Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még akkorra se kalapáltak ki mindent, mire végigvittem. Nagy kár, mert amúgy remek anyag volt.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Why so serious?
Közben a net felrobbant attól, hogy mennyire bugos a játék, rengetegen futottak gamebraking bugba. Attól, hogy neked nem volt gondod (nem futottál bele), attól még másnak volt/van és ez vastagon a készítők sara, hogy hibás termékeket adnak el aranyáron. Onnantól meg a játékosok sara, hogy ehhez asszisztálnak is.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- Jak and Daxter: The Precursor Legacy PS4 - 770 Ft volt.
- Uncharted Nathan Drake Collection PS4 (Uncharted 1, 2, 3) - 667 Ft-ra jött ki darabja, vagyis 2k volt a pakk. (2 napja vettem.)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.11.25. 10:06:59
Why so serious?
A TR-ben se csak fps dropról volt szó eleinte...
Egyértelmű: Nem értünk egyet, nem is fogunk. Viszont megnyugodhatsz, mert a sok mindent benyelő vásárlókból van jóval több, így tiétek a világ, az lesz, amit ti szeretnétek.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.25. 09:57:48
Az off topikban Imi linkelte pl. WAB videóját. A tag a videója és a gyűjtött kártyák alapján a 4. fejezetig jutott... a 22-ből. És ennek alapján mit mond? Ajánlja, megéri a pénzét. Nem igaz. Majd megéri a pénzét, mert a kártyás mechanika és a narratíva 1. osztályú! Csak az a gond, hogy nem csak ebből áll a játék.
A játékot jelenleg kb. 2.9% tolta végig a kb. 65 ezer vásárlóból, így ismeretlenül is le a kalappal előttük, ha nem steam achi csalókról van szó. Igaz én maximalista vagyok, lassabban haladok, mindent goldra akarok megcsinálni, így szerintem simán 3x olyan nehéz.
N+1 helyen leírják, hogy ez a rész egyértelműen jobb, mint az 1. rész. Nem értek egyet, úgy a helyes, hogy talán jobb lesz...
Az 1. részt letoltam, de a megjelenése után majdnem 1.5 évvel később! Addigra már az is rendben volt és jól is volt balanszolva a nehézsége, noha a vége tényleg elég durvára sikeredett. Arról már nem is beszélve, hogy a komorabb hangulata jót tett az összhatásnak.
Neked, mint indie rajongónak kötelező a Hand of Fate 2! Egy év múlva...
Why so serious?
Dobálják rá a 8-9-es értékeléseket, gyakorlatilag olyan szintre emelve, mint egy Inside, vagy egy Baldur's Gate-et. Minden rendben van. Minden szipi-szupi szuper!
Amúgy igen, ez a játék simán lehet 8-9-es. Majd. Ha teljesen kész lesz. Ígérem majd szólok amikor ez megtörténik, mert kint van 3 hete, de a főmenüben az Endless mód (hajrá MerlinW!), még mindig "Coming Soon". Már elnézést, de ilyet nem egy béta vagy early access játék esetében szoktak kiírni?
Szó sincs félkész játékokról. Ezek a játékok zömmel majdnem készen vannak, de mégsem szabadna őket még legalább 1-2 hónapig a nép elé tárni, mert amikor 12 patch jön egy TR-hez és minő véletlen a 12. patchnél tart a HoF 2 is, az úgy nincs rendben még akkor sem, ha már Day1 végig tudod vinni a játékot.
Mi történik akkor, amikor hibába futsz? Ha a hiba jelentéktelen apróság, pl. egy kisebb flicker gond valahol az egyik textúra esetében, akkor semmit nem teszel, mész tovább. Ha a bug már a játékmenetedet érinti, de tovább tudsz haladni, a játékosok zöme még ekkor sem jelzi azt sehol. Akkor van a sírás, amikor szinte gamebraking bugba futnak. Pedig rohadtul nem a fizető ügyfelek feladata a béta tesztelés!!!
