Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Transformers: Devastation amúgy teljesen korrekt a maga hibáival, ha a régi cuccokat szeretted (az első rajzfilmet és a hagyományos képregényeket idéző látványvilág, akihez csak élt a színész, az eredeti szinkronhang tért vissza stb.), de én úgy érzem, hogy azokból is kinőttem, nem csak a borzalmas filmekből. Nem kerülendő cucc, messze nem, de nem is kihagyhatatlan. A Bayonetta meg kb. életem egyetlen játéka, melyben szinte minden harcnál azt kívántam, hogy örökké tartson 😊 (Okés, a Max Payne 2 is hasonló volt valaha, de nem a bossfightok.)
Ja, jut eszembe, a DMC1 még mindig a kutyák miatt van parkolópályán? Ha tervezed még folytatni, a Bayonetta után szerintem elég könnyen végigmentem rajta (grindolni meg még mindig lehet, ha baj van). A kutyákat meg nem kell komolyan venni, azzal el is lőtték a frusztrációpuskaport. A DMC2 meg valami más (középszar, sokkal inkább, mint a Transformers, de engem valamiért lekötött), alig AC fölötti kihívással.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://magyaritasok.hu/magyaritasok/outcast/outcast-11/2343
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.19. 13:40:58
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én is a negatívokat nézem meg.
A pozitív vélemény nem sokat segít a döntés meghozatalnál --- nálam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha egy játékot meg akarok vásárolni, akkor kezdem a steam értékelésnél, megnézem a számot, aztán a csak negatív de hosszabb lélegzetvételű értékelésekre szűrök rá. Majd keresek youtube-on videókat róla. Ha van WAB, vagy WTF videó, akkor azt megnézem mert ők jópofák. Ezek alapján döntök. Tehát attól, hogy valami 90+%-on áll még nem biztos vétel. Illetve mostanában (számos csalódásnak köszönhetően) visszaszoktam a virágbolti verzió kipróbálására, így ritkábban adok ki olyan játékra pénzt, ami aztán csalódás.
Persze haverok így is berántanak néha olyan játékokba, amit előtte jobb lett volna körbejárni. Pozitív példa a PUBG, negatív pedig a COD:WW2, a közelmúltból.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.11.19. 11:47:44
-- a 6 millió példányos játék bázisa csak 20x nagyobb, mint a 300,000 példányosé
-- mindkét bázis az 1-5 skálát használta
-- a giga produkció 3,9-en áll
-- az indie meg 4,1-en
Szóval?
Egy 3,9 és egy 4,1-en álló játékot akkor hogy ítélnél meg?
Recent review-t jó, hogy bevezették mert következtetést ad arra, hogy a fejlesztés milyen irányba halad.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.11.19. 10:32:18
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Síkközepes játékok kapnak 90+ %-ot, mivel itt nem arról van szó, hogy mennyire jó a játék, hanem arról, hogy inkább tetszett-e avagy sem (bár igazság szerint arról sem, hanem hogy ajánlod-e másoknak)?
Így sokan rányomják a felfelé mutató hüvelyujjat olyan cuccokra amik éppen hogy megütik a mércét, míg az igazi ászok sokszor tömegesen is kaphatják a lehúzást, mivel ott már bejátszik "a nem is jó" meg "nem erre számítottam" féle dafke effektus.
A steam-nek végre be kéne vezetnie az 1-10-ig (/vagy az 1-100%-ig) terjedő értékelést (mint kb. bárhol máshol) és akkor mindenki tiszta képet kapna az adott játékról, mint a metacritic-en.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bayonetta érdemeit elismerem, de nekem nem a stílusom. Trafótól meg okádok én már bármilyen fronton... anno a képregényeket szerettem gyerekként, azt komolyan tudtam venni, de amit a mozikkal előadnak, az már nekem bőven elég, hogy a játékokat messziről elkerüljem. Szvsz egy 92%-ot viszont a Vanquishre alá lehet írni simán.
Érdekel ez az Outcast SC, de majd humbliban nemsoká'...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
HAGH! Bitch! 2 HP-vel (2/100!) megcsináltam ezüstre!
Nem volt elég, hogy végig szívatott, ahogy szokott, még egyszerűen csak fogta és a társamat letiltotta, mondván, ebben a harcban ő nem vehet részt. Az a játék se a saját szabályait, se önmagát nem nézi semmibe. Egyszerűen egy falloszgyár.
