Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"I'm enjoying it, and that's the bottom line" - tőlünk idézett 😄 Na, én is így voltam vele kb. a nyolcvanvalahány óra felében. Aztán a végén már felsóhajtottam, jó darabig elég volt.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.27. 18:42:40
WAB-nak mondjuk bejött...
//Mondjuk WAB-hoz hozzátartozik, hogy nem maradéktalanul.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.11.27. 18:24:50
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.27. 18:22:16
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.27. 18:21:20
[merlinw.org]
A digitális csajok annál inkább. 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
//szerkesztés utánra: az Injustice 1-et sem játszottam még végig 😞
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.11.27. 18:15:57
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.27. 18:13:43
20%-os kóddal 9,6 fontra jönne ki GMG-n.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.27. 15:48:22
#296402: Mindig is szerettem a monumentális játékokat, amik jó hosszúk!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
☁️ Deus Ex
☁️ Homeworld
☁️ Legacy of Kain
☁️ Jade Empire
☁️ Thief II
☁️ The Bard's Tale
☁️ Syberia II
☁️ Icewind Dale 2
☁️ Pharaoh + Cleopatra
Ha ~2-300 órát játszani is akarsz vele: <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.27. 13:31:08
[merlinw.org]
LVL 5+ -on, de így is voltak rá 1030-an. Sose hittem, hogy ez egyszer bejön. Nem kis jelentkezőszám van erre a játékra.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.11.27. 13:21:10
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Magyarítás is lesz hozzá egyszer:
"Horrorjáték gyaloglószimulátor, melyet HP Lovecraft munkássága ihletett. Fordítás elkészült, az új patchben érkezik elvileg a Steames változatba." Ez volt 10.10-én...
Next PC upgrade: 2022
Ez baj a gépes analógiáddal is, az szimplán egy tömény szívás, én meg éppen azt írom, hogy játékokkal nem elvétve jártam úgy eddig, és nem is főképp day1.
Én egyébként akkor szoktam day1/pre-orderben/crowdfunding során vásárolni, ha CE kell (ezt ugye gyakran akkor érdemes beszerezni, és már nem igazán jellemző rám), akkor vannak hozzá multis társak (nem szükséges magyarázni), másoknak day1-véleményt ígértem egy rajongott darabról vagy támogatni akarom a játék/port/fejlesztők ügyét. Esetleg néha kifejezetten kíváncsi vagyok, hogy day1-től hogyan változik a játék, de főként ezért az okért még nem vettem semmi 😊 Azért sosem vásároltam még day1, mert valamit azonnal játszani akartam a hype miatt, és nem tudtam várni.
[merlinw.org]
A vége így 23,38 font lett.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Tény, hogy már magasabban van a küszöböm, és ha úgy érzem, akkor simán elverek ekkora összeget is, de tényleg NAGYON megnézem, hogy mire költök... de nem grebbereskedek.
Scooter: Még megfontolás alatt van a további költekezés, 3 cím is ki van nézve.
* Fallout 4: Game of the Year Edition --- így olcsóbban jön ki a Season Pass tartalom (10% OFF-al lejjebb faragható).
és/vagy
* The Evil Within 2 + DLC
és/vagy
* Dishonored Death of the Outsider
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.26. 12:50:54
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
@Imi : "makszimális". Helyes ez így? (félre ne érts, nem kötekedés, csak én sem tudom... anno a magyar tanárom /kőkemény volt/ mondta, hogy pl. magyarban a "box"-ot, mint sportot, "boksz"-ként illik írni...)
Makszimálisan egyetértek.
Nem zárkózom el betonfallal a stílusok elől, de amíg van választási lehetőségem és/vagy nem kapok kedvet rá, addig az előzetesen jobban kedveltekkel nyomulok 😊
Nyugi, nem kergültem meg, és tudom hogy kb. milyen az ízlésed. Inkább csak azért írogatok itt róla, mert mindig bebizonyosodik, hogy lehetnek itt akármilyen elvek (lootbox), akármilyen értékelések (mixed neki, de rengeteg negatívval), a végén úgyis mindig csak az a lényeg, hogy jó móka -e egy játék. Ettől függetlenül engem is taszít a ládázás, de ha csak skinek vannak benne, akkor megtűröm a létét a játékban (Rocket League-ben nagyon finoman van megoldva, abszolút nem irritáló). A scavenge szerencsefaktor itt kevésbé érvényesül mint PUBG-ban, gyakorlatilag az első sarkon tele lesz a hátizsákod minden földi jóval. Egyébként meg az élet is ilyen, a kártyás játékokban is van RNG, meg még ezer játékstílusban. A Wolf meg tele van szkriptelt részekkel, ami szintén nézőpont kérdése hogy mennyire szórakoztató. A végén úgyis az a lényeg, hogy neked tetszik -e. Értelmetlen monológ #off <#nevetes1>#nevetes1>
Nem komálom az ilyeneket. Ráadásul ez egy öszvér játék, ládákkal, meg scavenge-szerencsefaktorral.
MerlinW lelkesedése adta meg az utolsó lökést - az előtt is gyakorlatilag ki-bejárt a kosárból, ratgabbal is beszélgettünk róla, hogy fel kéne dobni profilra...
CDKeyse-n néztem még ki valamit (még morfondírozok) és számomra ennyi volt a vásár.
A Wolfensteinek (The New Order + The Old Blood + The New Colossus) összesen picivel több mint 140 GB-ot harapnának le a merevlemezből...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.26. 10:28:26
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.