Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Pont PS4 Prót akartam venni, és ez bitang jó ajánlat. Hihetetlen, hogy tudják ennyire olcsón adni?
Tegnap gyorsan meg is rendeltem!
"A Black Friday akció keretein belül igen nagy érdeklődés mutatkozott a Playstation 4 Pro alapgépre, melynek okán webshopunkon már "Elfogyott" státuszra került a termék. Viszont mivel Ön időben rendelt, természetesen biztosítani tudjuk Önnek a terméket a megjelölt akciós áron, melynek a kiszállítását a már említett érdeklődés okán a jövőhét folyamán tudjuk kivitelezni, logisztikai okokból kifolyólag. Viszont garantáltan meg fog érkezni a csomag Önhöz."
Köszi Bálint!! <#taps>#taps><#worship>#worship>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egy őszi vásár vagy bármi hasonló csak annyit jelent, hogy a Valve kijelöl pár napot, és a kiadók eldöntik, hogy részt vesznek-e benne vagy sem.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
well, igen. csak hat erre illene figyelni ugye
a Dex az alapar volt amit irtam igen, ergo en is 4.99ekert lattam az elmult ket evben learazasokkor. (GOGra vettem meg vegul kb fel eve ... mar majnem el is inditottam 😊 )
Utoljára szerkesztette: Andule, 2017.11.23. 16:15:51
Ha ez is M$ only lesz megnyalhatják a bal herémet,de csakis úgy hogy a jobb ne mozduljon
Next PC upgrade: 2022

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
a Dex emlekeim szerint tavaly meg ilyen10-15 eur-os kategoriaban utazott ... vicces.
mondjuk az se remlik az elso TW: Warhammer mikor ugrott vissza a 60as alaparra.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.23. 15:36:05
Egyedül az indiegala nem változtatta meg az árát (még mindig 19,99 dollár).
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.11.23. 15:36:45
- Monthly húzóneve 5 € Steamen
Mivé lesz ez a világ így? 😊
Just Cause 3 alacsony ára csak engem lepett meg? Ő lesz tán a következő "húzóneve" a Monthly -nak?!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Szerk: ez is jól mutatja mennyire nívós oldalról van szó. Egy embernek nincs annyi ideje, hogy toljon rá egy download -ot és megnézze igazat ír -e le.
Szerk2: Honnan volt nekem fiókom hozzájuk?! 😄 Mindegy, bekommenteltem oda is.
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2017.11.23. 11:16:05
tldr: windows store link
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.23. 10:56:17
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
//Csak hogy érthetőbb legyen:
A "Need For Speed" (2015) jó ideig 8,99 euro volt, majd 7,99 lett, és most 10,19 euro.
Ez a te olvasatodban azt jelenthetné, hogy a 2015-ös NFS népszerű.
A valóság meg - szerintem - közelebb van ahhoz az elmélethez, hogy a CDKeys a beszerzési forrása(i) miatt változtatja(ák) az árakat.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.11.23. 09:40:30
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.11.23. 09:30:39
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Először is, ha esetleg fogalomzavar lenne azzal kapcsolatban, hogy mi is az Outcast: Second Contact, nagyon egyszerű: az 1999-es Outcast teljes remake-je egy új engine-nel. A Second Contact alcím ne zavarjon össze senkit, mindössze annyiról van szó, hogy ez a főszereplő küldetésének a neve (az első kapcsolatfelvétel az idegenekkel rosszul sült el, Cutter Slade pedig a második körben deríti fel, mi a helyzet), tehát még mindig nem folytatás. "
A többit a tesztből...

<#idiota>#idiota>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.23. 08:48:10
Imádtam a To the Moont.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ami nem probléma, csak megemlítettem. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mutasd meg ebben, hogy hol?!
Sőtt lesz, hogy 200k-ből megteheted majd mindezt, ezért várunk. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.22. 21:56:16
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.22. 21:31:49
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.22. 21:28:36