Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Ahogy mondja is... lehet élvezni, de kell hozzá sok fantázia. A játék el van cseszve, nincs rá más kifejezés, de rossz szájízet tud hagyni a sok kihagyott ziccer. De közben élvezni is fogod... 😄

"I'm enjoying it, and that's the bottom line" - tőlünk idézett 😄 Na, én is így voltam vele kb. a nyolcvanvalahány óra felében. Aztán a végén már felsóhajtottam, jó darabig elég volt.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.27. 18:42:40

IMYke2.0.0.0
A Fallout 4-et én is egyfajta "ha már a 3. és a New Vegas jó kis akció RPG lett, akkor ez sem lehet rossz" fílinggel vettem.
WAB-nak mondjuk bejött...

//Mondjuk WAB-hoz hozzátartozik, hogy nem maradéktalanul.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.11.27. 18:24:50

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Én is behúztam az Xcom 2-vel együtt. Jó vételnek tűnt, amíg meg nem néztem a Steam-es értékeléseket (Fallout 4). <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.27. 18:22:16

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

MerlinW
F4-et én is behúztam, tegnap kipróbáltam és... nem tudom miért vettem meg. 15 év alatt nem voltak képesek egy épkézlább motort írni/rakni alá... Oblivion óta létező bugok garmadája, esetlen mozgás, élőhalott karakterek, kényelmetlen kontrol, elcseszett menü és F3-as zenekínálat... Ja és csúnya is.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.27. 18:21:20

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nekesi, Bálintnak is köszi: szerintem beruházok rá - az online részre majd ránézek, de engem is izgat annyira, hogy maszterpro legyek 😊
A digitális csajok annál inkább. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Sztorival játszogatom néha, az jó cucc. Online nem szeretek verekedni, béna vagyok és nem izgat annyira a stílus, hogy gud legyek😄

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Fallout 4 + SP már megvan 😊

//szerkesztés utánra: az Injustice 1-et sem játszottam még végig 😞
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.11.27. 18:15:57

TBTPumpa
Sztori része nem volt rossz és a női karakterek sem. A megjelenésekor nem volt még Online lehetőség, nem tudom azóta mi változott és magával a PC-s porttal sem volt gond. Ha érdekel a téma, nagyon olcsón érdemes vétel lehet, de szívből nem tudom ajánlani, teljes életet lehet élni nélküle is. <#idiota> Műfajban maradva inkább már Injustice 2 (ezteztezt!!!) vagy Tekken 7.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.27. 18:13:43

IMYke2.0.0.0
Játékosokat kérdeztem, nem hatert.

grebber
Játszott vele valaki? <#levele>

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
DEAD OR ALIVE 5-el játszik még valaki?

20%-os kóddal 9,6 fontra jönne ki GMG-n.

IMYke2.0.0.0
Basszus, most nézem az e-mailemet, a GMG küldött 20% OFF-os e-mailt... miután már vásároltam náluk... <#vigyor5>

zorrobomber
Szeretni én is szeretem őket, csak legyen fölös szabad 200 órám mondjuk egy hónapon belül(több időre elszórva nem ugyanaz), na az már jó ideje nem létezik. A korábbi években is az egyetlen igazi mentsváram az enyhe nátha volt (1 hét betegszabi) 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.27. 15:48:22

Scooter
A 30P-s szerintem csak az alap.

#296402: Mindig is szerettem a monumentális játékokat, amik jó hosszúk!
Voltan
Melyik verza? A definitív kiadás?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zorrobomber
GOG Galaxy cloud saves:
☁️ Deus Ex
☁️ Homeworld
☁️ Legacy of Kain
☁️ Jade Empire
☁️ Thief II
☁️ The Bard's Tale
☁️ Syberia II
☁️ Icewind Dale 2
☁️ Pharaoh + Cleopatra

Scooter
Utóbbi a célom! Fölösleges játékokat nem gyűjtök.
IMYke2.0.0.0
Ha csak a Pillars of Eternity begyűjtése volt a cél: <#whatever>
Ha ~2-300 órát játszani is akarsz vele: <#eljen>

MerlinW
A 2. és 3. részből adnának már ki egy-egy komplett verziót. Máig warez DLC-im vannak (míg a collectors dobozok ott vannak a polcon...), mert nem vagyok hajlandó pöcsölni a bioware pontokkal... :/
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.27. 13:31:08

[merlinw.org]

Scooter
Óóó, ááá, igen! Pillars of Eternity bejött steamgifts-en! Imádninvaló! <#taps> <#vigyor2>
LVL 5+ -on, de így is voltak rá 1030-an. Sose hittem, hogy ez egyszer bejön. Nem kis jelentkezőszám van erre a játékra.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.11.27. 13:21:10
Amíg nem adnak ki az előző részekhez valami Complete Edition-t, addig kapják be a f*szt!

