Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem ugyanaz 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Most mellém állt a szerencse, de így is 26/100 HP-vel fejeztem be kb. 7.-re a szintet. Rohattnehéz'!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De van ez a Hand of Fate 2. 7x-re pattanok le a soron következő küldiről, kb. a játék 14%-nál. Git gud? A random az ami főleg kicsinál. Volt olyan, hogy az első lépésnél elvesztettem azt a fegyót, ami a szint teljesítéséhez kb. nélkülözhetetlen. Volt, hogy elértem a végégig de átkokkal, cefetült megtépázva... nyilván kicsinált a boss + kompániája.
Aztán nem elég a random, ott van a kissé megváltozott harcrendszer. Lerövidítették az enemy támadására adható reakcióidőt, pont annyira, hogy nagyobb eséllyel szívod be, mint korábban, plusz ha éppen mozgás animációs fázisban vagy, hiába nyomsz te bármit, addig nem történik semmi, míg a kari be nem fejezi a mozdulatot, ergo rengetegszer bele lehet szaladni a pofonokba.
Souls, mint kemény játék? Jó vicc. Próbáld ezt...
:-)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Kíváncsi vagyok hány év után kerül be ez a csapat is az EA húsdarálójába. 😄
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Next PC upgrade: 2022
Why so serious?
Büszke vagyok ,hogy van saját akaratom és egy gameplay alapján el tudom dönteni ÉN ,hogy egy rakás szar vagy kell.
Rossz lehet mindig másoktól függeni....főleg amikor ezt megfejelik még egy nővel is<#eplus2>#eplus2>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem tudtam, hogy a Deep Silver érdekeltségébe tartozol. Bocs.
Engem a JÁTÉK érdekel, nem a cég anyagi állapota és nyereségessége (ez utóbbi is csak akkor, ha az adott cím bejött, és azért, hogy hátha lesz így egy méltó folytatás).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.09. 19:20:52
(persze vannak benne szemétségek, amik nem csak abból erednek, hogy béna vagyok a platformerekhez)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.11.09. 19:09:09
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Mert, hogy ehhez is van ám sztori DLC és így Expansion Pass is... elvileg januárban jön az utolsó content, amihez persze jó a "season pass".
Ez se mostanában lesz emberi áron.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.09. 11:03:12
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: gebali, 2017.11.08. 19:08:24
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Grand Theft Auto V publishers want microtransactions in all their future games, says boss man
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.08. 15:25:08
TumbleSeed
Grim Fandango Remastered
Loot Rascals
Flinthook
Day of the Tentacle Remastered
Everything
PÜ-ben lehet érdeklődni.
Hogy miért? Mert, az egyik gyártó (netán többen is?) eléggé pofátlan lett, konkrétan:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1 $:
Rebuild 3: Gangs of Deadsville
SimplePlanes
Out of the Park Baseball 18
BTA:
Mad Games Tycoon
Plague Inc: Evolved
Train Simulator 2017
10 $:
Cities: Skylines Deluxe Edition
Illetve Humble Jumbo Bundle 10 BTA bónuszai:
Wasteland
The Bard's Tale
Utoljára szerkesztette: genndy, 2017.11.07. 20:09:32
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.