Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tehasut
Mindig tudtam, hogy ez a legjobb fórum! <#finom>
Pont PS4 Prót akartam venni, és ez bitang jó ajánlat. Hihetetlen, hogy tudják ennyire olcsón adni?
Tegnap gyorsan meg is rendeltem!
"A Black Friday akció keretein belül igen nagy érdeklődés mutatkozott a Playstation 4 Pro alapgépre, melynek okán webshopunkon már "Elfogyott" státuszra került a termék. Viszont mivel Ön időben rendelt, természetesen biztosítani tudjuk Önnek a terméket a megjelölt akciós áron, melynek a kiszállítását a már említett érdeklődés okán a jövőhét folyamán tudjuk kivitelezni, logisztikai okokból kifolyólag. Viszont garantáltan meg fog érkezni a csomag Önhöz."

Köszi Bálint!! <#taps><#worship>
Tinman
Szerintem a Hidden Agenda.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Devv
Dex fasza volt. Régóta kinéztem már magamnak és figyeltem, steamen végig 19,99 volt (idén), akciókkor 9,99 esetleg 4,99. Végül bundlestarson vettem meg star deal-ben 2,99-ért. Asszem... 😊
Dzsini
Nagyon egyszerű: a kiadó kitalálja, hogy a hivatalos terjesztési platformokon (steam, GMG, saját oldal, stb.) mikor és mekkora leárazást csinál.
Egy őszi vásár vagy bármi hasonló csak annyit jelent, hogy a Valve kijelöl pár napot, és a kiadók eldöntik, hogy részt vesznek-e benne vagy sem.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

detto:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

well, igen. csak hat erre illene figyelni ugye

a Dex az alapar volt amit irtam igen, ergo en is 4.99ekert lattam az elmult ket evben learazasokkor. (GOGra vettem meg vegul kb fel eve ... mar majnem el is inditottam 😊 )
Utoljára szerkesztette: Andule, 2017.11.23. 16:15:51
Scooter
A cuncimókusok próbálják hülyének nézni az embereket, de akik figyelnek, azokat nem tudják át*úrni. <#vigyor1>
grebber
Nyílt világú akció-RPG-t készít a Playground Games
Ha ez is M$ only lesz megnyalhatják a bal herémet,de csakis úgy hogy a jobb ne mozduljon

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Álljon itt emlékül arra az esetre, ha változás történne:

ZsZso
Na igen. Örülnék ha valaki meg tudná magyarázni nekem, hogy hogyan működnek ezek a dolgok. Middle Earth első része és a Mad Max miért figyelt be egyből a béka popója alá és más játékok miért tartjuk magukat így? Nem értem. Annyit már megfejtettem, hogy az Online öldöklősök addig tartják az értéküket, amíg van bázis (Rust, ARK, ...) - azokat rohadtul nem érdekli, hogy hányszor voltak bundlizva és milyen tierbe. De a DEX miért?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
A Dex Idén október végén 2.99 euro áron ment leárazva. Jellemzően Steam akciókkor 4.99 euro-ért szokott menni... ebben a fantasztikus ajánlatban most 9.99 euro.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

nekem indigalan is 29.99 gbp-t ir 😄

a Dex emlekeim szerint tavaly meg ilyen10-15 eur-os kategoriaban utazott ... vicces.

mondjuk az se remlik az elso TW: Warhammer mikor ugrott vissza a 60as alaparra.
grebber
Már ideje lenne ha bekerülne végre.Azért nem is pazarlom rá a kártyapénzt se fog az lenni valamilyen Humble bundleba
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.23. 15:36:05

IMYke2.0.0.0
Hogy a #296160*-ast ne is említsük...
Egyedül az indiegala nem változtatta meg az árát (még mindig 19,99 dollár).
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.11.23. 15:36:45

Tinman
Ajánlom figyelmetekbe a DEX árazását, főleg a korábbi árakat, akciókat nézve rá... röhej.

