Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
És igen, az Ori szerű csodák nagyon kellenek, mert ezek mutatják meg leginkább, hogy a stílus véletlenül sem halt ki, csak modernebbé vált.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Vidi:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.15. 14:44:07
Igen, mert ami akkor gameplayben, grafban bőven elég volt és kb. a technológia határait is feszegette, az ma már max retrónak jó. Persze a minőség örök, de azóta felnőtt egy generáció, mások az igények. Szerencsére... mert a Contrát elő lehet adni csúcs küllem mellett, csodás graffal is. Tessék... epic játékötlet, ez most még free volt :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Number of hours it takes to earn the full StarCraft II: Wings of Liberty Campaign: 0"

FPS Józsit.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.15. 14:22:25
Ritka nagy gyökség, na.
Sajnos, az is lehet, hogy nem túloztam.
(Tudom, te unod, de) Józsi haverom megvette. 267 órát lőtt már bele. Hiszek neki, amikor meséli, hogy hány csítert lát egyik-másik meccsen.
A bugokon ő már nem nevet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
* hiszünk a SteamSpy-nak és
* egzaktnak elfogadjuk a hibahatáros közlését: "Owners: 20,621,929 ± 135,182" (legyen a könnyebb műveletekhez ez: 20,6 millió)
- Azt jelenti, hogy a játékosok 3,4%-a bukott le eddig csalóként.
- 2,307,335 playing now --- tehát a tulajdonos bázis ~tizede.
- költőiesen: jelenleg is minden 3. futó meccsre jut egy csaló.
...ráadásul csak ezen a hétvégén. Mióta a készítők mindennél komolyabban veszik a csalók elleni harcot, ráadásul a Battleye csalási elleni szoftverét is bevetik, a korábbinál sokkal hatékonyabban tudják felvenni a küzdelmet azok ellen, akik élvezhetetlenné teszik mások számára a PUBG-t.
A Battleye most a hivatalos csatornáján közölte, hogy a múlt héten újabb biztonsági frissítéseket telepítettek a rendszerbe, így a hétvégén már összesen 100 ezer csalót azonosítottak és tiltottak ki.
Közölték azt is, hogy a Battleye segítségével már összesen 700 ezer bannolásnál járnak."
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2017.11.15. 12:47:45
(abban több, mint 200 órám van, és állandóan fel van telepítve...)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.11.15. 12:27:08
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Jó elfoglaltság, nekem csak majdnem 200 órám van benne...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
#295794 - > "- Starbound - KELL"
World to the West
Hand of Fate
Screencheat
HackyZack
Eterium
The Flame in the Flood
Caveblazers
Wargame: Red Dragon
The Shrouded Isle
Wuppo
Overcooked
Nongünz
Maize
Shoppe Keep
SUPERHOT
Tiny Echo
Steamworld Heist
The Deadly Tower of Monsters
Hacknet
Morphblade
Flat Heroes
Tumblestone
Slime-san
The Turing Test
Super Rude Bear Resurrection
Metrico+
GoNNER - Press Jump To Die Edition
They Bleed Pixels
One Piece Pirate Warriors 3
RIVE: Wreck, Hack, Die, Retry
HoPiKo
Kimmy
Western Press
Minion Masters
Beyond Eyes
Pirate Pop Plus
Deponia Doomsday
Action Henk
Runestone Keeper
THOTH
Saints Row 2
Sacred 3 Gold
Risen
Dead Island Riptide Complete Edition
Steredenn
Wasted
Talisman: Digital Edition
KickBeat Steam Edition
Always Sometimes Monsters
Breach & Clear
Frozen Synapse
Bridge Constructor
Cities in Motion 2
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.15. 11:58:16
Kinek van kedve társulni? 19 cím szabad, 8 kell, rugalmas vagyok, vehetem én, aztán megegyezünk! P.ü.
