Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Szerencsére vannak azért ilyenek, Hollow Knight is pl.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
Nekem az Axiom grafja már simán valid, csak próbáltam a haverod fejével gondolkodni.

És igen, az Ori szerű csodák nagyon kellenek, mert ezek mutatják meg leginkább, hogy a stílus véletlenül sem halt ki, csak modernebbé vált.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Neked is korábban ajánlottam a game-et asszem, de elsiklottál felette. Ha metroidvania-ról beszélünk (nem vagyok a témában expert, előre szólok), akkor amit leírtál, az volt az Ori, lényegében (csak nem Contra, de a csodás graf stimmel). Tényleg csak azt tudom mondani, hogy engem az Axiom Verge is ugyanannyira "elvarázsol", mint az Ori. Fasza zene, kis képernyőn (Vitán tolom) smooth és stílusos graf, rengeteg secret, fegyverek, ellenfelek, tight control, mi kell még ehhez a műfajhoz? Persze hozzá lehet rakni jobb grafót, de nekem ez így ugyanolyan élmény, semmi különbséget nem tudok tenni objektíven a két cím között. Szubjektíven meg, mivel ez most Vita-n van, sokkal jobban megragadt, és nálam nagy szó, de becsúszott a Spelunky mellé a mindennapjaimba. Egy run Spelunky, ami ha felidegesít, akkor megyek felfedezni Axiom Verge-be. Handheldre nekem ez most perfekt, PC-n nyilván én is mást tolok. Viszont ha le lesz árazva ott is be fogom szerezni. Ja, és ki kell próbálni! Miután megvettem, és ránéztem steam-en, röhögtem, de eskü az volt rá benyomva, hogy Not interested! <#nevetes1>

Vidi:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.15. 14:44:07

Tinman
"A Contra-t szerette régen, most megmutattam az Axiom Verge-öt és egy fos-al elintézte"

Igen, mert ami akkor gameplayben, grafban bőven elég volt és kb. a technológia határait is feszegette, az ma már max retrónak jó. Persze a minőség örök, de azóta felnőtt egy generáció, mások az igények. Szerencsére... mert a Contrát elő lehet adni csúcs küllem mellett, csodás graffal is. Tessék... epic játékötlet, ez most még free volt :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Blizzard tweet:
"Number of hours it takes to earn the full StarCraft II: Wings of Liberty Campaign: 0"

zorrobomber
Nem rémlik hogy valaha ágáltam volna a felhozása ellen, ha volt ilyen akkor elnézést kérek. Nekem is van hasonló haverom egyébként, csak ő Peti 😊 Jókat derülünk amikor eljön hozzám és ájul le a székről hogy milyen "szarokkal" játszok. Neki ezek a game-ek: "Uncharted AC GTA RedDead Lostofus GOW" Idéztem 😊 A Contra-t szerette régen, most megmutattam az Axiom Verge-öt és egy fos-al elintézte. Dehát ez mondom ugyanaz csak Alien meg izé, de nem hatotta meg. Turbó graf és lövés, nincs más igénye. Vannak ilyenek 😊

IMYke2.0.0.0
"Mire gondolsz, mit unok?"
FPS Józsit.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Mire gondolsz, mit unok? Alapvetően nekem a PUBG az érdekesebb koncepciók közé tartozik, és mint ilyet, ki akarok előbb-utóbb próbálni. Ahogy pl. a DayZ-t is. Nyilván inkább utóbb, és talán addigra beáll egy normálisabb szintre minden problémásabb szempontból (bugok, csalók, ár <#nevetes1>) a történet.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.15. 14:22:25

Tinman
+1 milliárd

Voltan
Ha valamit, hát azt soha nem fogom megérteni, hogy hogy lehet csalni egy multis játékban...
Ritka nagy gyökség, na.

IMYke2.0.0.0
Nem ok nélkül választottam a "költői" szót 😊
Sajnos, az is lehet, hogy nem túloztam.

(Tudom, te unod, de) Józsi haverom megvette. 267 órát lőtt már bele. Hiszek neki, amikor meséli, hogy hány csítert lát egyik-másik meccsen.
A bugokon ő már nem nevet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Az utolsó mondat már-már túl költői, hisz ki mondta hogy a csalók mind játszanak épp most? 😊 A lényeg persze ugyanaz: sokan vannak.

IMYke2.0.0.0
Tegyük fel, hogy
* hiszünk a SteamSpy-nak és
* egzaktnak elfogadjuk a hibahatáros közlését: "Owners: 20,621,929 ± 135,182" (legyen a könnyebb műveletekhez ez: 20,6 millió)

- Azt jelenti, hogy a játékosok 3,4%-a bukott le eddig csalóként.
- 2,307,335 playing now --- tehát a tulajdonos bázis ~tizede.
- költőiesen: jelenleg is minden 3. futó meccsre jut egy csaló.

Tinman
700k cheater... baze <#szomoru1>

Tinman
Felírtalak! Hátha még jön pár emberke...

IMYke2.0.0.0
"Újabb 100 ezer játékostól búcsúzott el a PlayerUnknown’s Battlegrounds...

...ráadásul csak ezen a hétvégén. Mióta a készítők mindennél komolyabban veszik a csalók elleni harcot, ráadásul a Battleye csalási elleni szoftverét is bevetik, a korábbinál sokkal hatékonyabban tudják felvenni a küzdelmet azok ellen, akik élvezhetetlenné teszik mások számára a PUBG-t.

A Battleye most a hivatalos csatornáján közölte, hogy a múlt héten újabb biztonsági frissítéseket telepítettek a rendszerbe, így a hétvégén már összesen 100 ezer csalót azonosítottak és tiltottak ki.

Közölték azt is, hogy a Battleye segítségével már összesen 700 ezer bannolásnál járnak."

wesker24
Engem csak a Darkest Dungeon a The Park és a Machinarium CE érdekelne ha kell valami cserébe érte csak szólj hogy mi kell ?
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2017.11.15. 12:47:45
Dzsini
Én amúgy inkább azzal kezdeném - egyrészt mert vastagon a legtartalmasabb, másrészt önmagában olyan hatalmas, hogy egy fél évet könnyedén el lehet tölteni csak az "alapsztori" dolgainak megoldásával (főleg szólóban), és akkor a plusz idő nincs is benne, amikor ilyesmiket építgetsz 😊
(abban több, mint 200 órám van, és állandóan fel van telepítve...)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.11.15. 12:27:08

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Terraria is jöhet, az sincs még meg. Sőt, a Minecraft sincs meg, de az nem steames szóval nem kell 😄

zorrobomber
Bocs, véletlen lett válasz.

darkSectorxxx
Igen! Neki kell!!! 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Dzsini
Terrariába belefulladtatok már? A Starbound az a stílus pepitában, nagyon durván és elég pontatlanul Minecraft 2D 😊

Jó elfoglaltság, nekem csak majdnem 200 órám van benne...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Nem óvastok' gyerökök :-)

#295794 - > "- Starbound - KELL"

zorrobomber
Én csupán egy darab Starbound-ot szeretnék, cserében ezeket tudom felajánlani (pm-ben bármilyen más ajánlat is jöhet, steam wishlistem nagyjából friss):

World to the West
Hand of Fate
Screencheat
HackyZack
Eterium
The Flame in the Flood
Caveblazers
Wargame: Red Dragon
The Shrouded Isle
Wuppo
Overcooked
Nongünz
Maize
Shoppe Keep
SUPERHOT
Tiny Echo
Steamworld Heist
The Deadly Tower of Monsters
Hacknet
Morphblade
Flat Heroes
Tumblestone
Slime-san
The Turing Test
Super Rude Bear Resurrection
Metrico+
GoNNER - Press Jump To Die Edition
They Bleed Pixels
One Piece Pirate Warriors 3
RIVE: Wreck, Hack, Die, Retry
HoPiKo
Kimmy
Western Press
Minion Masters
Beyond Eyes
Pirate Pop Plus
Deponia Doomsday
Action Henk
Runestone Keeper
THOTH
Saints Row 2
Sacred 3 Gold
Risen
Dead Island Riptide Complete Edition
Steredenn
Wasted
Talisman: Digital Edition
KickBeat Steam Edition
Always Sometimes Monsters
Breach & Clear
Frozen Synapse
Bridge Constructor
Cities in Motion 2

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.15. 11:58:16

Tinman
Humble!

Kinek van kedve társulni? 19 cím szabad, 8 kell, rugalmas vagyok, vehetem én, aztán megegyezünk! P.ü.

