Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Orom, mert 5-6-7k hufot gondolkodas nelkul er a cucc.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tegyek egy próbát ezekkel is?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.17. 08:59:10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Értem, hogy az indie fejlesztőknek nincs túl sok anyagi lehetősége, tisztességesen bétáztatni a produktumot, de a HoF 2 pontosan azon ritka címek, egyike melyek esetében nem tartottam volna rossz ötletnek az Early Access megoldást. Ezáltal jóval kedvezőbb áron tárhatták volna a tesztelő kedvvel megáldott közönség elé játékukat és nem történt volna meg az, hogy a hibák listája nem fér rá 3 db. A4-es lapra."
A Stories...
Csak nem szeretek egy cím miatt utalni, időm nincs most keresgetni mellé még valamit.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kár, hogy az SP egy vagyon.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
No meg aztán, meglepően jó dolgokat találtam már ott 😄
Szóval kösz a tippet 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Stories: The Path of Destinies - €1,74
Marlow Briggs and the Mask of Death - €0,66
Fallout 4 - 8.79€
Akkor érdemes ráugrani valakinek, ha nem 100%-ra megy, nem Fallout fan, és egy hangulatos (ehhez ezt) posztapok shootert akar nyomni, vagy kalyibákat akar építgetni. Mondjuk most hétvégén mert aztán nyilván ezt is ingyen fogják majd osztogatni előbb-utóbb.
Next PC upgrade: 2022
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Nagyon sokat gondolkodok mindig az értékelésen. Mindig van egy összkép, ami tök egyértelmű, ezekhez jönnek hozzá pozitív, negatív jellemzők, képbe kerül az előzmény is (ha van), meg a konkurencia és persze a fun faktor.
A jatek meg akar jo is lehet, kicsit x-com beutese volt a video alapjan.
Amugy mi volt annak a mecwarrior jateknak a neve kb97 kornyekerol ami ha jol remlik rts iranyitasu volt de fix egysegekkel kellett hoznod az adott palyat?
A kártya kimaradt.. helyette Vampire ment 😊
Sőt, még kártyajátékom is volt 😊 Jókat lehetett vele csatázni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.11.16. 14:46:48
De MarkBlade-nek is igaza van: a faction rész (ami elvileg a játék magja lenne), meglehetősen érdektelen - legalábbis számomra és átláthatatlan. Számos csatát nyertem már, de soha semmilyen jutalmat nem kaptam (igaz, állítólag rossz csapatba csatlakoztam, ahol pedig a magyarok vannak), csak az event-ek alatt szoktam "brillírozni".
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Jó volt az is.. AZ egész világ jól ki van találva. Csodálkozok hogy a filmesek nem csaptak le rá még..
Ezt meg kipróbálam anno (kb. megjelenés környékén), nem tűnt rossznak, de tényleg nem merültem bele mélyebben, így nem tudok sokat róla - jó, hogy van róla plusz vélemény.
A fegyverek meg érdekesek.. már rég játszottam kb 1/2 éve de ha jól emlékszem a 4 autocannon? talán a win.. rángatózol ahogy eltalál és darabokra szed. A light mech simán szétcincált egy assaultot. .stb.. nem az igazi.
A 4 rész multiban nyomtam még pityogos modemmel adslel.. hajnalban felkeltem mert ütöttük az amcsikat 😊 szép idők voltak.
Grind lehetőség viszont nagyjából végtelen benne, sose érsz el a "megvan minden" állapotba 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.11.16. 10:26:22
MechWarrior 5: Mercenaries Pre-Alpha Footage (Mech_Con 2016)
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2017.11.16. 07:42:52
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Más...
Beszéljetek le Deadpool-ról (Steam), mert a film jópofa volt, 7 ojró kártyapénzem van szóval nem vágna földhöz. Olvastam, hogy eltűnik Steam-ről... vajh meddig?
Friss cikk:
Battletech’s campaign mode is a robot Dark Ages
Tavalyi Polygon videó: