Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Gondolom most került először a játék a tesztelők elé, és meglátták, hogy hogy is néz ki!!!! <#fogmosas>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

zorrobomber
Gyanúsan alacsony ár+preorder

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Listámra került 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Eljött a beígért dátum: "STAR OCEAN - THE LAST HOPE - 4K & Full HD Remaster" - most 20,99 helyett 18,99-ért a tiéd lehet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Listámon van.

Dzsini
Vótmá?

teljes playlist a bemutatókkal és egy szöveg a Rewiredről:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Seven: The Days Long Gone igazán izgalmas élménynek ígérkezik: az IMGN.PRO és a Fool's Theory játékában (pitbull) Terielt, a mestertolvajt irányítjuk, mégpedig Commandost idézően izometrikus nézetből. Első blikkre egy ahhoz is hasonló real time tactics-játékot idéz a kezelőfelület, a madártávlat mögött azonban egy nyílt világú RPG-t találunk.
A történet színhelye a Peh névre hallgató börtönsziget, aminek minden egyes négyzetméterét szabadon bejárhatjuk hősünkkel. Teriel természetesen akaratán kívül kerül erre a csúf helyre, a fejében duruzsoló démoni hang azonban tudni véli, hogyan juthat ki onnan. Feladatunk egyszerű hát: minden eszközünket és ügyességünket bevetve dobbantani a böriből, mindeközben odafigyelve a szigetet benépesítő rosszarcúak ármánykodására is. Nem hangzik túl fantasztikusan, de a készítők nagy volumenű sztorit ígérnek, amelynek végén egy egész birodalom sorsáról dönthetünk majd.
És hogy mi újság a játékmenettel? Az egyes feladatok megoldásában teljes szabadságot élvezhetünk, játékstílusunkat pedig saját izlésünk szerint alakíthatjuk ki. Tervezhetünk rajtaütéseket az ellenfelek gyors – és minden bizonnyal hangos – likvidálása érdekében, különböző álruhák segítségével megtéveszthetjük a gyanútlanokat, de ha úgy tartja kedvünk, a környezet adottságait kihasználva bemutathatjuk a szellemként sunnyogás művészetét is. A Sevenben nagy szerepe lesz az időnek is, ugyanis kedvünkre tekergethetjük az egyes napszakokat, így lehet, hogy egy nappal bevehetetlennek tűnő helyen éjszaka már nyugodtan próbálkozhatunk. Ha ígéretesen hangzik, akkor elmondom a slusszpoént: a fejlesztőcsapatban a Witcher 3 egykori jómunkásembereit is megtalálhatjuk.

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.11.29. 07:12:34

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

3Error
Ismerős... <#nyes> Egy koordinációs rácsot el tudtam volna képzelni én is. Mondjuk a betonfal megjelenésével nálam sokat javult az építési metódus.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

grebber
Hm nagyon éreztem hogy egy deka fillért se kell kiadnom a Race Starsért és tessék.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Nincs kormányom = no buy.

kigyi
Na kezdhetek vadászni F1 2015-6-ra 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
Pont ezt akartam mondani.

Viiszautasítom azt a meglátást, hogy japó stílusok közt nincs eltérés....
Nagyon nagy eltérések vannak.
Rengeteg, egy DMC mérföldekkel emészthetőbb stílus mint egy Bayonetta. 😊

Eszméletlen eltérések vannak, játék, film és zene téren is.
DMC konkrétan a másik véglet, ami iszonyúan komoly és badass ehhez képest. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.28. 18:50:33

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Az a játék lore-jából és a karakter stílusából következik. Tehát ha taszít, akkor persze, ez sem fog tetszeni, de ha elfogadod a japó őrületet, akkor ennek már nincs hova rontania 😊 Engem videókról taszított, de játszva már inkább csak mulattam rajta/vele, és a játékmenet meg király. Amúgy nem te szeretted a DMC-ket? Azok is túl tudják tolni a biciklit.

