Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
>a game felé ami egy szar mert nem teljesíti azt amit kéne neki?

Nem kizárt, hogy van egy B verzió is a jeleneségre. Esetleg C vagy D is.

Adversus solem ne loquitor

grebber
A mai téma a horror volt...

Tőled kérdem mert te nagymesternek látszól. Mi a retkes brével érveljek? Ha nincs ami félelmet gerjesszenen megijesszen amit kéne egy horrornak akkor milyen érveket vársz tőlem a game felé ami egy szar mert nem teljesíti azt amit kéne neki? Itt megint lehet jönni de igen teljesíti ja nektek max akinek egy failens is de nagy horror volt....

Next PC upgrade: 2022

MarkBlade
HappyD! 😊
3Error
genndy !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Voltan
Hm, ezt meg átszerkesztettem, de az eredeti maradt. Na mindegy mán.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Nem, nem érted, egyszerűen képtelen vagy felfogni. Te egy szociálisan retardált ember vagy, komolyan mondom.
Nem az a baj, hogy nem értesz egyet. Mindenkinek lehet más a véleménye. Ez az egész lényege. De te soha nem vitázol, soha nem érvelsz, csak megmondod, hogy kész, ez van (még csak nem is SZERINTED, hanem ez van, ez szar, ez jó, ennyi) mindenki más meg le van szarva a véleményével, meg amúgy is ugathat neked.

Ez nem párbeszéd, ez egy egyszemélyes csoportterápia, amit művelsz. Ezért tök felesleges fórumra járni.

MarkBlade
Nem az a baj amit mondasz hanem ahogy. Én kimondottan szeretek vitatkozni mert szerintem hasznos, de a vita nálad néha átcsap leszóló személyeskedésbe. Lehet hogy nem annak szánod mert ilyen a stílusod de másoknak ez rosszul eshet. Tudom erre azt írod hogy akkor ne olvassa meg miért érdekeljen. De pont azért írsz ide mert igen is érdekel 😊
grebber
Látod? Évek óta csak ezt toljátok nekem..... Mégis ki vagytok fakadva egy kis ugatós szövegtől.... Én évek óta küzdök ezzel... Ezért is fosom már le magasról és csatoltam fel az ájdontkert jelentsen is bármit ez <#idiota>

PH-n is szeretik grebbert... (not)... Soha nem kértem hogy szeressenek.A fórum nem szeretetotthon. PH meg egy másvilág. Végtelenszer villantották már a kettős mérce fogalmát sőt azon túl kimerítették bőségesen....Mást még figyelmeztetni sem szoktak...,de érdekes.

#296509: Ki miről hogy vélekedik az a saját dolga... És ismét ott vagyunk amit már oly sokszor megénekeltünk...Gyülöljük egymást kegyetlenül amiért más a vélmenyünk..Ez ennyi ez az EMBER!!!!!!!!!! Ha nem volna kb nem lenne 3 szó a fórumokban

Valaki valamit ajnároz a többi szarozza és megy a fight...Ez kell hisz mivel baszná el az ember a drága idejét ha nem ezekkel a beszélgetésekkel.

IMYke2.0.0.0
PH-n is szeretik grebbert... (not)
Szerintem, sehol sem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Voltan
Miért fájna az nekem, hogy te egy korlátolt egybites tekerőzenedoboz vagy?

Tehát azért vannak hogy kulturált módon (ez egy fos) leírjam a véleményem és meghallgassam mások (leszarom mit ugattok) véleményét.

Why so serious?

grebber
Fáj mi?

Ezért vannak a fórumok ne kelljen füzet<#eplus2>

zorrobomber
<#hehe>

Voltan
Egyébként ha meg mit ugatunk, akkor minek írsz a fórumba, ha egyszer leszarod mit gondolnak mások. Vegyél bazmeg egy füzetet, oszt írkálj abba!
Végeztem, puszi.

Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.11.29. 18:23:31

IMYke2.0.0.0
"Star Ocean: The Last Hope - 4K Full HD Remaster Day One Edition"

STEAM: 20,99 € (~6530 Ft) -- 10% OFF -- 18,89 € (~5 880 Ft)
GMG: 15,99 € (~5630 Ft) -- 10% OFF -- 12,95 € (~4 560 Ft)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Ezzel én is így vagyok. Van 1-2 cím, aminél szándákosan leveszem a hangerőt, mert a kép világ egy dolog, az hang nélkül kevésbé riasztó, de amikor körbeölel az atmoszféra az még tv-n is erős tud lenni, hát még VR-ben.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
" Te meg fogadd el, hogy más szerint jelen van, más mindenki ingerszintje." Ebben a videoban is látni 400000%-osan hogy nagyon más....
3x kellett megnéznem és keresni mi a faszért sikitoznak... booring. <#levele>

IMYke2.0.0.0
Lapos képernyő mellett is magam alá tudok barnítani, ha atmoszferikus horrorról van szó --- Isten vicces kedvében volt, amikor megteremtette a vizualitás átkát: a látvány + hangok be tudnak szippantani...

Lopakodós (!) játékoknál is az adrenalinom a 'zegekben... képzelheted, milyen lehet, amikor mindezt horrorral megfejeli a játék...

Tinman
Az biztos! Brutális kemény tud lenni vele egy horror cucc!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
"én elintézem egy vállendítéssel mit ugattok"

Gusztustalan vagy.

[merlinw.org]

zorrobomber
Jó, értem, elfogadom. Te meg fogadd el, hogy más szerint jelen van, más mindenki ingerszintje. Amúgy a Resi 7-ről én nem tudok véleményt formálni, de az alábbi címmel nagyon szemezek, pedig nem szeretem bírom alapból az egész műfajt.

Tudom, streamerek, rájátszanak, stb. de ettől még illik a párbeszédbe. Szóval ők elvileg megijednek 😊

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.29. 18:01:25

grebber
Hallod 30 féle különböző dolog is lehet ha egyik sincs jelen a játékban........
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.29. 17:52:31

zorrobomber
Mondom hogy nem érted (és nem is érdekel a vélenyünk) 😊 A félelem, és az ijedtség két különböző dolog.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.29. 17:51:12

IMYke2.0.0.0
"én elintézem egy vállendítéssel mit ugattok"

Aranyos...

grebber
" Te a kibaszott jumpscare-t keresed minden horrorban, kivétel nélkül, a félelmet nem is érted"

A félelem/ijedtség az egy emberi reakció ami mindenkiben ott van. Ezt valami kiváltja amire a szervezet reagál..Nos szerintem el tudom dönteni nekem mi az ami ezt generálja... Resi 7ben nem találtam ilyet.... Az meg hogy egy filléres senki által nem játszott ótvar fosban van olyan elem ami kiváltja ezt az ingert az jó dolog... Legalább vannak címek amik elérik azt amit a horrornak kéne.... ha már a nagyok nem képesek erre.

Lehet ezt fikázni meg minden én elintézem egy vállendítéssel mit ugattok + röhögök hogy másokat milyen szarságok tudnak megijeszteni
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.29. 17:48:44

MerlinW
OK.

[merlinw.org]

darkSectorxxx
A hangoktól, egy jó füles és ennyi. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kongy
A jumpscare zsigeri reflexekre épít, az igazi horror pedig atomszférát teremt, amitől kellemetlenül érzed magad, és félelemet vált ki. És nem attól félsz, hogy mikor ugrik elő hirtelen valami...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Voltan
Tudom, csak gondoltam, még egyszer, utoljára. Karácsony van minnyá, a csodák időszaka 😄

zorrobomber
Hagyd, úgyse érti/nem érdekli.

