Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha letóltok rajta mindent, ami érdekel, utána nekem el lehet akár passzolni olcsóbban! 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tippeltek, hogy milyen árakat találhattok?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most nézem a szaros WIIU is 100k még nincs több kérdésem...akkor nem lesz neki soha <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.22. 19:13:49
Next PC upgrade: 2022
Még mindig PC-n van a több játék, ami érdekel.
Aztán a fene se tudja, lehet, hogy karácsonyra meglepem magam vele...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
//Arról meg ne is beszéljünk, hogy benézted, mert a 109,990 FT-os PS4 az NEM PRO.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.11.22. 18:54:29
Sufni boltból, szállítási költséggel kell a halálnak.
Tudod mi az akció?
hogy 70k-ért van VR...na az eléggé fekete péntek, meg 70k-ért slim, pl ezek akciók....
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
https://www.konzolvilag.hu --- ingyenes házhoszállítás
==============================
* PlayStation 4 (PS4) Pro 1TB --- 129,999 Ft
* PlayStation 4 (PS4) Pro 1TB + FIFA 18 --- 129,999 Ft
* PlayStation 4 (PS4) Pro 1TB + Horizon Zero Dawn --- 144,999 Ft
* PlayStation 4 (PS4) Pro 1TB + Gran Turismo Sport --- 149,999 Ft
* PlayStation 4 (PS4) Pro 1TB + Destiny 2 (Limitált kiadás) + For Honor --- 149,999 Ft
http://konzolbirodalom.hu/ --- ingyenes házhoszállítás
* PlayStation 4 (PS4) Pro 1TB --- 113,890 Ft
* PlayStation 4 (PS4) Pro 1TB - Glacier White --- 124,990 Ft
* PlayStation 4 (PS4) Pro 1TB + Gran Turismo Sport --- 134,990 Ft
* PlayStation 4 (PS4) Pro 1TB + FIFA 18 --- 136,990 Ft
* PlayStation 4 (PS4) Pro 1TB + FIFA 18 Deluxe Edition --- 139,990 Ft
* PlayStation 4 (PS4) Pro 1TB + Destiny 2 (Glacier White) --- 139,990 Ft
* PlayStation 4 (PS4) Pro 1TB + Star Wars Battlefront 2 --- besorolás alatt
https://www.konzolokszervize.hu --- ingyenes házhoszállítás
* PlayStation 4 (PS4) Pro 1TB + FIFA 18 --- 129,990 Ft (144,990 Ft helyett)
* PlayStation 4 (PS4) Pro 1TB + Extra Dualshock 4 Controller --- 129,990 Ft (134,990 Ft helyett)
* PlayStation 4 (PS4) Pro 1TB + Rainbow Six Siege + The Division --- 139,890 Ft
* PlayStation 4 (PS4) Pro 1TB + Gran Turismo Sport --- 139,990 Ft ------ AJÁNDÉKOK: Amerika DLC csomag (SRT Tomahawk Vision GT, Ford Focus Gr.B, Ford Mustang Gr.😎, egyedi dinamikus téma, 500.000 játékkredit
* PlayStation 4 (PS4) Pro 1TB Limited Edition Glacier White + Destiny 2 + Expansion Pass + The Division --- 149,890 Ft
* PlayStation 4 (PS4) Pro 1TB Limited Edition + Star Wars Battlefront II Elite Trooper Deluxe Edition --- 159,990 Ft
lol. 😛
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.22. 18:37:46
Én soha senkinek nem mondom meg mit csináljon.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
(nekem is volna mit farmolni a main acc-omon...)
///Ma Pécsett jártam, szokásos ellenőrzés - MediaMarktban 114,990 Ft-ért SIMA PS4-et adnak SW Battlefront 2-vel...
//A Pro ugyanúgy a SW BF2-vel 159,990 Ft volt.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.11.22. 18:34:26
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Individual price of the 1 items you don't already have: 9,99€
Bundle discount: 0%
Your cost: 9,99€
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Persze nem, mivel korábban vásároltam 😊
A mazochista németek meg végre játszhatnak majd a nemzetközi vágatlan Wolfenstein epizódokkal.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.11.22. 11:04:34
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
@ Tinman, dehogy érted... <#idiota>#idiota>
@ Pedro, okés írok majd, de miért is? Multi végett? <#smile>#smile>
Sok újítás nincs benne, bár az mindenképp +, hogy a Pirates of the Sword Coast nem hiv. kieg. felkerült rá automatikusan.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Mondjuk nekem az egész nem konzisztens.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Commissioner Mariya Gabriel, in charge of the Digital Economy and Society, concluded: "Ending unfair geoblocking is a great step forward for consumers and the building of a real Digital Single Market working for all. Along with the end of roaming charges and portability, EU citizens will be able to buy their new furniture online, book hotel rooms or use their credit card across borders, like at home."
