Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Hoho mondjuk tényleg lesz megint SE karácsonyi baszás....abban tuti ott lesz a többi már mindenkinek meglévő hulladéktenger mellett

Egyik cég se erőltette meg magát idén igazán lehetett volna adventi naptál ahol minden nap valami ingyen game /kupon-leárazás/akármelyik gamebe free ingame cucc stb...

Next PC upgrade: 2022

Az a Demon's Soulsban nem annyira bossfight,

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
inkább epilógus, narratív szerepe van. Nem érzem problémának, hogy nem játszották be, mint a legtöbb játékba, hogy de akkor csak azért is jön egy még nagyobb rohadék a végén. Egyébként a False King is kinyírható előtte anélkül, hogy észrevenne téged.

Sőt egy csomó bossnak van olcsó megölési módja, a több elsőre megvolt, szinte véletlenül, mások egy-két próbálkozásból. Ráadásul szinte az összes greater demon könnyebb ellenfél volt a simáknál vagy az AI irányította black phantomoknál. A nehézségi görbe nagyon is furcsán hullámzott, ha így nézed. A new game+ biztos árnyal ezen, de ha egy ellenség elsőre el sem tudja érni az embert, akkor nehéz elképzelnem, hogy mitől lesz keményebb. Persze volt egy-kettő tényleg rohadék is.

De sok játék van, melynek a végén lestem, mert a DeS-sel szemben játszotta a keményet, de nem jött össze neki. Az amúgy is elég fölösleges, d e legalább moslékul futó GoW: Ascension, az a vicc szerintem, és sokan azt tartják a legjobb részének.

Interaktív film szinte az egész. OK, van rendesebb fázis is, meg lehet halni, de kb. a legkönnyebb a játékban, és egyfolytában ment. Nagyon elmérték az arányokat, a katarzis elmaradt.

Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.12.03. 16:06:14
Ez meg a másik....Humble-be tuti bekerül.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

grebber
Rohadt sok érte az az a játék aminél nagyobb akármikor bekerülési rátája egy bundleba semmi más játéknak nincs...Még a Deus Ex 4 et tudom elképzelni azt is már nem tudják hova árazni csak hogy vegye meg valaki.

Nekem tetszett hogy a Dark Souls final bossharcai kevésbé nehezek mint az alap bossharcok. Olyan mintha a játék megjutalmazna minket egy könnyebb harccal, csak azért mert eljutottunk idáig. Én nem látom mi a probléma itt. A Souls játékok teli vannak bossokkal, most miért ne lehetne egy-két könnyű/könnyebb boss bennük.

Imy: Azt vágom hogy a JC2 hatalmas sandbox-openworld, de amúgy szórakoztató is? Nagyon, NAGYON régen (kb. 10 éve) volt szerencsém az egyhez, de emlékszem, az hamar kifújt nálam. Nagyon üresnek érződött az egész.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2017.12.03. 15:01:37

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
Just Cause 2: 43 órája játszom vele eddig és csak az első 2 küldetést csináltam meg --- gyakorlatilag a 360 település felszabadításán dolgozom a játék eleje óta...

//98 település már fel is van szabadítva --- 100-ért jár az egyik öcsi is.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.12.03. 15:00:19

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Bundle-ök esetében a mai napig tudok lelkes lenni, mert alacsony áron kapok általában jó cuccokat, zömmel olyanokat, amik wishen voltak. Ennyi játékkal az accjaimon, nekem már ilyen árak kellenek a lelkesedéshez. Leáraznak egy 22k-s játékot 12-re? Nem is tudom értelmezni.

Ha bölcsek lennénk, ezek a hsz-ek határon túlról jönnének :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Hát de ez az :-D

A túl nehéz is butaság... azt hiszem innen pl. Palinko emiatt adta fel a legvégén. De az még nagyon hülyeségnek tűnik, hogy egy alapvetően nehéz játékot röhejesen könnyű harccal zárnak le.

Nekem a Demon's Souls is sokkoló volt... addig az ember vért köp a legvégén meg üt nagyjából párat és lepereg a credits. Wut? Ott is azt hittem, hogy valamit rosszul csináltam és van másik ending valódi boss harccal.

