Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
:-DDD

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
A Souls kemény. Ez viszont a leírásod alapján csak szemét, és random 😄
Nem ugyanaz 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Dzsini
Azért azt vedd hozzá, hogy egészségügyileg bőven 100% alatt vagy, ahogy írtad is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Vicc.

Most mellém állt a szerencse, de így is 26/100 HP-vel fejeztem be kb. 7.-re a szintet. Rohattnehéz'!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Szerintem nem vagyok rossz játékos. Úgy értem elég jól szoktam megfelelni az egyes kihívásokban, legyen az logikai, vagy ügyességi.

De van ez a Hand of Fate 2. 7x-re pattanok le a soron következő küldiről, kb. a játék 14%-nál. Git gud? A random az ami főleg kicsinál. Volt olyan, hogy az első lépésnél elvesztettem azt a fegyót, ami a szint teljesítéséhez kb. nélkülözhetetlen. Volt, hogy elértem a végégig de átkokkal, cefetült megtépázva... nyilván kicsinált a boss + kompániája.

Aztán nem elég a random, ott van a kissé megváltozott harcrendszer. Lerövidítették az enemy támadására adható reakcióidőt, pont annyira, hogy nagyobb eséllyel szívod be, mint korábban, plusz ha éppen mozgás animációs fázisban vagy, hiába nyomsz te bármit, addig nem történik semmi, míg a kari be nem fejezi a mozdulatot, ergo rengetegszer bele lehet szaladni a pofonokba.

Souls, mint kemény játék? Jó vicc. Próbáld ezt...

Tinman

:-)

ZsZso
Ráadásul GOG Connecttel a második rész is berántható, ha rendelkezel vele Steamen.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Függetlenek voltak. Én se tudtam egyébként.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Én eddig azt hittem, h eddig is az övéké volt.
Prince23
Remélem csinálnak egy jo WW2-es Medal of Honort 😊

Az EA behúzta a Respawn Entertainment-et 455 millió dollárért

Kíváncsi vagyok hány év után kerül be ez a csapat is az EA húsdarálójába. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Prince23
CDkeys.com-on 8.20 eu a Dishonored 2. Behuzva

Scooter
Vagyis most nézem, hogy nem csak az 1 ingyenes. A GOG connect-ben van a Syberia 1-2. Ezt a két legendás kalandjátékot lehet most hozzáadni, ha megvan steam-en.
grebber
És most döbbentél rá mi a fórumozás lényege: Az emberek megosszák a saját véleményeiket dolgaikat stb.... Welcome 2017 <#hawaii>

Next PC upgrade: 2022

Tehát , hogy összefoglaljam: mások véleményét leszarod, de a sajátodat igen gyakran hangoztatod. Oké. 😄

Why so serious?

grebber
Egy db filmet egy db zenét egy db játékot se játszottam soha és nem is fogok csak azért mert xy azt mondta xy site 10/10-ezte..
Büszke vagyok ,hogy van saját akaratom és egy gameplay alapján el tudom dönteni ÉN ,hogy egy rakás szar vagy kell.

Rossz lehet mindig másoktól függeni....főleg amikor ezt megfejelik még egy nővel is<#eplus2>

zorrobomber
Tipikus, mások véleménye csak akkor számít, amikor a saját véleményét kell igazolni.

grebber
Wishlistemen van? Mondtam én valaha hogy kell nekem? Szerintem nem... Már a 0. perces videokat se bírtam végignézni annyira gáz... Akkor inkább a 7 perces indie szarságok.

IMYke2.0.0.0
S akkor te vagy az, aki nem mások véleménye alapján dönt... ja...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Steamspy , már a korai leárazás mértéke , totális népszerűtlenség... Nem egyenlő velem.. Szóval egy rakás szar lett.. Ez az a tipikus game amit bottal se. Örömteli hír nem vagyok egyedül most sem <#idiota>

IMYke2.0.0.0
"Azon kívül hogy kb totális anyagi csőd"

Nem tudtam, hogy a Deep Silver érdekeltségébe tartozol. Bocs.

Engem a JÁTÉK érdekel, nem a cég anyagi állapota és nyereségessége (ez utóbbi is csak akkor, ha az adott cím bejött, és azért, hogy hátha lesz így egy méltó folytatás).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mármint téged nem érdekel más. Nem ugyanaz. 😊

Why so serious?

grebber
Azon kívül hogy kb totális anyagi csőd .....senkit nem érdekel más<#idiota>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.09. 19:20:52

Atisz
Próbáld ki az Odallus-t, ha bejönnek az efféle retro-platformerek.

(persze vannak benne szemétségek, amik nem csak abból erednek, hogy béna vagyok a platformerekhez)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.11.09. 19:09:09

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
Semmi baj a játéknak - a bővítések, javítások sem voltak életbevágóak. A STEAM peccselési módszere a hulladék...

grebber
Azt már semmi nem menti meg <#nyes>

Tinman
Little Nightmares Complete Edition - 29,99 €.

