafe (én anno sokáig nem tudtam) <#nevetes1>

RatBaG
Minden megegyezés kérdése. Én általában úgy cseréltem eddig, hogy mindkét cím volt már bundleben, az áruk nem tért el nagyon, ízi biznic.
Ha konkrétan érdekelt is a játék, simán adtam érte drágábbat is.

Per Aspera Ad Inferi.

IMYke2.0.0.0
Hittem benne, hogy akinek kell közülünk, az már sejti, hogy ez hol is található.
A másik fórumon a nem ismertek miatt ment a link is.

zorrobomber

IMYke2.0.0.0

grebber
Ha bontásban teszel fel valamit pl a 12$-os havi csomagból és ha a bontás összege meghaladja a 12$ kb körbe röhögnek .... Sokan ezért nem is így teszik ki inkább átviszik más oldalakra ahol akár a group buysra nem váró emberek ,mert érdeklik őket simán megveszek akár drágábban....
Én ezért nem is szoktam szórakozni fog a tököm várni ilyen balgákra akik nem követik a Humblet ...inkább eladom groub buyson bontásba mert minden szart elvisznek szinte azonnal.
Most pl a mostani 12$-os csomagot eladtam 9$-ért és csak a Shogunt tartottam meg. 3$-ért megérte lévén hogy eladok 2 indigala pakkot és máris 0$-ba került <#eplus2> Sajnos nagy kár hogy 4 havi humble csomagból eddig kőkemény 4 game érdekelt..... nagyon elmentek ótvarba a fő cuccokat már nem is említem multis hányadékok. De szerencsére mindig elviszik őket szóval mázlim van.

Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.07. 17:04:58

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Sosem értettem ezekhez és ezeket.
Na most, ha én adok neked egy WTB (szóval, azok közül szeretnél KAPNI) CÍMET, és a WTS (azok közül ADNÁL) címek közül kiválasztok egy sokkal drágább címet, akkor ez nem etikátlan?
Hogy működik az értékegyeztetés? Egyáltalán: elvárt az ilyesmi?

Példáim:
//Shadowrun Returns (jelenleg 13-15 euro, de volt már: dundliban, és amúgy meg 1,33 euro a legolcsóbb)
vs.
Quake Champions (ami egy új cím, 30 euróért, s bár volt monszli dundliban, de olcsóbb nem)

//Shadowrun Returns (jelenleg 13-15 euro, de volt már: dundliban, és amúgy meg 1,33 euro)
vs.
Stellaris (jelenleg 24-40 euro, de volt már: monszli dundliban, és amúgy meg 12,01 euro a legolcsóbb nem szürke ára)

RatBaG
Mikor nézem a steamtrades.com-on a topicokat, mindig röhejesnek találom, amikor valaki kilistáz pár megmaradt bundle játékot, aztán a WANT résznél meg nem győzi sorolni a legújabb címeket. AC Origins, PUBG, Wolfenstein, CoD WW2, Cuphead, stb.
Én is megtehetném, de értelme semmi. A WTB résznél kb csak olyan szintén bundle játékok vannak, amikről lecsúsztam, vagy nem érte meg level 2-ért fizetni. Persze szívesen nyélbe ütnék valami cserét például az előző két Wolfensteinért... 😊
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.11.07. 16:30:52

Per Aspera Ad Inferi.

zorrobomber
Egy darabig én is gondolkoztam hogy nem -e fordítva gondoltad, elég jó címek vannak a sell résznél, és kevésbé jók a buy-nál, de hát ízlések és pofonok 😊 Layers of Fear és SOMA elég hasonló stílus, bár tény hogy a setting más.

kigyi
Besiege-em van, de még nézem mit tudnék adni ami értékben megfelel a Dark Souls-hoz 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

RatBaG
vóna-kőne.
mmo-s időkből maradt meg, want to buy, want to sell.

Per Aspera Ad Inferi.

grebber
Nem sokat járkálsz trader topikokba

WTB Want to Buy...

WTS csodák csodája Want to sell

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
HELP!!!

WTB?
WTS?

Nyilván angol --- nem lehetne magyarul? (ott élünk még)

RatBaG
Tradelős kommentem a steam topicból:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csere-bere valaki?
Van egy pár humble maradványom. Akad néhány cím, amit lehet megtartok, de egyelőre a listán van, ajánlattól függ. PM ha érdekel.