Amúgy az MGS 4 is megrekedt nálam azon a szinten, hogy trélerek alapján egy baromság, és a Metal Gear Rising elfogadásához sem volt elég a demó. Azóta toleránsabb lettem 😊
Steamen 14 nap a vásárlástól/2 óra játékidő, Originen 7 nap a vásárlástól (pre-ordernél a megjelenéstől)/24 óra az első indítástól.
darkSectorxxx
Ja akkor jó.
Telón a megvételtől számítja 😊

Akkor lehet demozgatni magyarul
😊

Voltan
Első indítástól számítja, és a játékban töltött idő számít csak, obviously 😊
Egyébként asszem 30, vagy 60 napig él a refund. Vagy 2 óra játékig, amelyik előbb bekövetkezik

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
Az elég is, mire letöltöd. 😊

Voltan
Kettőt, ha igaz.

darkSectorxxx
"hány" órát enged a refund? 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.28. 16:39:06

Voltan
Igen, nekem is ez a fő indok 😊

Én imádtam a Bayonettat. Pletykálják, h jön Switchre mindkét rész. Amint megtörténik a hivatalos bejelentés, az lesz az a pillanat, h veszek egyet. Így is már érik egy ideje a dolog. <#vigyor3>
darkSectorxxx
Harc jó lenne ha nem lenne ilyen elbaszott szar dizájn, szuper támadás egy bazinagy tűsarkúval megrűgja a szörnyeket....
Nagyon gáz.
Egyedül amikor farkassá változik az fogadható el. 😄

darkSectorxxx
Ja. 😊

Nem gond csak mondom, már a karakter kibassza a biztosítékot nálam. 😄

zorrobomber
Persze, én is értem miért lehet kedvelni, nagyon szemezek a Planet Coaster-el, ami ugyanez (csak mivel dedikáltan erről szól, a toolok feltehetően egy fokkal jobbak, F4-ben sokszor órákat szenvedtem két fal összeillesztésével, és végül még szarul is nézett ki).

3Error
Jogos amit mondasz. Én szeretek pepecselni céltalanul is... Homokozó. <#nyes>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Ha jol remlik nem is nagyon szamit bele a kanonba es valoban messze volt a tokeletestol is de nekem vhogy megis bejott😊 ... a hangulata meg kepes volt elkapni egeszen a robotokig. Sajnos tul sok taktikat nem igenyelt benne semmi onnantol h esszel fejlesztetted a karaktereket.
Atisz
Nekem sem tetszik az egész világ, meg ez az egész színes, álomvilágszerű, cheesy, szexualitással gyermeki szinten túlfűtött környezet, de mivel a Bayonettában pont a harc dominál, ami azon kevés dolgok egyike ami nem jön át egy(/2-3) youtube videón, emiatt nem kritizálom, mert lehet, hogy tényleg jó.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Nekem már a Tactics sem volt Fallout, szóval a 3 egyenesen Oblivion mod-nak számított...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Voltan
Jaja, tisztában vagyok a japánok elborultságával, és magam is óvatosan közelítek általában. De mivel a Nier és a Vanquish nagyon bejött, ezért gondolom, teszek egy próbát. Amúgy a játék alapján a japánok kb. így képzelnek el egy európai menő arisztokrata csajt, de a végeredmény sokkal inkább egy iritáló hestegelő celeb picsa, aki még mocsok irritáló is 😄

Atisz
Let's play videók a barátaid... komolyan, sokkal jobb belenézni egy mezei játékos által készített játékmenetbe (nem első 5 perc, hanem 2-3. rész), mint x+1 cikket és véleményt elolvasni (persze az is hasznos) és aztán meghozni a döntést. Jó persze a refunddal sem buksz semmit.
Iszonyatos mennyiségű játékra nyomtam már meg ezek alapján a képzeletbeli "kösz, de nem" gombot, legutóbb pl. pont a Wolfensten II-re, kb. 20 percnyi videó után (amikor már azt hittem, hogy az New Order blődségét már nem lehet überelni 😊)

A "nő" (Bayonetta) abszolút japán kreálmány, így egy hagyományos értelemben vett európai nőhöz köze nincs (szerintem japánhoz se, de erről nem tudok véleményt mondani). A japánok elborultak, főleg ezért vagyok fenntartásokkal a legtöbb cuccal szemben, ami onnan jön.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.11.28. 10:56:06

Voltan
Kíváncsi voltam. A refund tudatában meg végülis nem kockáztatok semmit.
A képek-videók alapján az nem jött le nekem, hogy ennyire rémesen ütnivaló ribanc a főszereplő 😄 Illetve kicsit azért sejtettem 😄

darkSectorxxx
Elborult fasz dizáj nekem pl a Nier is.
De hát ezt láthattad a képek-videók alapján is szerintem...és így megvetted? 😄

Tinman
Na végre valaki!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.28. 10:19:18

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Megvettem a Bayonettát, és most nagyon gondolkodom a refundon. Alapvetően szeretem a Platinum játékokat, a Nier-t és a Vanquish-t is nagyon. Igazából a játékmenettel itt sem lenne baj, viszont az egésznek a stílusa, az valami hihetetlenül taszít. Az sem sokat segít, hogy a főhős picsát legszívesebben felpofoznám, repetitív jelleggel - makes my skin crawl, ahogy az angol mondja.
Szóval ez mind abszolút szubjektív, és mégcsak nem is a játékot magát minősíti, de egyszerűen irritál a világ, és a karakterek, nem tehetek róla :S

Egy órám van benne eddig, lehet, hogy adok még 20 percet, csak ki ne fussak az időből.

