Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Arról nem is beszélve hogy igazán jöhetne a Silent Hill 2-3-4 steamre de az úgyis soha napján kiskedden lesz vagy éppen a classic Resident Evil trilogy 😄

Na de a Wolverine az igazán fasza kis game volt a Wolfenstein 2009-röl nem is beszélve.
zorrobomber
Xbox360-ra levadásztam, brutál jó játék még mindig, csak be kéne fejezni! <#nevetes1>

zorrobomber
Nálam jobban kevés ember szeretne a 2009-es Wolfival játszani, de el kell ismerni, hogy egy rakás klasszikust fel lehetne még pakolni, mert igény lenne rájuk:
Black&White 1-2
Dune 1-2
Freelancer
No One Lives Forever
Curse of Monkey Island
Blood Omen
Lemmings
Quake
stb.

grebber
Részemről ezeket szívesen látnám steam-en:

Armies of Exigo, Pariah, Devastation,Juiced, Top Spin , Shade Wrath of Angels, Besieger, Black and White 2, The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay, Shellshock Nam 67, az összes régi Colin McRae rally, Silen Hill 2-3-4, Afrika Korps vs Desert Rats, MGS2, Emperor Battle for Dune, Dune 2000, Sega Rally, Rallysport Challange

#296064: Pedig jelentkezni kellett rá
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.21. 20:41:46

Next PC upgrade: 2022

wantonly
Fanatical: "You are a Triple Pack Winner! Claim yours inside"

- Dead Effect (nem volt meg)
- 12 is Better Than 6 (nem volt meg, király)
- Sir You Are Being Hunted (megvan, kéri valaki?)

Mindenki kapott ilyet vagy ez sablon szöveg, hogy "nyertem"? Nem emlékszem, hogy jelentkeztem volna bármire (de lehet).
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2017.11.21. 20:42:23
No meg a Wolverine!

grebber
Fel is küldték az új adatlapját Mafia steamspy startolunk... <#nyes>

IMYke2.0.0.0
Támogatom az ötletet!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Mafia (1).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jarlaxxe
Már csak a 2009-es Wolfit kellene felteniük mert nevetséges, hogy sehol se lehet megvenni.

TBTPumpa
Mi ez, Destiny 2?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.21. 19:40:38

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Scooter
A f*szomba. Tényleg. Ott van a gépigény fölött megjegyzésben. Azt nem vettem észre. Akkor nem ugyanaz, mint az eredeti lemezesem.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.11.21. 19:38:29
IMYke2.0.0.0
CURRENT PLAYERS
playing now: 11
today's peak: 11
all-time peak: 51

grebber
Igen korábban kibeszéltük..eredeti zenék nélkül....

Steamspy figyelése ON! <#eplus2> Most minden kiderül majd
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.21. 19:26:40

Scooter
Visszatért a Mafia a steam-re?!? <#wow1> <#taps> <#vigyor2> <#taps> VÉGRE! <#nyes>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.11.21. 19:21:20
Maak
Ha rászánod magad majd írj rám.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Tinman
Értem én

:-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Bárcsak minden walking simhez készülnek magyarítás 😞

3Error
<#eljen> (én végigjátszást láttam róla, elég ütős darab)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Olvastam én is, elvileg ingyenes lesz, de kizártnak tartom, hogy a kampány és teljes game az legyen... Vagy akkor átmegy pay to play-be. (azaz minden karaktert meg kell venni majd, tán még a hangok is DLC-k lesznek... <#idiota>)
Én ezt megelőzöm inkább.

@Tinman, a "k-k-k" nem az, amire gondolsz, ez egy kacagás szerűség lenne... (animékben találkoztam vele, kb. úgy kell érteni, mint mikor egy gonosz "hö-hö-hö"-t mond) Megtetszett. <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

What Remains of Edit Finch pipa. Játszottam pár walking simulatorral, ez eddig messzemenően a legjobb. Nem akarok nagyon semmi poént lelőni, mivel a sztori és a hangulat a játék lényege, de annyit el tudok mondani, h rég láttam már játékban ennyi zseniális megoldás. A játékban a címszereplő Edit Finch járja be a házat, ahol felnőtt, miközben a különböző családtagok és ősök életének utolsó perceibe kapunk betekintést rövid sztorik formájában. Mindegyik hihetetlenül ötletes és egyedi, mind játékmenet, mind vizuális megvalósítás szempontjából. Ráadásul mindegyik valamilyen érdekes csavarral végződik. Remek alkotás, azonban csupán 2 és fél óra volt. Szóval azt ajánlom mindenkinek, h valami szélben rántsa be, ahogy én is tettem.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.11.21. 17:12:35
Scooter
MDK ingyen a GOG-on! 2 napig!
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.11.21. 16:05:22
grebber
Jön a Neverwinter Nights: Enhanced Edition (PC)

Na végre,hogy felkerül steamre!

Killer is Dead-re

Aki beszéli az angol nyelvet hátha itt van megoldás

Ha van valaki leírhatná mi a megoldás
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.21. 15:36:39

Scooter
Ez a Killer is Dead - Nightmare Edition tényleg bugos a 3-dik pályánál? Elég pozitív az értékelése ahhoz képest. Milyen amúgy a játék? Tényleg idegesítő az elborult színvilága?
zorrobomber
<#eljen> egy próbát megér

grebber
Melóba azzal dolgozunk <#eplus2>

Dzsini
Izopropil alkoholt ajánlanak, egy próbát megérhet, ezerpárszáz forintért lehet kapni VMD89-et.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Többen próbáltak - próbálnak velük kommunikálni is 😊 Például a rabszolga-kapszulákat boldogan begyűjtik, ha azt dobálsz ki nekik 😊

Sajnos elöregedett-ragadós gumi nem igazán javítható (kémiailag esik szét), cserélni lehet, ha leszedhető, stb. - ebayen/vaterán/hardveraprón/stb. vadászni kell hibás cuccokat fillérekért, és azokat kannibalizálni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Nem nagyon olvastam utána, de elvileg próbált valaki már kommunikálni is velük. Nekem sajna megdöglött az X52-m, azt kéne előbb rendbehozni, egyébként szívesen űrkamionoznék újra.

