Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyik cég se erőltette meg magát idén igazán lehetett volna adventi naptál ahol minden nap valami ingyen game /kupon-leárazás/akármelyik gamebe free ingame cucc stb...
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sőt egy csomó bossnak van olcsó megölési módja, a több elsőre megvolt, szinte véletlenül, mások egy-két próbálkozásból. Ráadásul szinte az összes greater demon könnyebb ellenfél volt a simáknál vagy az AI irányította black phantomoknál. A nehézségi görbe nagyon is furcsán hullámzott, ha így nézed. A new game+ biztos árnyal ezen, de ha egy ellenség elsőre el sem tudja érni az embert, akkor nehéz elképzelnem, hogy mitől lesz keményebb. Persze volt egy-kettő tényleg rohadék is.
De sok játék van, melynek a végén lestem, mert a DeS-sel szemben játszotta a keményet, de nem jött össze neki. Az amúgy is elég fölösleges, d e legalább moslékul futó GoW: Ascension, az a vicc szerintem, és sokan azt tartják a legjobb részének.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.12.03. 16:06:14
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Imy: Azt vágom hogy a JC2 hatalmas sandbox-openworld, de amúgy szórakoztató is? Nagyon, NAGYON régen (kb. 10 éve) volt szerencsém az egyhez, de emlékszem, az hamar kifújt nálam. Nagyon üresnek érződött az egész.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2017.12.03. 15:01:37
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
//98 település már fel is van szabadítva --- 100-ért jár az egyik öcsi is.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.12.03. 15:00:19
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha bölcsek lennénk, ezek a hsz-ek határon túlról jönnének :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A túl nehéz is butaság... azt hiszem innen pl. Palinko emiatt adta fel a legvégén. De az még nagyon hülyeségnek tűnik, hogy egy alapvetően nehéz játékot röhejesen könnyű harccal zárnak le.
Nekem a Demon's Souls is sokkoló volt... addig az ember vért köp a legvégén meg üt nagyjából párat és lepereg a credits. Wut? Ott is azt hittem, hogy valamit rosszul csináltam és van másik ending valódi boss harccal.
Dark Souls 2 Scholar ending is kanyarban sincs a játék korábbi részeivel, a DLC-khez viszonyítva meg egyenesen sértés vagy sertés.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Most már 3-an vagyunk ismerősök 3 felé is csináltunk egy profilt, akkor 1000ft koponyánként! 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Alap esetben megvenném, de még az előző részeket se játszottam ki. Lesz ez még olcsóbb is később. Ráér nekem! 😄
I'm the Dungeon Master! YEAAAAHHHH!
Benne vagyok a 2.5%-ban! <#gun>#gun>
22 fejezet goldra letudva (Steam achis kép):

Végre vége... igaz, a végére -miután kijavítottak 4 oldalnyi hibát- egész jó játék lett... volna, ha a harcok nem lennének ISZONYAT repetitívek és rohadtul unalmas, fárasztó, nulla, fos, értékelhetetlen szinten.
Egy játék, mely pont fordítva viselkedik, mint amit megszoktál! Ennek az eleje elmebetegség, mert nincsenek még korrekt támogató kártyáid, csak jórészt olyanok, amikkel vagy kicsit szívsz, vagy nagyon. A negyedén csúcsosodik ki, ott teljesen átmegy rohadékba, agyrém. Aztán egyre inkább lazít és inkább próbál szórakoztatni (leszámítva az értékelhetetlen harcokat) és a végére átmegy szórakoztató játékba (leszámítva a röhejes randomot) a final BOSS harc meg azt hittem, hogy bug annyira brutálisan könnyű!!! De nem bug, ilyen!
Aki letolta a Demon's Souls-t azt tudja, hogy ott milyen nehézségű volt a final boss? Nulla. Értékelhetetlen és érthetetlen.
Itt DETTÓ! A final boss harc 6 fázisból áll, de ott van melletted 3-nál a 4 db. társad, a másik 3-nál meg egy spoiler és nem mondom meg, hogy ki.
Na most ezek mind érted harcolnak. Ez egy tömeg. Konkrétan úgy is zokszó nélkül nyertem az első fázist, hogy az egyik társam bebugolt és nem csinált SEMMIT!
És nem érzek katarzist. Elcseszték ezek a majmok! Mert az első rész végére az utolsó fejezet olyan nehéz volt, hogy sokan a játék végén adták fel! Nekem is majd' 1.5 napon ráment, mire egy op. stratégiát kidolgozva levertem a final bosst. OTT VOLT KATARZIS! Az tényleg brutális volt!
Itt? Mondom... azt hittem bug, vagy lesz még vagy további nyóc' fázis, 17 szerencsekerék, 8 dungeon ahol szárazon raknak keresztbe éééés nem. Én ezt nem is értem. Ezek kretének. Nincs rá jobb szó.