Dark Souls 2 Scholar ending is kanyarban sincs a játék korábbi részeivel, a DLC-khez viszonyítva meg egyenesen sértés vagy sertés.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
bazz nehogy azt is megvegyük.

Most már 3-an vagyunk ismerősök 3 felé is csináltunk egy profilt, akkor 1000ft koponyánként! 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

De rohadt olcsó már a Just Cause 3. CDkeys-en 9.09 euro (köbö 2900 forint)

Alap esetben megvenném, de még az előző részeket se játszottam ki. Lesz ez még olcsóbb is később. Ráér nekem! 😄

MerlinW
Első résznél meg az volt a baj, hogy nehéz volt a boss 😊 Semmi sem jó nektek 😄

[merlinw.org]

Tinman
HoF 2.

I'm the Dungeon Master! YEAAAAHHHH!

Benne vagyok a 2.5%-ban! <#gun>

22 fejezet goldra letudva (Steam achis kép):

Végre vége... igaz, a végére -miután kijavítottak 4 oldalnyi hibát- egész jó játék lett... volna, ha a harcok nem lennének ISZONYAT repetitívek és rohadtul unalmas, fárasztó, nulla, fos, értékelhetetlen szinten.

Egy játék, mely pont fordítva viselkedik, mint amit megszoktál! Ennek az eleje elmebetegség, mert nincsenek még korrekt támogató kártyáid, csak jórészt olyanok, amikkel vagy kicsit szívsz, vagy nagyon. A negyedén csúcsosodik ki, ott teljesen átmegy rohadékba, agyrém. Aztán egyre inkább lazít és inkább próbál szórakoztatni (leszámítva az értékelhetetlen harcokat) és a végére átmegy szórakoztató játékba (leszámítva a röhejes randomot) a final BOSS harc meg azt hittem, hogy bug annyira brutálisan könnyű!!! De nem bug, ilyen!

Aki letolta a Demon's Souls-t azt tudja, hogy ott milyen nehézségű volt a final boss? Nulla. Értékelhetetlen és érthetetlen.

Itt DETTÓ! A final boss harc 6 fázisból áll, de ott van melletted 3-nál a 4 db. társad, a másik 3-nál meg egy spoiler és nem mondom meg, hogy ki.

Na most ezek mind érted harcolnak. Ez egy tömeg. Konkrétan úgy is zokszó nélkül nyertem az első fázist, hogy az egyik társam bebugolt és nem csinált SEMMIT!

És nem érzek katarzist. Elcseszték ezek a majmok! Mert az első rész végére az utolsó fejezet olyan nehéz volt, hogy sokan a játék végén adták fel! Nekem is majd' 1.5 napon ráment, mire egy op. stratégiát kidolgozva levertem a final bosst. OTT VOLT KATARZIS! Az tényleg brutális volt!

Itt? Mondom... azt hittem bug, vagy lesz még vagy további nyóc' fázis, 17 szerencsekerék, 8 dungeon ahol szárazon raknak keresztbe éééés nem. Én ezt nem is értem. Ezek kretének. Nincs rá jobb szó.

Rohadtul tehetségesek a fejlesztők, mert a kártyák artja és a beléjük szőtt történetek, a KJK-s feeling pusztítóan jó! És büdös nagy kóklerek, mert nem TBS alapú a harc, pedig ez a lassabb kártyás játékmenet visítva kiállt érte. Ez a QTE alapú baromság a harcokban lehet, hogy Batman-ben jó, de itt rémes. Amikor rendre egy kicsi helyre be vagy toszva 12 ellenféllel és össze-vissza villog, csattog mindenki + a társad az rettentő csatornaszagú.

Egyszerűen érzem, hogy a játék 2 részéért 2 külön arc és belsős team felelt. Az egyiket ki kell tüntetni, a másikat meg ostorral kell véresre verni.

De a vége? Hát nem akarok túlozni, de játékos karrierem LEGKÖNNYEBB harcai és stratégiai döntései voltak! Van köztük egy micro managmentes pálya az rohadt jó, de mire az ember elér oda, már ismeri a játék mocsokságait, így az is goldba fulladt. Akkor is továbbenged a köv. fejezetre, ha ezüstre csinálod meg a fejezetetet, de az a kislányoknak való.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.12.03. 14:23:50

Tinman
Eddig a Yogcast bundli nagyon felejtős, mégis 578.000.000 HUF-nak megfelelő összegért adtak el bundlit.

