Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Mondom, nekem kedvrontó volt az alap, bőven elég egy nekifutásra.

wantonly
Ugyanígy voltam a 3-al. Többször újrakezdtem és kb. 3-4. nekifutásra végigjátszottam. Nem állnék neki újra. 😊
ZsZso
Én is. Előtte most már végre be kellene fejezni a Fallout 3 -at (sose jutottam el a végéig és ha félbehagyom, akkor legközelebb mindig újrakezdem 😊 ) és a New Vegast is. Max. akkor rántom be az elkövetkezendő 1 évben, ha Monthly -ban lesz a GOTY, de a mostani tendencia szerint a síma fog bekerülni, kvázi kedvcsinálónak.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Karira akkor meg lentebb megy majd 😊
Orom, mert 5-6-7k hufot gondolkodas nelkul er a cucc.
wantonly
Már most is €20.49 a Fallout 4 GOTY. Kell, de még várok vele.
Dzsini
Indie/kicsi fejlesztő azért másképp szokott működni (főleg, hogy nem japán, náluk nagyon más világ van).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Legutóbb a From Softnak írtam, a supporton keresztül, mert egyéb elérhetőségük nincs, kb. úgy léteznek a netes világban, mint egy ezüst kolloidos cég. A supportos visszaírt, hogy ő nem tud segíteni, közvetlenül keressem meg a bandát. Visszaírtam neki azonnal, hogy rendben, csak nincs nyilvános közvetlen elérhetőségük semmilyen, kérem adja meg. Erre a supportos a mai napig nem válaszolt.

Tegyek egy próbát ezekkel is?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.17. 08:59:10

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Írj nekik, kérdezd meg, hogy miért nem tették - és akkor a válasszal kiegészítheted a cikked.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Olyan 10-12 euro-m van a fullra, többet nekem nem ér.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Erre magamtól idézek:

"Értem, hogy az indie fejlesztőknek nincs túl sok anyagi lehetősége, tisztességesen bétáztatni a produktumot, de a HoF 2 pontosan azon ritka címek, egyike melyek esetében nem tartottam volna rossz ötletnek az Early Access megoldást. Ezáltal jóval kedvezőbb áron tárhatták volna a tesztelő kedvvel megáldott közönség elé játékukat és nem történt volna meg az, hogy a hibák listája nem fér rá 3 db. A4-es lapra."

Karacsonyra jo esellyel 15-20 EUR lesz a goty.
Scooter
A GOTY lenne ennyi. <#whatever>
Dzsini
Jövedelmezőbb, ha a fizetős bétateszt úgy működik, hogy a játékos fizet azért, hogy bétatesztelhessen.

IMYke2.0.0.0
<#worship>
A Stories...
Csak nem szeretek egy cím miatt utalni, időm nincs most keresgetni mellé még valamit.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Rohadt jó ár!

Kár, hogy az SP egy vagyon.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A Marlow Briggs meglepően szórakoztató volt a számomra.

Tinman
Lol és befutott a 9. patch is. Nem lehetett volna, mondjuk, hogy ezeket kőműves munkákat a játék kiadása ELŐTT végzik el?

Voltan
Hörcsög befigyelt. Nemtom, mik ezek, rájuk néztem Steam-en, láttam, hogy alapvetően tetszik az embereknek, a stílus általában nekem fekszik, nyóccáz jó magyar forintot a budzset menzán is költök egy szar ebédért, hár bezsákoltam 😄 Bekerültek a "Majd egyszer nézd meg" fiókba.
No meg aztán, meglepően jó dolgokat találtam már ott 😄

Szóval kösz a tippet 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zorrobomber
Humble Sale-ből csemegézve (Monthly subos árakkal):
Stories: The Path of Destinies - €1,74
Marlow Briggs and the Mask of Death - €0,66

zorrobomber
Tudom, szentségtörés, istenkáromlás, de nekem hiába volt preorderelve (!) a season pass, első "falatra" a 89 órás alapjátékon végigszaladás bőven elég volt:
Fallout 4 - 8.79€

