Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem érdemes, én is ennyiért vettem a Steamest és nem bántam meg. Kétlem, hogy nagyon 50 százalék alá mennének steamen, eddig is maximum ennyi volt a leárazás. De aztán persze sose lehet tudni.

Why so serious?

Tinman
Nekem is ez a bajom a fenébe. Az a havi 3.1k nem hiányzik senkinek, most így karácsony előtt a 34.2k ha másnak nem is a nejemnek rohadtul hiányozna :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Hja, de ez a havi kis összeg jól megbújik a büdzsében, míg egy yearly planre mindjárt más szemmel néznének itthon 😊

Tinman
Hát nincs mit, te is tudod mi a helyes út :-)

Nem lehet ezzel a monthly-val mellényúlni, nekem eddig nem sikerült.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.26. 09:59:19

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ha jól számolom összesen 8.300 Ft takarítható így meg, ami nem rossz, kb. 2.5 havi bundli ára.

- 20$ walletre: 5.200 Ft
- 1 hónap ingyen (12$): 3.100 Ft

Erősen gondolkodom, hogy beleugrok. Day1 Monthly óta előfizető vagyok, egyetlen egyszer sem bántam eddig meg.

TBTPumpa
A legrégebbi cím, ami a Steam-es kívánságlistámon van: 2014. június 26.

Már nagyon érik a vétel. Social Club-os verzió már van 20 euróért is, de jobb szeretném Steam kliensből játszani.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
GTA5 még jó ideig csak 50%-ot fog kapni sajnos 😞
Alapárcsökkentés kb szintúgy... Sose lesz ez 10 euro 😞

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Gratula! Ebből én sem maradhattam ki. 8100 Ft volt a Digital Deluxe Edition.
Humble Store-ban vagy a Bundlestars-on vásárolva (az új nevét képtelen vagyok megjegyezni) 12 000 forintra jönne ki.

Steam-es GTA 5-t érdemes megvenni? Vagy maradjak a sima Social Club-os megoldásnál? 50%-nál többet ez nem is kapott Steam-en?
Mit gondoltok, Karácsonyi Sale keretében kaptat ez többet is vagy valószínűleg akkor is ennyi kedvezmény lesz csak?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Pár napja fejeztem be, köröket ver az első részre, pedig már az se volt gyenge eresztés.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.11.26. 09:29:58

Why so serious?

grebber
Nem is kell látni a címeket ehhez. Ha egyik se érdekel eladja az ember ugyanúgy 12$-ért..Vagy ha pénzt akar keresni kivár 2-3 hónapot és eladja drágábban. Pl a Shogun most akciósan 20 euro lol amikor 3-4$ért ment bundlekor... Ezért mondom vétek egy ilyen soha utol nem érhető akciót kihagyni.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.26. 09:12:34

zorrobomber
Alapvetően egyetértek, de egy év sok idő, 132$ sok pénz (nekem most), nem látod a húzócímeket, ami azért jó fogózkodó szokott lenni, és épp most került egy "gonosz" mammut cég kezébe. Szóval ezek miatt én most bolond leszek 😊 Az idlemaster viszont izzik pár napja (eddig 6€), és nálam nem fog megrohadni a wallet pénz az tuti.
Ezt kell keresni:

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.26. 09:06:16

grebber
Bolond aki kihagy egy ilyen lehetőséget... főleg a mostani időkben amikor wallet-re is adnak lóvét halomba.... (Még ha nem is csinálsz mellé mást bizniszt a fő top cucc 2-3$-ra ki lehet hozni)
Angol hijján nem tudom ha a mostani 1 éves élő előfizetésemet meghosszabbítom akkor is jár-e a 20$ vagy csak a brand new előfizetőknek... Ingyen 20$ az elég raj lenne <#eljen>