Félmilliárd... és még hol a vége? Lesz benne 1 értelmes cím durván fel fog pörögni.

Scooter
Ennyit a multi játékokról! Éljen a single player!
Nem mondom, hogy húzd le, csak kifogásoltad, hogy 100+ óra után hogy lehet lehúzni a játékot, ha nem mazochista az ember. Például úgy, ahogy írtam.

A személyes példám a Dawn of War 2, mely a bétában hardcore-abb volt, aztán a megjelenésre fokozatosan lebutították, a várt balanszírozások sem a legjobban sültek el. Aki később szállt be, annak ez másként csapódott le. Persze akkor még nem létezett early access, és szerintem értékelési rendszer sem. Amiatt a béta miatt regisztráltam Steamre és GfWL-re is, egészen 2009-ig hősiesen kerültem ezeket, engem nem lehetett holmi Half-Life 2-vel megvenni, máig nem került egy bájtja sem a merevlemezemre! <#idiota>
zorrobomber
Oké, de én, aki nem látta a korábbi jobb állapotot, mi alapján húzzam most le? Teljes joggal adok neki 40 perc után thumbs up-ot, és ugyanez igaz a 200 órás leszavazóra. Csak az értékelési rendszerről beszélek, a H1Z1 másodlagos. Early Access után lehet érdemes lenne törölni a review-kat és nulláról kezdeni? Vagy valami review kategorizálási rendszert simán el tudnék képzelni. Más kérdés hogy a steam-nek vszleg nem érdeke túlbonyolítani a rendszert.

Nem "vádolni" akarlak, csak a bundle-öknél nálad is érzékeltem régebben nagyobb lelkesedést a jó vásár öröme miatt, melyre jó igazolásként előkerült nem próbált játékoknál steames átlag. Bennem meg eközben olyan gondolatok kavarogtak, amilyeneket mostanában írsz, bár néhány hozzászólásnál többet nem lovagoltam rajta.

Nyilván - jó esetben - egyre bölcsebbek vagyunk, de ennél a konkrét esetnél most úgy érzem, hogy éppen én előztem meg meg nem értett művészként a koromat, és ezt majd elmesélhetem az unokáimnak 😊
Éppen a H1Z1-nél többen kifogásolják, hogy rossz irányba változott a játék. Meg hát eleve egy early accessben leledző játéknál tipikus, hogy a koncepció miatt a fejlődés reményében ráfügg a játékos "bétázni", de csalódik, ha nem teszik rendbe.
IMYke2.0.0.0
//december 6-án állnak le a szerverek... szép mikulás ajándék lesz. Csapnak hozzá egy kis online murit is.
Dögöljenek meg...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
248 órát játszottam vele. Jött a Renewal 2.0 patch és mindent tönkre vágott (szó szerint mindent!)... 1 héttel később a játékfejlesztők a júzer reakciók láttán bedobták a kulcsot és idén decemberben le is áll a játék...

Ha csak azt nézed, akkor én 248 órát miért is játszottam, ha --- tegyük fel --- már az elején is tudtam, hogy rossz?: mert az elején nem volt az.

zorrobomber
Ez tény, de ebben a kijelentésben is ott van az értékelés visszássága. Érted, 100+ órát tolja, de azért nem ajánlja. Ha szar, akkor miért nem hagyja abba 1 óra után? A válasz ott van az előző kommentemben, nem feltétlen a gameplay-el van baja, hanem annak bizonyos irányba változásával, nem változásával, stb. Ahogy az övé, az én véleményem is nyilván csak bizonyos kontextusban értékelhető, és ez a kontextus hiányzik a végső steam pontszámból. Ezért szükséges mindenképp véleményeket olvasni, egy pontszámmal sose lesz leírható egy komplex játékélmény. Arról meg nem is beszélve, hogy Early Access cucc hogyan értékelhető, mikor ez a lényege, hogy folyamatosan változik.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.12.03. 10:34:31

IMYke2.0.0.0
WAB Macknek rohadtul igaza van: olyan 10 éveseknek készítenek játékokat, akik a grafikára izgulnak.

