Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hiba valószínűleg és tényleg azt jelezheti, amire gondolsz.
De mondom: nem volt még pre-orderem náluk, csak tippelek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egy kis segítséget kérnék.
Origin-el nincs nagy tapasztalatom. NFS Payback-et szeretném aktiválni, felismeri a kulcsot, majd utána hibára fut. Lehetséges, hogy megjelenés előtt (11.10) nem lehet beaktiválni?
(Elnézést ha nem ez a legmegfelelőbb topik)
Köszi előre is
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
99 után elfogynak a bitek?? Vagy miért jó ez?? Ja meg még azt mondja hogy próbáljam újra később... <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.07. 18:42:35
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Quake 1-2-3 esetében is találkoztam anno ilyesmivel.
Amúgy a fődíj egy Romero-s deathmatch jegy a szombati Pixelconra. 10 percet küzdhetsz a Mesterrel. Ahogy néztem youtube-on az alázásait, simán ki tudom hagyni 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.07. 18:17:38
...s ha meghalsz, akkor ennek a területnek a visszaszerzése a cél.
A teljes pályás győzelem sosem lehet a tiéd.
Így nekem elég kevés címem van a cserealaphoz.
A Te listádról konkrétan csak ezzel rendelkezem: Shadowrun Returns
(meg a Shadowrun: Dragonfall Director's Cut-tal, de gondolom az neked már megvan)
A többi maradékom vagy megvan neked, vagy szóra sem érdemes.
Ha konkrétan érdekelt is a játék, simán adtam érte drágábbat is.
Per Aspera Ad Inferi.
A másik fórumon a nem ismertek miatt ment a link is.

Én ezért nem is szoktam szórakozni fog a tököm várni ilyen balgákra akik nem követik a Humblet ...inkább eladom groub buyson bontásba mert minden szart elvisznek szinte azonnal.
Most pl a mostani 12$-os csomagot eladtam 9$-ért és csak a Shogunt tartottam meg. 3$-ért megérte lévén hogy eladok 2 indigala pakkot és máris 0$-ba került <#eplus2>#eplus2> Sajnos nagy kár hogy 4 havi humble csomagból eddig kőkemény 4 game érdekelt..... nagyon elmentek ótvarba a fő cuccokat már nem is említem multis hányadékok. De szerencsére mindig elviszik őket szóval mázlim van.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.07. 17:04:58
Next PC upgrade: 2022
Na most, ha én adok neked egy WTB (szóval, azok közül szeretnél KAPNI) CÍMET, és a WTS (azok közül ADNÁL) címek közül kiválasztok egy sokkal drágább címet, akkor ez nem etikátlan?
Hogy működik az értékegyeztetés? Egyáltalán: elvárt az ilyesmi?
Példáim:
//Shadowrun Returns (jelenleg 13-15 euro, de volt már: dundliban, és amúgy meg 1,33 euro a legolcsóbb)
vs.
Quake Champions (ami egy új cím, 30 euróért, s bár volt monszli dundliban, de olcsóbb nem)
//Shadowrun Returns (jelenleg 13-15 euro, de volt már: dundliban, és amúgy meg 1,33 euro)
vs.
Stellaris (jelenleg 24-40 euro, de volt már: monszli dundliban, és amúgy meg 12,01 euro a legolcsóbb nem szürke ára)
Én is megtehetném, de értelme semmi. A WTB résznél kb csak olyan szintén bundle játékok vannak, amikről lecsúsztam, vagy nem érte meg level 2-ért fizetni. Persze szívesen nyélbe ütnék valami cserét például az előző két Wolfensteinért... 😊
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.11.07. 16:30:52
Per Aspera Ad Inferi.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
WTB Want to Buy...
WTS csodák csodája Want to sell
WTB?
WTS?
Nyilván angol --- nem lehetne magyarul? (ott élünk még)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van egy pár humble maradványom. Akad néhány cím, amit lehet megtartok, de egyelőre a listán van, ajánlattól függ. PM ha érdekel.