- Starbound - KELL
- Darkest Dungeon - SZABAD
- Minecraft: Story Mode - KIEMELTEN KELL
- Stardew Valley - SZABAD
- Move or Die - KELL
- Duck Game - KELL
- Her Story - SZABAD
- She Remembered Caterpillars - KELL
- Stronghold Legends: Steam Edition - SZABAD
- DreadOut - SZABAD
- Pony Island - SZABAD
- Mighty No. 9 - KIEMELTEN KELL
- The Incredible Adventures of Van Helsing - SZABAD
- Arma: Gold Edition - SZABAD
- Grey Goo - SZABAD
- Sorcerer King: Rivals - SZABAD
- Shadowrun Returns - SZABAD
- Kholat - SZABAD
- Primal Carnage: Extinction - KELL
- Lakeview Cabin Collection - SZABAD
- The Park - SZABAD
- Magicka - SZABAD
- Machinarium Collector's Edition - SZABAD
- Jump Stars - KELL
- Fearless Fantasy - SZABAD
- No Time to Explain Remastered - SZABAD
- Psychonauts - SZABAD
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.15. 09:48:55

E, de sertodes lenne annak ellenere h sztem nem az. 😊

Amugy asszem van egy arma goldom korabbrol elfekvoben.
zorrobomber
Hadd ne menjünk bele neked mi nem az erősséged...

Voltan
😄😄😄

zorrobomber
Köszi, így már értem.

Voltan
Fordítom Grebberianról emberi nyelvre, ez a monstre bundli ugyan mennyiségre impresszív, de ha megnézzük az elemeket, akkor sok érte a 30 dodó, főleg, ha már jópár darab úgyis megvan (volt bundliban) - ami lássuk be, a topiklakóknál elkerülhetetlen.

Nnnnna.

Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.11.15. 09:16:30

grebber
Fogalomzavar: Ott van feketén fehéren senki nem törölte a kommentem.. "Telekúrták 1$-os szarokkal" NEM EGYENLŐ azzal, hogy mind a 27 game ott volt....

Jelezd legközelebb ha nem értesz valamit szívesen kisegítelek ,mert látom nem az erősséged az olvasás/értelmezés
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.15. 09:14:54

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Az egész arról szól, hogy szerinted ezek 1 dolláros bundléban voltak már, ami nem igaz. Az összes többi amit idefosol az kopipészt az elmúlt 10 évben leírt hozzászólásaidból, és semmi közük az eredeti állításodhoz, illetve az enyémhez. Nem voltak 1 dolláros bundléban. Senki nem sírt semmiről.

grebber
Semmi félrebeszélés nincs... Akármelyik bundlet kihozom neked nulla FT-ra.... Ahogy azért dolgozol hogy legyen pénzed neten meg lehet azért tenni hogy minden létező játéka 0 ft-ba kerüljön az embernek... = Tenni kell érte... Aki nem tesz a reteknek sír állandóan?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.15. 09:10:00

Dzsini
C, mert a többi miatt szomorú lennék.

valamint !remindme 12.12

zorrobomber
Félrebeszélés #sok

grebber
Ja igen igen: olcsó árakat akarnak az urak, de ha tenni kell érte már büdös ,kérem kapcsolja ki... Az ilyen meg is érdemli a nyomorát meg azt hogy többszörös áron szerezze be a cuccokat.

zorrobomber
A Fincsibe szendvics nagyon finom volt anno a KFC-ben... néha kicsit kipurgálta a gyomrot, de még így is megérte 😊

zorrobomber
Akárhogy is nézem, ez egy 30 dolláros bundle. Mert ugye 1$-os bundle-ről beszéltél, és nem 30$-osról, amiből felosztással kijön a darabonkénti 1$-os ár.