Atisz
Ami külső szemlélőként eddig láttam, azt mondhatom, hogy a grafika az ami a leginkább nem tetszik. Ez pedig jó dolog, mert azzal a játékkal nincs komoly gond, aminek az esetében az ember már a vizualitás hiányosságait boncolgatja.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Kevesebb, mint 1 órát toltad. Akik fikázzák jellemzően ennél azért többet tolták... sokan 100+ óra felett.

Tinman
Azt nem tudom bundlik esetében ki kezdte, de azt tudom, hogy vesszőparipám a millió éve a kényszeres felplusszolás elleni morgolódás.

Ebben egyértelműen a Sonic Mania vitte a pálmát Amazonon, ahol nem is egy user ezt írta: A játék tökéletes, 10/10-es élmény, már alig várom, hogy megjelenjen.

De a HoF 2 esetében nem is egy user írt 0.2 hrs-al ajnározó véleményt.

Az ilyeneket úgy arcon tudnám vágni, hogy a következő kontinens adja a másikat -.-

Tinman
<#eljen>

zorrobomber
Elkapott szerintem. Pilgrim módban full felszerelten, egy kabinban kezdel. Egy kis fát szedegettem, kiraktam a nyúlcsapdát, nézelődtem csak. A nap végén így is rámjött az enyhe pánik, hogy eltévedtem és megy le a nap ezerrel, elment a fa tördelgetéssel az idő <#idiota> Futottam a hegygerincre fel, hogy na, erre kell lennie a kalyibának, ott is van! ... és meghúztam a bokám <#buck> Lebicegtem, raktam tüzet, és kipihentem a fáradalmakat, de ha rossz hegygerinc lett volna akkor nem tudom mi történik... <#taps> GOTY
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.12.03. 00:29:57

Ha elkap a hangulat,élvezni fogod..valamit nagyon jól csináltak benne,mert vannak részek,amikor ki is kapcsol teljesen a hóesés meg a ropogás a lábad alatt.
zorrobomber
Pilgrim módban fogok kezdeni, ott nem támadnak a farkasok.

MerlinW
Folyamatos a nyomás, nincs egy perc fellélegzés, valami bajod mindig van, valami mindig hiányzik, amikor meg azt hiszed minden oké, farkasok ebédje leszel😊 Nem könnyű a cucc😊

[merlinw.org]

zorrobomber
Már lejött... remélem lesz ma még erőm 1-2 órára.

3Error
Ha nekiesel te is, kérek véleményt, engem is érdekelne milyen. (Merlinnel ellentétben én szeretem a szöszmötölést <#wink>)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MerlinW
Day 4-5 körül járok, de akkor tudod mire számíts. Lassú gyűjtögetős, kraftolós, felfedezős, evős-ivós-fázós túlélőjáték narrációval, 3 játékmóddal.

Alapvetően hangulatos, de én általában hamar megunom ezeket.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.02. 19:10:36

[merlinw.org]

zorrobomber
Van egy olyan érzésem, hogy erről nem az első fél-egy órában lehet és érdemes véleményt nyilvánítani. Próbáltam csúnyában, és hasonló lett a végeredmény (csúf fagyhalál <#idiota>).

Nem akarok felvágni, de szerintem nálam régebben senki nem írta itt a bundlikon lelkendezőknek, hogy a very positive nem jelent sokat.

Azóta úgy lenyúltam az ügyet, hogy a harcot csak kamaratagok folytathatják. A tagdíjat egészen véletlenül nálam lehet fizetni, mert nekem elnök létemre sem büdös a kulimunka <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.12.02. 18:34:13
MerlinW
Most jött le, mindjárt kipróbálom és beszámolok róla.

[merlinw.org]

zorrobomber
A H1Z1 Mixed értékelése meg szintén nem az én játékélményemet reprezentálja. Kipróbáltam, izgalmas meccs volt (1 db+ kis combat arena eddig), jó volt, nem volt semmi rossz tapasztalatom. Ja hogy a fejlesztőt fikázzák, meg a fejlesztés ívét, meg az üzleti modellt, meg a gunplay változtatást. Aham, hát jó. Maximális meg tudom érteni, de ettől a steam értékelés még nem a tiszta játékélményt reprezentálja.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.12.02. 18:20:47

zorrobomber
Asszem ezután nekem már csak az a kérdés, hogy önmagában a Long Dark megéri -e az árat. Nos, mivel ilyesmi áron akartam behúzni a szél alatt is, nagyon a Pay Early gomb körül jár a kurzorom.

