Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.14. 18:26:00
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
HoF2 - 7 nap alatt javított hibák
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fixed gold token bug on Strength.
Improved subtitle timings.
Adjusted default keyboard controls.
Fixed Malaclypse's shield disappearing when hitting a blocked enemy.
Fixed a potential failure state in the Holy Mace quest.
Fixed missing companion dialogue bugs.
Out of the Mud encounter now handles the correct companion text regardless of which companion is chosen.
Fixed exploitable loop in Hoarfrost Trial.
Improved Hoarfrost Trial balance.
Peek at the curse you are given during the Wheel stair card.
Fixed combat with no enemies resulting in a non-progression in Judgment challenge.
Fixed 'fleeting fame' triggering after campfire.
Fixed combat with no enemies in Moon's Cemetery.
Fixed twitch config input problems.
Fixed dice result and dice target compare in Berta's Betting House.
Updated Gladiator's Visage trait description for clarity.
Fixed traits on Cheerful Woodcutter encounter.
Player is now awarded food if they're replaying Strength and take the short route out of the opening encounter.
Companion cards now display traits in a display panel when selected from the
Display Cards container.
Fixed Malaclypse's shield absorbing mage range attacks without breaking.
Burning Building Oswin lose health icon updated.
Fixed Emperor's Dangerous Wilds to award correct fame.
Stolen Ones will announce number of soldiers remaining after picking Failure on blood magic wheel.
Fixed Gambler's Insurance.
Fixed trait title on Harvest Blade.
Added clear option to not give away your equipment in the Gnomes encounter.
Saint Tala's Day uses fallback deck so that it can't run out of blessings
Fixed issue where Temple of Prayers refreshed the 5th blessing if you backed out of the list.
Goblins will no longer say they stole things that they didn't.
Stopped Malaclypse teleporting away mid-shield.
Ordeal By Hot Iron will no longer instantiate an Executioner's Axe regardless of whether you have one already or not.
Improved Moon balance.
Fixed Ariadne and Colbjorn getting stuck in a walking state.
Fix for The Tower in Brazilian Portuguese
Add a Dual Shock 2 native support
Fixed achievement unlocking for early testers (pre steam)
Fix "Berta's Betting House takes gold when no games are played"
Fixed encounter that would end before it begins if the player does not have a companion.
Fix for equipment showcases in trap levels causing cards to not be returned to the correct container.
Fixed companions attacking dead enemies non-stop after they've killed them.
Improve Berta's Betting House dice game clarity
Fixed issue where player would fail gold token in Strength if they change their equipment post meeting the requirement in the final encounter.
Fixed protected enemies infinitely hitting each other with their protection after one of them hitting the other.
The Cure final sequence (pendulum) made easier.
Added Pendulum trait to Bridge Skirmish.
Set Billy Clubs ability trait to use the Ability resource (now displays correct UI incl. number of hits to use ability).
Fixed a bug where rewards were being discarded.
Fixed pending card event listeners being checked with the wrong agent.
Updates to Deadly Forest encounter (now only takes Life/Max. Life, and updated traits to reflect change).
Made so that you must go through the dice game at least once before 'ambushing' the monster cards
Moved dithering to after overlay color and overlay texture
Fixed an issue where VAR would be displayed in encounter text if the player had no companion.
Fixed deck builder token filter (wasn't showing inherited tokens).
Bonus only activates once per Brimstone card.
Doubled Oswins damage resistance in combat.
Fixed Wraith health drain does not break Malaclypse's shield
Fixed potential non-progression in the Judgment challenge.
Fixed ponytail whipping in customisation
Ongoing typo fixes
Disable adaptive vsync on PC for now, suspect it was causing or exacerbating a crash bug
Modified default keyboard controls, picked a set that are more responsive
If keyboard has not been remapped, update to new more responsive default
Made keyboard / mouse dodge on 'press' and run on new input 'KBMRun' (defaults to Left Control).
Added separate key binding for 'run' as part of the initial keyboard improvements
Made player attack targeting more generous when not pushing a direction.
Added binding for inspect ("i"😉, useful for OS X trackpad users without a middle mouse button
Default to more sensible resolution on retina MPB
Bug fix for "11_justice: random teleport to map area that I can't get out of"
Fixed massive graphical glitch in fog for OS X users using Nvidia driver
Fixed number of blessings the encounter takes from the player (was taking 1 more blessing than it should).
Updates to market thief.
Fixed companion name being displayed as *VAR* if they're removed from your hand during the run in the Strength challenge.
Some Chinese localisation improvements
Added a few second delay between start of twitch chance vote and messages posted to chat.
Dark Wormhole
Added encounter option voting to twitch integration.