- Starbound - KELL
- Darkest Dungeon - SZABAD
- Minecraft: Story Mode - KIEMELTEN KELL
- Stardew Valley - SZABAD
- Move or Die - KELL
- Duck Game - KELL
- Her Story - SZABAD
- She Remembered Caterpillars - KELL
- Stronghold Legends: Steam Edition - SZABAD
- DreadOut - SZABAD
- Pony Island - SZABAD
- Mighty No. 9 - KIEMELTEN KELL
- The Incredible Adventures of Van Helsing - SZABAD
- Arma: Gold Edition - SZABAD
- Grey Goo - SZABAD
- Sorcerer King: Rivals - SZABAD
- Shadowrun Returns - SZABAD
- Kholat - SZABAD
- Primal Carnage: Extinction - KELL
- Lakeview Cabin Collection - SZABAD
- The Park - SZABAD
- Magicka - SZABAD
- Machinarium Collector's Edition - SZABAD
- Jump Stars - KELL
- Fearless Fantasy - SZABAD
- No Time to Explain Remastered - SZABAD
- Psychonauts - SZABAD
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.15. 09:48:55
Amugy asszem van egy arma goldom korabbrol elfekvoben.
Nnnnna.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.11.15. 09:16:30
Jelezd legközelebb ha nem értesz valamit szívesen kisegítelek ,mert látom nem az erősséged az olvasás/értelmezés
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.15. 09:14:54
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.15. 09:10:00
valamint !remindme 12.12
Zorrobomber azért kínozza magát Grebber hülyeségeinek lereagálásával, mert
A, szereti a kihívásokat.
B, még túl fiatal ahhoz, hogy szó nélkül tűrje, ha valaki valótlan állításokat tesz
C, unatkozik
D, titkon szimpatizál Petivel és ez csak amolyan cívódás köztük
E, egyéb válasz: _________________
A helyesen tippelők között közjegyző jelenlétében egy pikáns fűszerezésű rántott csirkecombot sorsolunk ki december 12 -én pontban 18:00 -kor.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.15. 08:04:53
Stardew Valley az volt havi csomagban is amit ha akarsz lazán kihoztad nullára , meg még egy sokgames humble csomagban is...ha még nem szerezted be így jártál nem véletlen találták ki az akár éves előfizetést is. Nem maradsz le semmiről. <#eljen>#eljen> És mint tudjuk ami egyszer bundleba volt az soha nem ér többet.... Aki meg lemarad ezekről ismétlem így járt...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.15. 00:11:53
Pay $30 (about €25.74) or more to unlock!
* (✔) - Arma: Gold Edition
* (nem izgat) - Darkest Dungeon - Limited Availability
* (nem izgat) - DreadOut
* (nem izgat) - Duck Game
* (nem izgat) - Fearless Fantasy
* (✔) - Grey Goo
* (nem izgat) - Her Story
* (nem izgat) - Jump Stars
* (nem izgat) - Kholat
* (nem izgat) - Lakeview Cabin Collection
* (✔) - Machinarium Collector's Edition
* (✔) - Magicka
* (nem izgat) - Mighty No. 9
* (nem izgat) - Minecraft: Story Mode
* (nem izgat) - Move or Die - Limited Availability
* (nem izgat) - No Time to Explain Remastered
* (nem izgat) - Pony Island
* (előzmény már ✔, nem tudom ez mennyire kellene) - Primal Carnage: Extinction
* (✔) - Psychonauts
* (✔) - Shadowrun Returns
* (nem izgat) - She Remembered Caterpillars
* (✔) - Sorcerer King: Rivals
* (nem izgat) - Starbound
* (érdekelne) - Stardew Valley
* (nem izgat) - Stronghold Legends: Steam Edition
* (✔) - The Incredible Adventures of Van Helsing
* (nem izgat) - The Park
27 db játék, 30 $-ért, 100% megy jótékonykodásra, Humble a befolyt összeget kiegészíti 300.000 $-ra. Lehet persze kevesebbel a játékok nélkül csak jótékonykodni is.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2017.11.14. 20:13:02
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Az első rész 8 volt, a legnagyobbak idáig a Hobbit (11) az Avengers (13) a Star Wars Force Awakens (14) és a City Undercover (17) volt, még a Jurassic World, amin rajta van a két teljes sziget és a 4 film teljes sztorija is "csak" 10...