Tinman
Az a helyzet, hogy simán hiszek neked. A metán a user score 5/10, amit inkább érzek a valósághoz közelebbinek, mert a 9/10-et, amit manapság Steam-en rengeteg játék teljesen igazságtalanul megkap.

MerlinW
Személyes véleményem, tudom, hogy sokaknak tetszik. Illetve végig sem játszottam - tehát lehet hogy maga a játékmenet jobb lesz, bár kétlem - , abbahagytam miután alig 2 órányi játék mellett lenyomott a torkomon másfél órányi FMV videót.

Mindegy, most hogy bundli adott Steam-eset, majd egy gyenge pillanatomban megnézem átugorhatók/törölhetők-e a videók, mert a Win store-os anno nem engedett semmi ilyet.

[merlinw.org]

Tinman
Steam-en 9/10-en áll. Végre kezditek ti is látni, hogy valami nagyon nem kóser...

Tinman
Értem, tehát egyben érdemes letolni, akkor csak a szokásos.

MerlinW
Van co-op a custom map-es részben. A fősztorihoz nincs.

[merlinw.org]

MerlinW
Quantum véleményem:
- nagyon gyenge, repetitív unalmas lineáris játékmenet.
- sok-sok órányi borzalmasan rossz, vontatott, unalmas filmbetét, nagyon rossz színészi játékkal, rendezéssel.
- B kategóriás sztori

+ zene, hangeffektek és pár ingame animáció/átvezető.

Véleményem szerint teljesen nyugodtan kihagyható.

[merlinw.org]

MerlinW
A sztori teljes most is, le van zárva. Ahogy írtam a két kiegészítő teljesen különálló téma lesz. Ahogy az összes AC-ben. Sosem volt DLC-be pakolva fősztori.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.02. 17:44:11

[merlinw.org]

Tinman
Tavaly megvettem, de kb. mázli volt csak, hogy nem volt totál bukta az egész... egy GW-s srác rápörgött januárban a Heroic editionre, az mentette meg a "hazát."

Ja, hogy jótékonykodás? Hát azt a részét leszarom, idehaza jótékonykodom nem külföldre.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.12.02. 12:09:35

Voltan
Igen, én is ilyesmiket olvastam róla, single player gyakorlatilag nincs is benne, vagy ha van, említésre sem méltó...
Kár, mert amúgy az előző két DoW-t szerettem nagyon.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Prohardveren a tavalyiból eami csinált egy olyat hogy megvette a csomagot és kitette licitálos jeleggel a játékokat kinek mennyit ér xy game.. Aki a legtöbbet ajánlotta (volt határidő) azé lett a game.... Ha meglett a 35 euro vagy ahogy kijött le lett zárva a maradék aminek nem volt gazdája ment fel bluegiftre (ami már megszűnt)
Így mindenki jól járt mert akinek teszem azt csak 1-2 game kellett de mást nem érdekelt 0.x euroért meg tudta venni nem kellett megvenni a 35 eurosat majd szenvedni az eladásokkal...
Elvileg most is tervez ilyet vele.

zorrobomber
Ezekből én is mindig kimaradok... bármi van benne, úgyis meglesz máshonnan. A Subnautica szerintem nem lesz benne, mert launch közelben vannak, ha minden igaz (nem olvastam ezt egyértelműen, viszont valamelyik nap nyomozgattam és valami fejlesztői naplóban láttam olyat hogy launch trailer tervek).
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.12.02. 11:13:00

Tinman
Van, de ez eddig minden éven vótmá' és zömmel hulladékok gyűjtőhelye. AAA címre esély kb. zéró... persze az IGN, mint tulaj esetleg most beleszólhat, de mivel 100% charity, így szerintem ezt ők megúszósra veszik.

Rust, Garry's Mod ott volt a 2015-ös Yogcast-ben is már... ami talán még esélyes az a Subnautica, Firewatch, de ennél feljebb árban nem fognak menni arra fogadni mernék.