Voltan
Még egyszer, utoljára. Ami ijesztő, az nem feltétlenül félelmetes, ami félelmetes, az nem feltétlenül ijesztő.
Nem vagy tisztában a fogalmakkal. Te a kibaszott jumpscare-t keresed minden horrorban, kivétel nélkül, a félelmet nem is érted, fogalmad sincs róla, hogy mi az.
Nem tudod, mi a jó horror, nem tudod, mi az a félelmetes, nyomasztó, vagy torokszorító. Az egyetlen mércéd, hogy hányszor ugrottál le a székedről ijedtedben játék közben. Ennek köze nincs a horrorhoz.

grebber
Ami nem félelmetes alapból ,abból sehogy se lesz félelmetes, bármit aggatsz a fejedre... Resi 7 demót letoltam + végignéztem dzsátubin miért szarta tőle hanyatt magát mindenki...De rájöttem ,továbbra sem értem...
A szaratos horror műfaj kihalt sajnos 😞

darkSectorxxx
Hát sajnos itt olyan fotel kell, amibe tudok kapaszkodni, még jó hogy becsukhatom a szemem....
Másoknak meg sem merem mutatni. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Pont ellenkezőleg, azért nem fogok játszani, mert fosok, kurva intenzív, így amikor vr-ban a csaj a pofádba ugrik....pedig én horror-on nevelkedtem. 😄
És ez csak egy demo, amiben egy székben ülsz....NEM MERTEM A SZÉKBEN HÁTRA NÉZNI, hallottam, hogy mögöttem jön a csaj, mocorog, de nem mertem hátra nézni, tudtam, hogy lesz valami, és hátulról a kezeivel az arcomat simogatta, majd megint nyugi és fentről a pofámba hajol a szemembe a kés hegyével.... a jó kurva anyját. 😄

MerlinW
Anélkül nincs, de VR-el pont hogy lesz. Főleg ha még nem játszottál vele előtte. VR keményen rá tud dobni a besz*rás faktorra😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.29. 16:55:26

[merlinw.org]

grebber
Bravó abban pedig még ps vr nélkül sincs semmi félelmetes...

darkSectorxxx
Ps vr-t összeraktam.

Resi 7 konyha demo megvolt.
Asszem ezzel többet én nem fogok leülni játszani. Nincs az az isten. <#banplz>

IMYke2.0.0.0
És pont azokhoz kell sok pénz is... jellemzően.

Voltan
Pont azok a faktorok, amiket felsoroltam, nem pénz kérdései 😄

darkSectorxxx
😛

IMYke2.0.0.0
Az 1000 is lehetséges részemről --- de csak akkor, ha Jennát is mellékelik hozzá.

kigyi
Tőlem akár 400 is lehet.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

darkSectorxxx
Ha a játék szememben ér annyit, akkor elmehetnek 100 euroig is. egy BB2/Das 4-el pl.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.29. 13:35:28

IMYke2.0.0.0
Az ilyen apróságokkal én úgy vagyok, hogy nem várok el tőlük 200+200 milliós (gyártás + marketing) büdzséből készült végterméket.

Voltan
Nekem tetszik a látványvilága, csak ezt a stílust elég könnyú elcseszni szerintem, és ez nem feltétlen derül ki a videókból.
A balansz, a karakterfejlődés, a sztori, a harc mennyisége, stb.

Tipikusan kivárós, meg utánanézős mielőtt megvevős cím 😄

IMYke2.0.0.0
"full 30 euro-s pc árakat nem látnék szívesen."

De 59,99 eurosokat igen...

darkSectorxxx
Huh ez nekem egy indie izometrikus "Borderlands"....full 30 euro-s pc árakat nem látnék szívesen.

IMYke2.0.0.0
"csak mozgó gameplay hijján"

Seven: The Days Long Gone - gameplay PL | muve.pl
muve.pl
Published on Nov 28, 2017 (22 hours ago)

darkSectorxxx
Hát de ez ilyen indie cucc nem? 😊
Persze hogy nem az a lényeg, csak mozgó gameplay hijján ez amit elsőre meg lehet ítélni.

IMYke2.0.0.0
Mert csak a grafika a fontos, bizonyára...