Augusztus ota vagyok előfizető 1 évre. TEhát ha még 27-e előtt újra hozzáadok 1 évet jár a 20$?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.26. 08:36:34

zorrobomber
Üssetek, de eddig úgy néz ki jó ötlet volt maradni a Humble Monthlyra (kösz Tinman). Minden ellene szól, lootboxok, Early Access, tiritarka ruhák, 5€-s ár, de arra mégiscsak jó ez a H1Z1, hogy megmutassa, miért jó ez a koncepció. Mert az... már tegnap győzködtem egy havert is hogy húzza be, mert a szólózásnál csak a csapatmunka lehet jobb 😊 A reviewkban említett hitbox problémák, bugok eddig nem jöttek elő, volt pár killem is már, pedig nem erről vagyok híres multi játékokban. Első meccsemen kizárólag bujkálással és meneküléssel lettem 37. <#vigyor5>

Még jön egy Shadow Tactics féle kellemes meglepetés és best buy lesz számomra ez a csomag.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.26. 08:31:51

genndy
És ha megvan, kezdheted is újra, mert elég mások az átvezetők attól függően hogy az elején kit választottál <#nyes>
A %-kal ne törődj, mert abban benne van az összes gyűjthető biszbasz, de azokat úgyse lehet megszerezni a főszál alatt, kellenek hozzájuk az Überkommandant gyilkolások is. Én most vagyok első végigjátszás végén 100% 23 órával, most jöhetnek a DLC-k.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Prince23
Deluxba ez így elég jo vétel lett, mint friss cucc. Grat

MerlinW
5 órát játszottam egy ültő helyemben (és csak 11%-ot ír), mocsok jó anyag. Half Life 2 óta nem élveztem FPS-t ennyire 😊 Ilyen minőségű rendezést, "színészi játékot", szinkront rég láttam játékban (elvileg kb 3 órányi átvezető van, amit általában utálok, de itt hurrá😊).
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.26. 03:04:23

[merlinw.org]

MerlinW
Az aktivitásokhoz, versenyekhez, nem. Privát-ból átdob publikus lobby-ba, majd ha vége vissza a saját kis városodba.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Az a baj ezzel, hogy ehhez barátok is kellenek... szervezés, kedv etc.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Done. <#nyes>

GreenManGamingről vásárolva + mailben kapott 15% OFF kód (23,38 lett a vége)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Csak az játszik public session-ben, aki cheater-eket keres😊 Mindenki más privát session-t indít. Az aktivitásokban ritkán csalnak, az meg közös session-től függetlenül. A csalók 90%-ban csak az utcán ropják, az meg nagyon egyszerűen orvosolható. Ráadásul privát-ban 10x gxorsabban tölt be a játék is, barátok csatlakozhatnak, stb😊 Meg van ez oldva a kezdetektől fogva.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.26. 01:08:07

[merlinw.org]

MerlinW
Wolf - New Colossus: megint megcsinálták. Milyen aláfestőzenék vannak már benne? Vérprofi hangulatbomba. A szinkron is 10/10.
A játékmenet ugyanaz mint volt (New Order), ami tök jó, közvetlen folytatás, régi szereplők, oldschool FPS-mozi, jó cucc, vegyétek! 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.26. 01:03:51

[merlinw.org]

RatBaG
a rockstar social club-osok szívtak rendesen, a steames verzió gond nélkül ment rögtön a megjelenés éjszakáján.

Per Aspera Ad Inferi.

IMYke2.0.0.0
Multiban most is sok a csíter.

Voltan
A Single-lel megjelenéskor se volt semmi gond.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Na GTA-t egyszer vettem day one, a GTA 4-et, soha többé. 5öt most vettem meg pár hónapja leárazásban, minden oké volt vele és még a játék is remek (single rész, multit nem néztem, nem érdekel). Megjelenéskor milyen volt azt nem tudom. 😊

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
"Ott a GTA V-el se volt soha semmi gond szerencsére."