Rohadtul tehetségesek a fejlesztők, mert a kártyák artja és a beléjük szőtt történetek, a KJK-s feeling pusztítóan jó! És büdös nagy kóklerek, mert nem TBS alapú a harc, pedig ez a lassabb kártyás játékmenet visítva kiállt érte. Ez a QTE alapú baromság a harcokban lehet, hogy Batman-ben jó, de itt rémes. Amikor rendre egy kicsi helyre be vagy toszva 12 ellenféllel és össze-vissza villog, csattog mindenki + a társad az rettentő csatornaszagú.
Egyszerűen érzem, hogy a játék 2 részéért 2 külön arc és belsős team felelt. Az egyiket ki kell tüntetni, a másikat meg ostorral kell véresre verni.
De a vége? Hát nem akarok túlozni, de játékos karrierem LEGKÖNNYEBB harcai és stratégiai döntései voltak! Van köztük egy micro managmentes pálya az rohadt jó, de mire az ember elér oda, már ismeri a játék mocsokságait, így az is goldba fulladt. Akkor is továbbenged a köv. fejezetre, ha ezüstre csinálod meg a fejezetetet, de az a kislányoknak való.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.12.03. 14:23:50
Félmilliárd... és még hol a vége? Lesz benne 1 értelmes cím durván fel fog pörögni.
A személyes példám a Dawn of War 2, mely a bétában hardcore-abb volt, aztán a megjelenésre fokozatosan lebutították, a várt balanszírozások sem a legjobban sültek el. Aki később szállt be, annak ez másként csapódott le. Persze akkor még nem létezett early access, és szerintem értékelési rendszer sem. Amiatt a béta miatt regisztráltam Steamre és GfWL-re is, egészen 2009-ig hősiesen kerültem ezeket, engem nem lehetett holmi Half-Life 2-vel megvenni, máig nem került egy bájtja sem a merevlemezemre! <#idiota>#idiota>
Nyilván - jó esetben - egyre bölcsebbek vagyunk, de ennél a konkrét esetnél most úgy érzem, hogy éppen én előztem meg meg nem értett művészként a koromat, és ezt majd elmesélhetem az unokáimnak 😊
Dögöljenek meg...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha csak azt nézed, akkor én 248 órát miért is játszottam, ha --- tegyük fel --- már az elején is tudtam, hogy rossz?: mert az elején nem volt az.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.12.03. 10:34:31
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ebben egyértelműen a Sonic Mania vitte a pálmát Amazonon, ahol nem is egy user ezt írta: A játék tökéletes, 10/10-es élmény, már alig várom, hogy megjelenjen.
De a HoF 2 esetében nem is egy user írt 0.2 hrs-al ajnározó véleményt.
Az ilyeneket úgy arcon tudnám vágni, hogy a következő kontinens adja a másikat -.-
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.12.03. 00:29:57
[merlinw.org]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Alapvetően hangulatos, de én általában hamar megunom ezeket.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.02. 19:10:36
[merlinw.org]
Azóta úgy lenyúltam az ügyet, hogy a harcot csak kamaratagok folytathatják. A tagdíjat egészen véletlenül nálam lehet fizetni, mert nekem elnök létemre sem büdös a kulimunka <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.12.02. 18:34:13
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.12.02. 18:20:47
Mindegy, most hogy bundli adott Steam-eset, majd egy gyenge pillanatomban megnézem átugorhatók/törölhetők-e a videók, mert a Win store-os anno nem engedett semmi ilyet.
[merlinw.org]
- nagyon gyenge, repetitív unalmas lineáris játékmenet.
- sok-sok órányi borzalmasan rossz, vontatott, unalmas filmbetét, nagyon rossz színészi játékkal, rendezéssel.
- B kategóriás sztori
+ zene, hangeffektek és pár ingame animáció/átvezető.
Véleményem szerint teljesen nyugodtan kihagyható.
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.02. 17:44:11
[merlinw.org]
Ja, hogy jótékonykodás? Hát azt a részét leszarom, idehaza jótékonykodom nem külföldre.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.12.02. 12:09:35
Kár, mert amúgy az előző két DoW-t szerettem nagyon.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Így mindenki jól járt mert akinek teszem azt csak 1-2 game kellett de mást nem érdekelt 0.x euroért meg tudta venni nem kellett megvenni a 35 eurosat majd szenvedni az eladásokkal...
Elvileg most is tervez ilyet vele.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.12.02. 11:13:00
Rust, Garry's Mod ott volt a 2015-ös Yogcast-ben is már... ami talán még esélyes az a Subnautica, Firewatch, de ennél feljebb árban nem fognak menni arra fogadni mernék.