A 12 patch után tegnap a HoF 2-ben a következő 2 hibába futottam:
a, Az egyik boss harcnál elengedem a controllert és a karim elkezd autowalkot tolni. Semmilyen más eszközöm nem volt aktív, mint a controller. A sticket alapra állítva is ezt műveli. Ellenben ellentétes inputra újra reagált.
b, Egy spec fegyverrel, egy spec attack után a karim elkezdett autowalkot tolni, de ekkor már nem is reagált az ellentétes inputra. Harcolni nem lehetett vele elúszott a csata, de ami még érdekesebb, hogy ekkor a boss sem támadott. Gyakorlatilag automatán körbejártuk egymást.
c, Az egyik boss harcnál a társam megállt és nem csinált semmit.
Egyik sem game breaking bug, mert újra arra járva a hiba nem jött elő. Andree szemlélete szerint ez így rendben is van, hiszen a játék így is végigvihető. Szerintem meg egy majdnem 30 euros játéknál, ez qrvára nincs rendben!
Kíváncsi lennék mit szólnátok hozzá, ha eladnék nektek egy gépet, ami heti 1x nem bootol be, 2 hetente 1x random újraindul, néha sistergő hangot tol ki az integrált hangkártyán, ha éppen hallgatsz valamit. Mit teszel? A gép használható, néha apró, zavaró hibái vannak, mégis verni fogod az asztalom és jól teszed, igazad van! Nekem viszont nincs a pofámon bőr ilyen gépeket eladni! Mindig, mindent megteszünk azért, hogy a lehető legmegbízhatóbb alkatrészt kapja a vevő. Mert ez nekünk is komoly érdekünk. Ki szeret állandóan garral kínlódni? Ki szereti a nyavalygó ügyfeleket? Úgy tűnik a játékipar fejlesztőinek nagy része szereti. Nyilván komplex termékekről van szó, de a tesztelési fázist elmaszatolni, nem komolyan venni undorító és bicskanyitogató dolog!
Szóval, erről magyarázok évek óta! Aki elfogadja a fenti gépet jónak és támogatja az ilyen gépek sorozatos megjelenését, az a vásárlásaival mindig arra szavaz, hogy ezt így "köszönöm az én torkomon le lehet dugni." És le is dugják. Újra és újra. Egyre többet és többet, amíg el nem jutsz a lootbox szintű trógerkedésekig. Ez egy folyamat köv. lépcsőfoka.
Miért nem tudnak egy nyomorék bétát tolni? Miért nem tudnak Eary Access-be tenni egy játékot mondjuk a megjelenése előtt 3 hónappal? Ha már létező rendszer illene használni és nem azt játszani, hogy kifosok magamból egy játékot, nagyjából kész van, a hibákat meg majd a FIZETŐ ügyfelek lejelentik nekem. Röhej!
Day1 még a Dark Souls-ok is fárasztóak voltak, volt olyan komoly gond, amit a 3. részben kb. fél év után javítottak.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.25. 09:18:39
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Most az Outcast: Second Contactot szokogatom, amire teljes joggal ki is akadtam első körben (eleve refundtervekkel vettem, illetve azért, mert kíváncsi voltam a release körüli elvárt béna állapotra első kézből), de miután megszoktam az irányítást, jól elvagyok vele. Patchelik is szépen, de az igazi probléma úgyis az, hogy kvázi emulálja a régi játékot, és nem remake. Óriási rebalance hozna itt csak változást. Ettől még rossz, csak öregecske.
A lényeg, hogy HoF2-es kálváriával nem találkoztam. Én is inkább kivárok, és ezt tanácsolom, de amiket day1 játszottam, egyik sem volt élménygyilkos az akkori állapotok miatt, leszámítva az említett Vanquish-malőrt.
