Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.12. 19:07:49
[merlinw.org]
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem tudom mit evett Ubi, de remélem sok van még belőle a spájzban😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.12. 18:46:45
[merlinw.org]
Azon ritka címek egyike már most, amit imádok és gyűlölök egyszerre. Tényleg vitathatatlanul benne van a KJK könyvek világa és az art is arrafelé húz, ahogy a történetek is. Nem tudom van-e itt nálam nagyobb gyűjtője (30+ ilyen könyvem van és ritkább* kiadások is vannak), de ahogy azok régen magukhoz láncoltak, úgy tesz most velem a HoF 2 is...
Na most nem is kérdés, hogy végig fogom vinni ezt is, mint az 1. részt, csakazértis. Szóval, ha lesz 3. rész az biztos, hogy rám lehet számítani :-)
*Pl. ez is:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.11. 21:46:55
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.11.11. 21:31:43
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Link: https://www.facebook.com/videogamersonline/
Egyébként a staff közel háromnegyede SG-s, így hát a tesztek ezen vélemények alapján íródtak is 😊
Js és ez a hivatalos oldalunk amúgy:
http://www.videogamers.hu/
A videós híreknél szándékosan nem írunk hír tartalmat.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.11.11. 21:29:42
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.11. 21:26:40
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.11. 19:09:31
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Van esetleg valaki akinek van egy felesleges NFS payback kodja ?
Ha van valaki akkor dobjon egy PM-et pls <#help>#help>
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Az tényleg nehéz volt, baromi könnyű volt a fejet kihagyni.
A Hand of Fate-hez pedig nem tudok hozzászólni, így ahhoz hasonlítani sem. Ezek után valószínűleg ez így is marad. Legfeljebb az első részt ki merem próbálni. Vagy nem.
Most jött egy mail, hogy limitált ideig ingyen letölthető a Hitman Sniper game
Next PC upgrade: 2022
Mondok egy példát:
Az egyik kártya elkezd mesélni egy aprócska sztorit. Pár mondat után választanod kell, kapod az arcodba a szerencse kártyákat, melyeket ezúttal gyorsabban, alig követhetően csereberél a gép. Böksz. Bukod, mert 25% esélyed volt nyerni. Nem jött be, -15 HP. Mindenképpen tovább mesél. Megint döntened kell, bármit is választasz, kapsz egy kocka játékot. 1 dobhatsz, de ha 1.-re nincs meg, egyik kockával újra dobhatsz. 14 a limit. Kezedben a kocka, megvan az illúzió, hogy hatással vagy rá, de nyilván nem. Dobsz. 1: 3, 2: 1, a harmadik meg 5-ös. Hát ez qrvára nem 14, de semmi gond, egyik kockát kiválasztod (naná a 2.-at, aminek értéke 1-es volt) és dobsz vele, ezúttal 3-as lett. Öööö... ez sincs meg 14. Hopsz bukod a fegyód, amit nem olyan rég szereztél meg kínkeservvel, szintén hasonló szerencsejáték cunamiban, a max HP-d, meg egy csomó étel elvesztése árán.
Na jó, lássuk a gyaníthatóan utolsó döntést ebben a picike 1 kártyás történetben. Elérsz valahová, történik veled valami... óóóó mily szörnyűség, hát nem elment az összes goldod? Semmi gond, rögvest harcolhatsz és visszaszerezheted. Aztán beqrnak egy rohadt kis helyre 10 mob-bal, melyek ezúttal nem lassú bengák, hanem mint a késdaráló úgy tolják. A társad pillanatok alatt kifekszik, húzhatod fel... ha elérnéd, de 25HP-t levett rólad csak a próba. Játszunk el a gondolattal, hogy itt is nyersz. Kapsz 10 aranyat, 5 ételt... de előtte a győzelmed ellenére mégis jön még egy random szerencsekerék, ha bukod, akkor nem veszítesz semmit. Ez. Egy. Db. Kártya. Egy.
Katasztrófa, hogy akkor is bukhatod a dolgokat, ha amúgy közvetlenül előtte nyertél...
Ja az is vicces, hogy kaptál társat, de cserébe jellemzően 2x annyi mob van, de a társad nyilván nem ér fel veled. Ráadásul az 1. részben a lövedékek nagy részét vissza tudtad küldeni a feladónak, itt ilyen nincs. Eddig én még nem találkoztam ilyennel.