WTS:
H1Z1
Inside
Killing Floor 2
NBA 2K17
Pillars of Eternity
Quake Champions
Rise of the Tomb Raider
Stellaris
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
The Witness
Total War: WARHAMMER
XCOM® 2
Ashes of the Singularity: Escalation
Banner Saga 2
Brigador: Up-Armored Edition
Dead Rising 2
Emily is Away Too
Flat Heroes
Furi
Galactic Civilizations® III
GoNNER - Press Jump To Die Edition
HackyZack
Husk
Kero Blaster
Kingdom: New Lands Royal Edition
Layers of Fear: Masterpiece Edition
Maize
Metrico+
Momodora: Reverie Under the Moonlight
Morphblade
Nongünz
ONE PIECE BURNING BLOOD
Offworld Trading Company
One Piece Pirate Warriors 3
Orwell: Keeping an Eye On You
Plague Inc: Evolved
Poly Bridge
Project Highrise
RIVE
Resident Evil 5 Gold
SUPERHOT
Scanner Sombre
Seasons After Fall
Shadow Tactics: Blades of the Shogun
Shoppe Keep
Silence
SimplePlanes
Slime-san
Space Run Galaxy
Steamworld Heist
Stories Untold
Super Rude Bear Resurrection
The Shrouded Isle
The Turing Test
This is the Police
Tiny Echo
Tumblestone
War for the Overworld
Wargame: Red Dragon
World to the West
Worms W.M.D
Wuppo
ARCADE GAME SERIES 3-in-1 Pack
Ace Combat Assault Horizon Enhanced Edition
Armada 2526 Gold Edition
Attractio
Aurion: Legacy of the Kori-Odan
Bionic Commando: Rearmed
Borderlands GOTY
Citizens of Earth
Darkness Within 1: In Pursuit of Loath Nolder
Dead Age
Deadlight Directors Cut
Divide By Sheep
Duet
Epistory - Typing Chronicles
FORCED
Galactic Civilizations II: Ultimate Edition
Galactic Civilizations Ultimate Edition
Grey Goo Definitive Edition
Hand of Fate
Lara Croft and the Guardian of Light + 2 DLC
Legends of Eisenwald
Mafia II
NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst
No Time To Explain Remastered
Nuclear Dawn
Oddworld: New 'n' Tasty
PAC-MAN 256
Retro City Rampage DX
Road to Ballhalla
Rollers of the Realm
STRIDER™
Saints Row 2
Screencheat
Sins of a Solar Empire: Trinity
Sonic Adventure 2
Spec Ops: The Line
Star Wars™ Jedi Knight Dark Forces II
Star Wars™ Starfighter™
Star Wars™: Dark Forces
The Darkness II
The Interactive Adventures of Dog Mendonça and Pizza Boy
The Journey Down 1 + 2 Bundle
The Warlock of Firetop Mountain
Tiny Troopers
Turmoil
Valhalla Hills
Void Destroyer
Warhammer® 40,000: Dawn of War II
Warhammer® 40,000: Dawn of War II: Retribution
Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key
Dead Space 3 Origin Key
Medal of Honor Origin Key
Mirror's Edge Origin Key
WTB:
(jöhet bármilyen ajánlat, de itt egy kis iránymutatás)
Apotheon
Banished
Besiege
Borderlands: The Pre-Sequel
Breach & Clear
Broforce
Car Mechanic Simulator 2015
Contrast
Day of the Tentacle Remastered
Dead Island: Riptide Definitive Edition
Dead Space 2
Dead by Daylight
Dragon's Dogma
Dustforce DX
Full Throttle Remastered
Grim Dawn
Grow Home
Homefront: The Revolution
How to Survive 2
Invisible, Inc.
Jurassic Park: The Game
Kentucky Route Zero
Lucius II
Magicka 2
Middle-earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition
Mordheim: City of the Damned
Mother Russia Bleeds
Motorsport Manager
Octodad: Dadliest Catch
Orcs Must Die 2 - Complete Pack
Orcs Must Die!
Osmos
Party Hard
Planetary Annihilation: TITANS
Prison Architect
Prototype 2
Rebel Galaxy
Saints Row: Gat out of Hell
Shadowrun Returns
Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition
Shadwen
Solarix
Soma
Space Engineers
Space Hulk
Tales from the Borderlands
The Banner Saga
The Talos Principle
The Walking Dead: Season 2
Tropico 5
Ultimate Chicken Horse
Unmechanical
Volgarr the Viking
Warhammer 40,000: Space Wolf
Wasteland 2: Director's Cut
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.11.07. 15:42:36
Per Aspera Ad Inferi.
Mióta a Blizz befejezte a számok közlését a témában, azóta nem egyszerű megsaccolni. Nyilván befejezték, amikor nem tesz jót az imázsnak.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.07. 15:30:32
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
13 Feb 2016:
1.093.154 - EU
922.579- US
314.605 - Asia (can;t say anything about china doesn't seem to be any data)
2.330.338 -worldwide
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.11.07. 15:20:12
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amit írsz igaz nem most van a csúcson már nem is lesz.. viszont még így is viszi a pálmát. Addig mert mért izguljon..
Sajnos ez a mostani gazdálkodási séma. Az új kieg meg ki tudja milyen lesz? A legion jól sikerült.. Elötte a Draenor és a Pandaria meg csúnyán leszerepelt..
Olcsóbb, mint az Angol (co.uk) és Francia társa és gyorsabb is a szállítást tekintve. Pont tegnap néztem egy könyvet náluk, Angolból 18 000 Ft lenne, Németből 15800 Ft volt.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ezt viszont sajnálom, minél több anyagot nézek róla, annál jobban tetszik és fáj a szívem, hogy én csak 600 euróért tudok hozzájutni. Anno a Kerrigan szoborból kimaradtam (most 1000-1500 dollár körül megy E-bayen), Sylvanasból nem szeretnék, ám a Blizzard másképp gondolja. 😞
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.07. 13:49:06
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Amúgy a HS meg valami 70 millió felett jár.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.07. 13:12:30
Másik oldal meg az, hogy szerintem egyetlen modern mmo sem fogja hozni a wow peak számait, mert a világ nagyon megváltozott.
Persze ha nincs senkinek, akkor megveszem a 9$-os cumót.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.11.07. 12:37:37
Szerintem eljön ez az idő is amit írsz mert most pl az artifact powert kell gyűjteni a legendary weaponhoz és kapaszkodni 1.8 billiók esnek. és még nem a vége.. trillió csillió.. áá. Szóval elszaladtak a számokkal. És a grafika is bár nekem tetszik de kezd idejétmúlt lenni. Szerintem titkon fejlesztik a WOW 2.0 át. de amíg ez is hozz a pénzt minek cseréljék. Amúgy szerintem amit írtál 1-2 milla előfizető az eu-ra lehet igaz. Szerintem global a duplája.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.07. 12:26:11