ZsZso
- Tegnapi Legend of Korra 3 € -s Steam ára eltűnt (pedig tuti nem elárazás volt, mert több órán keresztül élt és tipikus Steam akciózásos hol volt hol nem volt állapotváltozáson ment át)
- Monthly húzóneve 5 € Steamen

Mivé lesz ez a világ így? 😊
Just Cause 3 alacsony ára csak engem lepett meg? Ő lesz tán a következő "húzóneve" a Monthly -nak?!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Köszönöm a segítséget, működik. Szép napot.

Köszönöm, meg nézem. Ha jól rémlik egy másik Tomb Raider oldalról szedtem le. Na erre ránézek.

Jim Morrison
hah, nekem is csak fb on dobták a linket, személy szerint nem olvasom az oldalt. kösz a pontosítást.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ZsZso
Benyalták. Csak az első epizód ingyenes, a többi IAP -vel vásárolható meg.

Szerk: ez is jól mutatja mennyire nívós oldalról van szó. Egy embernek nincs annyi ideje, hogy toljon rá egy download -ot és megnézze igazat ír -e le.
Szerk2: Honnan volt nekem fiókom hozzájuk?! 😄 Mindegy, bekommenteltem oda is.
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2017.11.23. 11:16:05

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

TBTPumpa
Honnét töltötted le a magyarítást? TombRaiderS.hu oldalról szedd le, azzal menni fog, minden más oldalon korábbi verzió van. Hiába jeleztem az adminok felé, azóta sem erőltették meg magukat, hogy feltöltsék az új verziót. Könyörögni pedig nem akarok senkinek sem, öreg vagyok én már ahhoz.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.23. 10:56:17

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Én épp a minap vettem itt meg a Rise Of The Tomb Raider 20th-t. TBTPumpa ajánlásával. Szerintem is elég jó áron. Egy a baj vele a magyarosítás nem megy fel rá. És Nem jövök rá hogy miért. Ja a másik meg hogy első indításnál a francia nyelv fogadott. ( Szemöldök felhúzás. ) Mondom na majd csak nem marad így, de a játék menüben hála istennek át lehetett állítani angolra. Úgy hogy egyenlőre maradok az angolnál, amíg nem tudok meg valami okosságot.

Scooter
Pedig nagyon úgy tűnt. Oké elhiszem. Elég jó árak vannak másokhoz képest. Persze még 1x se vettem itt, de majd talán olyan is lesz.
IMYke2.0.0.0
A CDKeys nem a kereslet alapján áraz, hanem a forrás-árak alapján.

//Csak hogy érthetőbb legyen:
A "Need For Speed" (2015) jó ideig 8,99 euro volt, majd 7,99 lett, és most 10,19 euro.
Ez a te olvasatodban azt jelenthetné, hogy a 2015-ös NFS népszerű.

A valóság meg - szerintem - közelebb van ahhoz az elmélethez, hogy a CDKeys a beszerzési forrása(i) miatt változtatja(ák) az árakat.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.11.23. 09:40:30

Scooter
<#eljen> Valahogy éreztem, hogy ilyen lett. Maradok egyelőre az Outcast 1.1-nél. Bármilyen ronda, mai szemmel nézve is szép. Pedig szemeztem vele, mert a cdkeys-es "csak" 17.09€. Vagyis eddig annyi volt, de most nézem, hogy 14.79€ lett. Lehet, hogy ez csak ideiglenes ár, mert sokan vették még és ilyenkor lecsökken, aztán megint visszaugrik. Ugyanez volt a Cuphead-nél. 13.69€ volt általában, aztán 1x volt 11.99€ és most megint visszament.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.11.23. 09:30:39
darkSectorxxx
Ezt tudtuk ja. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Outcast: Second Contact - Második nekifutás

"Először is, ha esetleg fogalomzavar lenne azzal kapcsolatban, hogy mi is az Outcast: Second Contact, nagyon egyszerű: az 1999-es Outcast teljes remake-je egy új engine-nel. A Second Contact alcím ne zavarjon össze senkit, mindössze annyiról van szó, hogy ez a főszereplő küldetésének a neve (az első kapcsolatfelvétel az idegenekkel rosszul sült el, Cutter Slade pedig a második körben deríti fel, mi a helyzet), tehát még mindig nem folytatás. "

A többit a tesztből...