WTS:

Dark Souls II: Scholar of the First Sin
H1Z1
Inside
Killing Floor 2
NBA 2K17
Pillars of Eternity
Quake Champions
Rise of the Tomb Raider
Stellaris
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
The Witness
Total War: WARHAMMER
XCOM® 2

Ashes of the Singularity: Escalation
Banner Saga 2
Brigador: Up-Armored Edition
Dead Rising 2
Emily is Away Too
Flat Heroes
Furi
Galactic Civilizations® III
GoNNER - Press Jump To Die Edition
HackyZack
Husk
Kero Blaster
Kingdom: New Lands Royal Edition
Layers of Fear: Masterpiece Edition
Maize
Metrico+
Momodora: Reverie Under the Moonlight
Morphblade
Nongünz
ONE PIECE BURNING BLOOD
Offworld Trading Company
One Piece Pirate Warriors 3
Orwell: Keeping an Eye On You
Plague Inc: Evolved
Poly Bridge
Project Highrise
RIVE
Resident Evil 5 Gold
SUPERHOT
Scanner Sombre
Seasons After Fall
Shadow Tactics: Blades of the Shogun
Shoppe Keep
Silence
SimplePlanes
Slime-san
Space Run Galaxy
Steamworld Heist
Stories Untold
Super Rude Bear Resurrection
The Shrouded Isle
The Turing Test
This is the Police
Tiny Echo
Tumblestone
War for the Overworld
Wargame: Red Dragon
World to the West
Worms W.M.D
Wuppo

ARCADE GAME SERIES 3-in-1 Pack
Ace Combat Assault Horizon Enhanced Edition
Armada 2526 Gold Edition
Attractio
Aurion: Legacy of the Kori-Odan
Bionic Commando: Rearmed
Borderlands GOTY
Citizens of Earth
Darkness Within 1: In Pursuit of Loath Nolder
Dead Age
Deadlight Directors Cut
Divide By Sheep
Duet
Epistory - Typing Chronicles
FORCED
Galactic Civilizations II: Ultimate Edition
Galactic Civilizations Ultimate Edition
Grey Goo Definitive Edition
Hand of Fate
Lara Croft and the Guardian of Light + 2 DLC
Legends of Eisenwald
Mafia II
NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst
No Time To Explain Remastered
Nuclear Dawn
Oddworld: New 'n' Tasty
PAC-MAN 256
Retro City Rampage DX
Road to Ballhalla
Rollers of the Realm
STRIDER™
Saints Row 2
Screencheat
Sins of a Solar Empire: Trinity
Sonic Adventure 2
Spec Ops: The Line
Star Wars™ Jedi Knight Dark Forces II
Star Wars™ Starfighter™
Star Wars™: Dark Forces
The Darkness II
The Interactive Adventures of Dog Mendonça and Pizza Boy
The Journey Down 1 + 2 Bundle
The Warlock of Firetop Mountain
Tiny Troopers
Turmoil
Valhalla Hills
Void Destroyer
Warhammer® 40,000: Dawn of War II
Warhammer® 40,000: Dawn of War II: Retribution

Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key
Dead Space 3 Origin Key
Medal of Honor Origin Key
Mirror's Edge Origin Key

WTB:
(jöhet bármilyen ajánlat, de itt egy kis iránymutatás)

Among the Sleep
Apotheon
Banished
Besiege
Borderlands: The Pre-Sequel
Breach & Clear
Broforce
Car Mechanic Simulator 2015
Contrast
Day of the Tentacle Remastered
Dead Island: Riptide Definitive Edition
Dead Space 2
Dead by Daylight
Dragon's Dogma
Dustforce DX
Full Throttle Remastered
Grim Dawn
Grow Home
Homefront: The Revolution
How to Survive 2
Invisible, Inc.
Jurassic Park: The Game
Kentucky Route Zero
Lucius II
Magicka 2
Middle-earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition
Mordheim: City of the Damned
Mother Russia Bleeds
Motorsport Manager
Octodad: Dadliest Catch
Orcs Must Die 2 - Complete Pack
Orcs Must Die!
Osmos
Party Hard
Planetary Annihilation: TITANS
Prison Architect
Prototype 2
Rebel Galaxy
Saints Row: Gat out of Hell
Shadowrun Returns
Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition
Shadwen
Solarix
Soma
Space Engineers
Space Hulk
Tales from the Borderlands
The Banner Saga
The Talos Principle
The Walking Dead: Season 2
Tropico 5
Ultimate Chicken Horse
Unmechanical
Volgarr the Viking
Warhammer 40,000: Space Wolf
Wasteland 2: Director's Cut

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.11.07. 15:42:36

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman
Akkor az össz 2.5 - 3m?

