Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De tény, ha komoly, sokmindent nem lehet tenni ellene.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
1. Ezt szemtől szembe soha, sehol nem mondta a kis gyerek, tök véletlenül csíptem el chaten.
2. Miért impontens az EJK klub, mi a baja a többiekkel?
3. Mi köze ennek a Totti halálához, hogy most kellett felemlegetni?
Tottival gyakran nem értettünk mi sem egyet, de soha nem küldtük el egymást sehová... ha végképp nem jutottunk dűlőre, hagytuk az egészet a fenébe. A neten kívüli kapcsolatunk, pedig abs. baráti volt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Érdekes eset...
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ha kell, kiborítom a Leáld bilit, de az fájni fog...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.14. 14:53:00
Volt valahol Totti-t érintő téma mostanában, ahogy összezörrentél valakivel?
New leáld, vagy valami? 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.14. 14:51:35
<14:25>14:25> PeeTeR: tinman belet mondjuk lehet kitepnem es az anyja hatan vernem halalra akkora egy alszent geci kb
<14:25>14:25> PeeTeR: de ez ilyen ejk impotent klub szokas
<14:26>14:26> PeeTeR: impotens*
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.14. 14:46:03
Carmageddon: Max Damage
Punch Club - Deluxe Edition
System Shock: Enhanced Edition
Guts and Glory
Serial Cleaner
Final Exam
Monochroma
Sudden Strike Gold
Next PC upgrade: 2022
"214 hours 25 minutes and 31 seconds until the Steam Autumn Sale"
(értelemszerűen a számláló VISSZAFELÉ számol)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(bár azt is hozzáteszem, hogy van bennem egy kis katt, mert imádom öltöztetni a csajokat a játékokban <#zavart1>#zavart1>)
Deus Ex alatt az MD-t érted, mint új szériát? Adam Jensen karaktere nem megy át? (nekem rendben van, picit májer, de melyik főhős nem az egy olyan világban... A "napszemüvegéért" pedig ölnék <#nyes>#nyes>)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.11.13. 20:04:06
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
The developer Appeal
A régi játékból csak a tatus logó, vagyis a kiadó (Infogrames) rémlett.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.13. 16:03:11
szerk.: ja és persze nem cáfolom az állításod, nagyjából egy sale ez, csak elszórva három közeli időpontra.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.13. 15:23:36
Ezt segíti elő, hogy: STEAM Autumn Sale 2017: 2017.11.22 - 2017.11.28
S nyilván, még a téli előtt kell megvenni, ami: STEAM Winter Sale 2017: 2017.12.21 - 2018.01.04
"Steam: Get a 15% discount if you buy between Nov 14 and Nov 29th. Get an additional 30% discount if you already own Outcast 1.1 (via Steam) and buy the game before Dec 14th 2017."
Nem is egy címnél volt és van így.
Például egy az általam követettek közül.
[s ha jönne az, hogy de hát ez csak decemberben jön, akkor:
SpellForce 3 - decemberben jön és már van ára...]
(főleg attól függ, hogy van-e hivatalos előzetes értékesítés/preorder vagy nincs)
Ha nincs, akkor van, hogy ha máshol veszed nem is kapsz kulcsot hozzá megjelenésig, hiszen még nincs "termék" amit regisztrálhatnál.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.11.13. 14:46:11
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.13. 13:10:58
Deadpool - 8,99€
Dishonored 2 - 8.09€
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.13. 13:09:30
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.13. 09:20:39
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.11.13. 08:19:40
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A NieR és a Wolfeinstein NC is nagyon jó volt a Prey meg tipikusan a megnem értett remekmü kategoria.
Csalódás egyértelmüen a ME: Andromeda volt ezzel a résszel valszeg a frencsájzt is kinyirták egy idöre, plusz még a Nioh-t is ide veszem mert nagyobb volt füstje mint ami végül is nyujtott / a fosport még rá tett egy lapáttal erre /
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.12. 21:24:08
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mondjuk év játéka címre... háát... mondjuk idén nem sok újdonságot kaptunk, a NieR pedig erősen az volt. (3x végigmentem rajta)
Én (és most erősen az AAA címekre gondolok, mert az Observer, WR of Edith Finch, etc., azért ütöttek) talán ezeket tudnám a listán látni :
Prey
NieR: Automata
(számomra) ME: Andromeda
Horizon: Zero Down
Resident Evil 7
Hellblade: Senua's Sacrifice
Amikkel nem foglalkoztam (és nem is fogok - not my style), de biztos, hogy kapnak helyet :
AC Origins
Wolfeinstein NC
PUBG
Cuphead
Nioh (ezzel lehet, hogy teszek egy próbát 😊)
Forza 7
COD WW2
Destiny 2
MEarth : Shadow of War
Szerintem. <#vigyor3>#vigyor3>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.11.12. 20:58:51
- Assassin's Creed - szép graf, 35%-ig oké, utána rémesen repetitív.
- Assassin's Creed II - Szinte minden hibát javítottak, az 1. részhez képest, de a küllemből egy picit lejjebb adtak.
- Assassin's Creed: Brotherhood - Elment.
- Assassin's Creed: Revelations - Elment.
- Assassin's Creed III - Az eleje elég köhögős, később jobb, de mégis összességében középszerű.
- Assassin's Creed III: Liberation - Az 1. résszel vetekedik unalmasság tekintetében.
- Assassin's Creed IV: Black Flag - Az AC, ami alig AC. Totálisan felejthető főszál, remek környezet és gameplay.
- Assassin's Creed Rogue - Nem sikerült megismételni a BF erényeit, felejthető az egész úgy, ahogy van.
- Assassin's Creed Unity - Nem volt még hozzá lelki erőm a Rugó után.
- Assassin's Creed Syndicate - Dettó.
- Assassin's Creed Chronicles - A China elég fos volt, ebben a műfajban rengeteg jobb van, pl. a perfekt Mark of the Ninja. Az India picit PoP feelingű, ezért jobb, de not a big deal, a Russia-nak van egy korrekt hangulata, de ez is 1 patronos.
- Assassin's Creed Origins
A 11. alkalomra csak összejött.
Nem ironizálok... évek óta mondogatjuk, hogy mi az amin javítani kellene, elvileg ebben ezek a dolgok javítva vannak. Pezsgő!
Khm...azért van ott egy Nier Automata is. 😄
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Nagyon remélem, hogy nem, mert az nagy szellemi visszafejlődésről fog tanúbizonyságot tenni a játékosokkal kapcsolatban. Ezzel nem az aktuális AC érdemeit akarom kérdőre vonni, de voltak ennél nagyobb durranások is 2017-ben, véleményem szerint.
Eközben az új Zelda (99%-os értékelések a játékosok és kritikusok részéről) és a Horizon Zero Dawn (új IP és nem előzmény/folytatás/reboot/remake/hd verzió/DLC/definitív kiadás/lootbox) pedig megy meghunyászkodni a sarokba...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.12. 19:28:55
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Why so serious?