Tinman
Ez de furcsa ^^

Tehát a korábbi "fekete" játékok már nem szerezhetők meg, csak éppen mindig az aktuális? Tehát akkor ez nem egy bundli, hanem ilyen flash deal ugye?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Scooter
Gamersgate Bethesda akció. GGBethesda18 kuponkóddal még extra -18%-ot el lehet érni.
IMYke2.0.0.0
Eqták ezzel a csirke lovas játékkal... 3%-nál befagyott a vásárlási kedv...
...arról nem is beszélve, az előzmények közül a GaCiv III és a SW 2 érdekelt volna...

zorrobomber
Chronomicon - The Chronomicon has been opened revealing 8 amazing game deals! Every 3 hours, or when a game sells out, a new page of the Chronomicon will be displayed.

Most épp:
Shadow Warrior 2 - 15$

Ebben mondjuk total egyetertek h sajna a Sims resz oncelu szorakozas max mivel alapbol semmi ertelme azon kivul h jol tud kinezni. Sajna csinalhatsz barmit a telepulesed nem fog "elni". Es ez sztem is durvan elszabott ziccer
zorrobomber
Egy idő után ha belegondolsz (tudom, nem kell 😊), akkor elmúlik a motiváció. A játék nyaggat, hogy így támadják a települést, úgy támadják, de ha beleszarsz akkor sem történik semmi. Semmi rendszer nincs az egészben, és modok biztos próbálják orvosolni, de ez így 2017-ben kevés (a Mount and Blade 2-ben bízom kicsit e téren). Jellemző hogy az egyik kedvenc pillanatom is a True Storms mod következménye, ami többek között ritkítja az állandó szikrázó napsütést, és a radioaktív eső sebzését boostolja. Be kellett menekülnöm egy kisbuszba...:

...ahol ő volt a társam <#idiota>

Nem sok jót mond szerintem egy program quest rendszeréről ha ilyenek (is) legjobb élményként maradnak meg. Nyilván pozitívum is, úgyhogy persze, tolni kell. <#vigyor3>

Szóval építgettem én is, de öncélú az egész, és annyira a toolok sem kézreállóak, nem tudom erre van e valami javítás. Ez gyakorlatilag A ziccer, amit nagyon mellélőtt a Bethesda.

Ha ajánlhatok még modot a friss tulajoknak, PipBoy Shadows elég sokat dob a sötét, zárt részek hangulatán, annak ellenére hogy kicsit bugos.

F4 inkabb FPS mint akciorpg. Ha a 3assal elvoltal mint "fallout" akkor ez is elferhet meg, ha mar ott is a szemed forgattad h hova zullesztettek az eredeti hangulatot akkor a 4es is buko lesz. De a lovolde resz meg megmentheti talan mert itt mar valoban folos a vats-al szarakodni.
Ja es erdemes egybol survivor-on kezdeni kulonben unalmasan konnyu lesz meg alacsony szinten is.
IMYke2.0.0.0
Én ott vettem... 😊

wantonly
Hol vettétek? A cdkeys.com-on most kuponnal 5k a GOTY, kezdi átlépni az ingerküszöböm, de még nem vettem meg.
Atisz
Jelenleg BLACKFRIDAY10, ami -10%-ot jelent.

IMYke2.0.0.0

3Error
Akinek nem csak a sztori és küldetések számítanak, annak bizony élvezetes is tud lenni. Nem pörgős, küldetést, küldetés után csinálni "unalmas", de pl. ha beleéled magad és építkezel és nano RTS-ként foglalkozol a parasztjaiddal, akkor könnyen benne van a több száz óra. Nálam 517 óra. <#idiota>
Akinek nem a Fallout a vércsoportja, annak biztos nem fog annyira tetszeni, mint nekem.

zorrobomber
Cserében a kedvemet meghozta a New Vegas-hoz 😊 Valahogy éreztem, hogy Fallout 3 után le kell tolni a 4-et, és a végére hagyni a legfinomabb falatot. Pár nézelődős órám van csak benne eddig, szépen felmoddolva vár az Ultimate Edition hogy elkezdjem. <#hamm>

Prince23
Fanaticalon milyen cupon kódok élnek?

IMYke2.0.0.0
Szomorúan olvasom ezeket.