ZsZso
Kérem fejezze be az alábbbi mondatot:

Zorrobomber azért kínozza magát Grebber hülyeségeinek lereagálásával, mert
A, szereti a kihívásokat.
B, még túl fiatal ahhoz, hogy szó nélkül tűrje, ha valaki valótlan állításokat tesz
C, unatkozik
D, titkon szimpatizál Petivel és ez csak amolyan cívódás köztük
E, egyéb válasz: _________________

A helyesen tippelők között közjegyző jelenlétében egy pikáns fűszerezésű rántott csirkecombot sorsolunk ki december 12 -én pontban 18:00 -kor.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Most ott vannak ~1.12$<#eplus2>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.15. 08:04:53

Dzsini
Én azt nem értem, hogy mi a fenének futsz neki huszonhatodszor ugyanannak a falnak, aminek már az előző 25 alkalommal?

zorrobomber
Szóval a többiek kedvéért: nem, ezek nem voltak még soha egy dolláros bundleban.

zorrobomber
A kérdésre válaszoljál már!! Mert azt ki nem szarja le szerinted hogy te mire tartasz egy játékot? Szoktak itt olyat kérdezni tőled hogy figyi már grebber, szerinted xy jó játék? Soha 😄 Én nem magamról beszéltem, meg hogy melyik van beszerezve nekem, meg melyik érdekel, csak rámutattam a tényre hogy újfent valótlanságokat fröcsögsz. Most akkor ha lemaradok akkor kimaradok, vagy tudsz nekem ingyen Stardew Valley-t adni? Kérem most, azt mondtad ki lehet hozni.

grebber
Starbound, Darkest Dungeon, Minecraft..... Ezeket a ne égessél már játékokat nem tudom mert max erre tartom őket hogy leírjam a nevüket többre nem...

Stardew Valley az volt havi csomagban is amit ha akarsz lazán kihoztad nullára , meg még egy sokgames humble csomagban is...ha még nem szerezted be így jártál nem véletlen találták ki az akár éves előfizetést is. Nem maradsz le semmiről. <#eljen> És mint tudjuk ami egyszer bundleba volt az soha nem ér többet.... Aki meg lemarad ezekről ismétlem így járt...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.15. 00:11:53

zorrobomber
Starbound, Stardew Valley, Darkest Dungeon, Minecraft melyik 1 dollaros bundleban volt? Linket, vagy mutasd hol vehetem oket akar darabjat egy dollarert?

grebber
Okosan telekúrták 1$-os bundle szarokkal = Nem éri megvenni mert bontásban 1.12$-ért adják db-ját mikor 1$-os pakkba 0.33-ért megkaptad őket....

IMYke2.0.0.0
Nálam ez így néz ki:

Pay $30 (about €25.74) or more to unlock!

* (✔) - Arma: Gold Edition
* (nem izgat) - Darkest Dungeon - Limited Availability
* (nem izgat) - DreadOut
* (nem izgat) - Duck Game
* (nem izgat) - Fearless Fantasy
* (✔) - Grey Goo
* (nem izgat) - Her Story
* (nem izgat) - Jump Stars
* (nem izgat) - Kholat
* (nem izgat) - Lakeview Cabin Collection
* (✔) - Machinarium Collector's Edition
* (✔) - Magicka
* (nem izgat) - Mighty No. 9
* (nem izgat) - Minecraft: Story Mode
* (nem izgat) - Move or Die - Limited Availability
* (nem izgat) - No Time to Explain Remastered
* (nem izgat) - Pony Island
* (előzmény már ✔, nem tudom ez mennyire kellene) - Primal Carnage: Extinction
* (✔) - Psychonauts
* (✔) - Shadowrun Returns
* (nem izgat) - She Remembered Caterpillars
* (✔) - Sorcerer King: Rivals
* (nem izgat) - Starbound
* (érdekelne) - Stardew Valley
* (nem izgat) - Stronghold Legends: Steam Edition
* (✔) - The Incredible Adventures of Van Helsing
* (nem izgat) - The Park

genndy
Humble Care Package Bundle
27 db játék, 30 $-ért, 100% megy jótékonykodásra, Humble a befolyt összeget kiegészíti 300.000 $-ra. Lehet persze kevesebbel a játékok nélkül csak jótékonykodni is.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2017.11.14. 20:13:02

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Dzsini
21 giga (!) a LEGO Marvel Super Heroes 2

Az első rész 8 volt, a legnagyobbak idáig a Hobbit (11) az Avengers (13) a Star Wars Force Awakens (14) és a City Undercover (17) volt, még a Jurassic World, amin rajta van a két teljes sziget és a 4 film teljes sztorija is "csak" 10...

zorrobomber
Nem mélyedtem bele a témába, de elvileg epizodikus DLC-k jönnek majd hozzá.