Erre lentebb azt írják, hogy az alábbi cuccokat érinti a szabályozás:
- The sale of goods without physical delivery
- The sale of electronically supplied services
- The sale of services provided in a specific physical location
ezekbe a bútor éppenséggel nem tartozik bele. Amazon miatt érdekes kérdes pedig...
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2017.11.22. 10:50:12
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Mit "fos telibe" ezen a Valve? Vannak regionálisan tiltott játékok? Max. a németeknél, de ott más okból kifolyólag. Nem teljesen értem a kapcsolatot, bocsi.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
"Az új szabályok alapján az európaiak maguk választhatják majd ki, hogy mely oldalakon akarnak vásárolni anélkül, hogy emiatt tiltanák vagy átirányítanák őket. Jövő karácsonyra mindez valóság lesz."
Nagy kár, hogy az érinthetetlen valve ezt majd telibefossa..
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.22. 10:02:02
- Complete all Wasteland Missions
Ez az "éjszakai" küldetés és mivel már üres a térkép nincs kedvem minimum 3 órát üresben futtatni a játékot. Észrevettem, ha kilépek és vissza mindig napfelkeltekor kezd, tehát még azt az időt is elbukom amit addig kivártam. Amúgy maga a küldetés is egy sablon, nem sok értelme (megnéztem YT-on).
- Complete all non-repeating challenges
Na ez az egy rohadt nehéz! Sok kihívás van és tényleg meg akartam szerezni ,de a fenti dolog elvette tőle a kedvem. Le is töröltem a játékot.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.11.22. 08:55:07
Az egyetlen dolog ami miatt nem maxoltam ki, hogy egy helyre nem tudtam már később visszamenni sajna... valamo dóm volt, vagy mi. Ott elhagytam két gyűjthető kacatot. Evvan.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.11.22. 08:47:08
http://store.steampowered.com/bundle/5433/Mafia_Triple_Pack/
ez wtf
szerk:
na ez érdekes, nekem 10 eurót mutatott, és most is annyit mutat ha beteszem kosárba... 😄
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.11.22. 04:06:17
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy küldetést kivéve mindent felfedeztem és megcsináltam a játékban és az előbbi az oka annak, hogy végül nem akartam 100%-ra teljesíteni, de erről később.
Egyrészről egy szinte tökéletes akciójátékot kaptunk, nagyon élvezetes, nagyon pörgős és igazán jól néz ki ez az apokaliptikus világ. A történet sajnos nem a legjobb és lassan is bontakozik ki, ellenben a felfedezés élményét ez sem veszi el és bőven van mit felkutatni. Minden apró zugot bejártam a játékban és változatos helyszínekkel találkoztam, rengeteg munka van benne, becsülöm, hogy nem copy-paste helyszíneket dobtak be. Eleve egy "Mad Max" játéktól nem vártam ennyit!
A fejlődés is rendben van, bár elég könnyű és egy idő után éppen ezért értelmét veszti. Sajnos ugyanez igaz egy apokaliptikus világban az aranynál is fontosabb kincsre, a vízre. Körülbelül az első néhány órában kell pár csepp vízért is megküzdenünk, utána már mindig csordultig lesz a kulacsunk és csak dísznek van. Szóval vannak hiányosságok bőven és néhány bug is akad, némelyik nem is kicsi. Van a játék közepe-vége felé egy irreálisan nehéz autósüldözés (ami számomra egy bugnak köszönhetően magától teljesült). De meghaltam már random is, amikor kiszálltam a kocsiból.
De ami az "i"-re teszi a pontot az az "éjszakai küldetések"! Ugyanis a játékban nem oldották meg a napszak váltást, ennek következtében 2-3 játékbeli órát kellene várnom az éjszakára, csak azért hogy elindíthassam az utolsó (mellék)küldetést. Nem lehet semmilyen módszerrel elérni, hogy éjszaka legyen, ha már felfejlesztettél mindent. A Mad Max fórumokat bújva rengeteg panaszt találtam ez miatt, de ez el is vette a kedvem, hogy kimaxoljam a játékot, pedig azt terveztem. Ekkora hülyeséget már régen láttam... Nem értem.Ha nincs ez a hülyeség benne, akkor nagyon megdicsértem volna a játékot!
Összességében egy végigjátszást mindenképp megér a játék, számomra nagyon élvezetes volt, nem véletlenül töltöttem vele az utóbbi heteket, napokat. Az akciójátékok között kiemelkedő azt gondolom, a környezet és látványvilág pedig tökéletesen passzol hozzá. Ajánlom!
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2017.11.22. 01:30:51