Emellett:
triple buffering: on
vsync: on
vsync smooth AFR behavior: off
vsync tear control: standard
Ez a globális beállításaim lényege, nyűgösebb játékoknál persze érdemes lehet beállítani maximum pre-rendered framest, meg ugye azt te tudod, hogy akarsz-e ráküldeni még AA-t, ha azt a játék nem tud normálisat stb. Biztos vannak nálam nagyobb guruk is, de én így elég jól elkaristolok, jobb, mint nélküle, és elvétve állítok be külön profilt, tehát elég egyszer.
A minap játszottam például a Wolfenstein: The New Ordert, Inspector nélkül vagy nem volt sima a framerate, vagy tearingelt. De ez igaz volt a Platinum játékaira is, pedig gépigényük nincs sok. Az Inspector-mágia viszont működik.
A multis dolog engem nem nagyon érint, nem multizok, szóval 😊
Nvidia inspectorhoz milyen beállításokat javasolsz?
...úgy meg ugye... <#ejnye1>#ejnye1>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Másrészt elhiheted, multiztam én vsycnkel is, de nélküle egyik pillanatról a másikra látványosan megnőtt a hatékonyságom. Tele az internet tesztekkel, hogy mekkora input lagot jelent a vsync (nem feltétlen az 1000 fps hiánya gond, hanem a vsync maga). De ha már nem multizol FPS-ekkel, akkor úgyis mindegy is.
Ne érts félre, én sem javallom a pre-ordert vagy a day1-vásárlást, de aminél early adopter voltam, azzal komoly gondom nem is volt. Az 1000 éves Vanquish portja volt még emlékezetes idén a 60 fps melletti többszörös sebződés miatt (konzolon 30 fps-re lőtték be, de azzal ki égeti magát PC-n?), szerencsére pár nap alatt javították.
Az Overwatch meg már bétában készebb volt, mint más játék day254-en.
* Nincs nVidia Inspectorom... Radeon Settingsem van.
* V-Sync-kel sem volt sosem célzás problémám multiban (nem a VGA és a hardver céloz helyettem, továbbá az 1000 FPS sem segít, ha az ellenfelek jól mozognak).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Multi fps-ben pedig pláne alap a vsync off, célzásnál úgy előnyben vagy.
Gamivo.com ról mit lehet tudni? Vásárolt már ott valaki innen? 9.99 Euró ott a Cuphead és ennyit már rászánnék.
Köszi
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Why so serious?
"A Gamer Pokolban ez vár: DLC, Early Access, Pre-Order, UWP, epizódok, régiókorlátozás, Loot Box, Game Card, mikrotranzakció."
Why so serious?
A rendszeres beszámolóm egyik célja pedig pontosan az, hogy elrettentő példa legyen.
Stabilan? Igen.
Fagyott, szaggatott? Nem.
Végig lehetett vinni? Igen.
Mégis bugos. Pont a Day1, pre-orderelő idióták miatt jutottunk el a sok undormányos SP, EA, DLC vackoktól a loot boxig. Ezt az árkot ezek az emberek ásták meg a többi gamer számára is.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.11.24. 17:18:56
Ahogy a Blur és a Bloom mindig "Off"-ra.
Far Cry 2...pattognak a karakterek bugos az egész ,nem felvehető küldik stb.... Megoldás V-Sync on = semmi hiba nincs
Mafia 2 - egy idő után ugy belassul a game mintha egy filmet lassitva néznél meg super slowmoban.... Megoldás = V-Sync on
Ezek direkt szopatnak nehogymár bele tudjam tenni őket a szaros V-syncon miatt a soha el nem készülő tesztembe<#nevetes1>#nevetes1>
Next PC upgrade: 2022
Nálam sem volt probléma egyetlen Tomb Raiderrel sem.
Ahogy a Mad Maxszel sem, meg a ~félszáz másik játékkal, amivel az elmúlt ~1,5 évben játszottam.
Why so serious?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Provided work-around for issue where the VC++ redist would not properly get installed, stopping the game from starting at all.
Solved problem where the game would crash on startup when tools like Bins Taskbar organizer or Spacedesk are installed.