<#buck><#vigyor2>

Tinman
Óóóó igen... itt minden cég frankón készen van, csak amikor eljön a megjelenés napja 5 óra múlva már moderálniuk kell a saját fórumaikat. Ebben a R* volt a legjobb. Ott a GTA V-el se volt soha semmi gond szerencsére.

Voltan
Igen. Arra is emlékszem, hogy a készítők mondták is megjelenés előtt, hogy mivel a Half Life 2 motorját használták, nem adhatják ki még a HL2 megjelenése előtt, ez benne van a szerződésben, pedig hát ők már rég készen vannak.

Na ehhez képest 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
Imádtam és bár 1x toltam végig, de nekem tényleg csak az az 1 bug volt említésre méltó... meg 1x egy mob halálakor belelógott a szemeteskukába. Ennyi. Viszont később rájöttem arra, hogy kb. az egyetlen olyan úton jártam végig -nem tudatosan-, amivel tényleg nem volt különösebb gond. Már ha egy másik vámpír fajt választok, már akkor pofán vert volna a csótánysereg.

Tinman
Nem bünteted magad, ha kivársz kicsit és bevárod a Tinman-féle hülyék sirámait egy Day1 játék megjelenése után...

MerlinW
allkeyshop kuponnal 18 font.

[merlinw.org]

Fpocok
Mindegy. Általában már úgy sme játszok az adott játékkal, amire kijön a dlc, lásd fallout4.

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
gondolom inkább game.co.uk (illetve 20 font, nem?)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.25. 18:20:57

MerlinW
Games.co.uk

[merlinw.org]

Fpocok
hol?

genndy
GMG-n viszonylag jó áron van a SP is, én onnan vettem tegnap.
Amúgy nagyon fasza, a lövölde része nem változott, a sztorira rágyúrtak, illetve még abszurdabb és szürreálisabb lett az egész.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

MerlinW
Én is, de elcsesztem, mert 30 a deluxe (season pass-al). Míg külön a pass 24€... 😊

[merlinw.org]

Fpocok
20 euróért bezsákoltam az új Wolfensteint!

Atisz
Nem, a Ghosts az egyetlen amihez egy egész jó kis forgatókönyvet készítettek.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Scooter
RHCP verzióm már van Pedro-tól.
Scooter
...csak nem azért, mert ilyen olcsó? <#vigyor5>
Atisz
Vigyázz, nehogy RHCP verzió legyen.

Azért vicc, hogy amikor a GOTY verzióból totál értelmetlen módon Def. Edition lett, egy értelme mégiscsak lett volna az egésznek: összevonni az int. és a kelet-európai kiadásokat. Ezt viszont kihagyták, gg wp 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Az egyetlen COD, amit meg is vennék 😊

Atisz
Far Cry 2 megoldás?

Skip, a sorozat mélypontja, totálisan kihagyható.

Scooter
Mármint úgy érted, hogy csak az alapjáték milyen olcsó és hozzá képest milyen drága a Definitive Edition? Ebben igazad van, ha erre gondoltál. Én se akarom megvenni, de hátha valakit érdekel.
grebber
Számomra hihetetlen hogy van ahol az alapjáték és a dlc-s verza között 3-kb 4x-es a különbség..Több mint szánalmas <#levele>
Azzal vigasztalom magam úgyis lesznek bundleba vagy freebe majd<#eplus2>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.25. 16:05:02

Dzsini
#294284 - jaja, ez eddig tart 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Steamworld Dig 2 pipa. 13 óra volt. Már az első rész is egész jó volt, de ez a folytatás hatalmasat fejlődött az előzményhez képest. Jobb platforming, jópofa fejtörők, jobban kidolgozott és változatosabb pályák, változatosabb ellenségek és a fejlődési rendszer is sok fejlődésen esett át. 😄 Újabb remek metroidvania, ami kötelező a stílus kedvelőinek.
Scooter
Scooter
Tudom. Néztem. Attól még valakit érdekelhet.