Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Kiadjuk a játékot drágán, a parasztok meg majd lebétatesztelik nekünk." - ismeretlen developer sírján olvasható felirat.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Why so serious?
Rémesen buta aki pre-order-el vagy Day1 vásárol. Ékes bizonyítéka ennek ez a játék is, meg még hozhatnék millió példát.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sajnos csak a második évadban bukkan fel, de közel sem a megszokott karaktert kapjuk. Nagyon jól áll ez a váltás mind a karakternek, mind a Batman univerzumnak. Egy, immáron 25 éve porondon lévő karaktert valahogy így is kell kezelni.
Jó döntés volt ez, több ilyen hasonló döntést tudnék elviselni a videojátékokban, ami nem kiszámítható és egyértelmű.
Emberibb és nőiesebb karakterábrázolást kapunk, mint eddig bármikor.
Tudnék írni róla mennyiben más a karakter tónusa illetve a viszonyrendszer mennyire változik meg a karakter megjelenésekor, viszont azt lehet, hogy néhányan itt spoilernek vennék. Ettől függetlenül a legtöbb külföldi teszt kiemeli eme változásokat és lelövi a poénokat az olvasók kárára?
De én nagyot mosolyogtam a karakteren.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
1. Most azt adja elő, hogy otthon egyszerűen nem frissíti az update-eket. Ha rámegyek a file integrity ellenőrzésre, végigmegy, majd közli, hogy minden oké. Már 2 verzióval otthon le vagyok maradva, cégben minden oké, csak itt meg gyenge volt hozzá a gép. Eddig.
2. Ma egy 350 MB-os patch jött hozzá, ami a játék teljes méretének negyede. Mióta megjelent a 12. patchnél jár. A foltok össz mérete eddig a játék teljes méretének 2x-esét teszik ki. Dear fejlesztők, nem kellett volna mondjuk eltolni a megjelenést? He'?
3. Céges gépet upgradeltem, találtam egy kitudja mióta porosodó R7 250X 2GB OC kártyát a szekrényben, nem durva előrelépés ez a GT710-hez képest. Meg beletoltam +4GB ramot, elkelt bele amúgy is. Utóbbin VGA-n játszhatatlan volt a cucc, ezen remekül szalad.
4. Megint bemákoltam full goldra egy fejezetet. 14 HP/110 értem oda a bosshoz, de előtte mellékvágányokra mentem direkt. Mondom, vagy meghalok, vagy megsegít az RNG. 2 harc jött, 14HP-vel elég durvák voltak, megcsináltam, lett egy rakat goldom. Eddig mindig lehetett a tábortűznél drágán ételt venni (HP-t növel), hát most nem. Na még menetet bevállaltam, ott kidumáltam magam egy al-boss harcból. Két felfordítatlan kártya maradt az asztalon az egyik egy store volt, ahol rogyásig voltak healing-el. Feltápoltam, megzabáltam a bosst... DE...
5. ...DE úgy, a jó k. életbe, hogy a társam 30 mp után lefagyott! Nem csinált semmit, engem meg szedtek szét a csontik darabokra, az meg csak ott állt! Azt bezzeg nem támadták a dögök, csak engem.
Őrület ez a játék! Nem elég a nehézsége*, erre rájön a bugokkal történő szívatás és kész siralomház!
*Nehézség: Egy kicsit már könnyebb, mert rámentem arra, hogy próbálom minden áron aranyra csinálni az egyes fejezetek és elég jó kártyákat lehet így szerezni, amik gyak. életmentőek lehetnek a nehezebb fejezetekben. Azért annyira nehéz a játék 10%-tól egy bizonyos szintig, mert egyszerűen nincs még elég támogató kártyád! Inkább csak olyanok vannak, amik támogató kártyák, de ha a random nem áll melléd, akkor inkább csak ártanak.
Hát rohadtul kíváncsi leszek a végére, 15 fejezet letudva, még 7 van!
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2017.11.24. 13:38:11
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
De a mostani Sanctum 2 sem piskóta.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Olcsóbb, mint digitális formában - ennyire olcsó még nem volt a lemezes verzió (csak itt van rá kedvezmény, többi boltnál normál áron találtam).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Ghosts-nak van Season Pass-e is.
//A Facebook-os kódot miért nem dobtad rá?
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.11.24. 11:59:34
Call of Duty: Modern Warfare 3 (PC) - 3,39
Cuphead - 12,49
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.11.24. 11:52:21
3,39 euro --- 5% OFF a FB kóddal
Szóval, ha most veszed, és rádobod a FB kódot, akkor 3,22-ért a tiéd lehet.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.24. 10:02:55
Gyakorlatilag 2 euromba fájna a teljes pakk... hát lehet, hogy inkább erre fogok ráugrani.
Nálam 14.49 euro a Just Cause Collection, pedig az 1 és 2 is megvan! (Igen, vágom, hogy XL-el olcsóbb lenne.)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.24. 08:55:21
A kiegészítő fegyver/autó DLC-ket egyesével kell megvásárolni.
VAGY
STEAM-en veszed ezeket:
"Just Cause 3 - Explosive Weapon Pack"
Contains 2 explosive weapons: Capstone Bloodhound RPG and Final Argument Sniper Rifle --- 1,31 euro most
"Just Cause 3 - Weaponized Vehicle Pack"
Contains 3 exclusive weaponized vehicles: the Combat Buggy, Rocket Launcher Sports Car and Mini-Gun Racing Boat. - 1,31 euro most
Így:
* Just Cause 3 DLC: Reaper Missile Mech
✔Just Cause 3 - Combat Buggy
✔Just Cause 3 - Mini-Gun Racing Boat
✔Just Cause 3 - Rocket Launcher Sports Car
✔Just Cause 3 - Final Argument Sniper Rifle
✔Just Cause 3 - Capstone Bloodhound RPG
* Just Cause 3 DLC: Kousavá Rifle
Vagy veszed ezt: Just Cause Collection (miután már rendelkezel az XL-lel) - (nálam) 4,89 euróért (mert az 1. Just Cause játékkal nem rendelkezem).
* Just Cause 3 DLC: Reaper Missile Mech
* Just Cause 3 - Combat Buggy
* Just Cause 3 - Mini-Gun Racing Boat
* Just Cause 3 - Rocket Launcher Sports Car
* Just Cause 3 - Final Argument Sniper Rifle
* Just Cause 3 - Capstone Bloodhound RPG
* Just Cause 3 DLC: Kousavá Rifle
- Just Cause 3: Multiplayer Mod --- FREE
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ez már tuti a teljes fullos?
(Greenman)
4 év mindenkinek az. Különösen a számítástechnikában és a szórakoztató iparban az.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Killer is dead steamspy free előtt Owners: 433,676
Után.... 1,397,278 (2017.11.23)
Brutal Legend free előtt Owners: 1,314,526
Most: 1,901,456 (2017.11.23)
Úgy néz ki egyelőre az Outlast a free bajnok <#eplus2>#eplus2>
COD WWII pedig 40-50 ezresével töretlenül lépdel felfelé immáron 633knál jár pc-n
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.23. 22:20:29
Ez a sok:
- PS4 - 2013.11.15
- Xbox One - 2013.11.22.
15 euros most az árértéke Black Fridayt figyelembe véve
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.11.23. 20:24:03
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Sony PlayStation 4 Pro launch date: 2016.11.10.