Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
teljes playlist a bemutatókkal és egy szöveg a Rewiredről:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A történet színhelye a Peh névre hallgató börtönsziget, aminek minden egyes négyzetméterét szabadon bejárhatjuk hősünkkel. Teriel természetesen akaratán kívül kerül erre a csúf helyre, a fejében duruzsoló démoni hang azonban tudni véli, hogyan juthat ki onnan. Feladatunk egyszerű hát: minden eszközünket és ügyességünket bevetve dobbantani a böriből, mindeközben odafigyelve a szigetet benépesítő rosszarcúak ármánykodására is. Nem hangzik túl fantasztikusan, de a készítők nagy volumenű sztorit ígérnek, amelynek végén egy egész birodalom sorsáról dönthetünk majd.
És hogy mi újság a játékmenettel? Az egyes feladatok megoldásában teljes szabadságot élvezhetünk, játékstílusunkat pedig saját izlésünk szerint alakíthatjuk ki. Tervezhetünk rajtaütéseket az ellenfelek gyors – és minden bizonnyal hangos – likvidálása érdekében, különböző álruhák segítségével megtéveszthetjük a gyanútlanokat, de ha úgy tartja kedvünk, a környezet adottságait kihasználva bemutathatjuk a szellemként sunnyogás művészetét is. A Sevenben nagy szerepe lesz az időnek is, ugyanis kedvünkre tekergethetjük az egyes napszakokat, így lehet, hogy egy nappal bevehetetlennek tűnő helyen éjszaka már nyugodtan próbálkozhatunk. Ha ígéretesen hangzik, akkor elmondom a slusszpoént: a fejlesztőcsapatban a Witcher 3 egykori jómunkásembereit is megtalálhatjuk.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.11.29. 07:12:34
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Next PC upgrade: 2022
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Viiszautasítom azt a meglátást, hogy japó stílusok közt nincs eltérés....
Nagyon nagy eltérések vannak.
Rengeteg, egy DMC mérföldekkel emészthetőbb stílus mint egy Bayonetta. 😊
Eszméletlen eltérések vannak, játék, film és zene téren is.
DMC konkrétan a másik véglet, ami iszonyúan komoly és badass ehhez képest. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.28. 18:50:33
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Amúgy az MGS 4 is megrekedt nálam azon a szinten, hogy trélerek alapján egy baromság, és a Metal Gear Rising elfogadásához sem volt elég a demó. Azóta toleránsabb lettem 😊
Telón a megvételtől számítja 😊
Akkor lehet demozgatni magyarul
😊
Egyébként asszem 30, vagy 60 napig él a refund. Vagy 2 óra játékig, amelyik előbb bekövetkezik
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.28. 16:39:06
Nagyon gáz.
Egyedül amikor farkassá változik az fogadható el. 😄
Nem gond csak mondom, már a karakter kibassza a biztosítékot nálam. 😄
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Iszonyatos mennyiségű játékra nyomtam már meg ezek alapján a képzeletbeli "kösz, de nem" gombot, legutóbb pl. pont a Wolfensten II-re, kb. 20 percnyi videó után (amikor már azt hittem, hogy az New Order blődségét már nem lehet überelni 😊)
A "nő" (Bayonetta) abszolút japán kreálmány, így egy hagyományos értelemben vett európai nőhöz köze nincs (szerintem japánhoz se, de erről nem tudok véleményt mondani). A japánok elborultak, főleg ezért vagyok fenntartásokkal a legtöbb cuccal szemben, ami onnan jön.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.11.28. 10:56:06
A képek-videók alapján az nem jött le nekem, hogy ennyire rémesen ütnivaló ribanc a főszereplő 😄 Illetve kicsit azért sejtettem 😄
De hát ezt láthattad a képek-videók alapján is szerintem...és így megvetted? 😄
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.28. 10:19:18
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szóval ez mind abszolút szubjektív, és mégcsak nem is a játékot magát minősíti, de egyszerűen irritál a világ, és a karakterek, nem tehetek róla :S
Egy órám van benne eddig, lehet, hogy adok még 20 percet, csak ki ne fussak az időből.
Tehát a korábbi "fekete" játékok már nem szerezhetők meg, csak éppen mindig az aktuális? Tehát akkor ez nem egy bundli, hanem ilyen flash deal ugye?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
...arról nem is beszélve, az előzmények közül a GaCiv III és a SW 2 érdekelt volna...
Most épp:
Shadow Warrior 2 - 15$
...ahol ő volt a társam <#idiota>#idiota>
Nem sok jót mond szerintem egy program quest rendszeréről ha ilyenek (is) legjobb élményként maradnak meg. Nyilván pozitívum is, úgyhogy persze, tolni kell. <#vigyor3>#vigyor3>
Szóval építgettem én is, de öncélú az egész, és annyira a toolok sem kézreállóak, nem tudom erre van e valami javítás. Ez gyakorlatilag A ziccer, amit nagyon mellélőtt a Bethesda.
Ha ajánlhatok még modot a friss tulajoknak, PipBoy Shadows elég sokat dob a sötét, zárt részek hangulatán, annak ellenére hogy kicsit bugos.

Ja es erdemes egybol survivor-on kezdeni kulonben unalmasan konnyu lesz meg alacsony szinten is.
Akinek nem a Fallout a vércsoportja, annak biztos nem fog annyira tetszeni, mint nekem.