Mióta a Blizz befejezte a számok közlését a témában, azóta nem egyszerű megsaccolni. Nyilván befejezték, amikor nem tesz jót az imázsnak.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.07. 15:30:32

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
World of Warcraft - Subscribers by quarter 2005 Q1 - 2015 Q2 között.

13 Feb 2016:

1.093.154 - EU
922.579- US
314.605 - Asia (can;t say anything about china doesn't seem to be any data)
2.330.338 -worldwide

Dzsini
...meg akik használják ezt a plugint, mert másképp nem tud adatokat gyűjteni. Ilyen van mindenféle masszív játékhoz, de mivel még azt se tudni, hogy a játékosok mekkora aránya használja (és mennyire aktívan), így csak hibahatáros becslésre használható (ahogy pl. a steamspy is)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.11.07. 15:20:12

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MarkBlade
Aha kira! Ez EU lesz csak. Ebben nincsen benne az US és Kínai szerverek. Megnéztem a guildeket mind EU. Kicsit karcsúnak tűnt volna a 1.5.
Tinman
Így már látod? Na most ez az össz szerveren található össz karik száma, ebben nyilván benne vannak a botok, meg azon karik is, melyeknek egyetlen tulajdonosa van, hiszen egy MMO-ban erősen ritka az, akinek csak 1 karija lenne...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Scooter
Akkor jót néztem. Ezt bambultam éppen én is. <#eljen>
MarkBlade
Munkahelyen nem tudom megnyitni 😞 HA jól emlékszem a Legion kieggel felkúszott az előfizetők száma 5-6 millára mikor kijött azóta biztos leesett de nem hinném hogy ekkorát. Játék közben nem tapasztalok játékoshiányt.
Amit írsz igaz nem most van a csúcson már nem is lesz.. viszont még így is viszi a pálmát. Addig mert mért izguljon..
Sajnos ez a mostani gazdálkodási séma. Az új kieg meg ki tudja milyen lesz? A legion jól sikerült.. Elötte a Draenor és a Pandaria meg csúnyán leszerepelt..
TBTPumpa
Amazon.de

Olcsóbb, mint az Angol (co.uk) és Francia társa és gyorsabb is a szállítást tekintve. Pont tegnap néztem egy könyvet náluk, Angolból 18 000 Ft lenne, Németből 15800 Ft volt.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Scooter
Tudsz egy linket dobni, hogy melyik EU-s amazonra gondolsz?
IMYke2.0.0.0
Megtámogatásul:

TBTPumpa
Engem annyira nem zavar, ha nincs idehaza, de legalább EU-ban legyen. Amazon EU-s oldalaival már jóban vagyok, rengeteg megrendelésem van tőlük és eddig egyikkel sem volt gond. Az utóbbi időben faszán be is gyorsultak, illetve ejtették a szállítási költségeket is (eddig a normál szállítás 1,5 hét volt - most 3-4 nap alatt itt a cucc). Itt is a problémám az, hogy a Blizzard csak US-ben gondolkodik, EU le van tojva magasról - igény pedig lenne rá, hisz nem egy játékos ír a hivatalos fórumokra (Blizzard, Overwatch, WoW, Heroes of the Storm) ezzel kapcsolatban (kell a GearStore EU-ba). És azt sem értem, miért nem működnek együtt az Amazonnal. Ott van tök jó, egész világra kiterjedő lefedettség - nem egy Blizzard könyv, artbook, novella, poszter, játékszoftver, kisebb játék kapható ott. De valamiért mégsem. Érdekes, mert a hivatalos német, francia és spanyol Blizzard oldalak említést sem tesznek a Gear Store létezéséről (ha angol EN-EU nyelvre váltasz, akkor eléred), ellenben a Blizzard mégis szeret megjelenni Németországban minden évben a GamesCom-on. Ki érti ezt?
Ezt viszont sajnálom, minél több anyagot nézek róla, annál jobban tetszik és fáj a szívem, hogy én csak 600 euróért tudok hozzájutni. Anno a Kerrigan szoborból kimaradtam (most 1000-1500 dollár körül megy E-bayen), Sylvanasból nem szeretnék, ám a Blizzard másképp gondolja. 😞
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.07. 13:49:06

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
zorrobomber
Nekem az időt a gyerek zabálja fel, nem a Shadow Tactics 😄 Utóbbit csak szeretném.