One Drunken Night balance
Trap level balance changes
Goblins balance changes
Fix for being able to move on the map while unlocking tokens
Fix for locking selection during chance card task (GuardianAngel bug)
Fix 8 skeleton spawner
Fix Malaclypse's Associate without companion
Fix Italian, Spanish text had invaded
Added specific option for adaptive vsync, and option of regular on. Users with on previously (was adaptive), will now get adaptive. Opengl defaults to vsync on, d3d defaults to adaptive
Adjusted colouring of wormhole to make it less jarring.
Fog works consistently between d3d and opengl
Fixed ultrawide resolution
Fixed issues with companion dialog in Chariot if the player loses their companion
Fix ignored vibration setting in dice
Hopefully fix blood shaders so they aren't green on some configurations
Fixed a bug where the gold wasn't being taken away.
Fixed exception disconnecting from twitch. Updated twitch integration.
Fixed friendly health bars getting yellow outline (should be dark red) when reviving fallen companions.
Fixed Lovers campfire: wasn't cycling through Oswin lines
Fixed all the typos discovered today
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Köszi !
Ha valaki végigjátsza, kap egy kódot ! írjátok ide !
http://tukortunder.hu/ttjatek
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
//Többieknek súgok: az aláírásom második sora...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.11.14. 17:23:14
? 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ebből 84 címet jelöltem teljesen végigjátszottnak ill. majdnem/teljesen öcsimaxoltnak...
~200 játék megkezdve.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.14. 16:51:09
Azt senki nem várhatja el, hogy valaki, végigjátszon bármit, csak mert megneyrte.
Mert ilyen nincs, akkor nem is szabad felajánlani szerintem.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.14. 16:43:14
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nálam legalább 250+ cím van azon a sorson, hogy tolnám én ezerrel, de mindig van más, idő meg alig. Aztán ott a kedv kérdése. Hiába jó játék egy Mad Max, ha nincs hozzá éppen az embernek kedve, akkor 100 euroért is nyerhette, akkor se fogja azonnal elindítani. Ha majd lesz feelin' elindítja. Értelmes ember csak olyan felajánlásra jelentkezik, ami tényleg érdekli is... nagyon. Eddig én mindig így tettem.
Csak van egy bizonyos határ, amivel régen a játékhalászó embereket próbálták megfogni, amikor még innen sg-ról is beirt pub ajándék kulcsokat is levadásztál 1 másodperc alatt....
Nem kötelező pumpálni a játékokat a csoportba, meg nem kötelező visszadobni játékot, hiszen sokszor, aki teheti megveszi, nem vár el semmit, mert ennyi erővel mindenki megvehetné magának ami kéne.
Inkább csak egy amolyan jelképe a csapatnak, baráti társaságnak, még akkor is ha néha veszekszünk.
Pl rád, vagy rátok számíthatok ha valami van, itt vagytok, de ha pl valami van nem fog az segíteni aki havi 2x jön fel, értem én hogy magánélet, nem is őt büntetjük ezzel, csak sajnos ez így megy.
Hívtak engem is már stream-re, csapatokba, stb, de mondtam, hogy nem, mert nem lesz úgysem ennyi időm rá, és ennyi.
Megértem, ha egy klán azt mondaná, hogy bocs nekik semmi bajuk velem, csak a játékhoz kellene legalább 2 naponta 4-5 óra jelenlét... 😊
Nem ismersz. Amit itt kapsz "belőlem", az jó, ha 1%-a annak, ami vagyok.
Tájékoztatásul:
Bármilyen szárazan is menjenek át tőlem ezek és a korábbi (sok-sok-sok évnyi) mondataim: sosem áll és állt senki sem bántani, megbántani.
Tudok-e olyan lenni. Persze. Az én vérem is vörös.
Ha beszélgetni látsz engem itt vagy máshol bármilyen témában (azaz: nem pusztán csak fórumozgatósdi megy), az azért van, mert úgy ÉRZEM, TUDOM, hogy kompetens vagyok, értek/értem/érzem a dolgot.
Eleve bele sem vágok olyan témába, amihez füttyöm sincs. Az Életben is így van.
El se hinnéd, hogy mennyit hallgatok a valóságban...
szerk.: mielőtt... hozzáteszem, hogy én is kevés megnyert cuccot indítottam el, a szándék persze mindig megvolt, és sok címnél még meg is van. Hiszem hogy a tőlem megnyert cuccokkal is így vannak az emberek.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.14. 15:59:33
Ha nincs idő erre, akkor a steam-re sem lesz.
Szerintem a 2 vonza kicsit egymást, Én pl a Prohardver csapatába is benne lehetnék, de hogyan, mikor nem vágom az embereket, akikhez irnom kéne privátba, azt sem tudom, eszik-e vagy isszák.