Akkor érdemes ráugrani valakinek, ha nem 100%-ra megy, nem Fallout fan, és egy hangulatos (ehhez ezt) posztapok shootert akar nyomni, vagy kalyibákat akar építgetni. Mondjuk most hétvégén mert aztán nyilván ezt is ingyen fogják majd osztogatni előbb-utóbb.

grebber
Ennyi tudtam én nem kell bundleba sem behúzni. Steamgift nyerésre mentem rá, de ez így jobb 😊 Ezért mondom fog a halál fizetni bármilyen játékér

Next PC upgrade: 2022

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Tinman
Jelenleg 6/10... de rendbe fogják ezt kalapálni ebben biztos vagyok, ezért kapta meg a 7-est. 9 nap alatt a 8. patch jött ki, a legutolsót ma reggel töltötte le a vas.

Nagyon sokat gondolkodok mindig az értékelésen. Mindig van egy összkép, ami tök egyértelmű, ezekhez jönnek hozzá pozitív, negatív jellemzők, képbe kerül az előzmény is (ha van), meg a konkurencia és persze a fun faktor.

zorrobomber
Nem olvastam végig, csak hirtelen felmerült bennem a kérdés, hogy a pontszámokat hasra adod, vagy van valami spéci, jól kipróbált módszertanod?

Tinman
Szvsz: Hand of Fate 2

Mire humbliba kerül frankó lesz :-)

MarkBlade
2 része is van! Mind a kettő nagyon jó volt.. szerintem 😊
Az lesz az, thx. Nem remlett h abbol tobb reszt is csinaltak csak egy 576-os review h fasza cucc. 😊
zorrobomber
Mechcommander?

A konyvet nem voltak rosszak csak rohejesek voltak a fegyvertavok 😄

A jatek meg akar jo is lehet, kicsit x-com beutese volt a video alapjan.

Amugy mi volt annak a mecwarrior jateknak a neve kb97 kornyekerol ami ha jol remlik rts iranyitasu volt de fix egysegekkel kellett hoznod az adott palyat?
MarkBlade
a könyvek nagyon jók voltak.. csak magyarok, de elég sok megjelent. Így lett a kedvenc íróm Michael A. Stackpole. Rajongok érte 😊
A kártya kimaradt.. helyette Vampire ment 😊
Dzsini
Én anno a 2-3-al játszottam főleg (egy kicsit a MechCommanderrel), és sok regényt elolvastam (amikor először megjelentek magyarul azokat - Kerenszkij vére, Jáde Főnix, Harcos sorozatok), meg egy pár marokkal az angolok közül.

Sőt, még kártyajátékom is volt 😊 Jókat lehetett vele csatázni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.11.16. 14:46:48

MarkBlade
Tök meglepő hogy ennyien nyomják vagy hogy kedvelik egyáltalán a Battletechet.. azt hittem el van felejtve.
Atisz
Igen, szerintem is nagyon jó kis lövölde, bár valljuk be, hogy a fizetős mech-ek azért sok esetben jobbak (jobb helyeken vannak a fegyverek és hasznosabb extrák is, pl. a Locust osztály Pirate's Bane-je, amin egyedi módon van radarblokk, ami egy ilyen fürge, papírpáncélzatú mech-nél nagyon hasznos tud lenni).

De MarkBlade-nek is igaza van: a faction rész (ami elvileg a játék magja lenne), meglehetősen érdektelen - legalábbis számomra és átláthatatlan. Számos csatát nyertem már, de soha semmilyen jutalmat nem kaptam (igaz, állítólag rossz csapatba csatlakoztam, ahol pedig a magyarok vannak), csak az event-ek alatt szoktam "brillírozni".

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

MarkBlade
A 3 ban az elementálok nagyon jók voltak 😄 igazi aprónép akiket nehéz volt eltalálni. Meg a grafikája is annak volt a legjobb.. a 4 et is verte + effektek amikor betört az üveg 😄
Jó volt az is.. AZ egész világ jól ki van találva. Csodálkozok hogy a filmesek nem csaptak le rá még..
Dzsini
Én a 3 multival játszottam sokat, ott én voltam (kábelnettel) a szerver és IRC-en szerveztük össze a játékot 😊 A legjobb szórakozás az volt, hogy 1 mech vs. ahányan csak voltak Elementalokkal ("sok méhecske elefántot győz" volt a játékmód neve 😊 )

Ezt meg kipróbálam anno (kb. megjelenés környékén), nem tűnt rossznak, de tényleg nem merültem bele mélyebben, így nem tudok sokat róla - jó, hogy van róla plusz vélemény.