A mozdulatok között is vannak újak és mások. Például hasalás helyett guggolás van lopakodáshoz, illetve míg előre sprintelni lehet, oldalra gurulgatni. Célzásnál meg egy kicsit vertikálisan is ügyeskedni kell.
Most komolyan, a Platinumtól a Bayonetta és a Transformers: Devastation egyaránt 92%-on áll, pedig nem egy színvonal a kettő. Tudom, te nem rajongtál az előbbiért se, én igen, és tetszik az utóbbi is, de a steames ajánlom/nem ajánlom bináris kódja ide kevés.
A Second Contactnál eddig nyilván az vette meg a játékot, aki rajongó, pláne hogy az 1.1 birtokosainak járt jókora kedvezmény. Az átlag AAA- és indi-játékosok viszont nem a day1-es célkönzönség, sőt valószínűleg semmilyen. Az SC márpedig Outcast így is, eddig 1,8 órám volt rá, de szerinte nem lesz itt refund, végig fog menni. De egy low budget, nem problémamentes alig-remake (de nem is hazsnálhatatlan, hiszen jobban fut, mint az 1.1, crashelni sem crashelt, eddig bug sem tolt ki velem), és a régi játék is nagyon megöregedett, ahogy azt alábbi linken wall of textben kifejtettem. A minőség örök, de a kor nem áll mindenkinek ugyanolyan jól, a Dune 2-nek is kell jobb irányítás és a Doomon is sokat segít egy source port.
Az irányítást amúgy már sikerült megszoknom, de a következők a problémáim vele:
- nem találod meg sehol a kontrolleres kiosztást
- vannak promptok, de hol bill+egeres, hol kontrolleres - wat
- így átállítani is nehéz, bár ugye ha időt szánsz rá, a Steam-kliens már tudja ezt kintről minden játéknál
- a kamera sokkal hullámzóban inog a karakter háta mögött, korábban kézben tarthatóbb volt
- egy-két funkció egészen meglepő gombon van (és nem az 1.1.-ben megszokotton), másokat meg semmire nem használ
- vigyázni kell arra, hogy ne gurulgassak akkor is, amikor nem akarok, de ez szokhatónak tűnik
PSN ID.: Beegabor
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Azért játszom vele, mert tényleg KJK hangulata van és valamiféle perverzió okán vonzanak a kártyák artjai, egyre többet akarok látni belőle és egyre több történetszálat akarok megismerni. Ezek feltétlenül a játék nagy erősségei, ez viszi el a hátán az összes mocskosságát.
Nem mertem korábban mondani, de most kimondom: TBS kellene ebbe, de nagyon. Kb. olyan King's Bounty alapokon és az sem baj, ha a nehézség ott fel van húzva, a lényeg, hogy legyen időd gondolkodni, mert amúgy kell hozzá előrelátás és tervezés, de játék közben már szinte csak sodródsz az árral, vagy Fortuna cicijét szlopálod.
Szar nem lehet, hiszen az internet megmondta, hogy ez egy közel tökéletes játék <#hehe>#hehe>
Az már más kérdés, hogy a játék kb. 45%-ig a vásárlók mindösszesen csak 14.5%-a jutott el!
Az összes vásárló közül jelenleg 1.5% játszotta végig. Az első rész esetében ez a szám 5% alatti... ebbe az 5%-ba benne voltam és most benne leszek az 1.5%-ban is, ha szeget kell közben a fülembe dugnom akkor is!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.18. 13:33:43
Nálam is alapmű az 1. rész, rendesen elkapott a hangulata... akkoriban az egy nagyon különleges játék volt, talán a Project Nomads-ot merném a környékére tenni, de semmiképpen sem fölé.
Volt hasonló élményem nekem is.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.11.18. 12:05:11
Minden egyes nyomorult kártyát, itemet, meg kellett terveznem. Egyetlen hiba számos szerencsekerekes baromságban és ha már 90%-os eséllyel érkeztem a harcba ledaráltak. Nem is az, hogy a boss harc nehéz, de a kiegészítő kompániáit is te magad kell, hogy kipörgesd, ahogy haladsz előre a fejezetben. Ha szarul pörgetsz és mondjuk 3 mágust vagy silencert kipörgetsz, kb. fel is adhatod... u.e. vonatkozik a kötelező átok kártyára is. Mindenképpen a nyakadba tol legalább 1 db.-ot, többnyire olyat, hogy +100% dmg egy ellenfélnek és mit pörgettem? Hát naná, hogy a boss kapta meg a +100% dmg-et a végső csatában... és így is meglett.