3Error
Ezek a VR headset-ek, nem a Rift, PSVR, meg a Vive...

<#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Scooter
Jah így már értem. Azt hittem azzal az oldallal van baj amit linkeltem.
grebber
A Konami kinyírt mindent amit lehetséges...

Scooter
Mi a baj az oldallal? Úgy látszik még nem hallottam.
grebber
Abszolut nem szar, de gyilkosoknak nem fizetek még ennyit sem
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.23. 08:48:10

Scooter
Silent Hill Homecoming 770 Ft. Steam-en ugyanez 936 Ft. Ennyiért talán megéri, legyen akármilyen szar.
<#taps>

Imádtam a To the Moont.
wesker24
The Long Waited Games coming Soon I can't wait I want it Now 😄

Voltan
Igen, fura átmeneti korszakot élünk most, kicsit olyan, mint amikor a 3dfx bejött a játékiparba, ocsmány, ámde korszakalkotó játékok születtek akkor, aztán szépen felzárkózott egymás mellé a tech, a fejlesztés és az ár. Most más egy kicsit, a tech már megvan, és finomodik, hamarosan mindenki számára elérhetőek lesznek ezek. Így megy ez. Engem pl. nagyon-nagyon érdekel a vr. Hiszitek, vagy sem, soha nem próbáltam, de érdekel nagyon, és hihetetlenül kíváncsi vagyok rá.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
Hát arra akartam utalni, hogy nem fontos az fps meg kis élsimi, ez jogos, nem fontos, de veszel egy kütyü ami pont ebben különbözik a simától, valahol ez keresztezi egymást, a 2 állítás 😊
Ami nem probléma, csak megemlítettem. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
HDR nekem nem a fények miatt fontosak, hanem a hű élénk színek miatt.....

IMYke2.0.0.0
""hogy tudatosan vagy nem, azt nem tudom.""

Mutasd meg ebben, hogy hol?!

darkSectorxxx
Ez mindig, mindennel így van.
Sőtt lesz, hogy 200k-ből megteheted majd mindezt, ezért várunk. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.22. 21:56:16

darkSectorxxx
Input lag engem nem érdekel, de hogy a képminőség?

darkSectorxxx
Hát pedig én mindent megtettem, hogy ne. <#vigyor2>

darkSectorxxx
Pont ezt írtam. <#ravasz1>

Moby
Neeeem. Nincs forradalom. A HDR olyan, mint a VR pl. Egy bevezetés alatt álló technológia, aminek kurvaszar a kommunikációja, de alapvetően a jól működö verzában profit, haladás, fejlődés, sok nemértés körülötte, és ezt ki is használják a gyártók. Viszont aki nyitott a technológiákra, az könnyen adoptálja az értést, és viszonylag könnyen meg is találhatja benne magát(vagy dobja, de akkor legalább már tudja mit), és még be is tudja árazni magának. Mindkettőnél azt látom, hogy már folyik a kordonok bontása, de nem egyszerű.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Kontrolleren a játékosok döntő többsége csak extrém esetben érzékeli az inputlagot. Eleve egy indirekt elmozdulás-leképzésről van szó. Épp ezért nem lesz általános vélhetően soha konzolon az egérhasználat: ott minimális lag is pokol. "Túl" direkt a leképzés. És ott ezt képtelenség ilyen peremfeltétlek mellett biztosítani.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.22. 21:31:49

Tinman
Értelek, de nekem nem egy olyan játékkal gyűlt már meg a bajom, amivel monitoron KELL játszanom, mert tv-n az input lag miatt bukom. Persze ezzel erősen kisebbségben lehetek.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.22. 21:28:36

Tinman
Én azért a Lost Coast óta nem nagyon tudok ettől a nagy HDR "forradalomtól" hátast dobni, de hát ez már csak az én igénytelenségem :-)

Moby
Vizsgáld a maga közegében: a konzolosok jórészt egymás tévéi ellen nyomják. Ott az inputlag pont annyira téma, amennyire kilógsz az átlagból.