Joy téma:
Megrohadt rajta a gumiborítás. Megfogod, és ragad a kezedhez(=elöregedett). Van valami ötletetek hogyan lehetne életet lehelni bele? Vagy valami egyéb cucc, amit viszonylag precízen a legyógyított gumiborítás helyére tudnék moddolni?

Dzsini

zorrobomber
Planet Coaster - €15,38 (Humble Monthly-val)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.21. 14:58:52

Tinman
Igen, ezt term. tudom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Összeszedem rá... pár prosti futtatása, 1-2 alvilági figura megzsarolása és meg is lesz rá seperc alatt :-D

Moby
Mégvalami, mert tudom, hohgy nálatok is eléggé pörög a GTS: sajnos az egész játék nem tolható VR-ben. Csak egy kvázi VR demó része van, ahol a megszerzett pályákon a megszerzett autókkal mehetsz 1 ellenfél ellen. Én nagyon bízom benne, hogy ezt bővítik a jövőben. A Driveclub VR mindenestre jól kiegészíti.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Ja igen lehet úgy válogatni, hogy ne kelljen, ez igaz.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Fog sincs, én bundleben vettem, még azt is avval nyomom, ahol nem követelmény 😊

darkSectorxxx
Jó kormány csak plusz, de a fagyi nélkül tudtommal pár játék nem is irányítható....Robinson?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
A skyrim bundle-ben már a frissített változat van/lesz. Ha bundleben veszed, arra érdemes rámenni. Különállóban még sehol nem láttam az újat euban.

Tinman
Thx, mind a kettőtöknek!

Akkor már erre fogok vadászni feltétlenül... jó tudni!

Moby
Van egy komoly elbaszás az első generációs PSVR-nél: a dobozka, amit be kell illeszteni a ps és vr közé, nem tud HDMI2.0-t. Emiatt, amikor nincs használatban a VR, nem tudod 4K/RGB-ben használni a tévét sem, mer passtroughban sem tudja. Kábelt kell dugdozni.
A Z-VR2-nél már újabb dobozkát kapsz, ami ezt tudja. Meg van ilyen kis füldugasztartó a headseten, bár én eleve nem a gyárit használom.

Dzsini: nálunk sajnos nem kapható továbbra sem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.21. 12:33:53

Dzsini

Tinman
"és az már az újabb, aminél nincs a 4K/HDR dugdosás."

Ez nekem fehér folt. Mit értesz ez alatt? Újabb PS VR? Komolyan nem tudom...

Moby
Persze, meg kormány is kell, csak úgy fasza az immerzió. De lehet ezt apránként. Nem muszáj egybe nekimenni.Én ilyen tulok módjára tolom ezeket, de fel lehet szépen építeni. Adott játékra, adott címre, stb. Fagyi az skyrim VR-hez nagyon kell (rohadtul várom már), kormány a GTS-hez, stb.
Egyébként német amazonon tegnap volt skyrim full bundle 350euróért. Nem sokáig tartott, nem volt 400 áfakülönbözettel, szállítva. Na az is killer ajánlat, és az már az újabb, aminél nincs a 4K/HDR dugdosás.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.21. 12:28:26

Moby
Háááát én totál belezúgtam. Tegnap vettem Driveclub VR-t, egész este nem bírtunk lekattanni róla. Fantasztikus. A nejemet nem a vételére nem kellett rábeszélni, de a lelkemre kötötte, hogy ezt soha nem adhatom el 😄 A vr miatt így tizensok év után nyomott egy 360-at az egész videójátékozásra. De ez megy mindenhol: berántja az egész családot. Egy ilyen techie geek dolognak gondolnád, ehhez képest óriási a civilektől a hajlandóság iránta.

darkSectorxxx
Nem lenne rossz, ha utána még el is lehetne adni valakinek, nekem ez a bajom kipróbálom, azt a nyakamon marad....

Tinman
70k a headset, 15k a kamera = 85k, a VR Worlds is járt Playiten mellé, mert az 5-6k játék, ha jól tudom.

Fagyim az már van PS3-ról.

Szvsz ez még mindig egy remek deal és ha nem vettem volna mocsok drágán futós órát, szemrebbenés nélkül venném. Ha most berántanám, párom olyan szinten megorrolna rám, hogy annyit egyszerűen nem ér. Azért vannak a házaséletnek rázósabb oldalai is, nem vehetsz a saját pénzedből akármit, akármikor... megbeszélés tárgyát képezi minden nagyobb kiadás.

Nem titkolom: Nagyon akarok egy VR-t már... főleg Resi 7, GTS és Thumper miatt, meg tudok szerezni occsón' Robinsont is nagykerből :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.21. 11:59:19

darkSectorxxx
+2 fagyi...

Moby
Playiten most 70-ért ment a headset, 15 körül kapható a kamera. Szal máris volt jobb deal, és valami azt súgja, lesz ez még ettől is jobb 😊

zsakosfrodo2
Én is tudom, hogy az lesz, ettől még szerettem volna kipróbálni, valamint támogatni a készítőket. Lehet, hogy másnak is van erre késztetése. 😊

grebber
De mindenki pénzért akarja a Fortniteot.. Aki nem tudja még jövöre free to play lesz..