Az egyik fejezetet jegelnem kellett, mert 15/100 HP-vel indít és hiába eszel, nem hat rád az átok szerint. Persze tolja be az egyre durvább harcokat, 1-2 csapást bekapsz és szevasz. Kb. 20 próba után szálltam ki, de majd vissza kell mennem megoldani, másképp nem hiszem, hogy teljesíthető a játék :-(
Souls... pfff... casual szar.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.18. 10:32:03
Gondolom semelyik címet sem csupán azért vették meg ,hogy szimplán ők árulhassák tovább. Ezeknek a címeknek a 90%-a már kifutott úgymond senkit nem érdeklő (mai vásárlói szemszögből) címek.. Régiek.Most jön az a rész ,hogy moccanniuk kell és vagy remasterelni vagy folytatás csinálni. Titkon remélem ,hogy a Codename Panzers is kap majd egy folytatást vagy valamit.
Next PC upgrade: 2022
DEVELOPER: Pieces Interactive , THQ Nordic
PUBLISHER: THQ Nordic
Más nem ért rá?
Pieces Interactive
Since 2006, we released over 10 games and DLCs on PC, PS3, Xbox 360, iOS and Android.
* Kill to Collect - (TBD --- Action, Roguelike, Beat’em Up --- PC)
* Magicka 2 - (May 26, 2015 --- Action, Adventure --- PC)
* Leviathan: Warships - (April 30, 2013 --- Naval Strategy --- PC, Mac, iPad, Android)
* Magicka DLCs (Magicka: Dungeons & Gargoyles; Magicka: Dungeons & Daemons; Magicka: WOOT; Magicka: Other Side of the Coin)
* Roby Tumbler - (Feb 26, 2013 --- Puzzle Platformer --- iOS, Android)
* Robo Surf - ( June 1, 2011 --- Arcade, Action --- iOS, Android)
* Fret Nice - (Feb 2, 2010 --- Musical Platformer --- XBLA, PSN)
* Puzzlegedon - (April 27, 2008 --- Puzzle Brawler --- PC, iPhone, J2ME, XBLA, PSN)
Next PC upgrade: 2022
Steam-en 9/10-en áll a játék, akkor gondolom ez egy közel tökéletes, kihagyhatatlan produktum. (Amúgy én anno az 1. részt végigtoltam és szerettem.)
A Hand of Fate 2 szintén 9/10-en áll, a metán dobálták rá a 8-9-es értékeléseket. Na most aki a JELENLEGI állapotában ilyeneket dobál erre a játékra, az fingtalan, vak, ostoba, idióta, akit a játékok közelébe se kéne engedni, mert az utána elkövetett fals megállapításaival az egész community-nek csak kárt okoz.
Why so serious?
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Nem állítom, hogy mai szinten jó az 1.1. irányítása, de könnyen szokható, és kapásból jól játszható kontrollerrel, csak promptok nincsenek. És ehhez képest tűnik játszhatatlannak az új... Nyilván jönnek még patchek, sőt be is ígérték már. Jelenleg kerülendő, de mivel tényleg nem teljes remake, így tényleg maximum annyi sülhet ki belőle, hogy az 1.1.-nél szebb és irányíthatóbb lesz. Szerintem annak, akinek kimaradt annak idején, nehéz lesz átélnie, hogy miért szerettük sokan annak idején, és miért volt előremutató. Kár érte, de éppen ettől féltem.
Én is csak mint rajongó vettem meg, hogy első kézből szerezzek róla tapasztalatokat. Meglátom, hogy marad-e, vagy refundot kérek, egyelőre még van időm a két óráig, talán még az irányítást (brr!) is meg lehet még szokni egy kicsit.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.11.17. 23:55:03
Why so serious?
Amúgy az eredetit tavaly újrajátszottam, most is telepítve van, itt összefoglaltam bő lére eresztve az álláspontomat róla, mint olyan, aki régen rajongott érte, és manapság is játszotta.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.11.17. 22:27:33
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Fallout 3: GOTY
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nálam lefutott a teljes Fallout 3 GOTY, az alapjátékkal és a 4 DLC-vel.
- The Pitt - Megjelent: (2009.03.24)
- Broken Steel - Megjelent: (2009.05.05)
- Point Lookout - Megjelent: (2009.06.23)
- Mothership Zeta - Megjelent: (2009.08.03)