Tinman
Nem is szeretném megkérdőjelezni azt amit a WoW elért, de ahogy TS-val is éppen beszéltük egy 13 éves cím, melynek 6x kevesebb játékosa van, mint a csúcson... nem lehet ezt a végtelenségig folytatni.

Amúgy a HS meg valami 70 millió felett jár.

Tinman
Shadow Tactics elég jó, de nekem is volt a bajom vele, mint neked. Sok időt felzabált, aztán olyan 30% körül pihentettem, azóta meg nem értem rá visszatérni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.07. 13:12:30

A 1,5 millió is egy becslés mivel Blizz nem adja ki az aktív előfizetők számát. Nagyon sok becslést lehet olvasni de a tokenes rendszer jócskán bekavar a dologba illetve az is, hogy mikor nézzük, mert kieg kiadása után jócskán emelkedik a szám. Azért mégiscsak 100 milla eladott példányról beszélünk, ami brutális szám és egyetlen MMO sem hozza. 1,5-3 milló előfizető egy brutálisan nagy szám.

Másik oldal meg az, hogy szerintem egyetlen modern mmo sem fogja hozni a wow peak számait, mert a világ nagyon megváltozott.
zorrobomber
Van ebben is valami, bár kétlem hogy még egyszer lesz ekkora jackpotom mint most. Na meg erre a nyamvadt Shadow Tactics-ra sincs időm...

zorrobomber
Nekem meg csak a DotT kéne...

Tinman
Erről mi a véleményed?

WoW karik "all"

Scooter
Valakinek nincs elfekvőben egy Full Throttle Remastered-je a Humble Day of the Devs Bundle 2017-ból? Ezért nem akarom megvenni a pakkot, na meg az ABZU miatt. Viszont elsősorban csak a Full Throttle érdekelne. Cserélnék is érte. Egyértelmű, hogy nem várom ingyen.
Persze ha nincs senkinek, akkor megveszem a 9$-os cumót.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.11.07. 12:37:37
Tinman
Ne legyen pause... a H1Z1 mellett lesz ott még szerintem jó cím elvégre ez lesz az év utolsó monthly-ja, ami ráadásul a karácsony hónapja is. Nagyon meglepődnék, ha nem lenne ütős a pakk.

Tinman
Mennyi volt a peak a WoW esetében? 12 millió körül. Mennyi most 1.5 millió. Ezt a Blizz is látja. Ez egy havi előfizetős címnél értelemszerűen gond.

Azért azt a 1,5 milliós számot most hirtelen bármelyik frissen kiadott játék gondolkodás nélkül elfogadná.
MarkBlade
Szeretek vitatkozni mert úgy gondolom az visz előre minket, de az hogy foggal körömmel védjek egy álláspontot, céget, politikát.. na azt nem. Annyit egyik sem ér és ráadásul benne van a pakliban hogy nincs igazam.. na jó nem 😄
Szerintem eljön ez az idő is amit írsz mert most pl az artifact powert kell gyűjteni a legendary weaponhoz és kapaszkodni 1.8 billiók esnek. és még nem a vége.. trillió csillió.. áá. Szóval elszaladtak a számokkal. És a grafika is bár nekem tetszik de kezd idejétmúlt lenni. Szerintem titkon fejlesztik a WOW 2.0 át. de amíg ez is hozz a pénzt minek cseréljék. Amúgy szerintem amit írtál 1-2 milla előfizető az eu-ra lehet igaz. Szerintem global a duplája.
zorrobomber
Erre van igény... és odáig jutottunk (nem láttam hogy lett volna szó róla), hogy H1Z1 az early unlock a monthlyban. Az előzőnél maradtam, mert mégiscsak van valami reputációja az Elder MMO-nak, de ez... Nem elég hogy EA, még szar is. Nagyon gondolkozom az egy hónap pause-on.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.07. 12:26:11