MarkBlade
Nekem azért nem jön be mert gyakorlatilag egy agyatlan lövölde. Nincsen cél.. Próbáltak belerakni területfoglalóst de annyira későn érkezett hogy már kikoptak az emberek. A pénz nem nagyon esik a sok fizetős mech meg inkább mehhh..
A fegyverek meg érdekesek.. már rég játszottam kb 1/2 éve de ha jól emlékszem a 4 autocannon? talán a win.. rángatózol ahogy eltalál és darabokra szed. A light mech simán szétcincált egy assaultot. .stb.. nem az igazi.
A 4 rész multiban nyomtam még pityogos modemmel adslel.. hajnalban felkeltem mert ütöttük az amcsikat 😊 szép idők voltak.
Dzsini
A Mechwarrior Online azért nem rossz - persze nincs benne szóló kampány meg ilyesmi, de hangulatos, és amikor kipróbáltam nagyon rendben volt a lövölde része (és szépen figyel a hőleadásra, mindenfélére, eléggé Lore-barát), és nem pay2win - vannak fizetős mechek, de azok nem szigorúan jobbak a normál megszerezhetőknél.
Grind lehetőség viszont nagyjából végtelen benne, sose érsz el a "megvan minden" állapotba 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.11.16. 10:26:22

zorrobomber
Azért egy fokkal kevésbé felejtették el, merthogy ez is jön, meg elvileg a Mechwarrior 5 is, valamikor jövőre. Év végéig hírnek is jönnie kéne róla, mert idén is lesz Mech_Con.

MechWarrior 5: Mercenaries Pre-Alpha Footage (Mech_Con 2016)

MarkBlade
Jöhetne már.. Hiányzik a Battletech,..Mechcommander.. Mechwarrior.. vagy valami a világból. Ezt is elfelejtik szépen mint az SW szimulátorokat 😞
grebber
Acti..... soha nem lesz olcsóbb szóval ha vissza is tér olcsóbb ez már nem lesz.

Next PC upgrade: 2022

ZsZso
Azt írták, hogy valószínű a 2. film után megint meg fog jelenni (puszta spekuláció). Én Angry Joe videója után arra jutottam, hogy nem veszem meg. wesker24 viszont most elbizonytalanított.
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2017.11.16. 07:42:52

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Jó játék de elég karcsú a játékidő. Asszem én olyan 7-8 óra alatt végignyomtam.
wesker24
A Deadpool az egyik valaha legjobb és legbetegebb és legörültebb játék ever amivel valaha is játszottam ha láttad a filmet akkor a játékot vétek kihagyni mert az sokkal jobb mint a film ennyi pénzért meg jó hogy megéri alapból simán !
zorrobomber
Ja, egyberakják, aztán egy-két évre rá meg majd jön a Definitive Remaster Platinum Edition. Aztán meg még két DLC.

Scooter
This War of Mine 878 Ft-ért! Csábító ennyiért, de tuti, hogy majd egybe pakk, ha megjelenik minden DLC hozzá.
wantonly
Én is olvastam ma, de nem nyúltam veszettül a tárcámhoz miután megnéztem a trailert-t és egy gameplay-t.
Tinman
Ez jóak!

Más...

Beszéljetek le Deadpool-ról (Steam), mert a film jópofa volt, 7 ojró kártyapénzem van szóval nem vágna földhöz. Olvastam, hogy eltűnik Steam-ről... vajh meddig?

zorrobomber
El is felejtettem hogy jön egy körökre osztott Battletech <#wow1> <#taps>

Friss cikk:
Battletech’s campaign mode is a robot Dark Ages

Tavalyi Polygon videó:

IMYke2.0.0.0
Ha már...

"Savant - Ascent"
Nekem beletört a bicskám.

Vigyijó a játékról:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)