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

darkSectorxxx
Megvan mivel fogok majd játszani ha unatkozom. Köszike. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TBTPumpa
A Fallout 4 kompett kiadásán én is gondolkodom, de már így is több játékom van, mint, amivel játszani tudok. Guild Wars 2 kiegészítőt is behúztam, aztán játszottam vele 2 órát, World of WarCraft előfizetéseim is aktív még és hetek óta be sem léptem. Lassan tiszta Tirexi leszek, költöm a pénzt olyan dolgokra, amikkel nem is játszom. <#hehe>

grebber
A Mass Effect új kiadása az EA Accessben Na már ezért se kell fizetni csak filléreket ha valakit érdekel és játszani akar vele.

3Error
Háátőő, mondjak tippet, hogy melyiket vedd meg? <#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

HeadHunter86
Az az. Köszi 😊 Azt hittem mostanában játszottam vele, és olyanok között keresgéltem. De ezek szerint nem.

ZsZso

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

HeadHunter86
Segítsetek! 19secnél kezdődő rész melyik játék zenéjére hasonlít? Valami indie cím lehetett, de nem ugrik be, pedig annyira ismerős.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

lostprophet
Azóta nem volt patch, nem sietik el.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

grebber
Remek walking sim régóta humbleba várós...

Magyarítás is lesz hozzá egyszer:

"Horrorjáték gyaloglószimulátor, melyet HP Lovecraft munkássága ihletett. Fordítás elkészült, az új patchben érkezik elvileg a Steames változatba." Ez volt 10.10-én...

Nem tudom, hogy miért nekem írod ez, hiszen tudod, hogy kivárós vagyok, de attól, mert nem én, hanem te most egy trágyakupaccal játszol (tudom miért, nem vádlólag írom), még nem lesz minden játék day1 vállalhatatlan. A türelmességgel ritkán lehet rosszul járni, de sok esetben nincsenek igazán komoly problémák kezdetben sem, más esetekben meg 1-5-10 év után is olyan gamebreaking bugokba futok bele, hogy rettenet.

Ez baj a gépes analógiáddal is, az szimplán egy tömény szívás, én meg éppen azt írom, hogy játékokkal nem elvétve jártam úgy eddig, és nem is főképp day1.

Én egyébként akkor szoktam day1/pre-orderben/crowdfunding során vásárolni, ha CE kell (ezt ugye gyakran akkor érdemes beszerezni, és már nem igazán jellemző rám), akkor vannak hozzá multis társak (nem szükséges magyarázni), másoknak day1-véleményt ígértem egy rajongott darabról vagy támogatni akarom a játék/port/fejlesztők ügyét. Esetleg néha kifejezetten kíváncsi vagyok, hogy day1-től hogyan változik a játék, de főként ezért az okért még nem vettem semmi 😊 Azért sosem vásároltam még day1, mert valamit azonnal játszani akartam a hype miatt, és nem tudtam várni.
Scooter
A Conarium-al játszott valaki? Szóval ha igen, akkor vélemény?
MerlinW
Humble Store 10% discount link
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.26. 15:57:39

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
GMG - Wolfenstein II: The New Colossus Digital Deluxe Edition - £54.99 -- -50% -- £27.50 -- -15% OFF a "We like you: have a unique voucher for the Black Friday Sale" címmel érkezett hírlevélben található voucher code-dal.
A vége így 23,38 font lett.

Voltan
Hogy sikerült ilyen jó áron berántani a Wolfot? Font, vagy Eur?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
Nem szoktam ész nélkül költekezni.
Tény, hogy már magasabban van a küszöböm, és ha úgy érzem, akkor simán elverek ekkora összeget is, de tényleg NAGYON megnézem, hogy mire költök... de nem grebbereskedek.