Updated options screen with among other things:
Independent mouse sensitivity control for aim and regular navigation.
Mouse and Gamepad X axis inversion
Option to disable keyboard button prompts.
Option to disable mouse smoothing (very light mouse smoothing is present otherwise)
A variety of fixes and improvements to UI including map, basecamps, and Remnant Resistance mode.
New graphics option 'Specular Reflection Quality' to enhance resolution and reduce aliasing of specular reflections, at some performance cost.
New graphics option to disable film-grain independently from 'Screen Effects'.
Improved HBAO+ quality, including better occlusion for distant objects.
Improved NVIDIA SLI performance. (Steam only)
Fixed SLI glitches during water/snow effects. (Steam only)
Resolution Modifier option that allows you to use a lower rendering resolution independent from window size when running in windowed mode.
Performance optimization for situations where Razer Chroma features are enabled. (Steam Only)
Improvements to Razer Chroma effects. (Steam Only)
Fixed an issue that could rarely lead to an error on machines with 16 hardware threads or more.
Fixed mouse cursor not always being hidden when using gamepad.
Fixed major stuttering in Endurance mode.
Fixes for Endurance leaderboards.
Fixed Remnant Resistance missions occasionally not starting.
Fixed rendering glitches on some objects on NVIDIA 6x0 and 7x0 hardware. Some issue do still happen and we are working with NVIDIA to resolve those in future patches or drivers.
Warning messages for users turning textures to Very High or enabling SSAA to indicate high-end hardware is required.
A variety of other smaller optimizations, bug-fixes, and tweaks.
Fixed Map sometimes not showing or showing the wrong region.
Fixed ALT-TAB in combination with Exclusive Fullscreen occasionally hanging the game or entire system. (Steam Only)
Fixed graphics glitches on NPC clothing on NVIDIA 6x0 and 7x0 hardware.
Fixed rare crashes with a "DX11 Internal Heap" error.
Added separate mouse sensitivity control for X and Y axis, allowing users to equalize sensitivity.
Added option to reduce in-game camera shake, for users that prefer this.
Added audio-cue for finding secrets in the relic viewer.
Fixed game changing system screen saver settings for some users. (Steam Only)
Added additional error handling and messaging in case the GPU driver is crashing or unresponsive.
Various performance improvements for GPU-bound situations. CPU bound scenarios are not impacted.
Added new option to disable the camera automatically centering behind the player when strafing.
Fixed problems where animals may not appear on a 2nd play-through of the game.
Fixed a problem where occasionally the door to the Voice of God tomb is closed and cannot be opened.
Fixed a problem causing the game to not start on machines with 32 or more hardware threads.
Fixed some foliage flickering when Dynamic Foliage is set to High while the game is running 30fps or lower.
Fixed artifacts when SSAO/HBAO+ was enabled in combination with SSAA.
Stereoscopic 3D rendering support added.
Supports explicit side-by-side rendering for 3D TVs.
Supports NVIDIA 3DVision or AMD HD3D (On Steam version).
Supports Windows DXGI 1.2 Stereo 3D (On Windows Store version).
Addressed some problems when the display DPI was not set to 100%, including not being able to select all resolutions.
Added some logic to retroactively grant achievements in cases where Steam failed to grant them shortly after release.
Added support for DirectX 12
DirectX 12 is a new advanced graphics API that on the right hardware can offer far better performance.
Adds NVIDIA VXAO Ambient Occlusion technology. This is the world’s most advanced real-time AO solution, specifically developed for NVIDIA Maxwell hardware. (Steam Only)
Added a new benchmark feature to allow easy comparison of performance on different systems, as well as at different graphics settings.
Fixed some HBAO+ and other Ambient Occlusion issues.
Fixed motion blur problems in Stereoscopic 3D mode.
Fixed an issue in the Byzantine Bath House that occasionally prevented Lara from interacting with the crank on the raft.
Fixed an issue in the Byzantine Bath House where the raft physics could become erratic and break the puzzle.