Odatettem az ujjam én is a könyvek esetében, de itt nincs ilyen... itt nincs save, itt ha rossz a döntésed, akkor az azonnali és ott és akkor végleges. Az egyes fejezeteknél ment csa, 22 fejezet van, most vagyok a 7.-nél 12 óra alatt. Ez ha minden optimálisan megy, akkor kb. 4-5 órányi lenne. Hát így kell játékidőt növelni a végtelenbe és tovább.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.10. 22:45:22
Ő, hogy én ezt a funkciót mennyire imádtam volna a korai 90-es években!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Van egyébként térkép is, de nem úgy, hogy spoilerez, csak helyetted rajzolja.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.11.10. 22:08:49
Zóanagyvarázsló: megnyugtató, hogy akkor ezek a feldolgozások könnyebbek, mint a valódiak. Nem ironizálok. Elég volt akkoriban szopikázni velük, most kicsit könnyedebb élményre vágyom 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Steamen is elérhető feldolgozásokban viszont gyárilag vannak ujjak, azaz könyvjelzők, és kockadobásnál is lehet "tiltelni" amolyan flipperes módra. Óriási könnyítés ez utóbbi is. A Forest of Doom gyakorlatilag sérülés nélkül végigvihető 12-es kezdőügyességgel (tényleg annyit dobtam).
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.11.10. 22:01:34
Minden Wolf bundlebol kimarad szegényke, mondjuk nekem szerencsére meg van a cuccos 😄
Az ujj-ott-tartás csalás? Mert akkor csaltam.
A legtöbbjükben már karaktergenerálás vicc, mert 6-os ügyességgel jobb esetben az első sarkon agyonvernek nagyobb pech nélkül is (tapasztalat), rosszabb esetben a boss lesz az, akinél szinte matematikai esélyed sem lesz, ha addig el is vergődtél (van amelyiknél a 12-es induló maximális érték erősen ajánlott...).
Pont engem is az hajt benne előre, hogy hozza KJK hangulatot egy elég magas szinten... csak azért, hogy aztán más részeivel, meg 2 lábbal tapossa.
Elsőt letoltam tavaly... a vége elég kemény volt, a legvége meg nagyon. Bele se merek gondolni itt mi lesz, ha már 20% alatt ennyit szívok.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.10. 20:53:45
Ezek szerint a második részben csak még durvább lett ez. OK, a hangulat ott van, hozza a régi lapozgatós könyvek romantikáját, de hát úgy fest, az alapmechanikába bele van építve az unfair szopatás 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: bon, 2017.11.10. 20:17:29
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Jöhetett volna spoiler nélkül is. <#vigyor5>#vigyor5>
//Bon törölte a hozzászólását, amiben egy kép szerepelt, amin az "Age of Empires: Definitive Edition" OST Audio CD-jét tartotta (Ő?).
//Szerk 2: Nem törölte, csak a linket képpé alakította és újra szúrta 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.11.10. 20:18:15
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ami számomra negatívum az az, hogy már a legelején könnyen túl lehet fejlődni és emiatt folyton kisebb szintű ellenfelekkel harcolunk és így még hard nehézségen is eléggé könnyű.
Az új harcrendszer jobb lett, de nem tökéletes, de egynek elmegy. Reméljük a következő részben ezt is tovább fejlesztik.
Bugok azok vannak dögivel, a legtöbb eléggé vicces, viszont va egy-két idegesítő is, pl. mikor egy cutscene alatt beszélne egy karakter, de egyszerűen a játék nem játssza le a hangsávot így nem hallasz semmit és még a felirat sem ír ki semmit, de ezt legalább nagyon ritkán csinálja csak.
Hogy a játék optimalizált-e? Fogalmam sincs. Kevésbé zsúfolt/lakott helyen egész szépen tartja a 60 fps-t és high grafikával. Alexandriában (a játékban a legnagyobb város) viszont durva fps dropok vannak. Nekem 40 fps alá is leesett még full low beállításokkal is.
Az meg most kérdéses hogy mi okozza a folytonos 100%-os CPU kihasználtságot. Sokak szerint a hülye DRM védelmek okozhatják ezt. (Denuvo-VMProtect, akár 30-40%-ot is leterhel a prociból)
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
A játék egyébként 10/10. Origins = AC1 + Far Cry + Witcher 3 + GTA5 szintű aprólékosság.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.10. 12:13:46
[merlinw.org]
Egy jó 1.5 órányi játékkal eljutottam a köv. szint végére, csak hát 10 HP-vel, 15 mp-ig bírtam. Let's go előröl. Még keresem ebbe a fun factort, mert így rohadtul nincs meg -.-

Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2017.11.10. 11:07:17
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.