IMYke2.0.0.0
Andor: Mindkét forma helyes, még úgyis, hogy az idegen alakú írásmód az elterjedtebb.

Scooter: Még megfontolás alatt van a további költekezés, 3 cím is ki van nézve.
* Fallout 4: Game of the Year Edition --- így olcsóbban jön ki a Season Pass tartalom (10% OFF-al lejjebb faragható).
és/vagy
* The Evil Within 2 + DLC
és/vagy
* Dishonored Death of the Outsider

zorrobomber
Early Access <#levele> <#nevetes1> (tényleg)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.26. 12:50:54

3Error
PUBG, én tudom. <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Scooter
<#taps> Durván 8200 Ft a Deluxe-ért az durván jó ár! <#eljen>
3Error
<#eljen>

@Imi : "makszimális". Helyes ez így? (félre ne érts, nem kötekedés, csak én sem tudom... anno a magyar tanárom /kőkemény volt/ mondta, hogy pl. magyarban a "box"-ot, mint sportot, "boksz"-ként illik írni...)

Scooter
Mit néztél még ki CDkeys-en? Furdal a kíváncsiság. <#miaz>
IMYke2.0.0.0
"a végén úgyis mindig csak az a lényeg, hogy jó móka -e egy játék"

Makszimálisan egyetértek.
Nem zárkózom el betonfallal a stílusok elől, de amíg van választási lehetőségem és/vagy nem kapok kedvet rá, addig az előzetesen jobban kedveltekkel nyomulok 😊

zorrobomber
Most fogok venni egy ilyet:

Nyugi, nem kergültem meg, és tudom hogy kb. milyen az ízlésed. Inkább csak azért írogatok itt róla, mert mindig bebizonyosodik, hogy lehetnek itt akármilyen elvek (lootbox), akármilyen értékelések (mixed neki, de rengeteg negatívval), a végén úgyis mindig csak az a lényeg, hogy jó móka -e egy játék. Ettől függetlenül engem is taszít a ládázás, de ha csak skinek vannak benne, akkor megtűröm a létét a játékban (Rocket League-ben nagyon finoman van megoldva, abszolút nem irritáló). A scavenge szerencsefaktor itt kevésbé érvényesül mint PUBG-ban, gyakorlatilag az első sarkon tele lesz a hátizsákod minden földi jóval. Egyébként meg az élet is ilyen, a kártyás játékokban is van RNG, meg még ezer játékstílusban. A Wolf meg tele van szkriptelt részekkel, ami szintén nézőpont kérdése hogy mennyire szórakoztató. A végén úgyis az a lényeg, hogy neked tetszik -e. Értelmetlen monológ #off <#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
"Massively Multiplayer Arena Shooter"

Nem komálom az ilyeneket. Ráadásul ez egy öszvér játék, ládákkal, meg scavenge-szerencsefaktorral.

zorrobomber
H1Z1 olcsóbb lett volna 😊

IMYke2.0.0.0
Köszi srácok!
MerlinW lelkesedése adta meg az utolsó lökést - az előtt is gyakorlatilag ki-bejárt a kosárból, ratgabbal is beszélgettünk róla, hogy fel kéne dobni profilra...
CDKeyse-n néztem még ki valamit (még morfondírozok) és számomra ennyi volt a vásár.

A Wolfensteinek (The New Order + The Old Blood + The New Colossus) összesen picivel több mint 140 GB-ot harapnának le a merevlemezből...

TBTPumpa
Megvásárolva! Mondjuk nem tudom milyen dimenzióban él a Steam, de "csak" 8500 Ft volt, az meg nem 30 euró. Vagy csak nagyon rossz az árfolyam, az elmúlt időszakban nem nézegettem a devizák alakulását.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.26. 10:28:26

Tinman
GTA 4 megjelenéskor és ma is egy gyalázat. Egy súlyos bugot pl. cirka 4 év után javítottak csak ki. Kutyaütő banda. A GTA 5 multija meg olyan kritériumok mellett élvezhető amit MerlinW írt, amúgy meg 14 éves kis szarosok trollháza. Egy rettenet.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Csak jelzem, hogy a megjelenés konzolon volt először és volt gond, naná, hogy volt, egy open world játék, mindig van egy rakat bug.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.