Fixed several issues with the basecamp after completing Baba Yaga that could prevent players from accessing outfits or fast travel until the checkpoint was reloaded.
Added chance to loot Deer Antlers from resource chests in Endurance.
Prevented achievement progress for ‘Season of the Witch’ and ‘Complete History of Witchcraft’ from being obtained in Replay Mode.
Prevented Survival Caches obtained in Replay Mode from counting towards ‘The Witch Bottles’ achievement.
Added a default Gold Star for Baba Yaga in Score Attack mode after completing it.
Disabled ability to select the ‘Cocktail Party’ challenge in the Witch’s Cave in Baba Yaga.
Fixed appearance of the Wraithskin and Valiant Explorer outfits in some core campaign cinematics.
Prevented Lanterns in the Ropeworks from counting twice in Score Attack mode.
Added cosmetic improvements to the final cinematic in Baba Yaga.
Additional miscellaneous fixes to Baba Yaga and Endurance mode traversal.
Some improvements to stereoscopic 3D rendering.
Adds DirectX12 Multi-GPU support. Many of you have requested this, so DirectX 12 now supports NVIDIA SLI and AMD CrossFireX configurations.
The benefits of DirectX 12 are still the same, but now you are less likely to be GPU bottlenecked and can reach higher framerates due to the improved CPU utilization DirectX 12 offers.
Adds utilization of DirectX 12 Asynchronous Compute, on AMD GCN 1.1 GPUs and NVIDIA Pascal-based GPUs, for improved GPU performance.
On the latest Windows 10 version, V-sync can now be disabled (Windows Store version), and behavior of disabled V-sync has been improved (Steam version).
Improvements to stereoscopic 3D rendering, including fixes for NIVIDA Surround and AMD Eyefinity in combination with stereoscopic 3D.
Improved default settings for certain integrated GPUs.
Removes the Voidhammer Shotgun for users that do not have Cold Darkness Awakens DLC or have not yet unlocked it by rescuing prisoners in Cold Darkness Awakens.
A fix for a save issue where some game state could get lost in very rare circumstances.
This patch force-disables the Steam Overlay when using DirectX 12. This is due to stability issues with the Steam Overlay in combination with DirectX 12. (You can re-enable with the -enablesteamoverlay launch argument)
A fix for crashes with VXAO enabled on NVIDIA GTX1080 cards.
Rebalanced the single player Endurance experience and added a new Season 2 leaderboard.
Added a safeguard to prevent Lara’s radio from being removed from her inventory.
Added a safeguard to allow the player to turn in the Gulag Recon quest if the mission giver was unresponsive.
Added a safeguard to prevent the challenge lanterns in Baba Yaga from disappearing.
Fixed an issue that could lock out player control when turning in a mission in the Soviet Installation.
Fixed an issue where the final cutscene would not trigger if a portable object was aimed while entering the tomb.
Steam overlay in DX12 is now enabled by default, you can still disable it in your Steam settings if desirable.
We've added options to control voice chat in Endurance Co-op Mode. You can now disable sending voice chat as well as control the volume of incoming voice chat.
Selling cards when using the mouse is improved to prevent accidentally selling the wrong card.
Accepting an invitation for online play when you don't own the Endurance Add-on will now pop up a proper message.
Fix certain DX12 crashes reported by users on the forums.
Improve DX12 performance across a variety of hardware, in CPU bound situations. Especially performance on AMD Ryzen CPUs can be significantly improved
Én is tudok a bugokról, csak bennem a türelmetlenség nagyobb, jó mondjuk pc-n nem is gyakran játszom, és ha játszom kifogom azokat a játékokat, amiknél jó megy a gépemen. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.24. 16:41:16
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Rise of the Tomb Raiderrel se volt probléma megjelenéskor se már, day 1 vétel volt. 😊
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.11.24. 16:33:13
Why so serious?
Ha jól tudom a megjelenése óta 10 db. kövér patch-et kapott, remélem már készen van :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.24. 16:23:34