Mert, hogy ehhez is van ám sztori DLC és így Expansion Pass is... elvileg januárban jön az utolsó content, amihez persze jó a "season pass".

Ez se mostanában lesz emberi áron.

IMYke2.0.0.0
"Agents of Mayhem" - 8,5 GB-os patch!
<#wilting>

zorrobomber
Azért az már úgy kezd egész érdekes lenni, hogy van Switch-re Doom, és jön a Wolfenstein 2 és LA Noire.

Injustice 2 bétát nyúztam egy kicsit. Asszem, h ebből vásár lesz. Sosem játszottam még verekedős játékot online. Mindig csak öcséimmel, haverokkal úgy, h egymás mellett ülve. Nem gondoltam, h ennyire élvezni fogom vadidegenekkel, mivel haverokkal a játszás mellett folyamatosan megy a baromkodás, meg a "shit talk". Ja és meglepően nem vagyok annyira szar, mint gondoltam. 😄
zorrobomber
Behúztam (Vita-ra), és az első óra alapján tudom ajánlani másoknak is (PS4 crossplay van). Jó kis cuccnak tűnik, howlongtobeat alapján legalább egy jó 15 óra játékidővel. Nov. 16-ig le van árazva: Axiom Verge
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.09. 11:03:12

darkSectorxxx
Ez jogos, de még akkor is egy beta, vagy demo, ezt azért illik tudni, hogy a EA/Origin acces-hez képest egy amúgy méretben is kisebb speciális demo, ezek amiket itt próbálhatunk ki, egy a játék végleges változata, apróbb megkötésekkel. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ez nem teljesen igaz, a BF1 trialjában csak az első két pálya volt elérhető. És most trialról van szó, nem teljes játékról (az Accessnek két része van, a trial és a vault).
Utoljára szerkesztette: gebali, 2017.11.08. 19:08:24
darkSectorxxx
Ja igen a single modokra vannak korlátozások....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Prince23
Kampány attól kpróbálható mondjuk egy-két órás locckal. A maradék meg marad a multira.

darkSectorxxx
Tuti nem, hiszen az EA+Origin Access a full játékot takarja, míg a beta egy demo....😄

Elvileg kijött a SWBF2 trialja Origin Access-szel és úgy tűnik, a kontent nem azonos a bétával.
Ok... Mondjuk az én hibám is, h nem olvastam utána rendesen. Letöltöttük az öcséimmel az Injustice 2 bétát, h majd játsszunk kicsit egymás ellen, erre a bétában nem lehet direkt Steam barátok ellen nyomni, hanem csak véletlenszerűen összedobott ellenfelekkel... <#zavart2>
Köszönöm szépen itt is! 😊
3Error
Pio !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

zorrobomber
Axiom Verge-öt tolta innen valaki?

Rájöttek, hogy végtelen mennyiségű pénzt lehet mikrotranzakcióval beszedni. Ezért is nem értem miért is ágálnak annyian az előfizetéses játékok ellen, ahol a teljes tartalmat megkapod, sokkal kevesebbért. Persze lehet ingyen is játszani de nekem ez nem érv, hogy egy korlátozásokkal teli játékban, csak azért játsszak, "mert nekem elveim vannak".
zorrobomber
Nyilván nem nagy meglepetés, de jó eséllyel lesz mikrotranzakció a Red Dead Redemption 2-ben:
Grand Theft Auto V publishers want microtransactions in all their future games, says boss man
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.08. 15:25:08

Scooter
Vannak cseréim Humble Day of the Devs Bundle 2017-ból:
TumbleSeed
Grim Fandango Remastered
Loot Rascals
Flinthook
Day of the Tentacle Remastered
Everything

PÜ-ben lehet érdeklődni.
darkSectorxxx
Na EZÉRT nem kell a Ni-oH-ba bill+egér support! <#nevetes1>

Kerüljük, az olcsó kínai mechanikus billentyűzeteket.

Hogy miért? Mert, az egyik gyártó (netán többen is?) eléggé pofátlan lett, konkrétan:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
IMYke2.0.0.0
+ Tormentor X Punisher

genndy
Humble Strategy Simulator Bundle
1 $:
Rebuild 3: Gangs of Deadsville
SimplePlanes
Out of the Park Baseball 18

BTA:
Mad Games Tycoon
Plague Inc: Evolved
Train Simulator 2017

10 $:
Cities: Skylines Deluxe Edition

Illetve Humble Jumbo Bundle 10 BTA bónuszai:
Wasteland
The Bard's Tale
Utoljára szerkesztette: genndy, 2017.11.07. 20:09:32

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

gabo91
Köszi, igazad lehet, mert próbálkozásom után 2 percel kaptam tőlük egy emailt, hogy "üdvözölnek a zöldfülű klubban" <#buck>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;