Én nem véletlen léptem le, nem azért mert problémáim voltak, hanem mert abbahagytam, azt a szintű részét a hobbynak, hogy belefollyak ennyire, a helyet, amit nem használok ki.
Nem vagyok már steam közelbe eleget, ezt saját magam felsismertem és nem foglaltam le a csoportot, esetleg a helyet,ezzel, ajánlani tudok így is, ez a része megvan, de én már nem érzem azt, hogy nekem steam-re pl jelentkeznem kéne valamire, mert nem szégyen ez, nem anyagi helyezttől függ, csak én úgy éreztem, ami kell megvan, nem a csapattól váltam el, csak egy olyan fícsörtől, amiben inkább csak passzív voltam...egy szobor.
Ez miatt nem lehet neheztelni arra, akik ezt lehet nagyon komolyan csinálják és szeretnének egy főként aktív csoportot.
Itt se azért vagyok mert akkor nem vagyok aktív tag, azt nem is lehetne csinálni hosszú távon.
Ezt nem kell kirekesztésnek venni, csak valahogy érthető, ha később csatlakozó embereket meg szeretnének jobban ismerni az aktivitásuk lévén, hogy mégis kinek adják, azt, az éppen akár jóindulatból származó segítséget, vagy felajánlást, amit ők szeretnék, ha jó helyre menne, ez nem azt jelenti, hogy aki napi 2-szer ír, az rendesebb ember, mint aki csak 1x egy évben, csak azt JOBBAN ismerik, és fel lehet mérni, hogy akkor valszeg használja, játszik vele, esetleg ha nem is teheti meg, valami másban részese a csoroprtnak, segít,. ha kell, ami persze nem elvárás....stb.
Valahol ez jogos.
Az hogy ebből ki vonja le azt, hogy ez egy sértés a személyére nézve, az más kérdés, de ha valaki a saját idejéből akárcsak azzal hajlandó foglalkozni, hogy ezeket felügyelje, annak egy joga, hogy a munkáját, abba fektesse, amit elképzelt.
Szerintem soha senki ellen nem volt olyan eljárás, ami személyes támadás akart lenni, csak hát a szabályok nem mindig életszerűek...
És ezért nem szabad haragudni szerintem.... 😊
Voltan #295738 WA is töle idéz a filmben
Ez nem Woody Allen? Vagy ő is csak idézte?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Meg lehet engem győzni, de ahhoz az kell, hogy nekem ne legyen igazam.
Engem nem érdekel semilyen zárt klub, nem vagyok tagja egynek se és nem is akarok ezen változtatni.
Biztos ismered Groucho Marx híres mondatát : Soha nem szeretnék olyan klub tagja lenni, ami elfogad tagjának.
Élőben, melóhelyen-suliban-buszon-kávézóban-tömegközlekedésben etc., ha látsz egy 2 főnél több tagból álló társaságot, akik együtt és egymással, egymásnak beszélgetnek, és lerí róluk, hogy
- egyrészt régóta ismerik egymást
- megértik egymást, és mellé netán ismerik egymás keresztnevét is
- a társalgásuk meglehetősen zártnak tűnik azáltal, hogy körbe állnak,
akkor te a társaság ismerete nélkül
1 - elit(istáknak) csoportnak tartod őket?
2 - bele igyekszel furakodni a csoportba, annak tagjainak megismerése nélkül?
Az hogy aktiv elég tág fogalom, annak aki egész nap az sg-n lóg és annak aki munka és család mellett fórumozik egészen mást jelent.
A másik gond a vélemény/nézőpont különbség.
Utálom a lilát, te imádod. Kifejtem miért utálom, erre személyes sértésnek veszed... itt romlik el többnyire az egész. Ha a vélemény, szöges ellentétben áll a másikéval, fogalmam sincs, miért kell alig pár hsz után, elővenni a jól ismert kártyákat.
A net nem felejt! Meg lehet nézni, hogy Tottival mennyiszer nem értettünk egyet... mégis, sem ő, sem én soha nem vágtunk semmiféle személyes mocskolódást egymáshoz és meg is maradtunk netes barátnak.
Ratgab dettó! Néha nagyon nem értünk egyet, mégis semmi bajom nincs vele, amíg nem k. anyázik, faxozik, ez így is marad.
...az eszükbe sem jut, hogy mindez a fórumbarátságról szól.
ratgab meg tudná mondani, ugyanis Ő intézkedett, de együtt beszéltük meg a dolgokat, mint mindig.
Bocsi az off-ért, de mivel elhangzott ez is "ez ilyen ejk impotens klub szokas", ezért bíztam benne, hogy ti többet tudtok a miértekről.
Meghát ja tudni kéne, az okát, lehet egy félreértés miatt van.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]