Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Szent Isten. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Dzsini
Jóvót 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

darkSectorxxx
😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Ennyit is ér <#eljen>

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Alien Isolation 2.5 EURO !!!!!!!!!!!! 😄

G2A vagy CDkeys.com, mást nem ismerek, ha olcsó játék kell. 😄

Scooter
Alien: Isolation Collection 8.19€ a Star Deals-ben. Akinek még nem lenne meg. Az eddigi legjobb ár.
Dzsini
Én már lefutottam ezeket az offban pár hónapja, azóta nem bonyolítom túl.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Köszi, megnyugodtam 😊 Stardew Valley-t told, ha lenne rá jogosultságom, receptre írnám fel mindenkinek 😊

MerlinW
Divat vagy nem divat, máig nem játszottam végig, a felénél meguntam, el sem indítottam azóta (DA:I szintén zenész). Pedig mindkét játék preorder volt. Soha többet preorder.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.06. 18:55:57

[merlinw.org]

Tinman
De mi nem jutott eszembe, hogy foscsi játékokat toljak be egy majdnem 10k-t kóstáló pakkba és süssem rá, hogy eskü minden fillérje jótékonyságra megy? Ez tényleg nem jutott eszembe.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Volt egy cég idehaza valahol, akik EU-s támogatásokat kértek xy csoportnak, hasonló charity témában... iszonyú mennyiségű pénzeket nyúltak le és megúszták. (Nyilván direkt nem konkretizálok.) Honnan tudom? Akkori csajom ott melózott... a főnöke + sleppje + családja a szinte gyári melós levelről a Holdba lőttek ki 1-2 év alatt.

Mindjárt keresek neked dicsérő szavakat tőlem, az a gond, hogy azokat szerintem ignorálja a többség...

Szerk.: Több órányi kereséssel ezt találtam, nagyon régen volt már: Katt

Ez meg egy 6 napos :-(
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.12.06. 19:01:14

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Értelek, de azt látjuk, hogy hány db. bundli ment el, meg, hogy 35 dolcsi a pakk. Brutál összeg és még sehol a vége, ha lesz 1-2 jobb cím, elmehet ez akár 2 milliárdig is.

Aranyágra emlékszem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Én sem, de nekem annyira unalmas már ez a versenypályás körözgetés a Grid Autosportban, nem is szippantott be. Inkább letöröltem és feltettem már sokadszorra a Dirt 3-at, pedig rally-s sem vagyok. Úgyhogy nekem kimarad.
zorrobomber
Csak iligykedsz hogy nem neked jutott eszedbe. Alternatív ötlet: simán indíthatnál egy Angry Tinman Show-t, mert mostanában ritka a pozitív hsz tőled. Szomorú, mert nyilván igény vóna a vidámságra csak hát ami nem jön az nem jön.

Dzsini
Nem a bundli a fő "forrás", hanem a livestream, ami hatodik napja megy. Ahogy az SGDQ, az AGDQ, a sokféle Child's Play stream, a Desert Bus, és még a többi, ez is sikeres.

Nálunk a tévében az Aranyág volt ilyen sok éven át.

Tinman
Nem vagyok egy ótókás ember, de a Grid Autosport miatt, azt hiszem itt a vége én is beugrok ebbe a bundliba. A többivel is hadilábon állok, gyak. semmi nincs meg.

Tinman
Yogscast bundli szépen csendben eléri közben 1 milliárd HUF-os bevételt... jelenleg 826 millió körül járunk és még 19 nap hátra van, ráadásul eddig eléggé a zavarosban halásznak, vagy erősen vótmá'.

Rohadtul örülnék neki ha a végén összegyűlő összeget mondjuk a hazai egészségügy kapná, mert ha ez így megy tovább a 1.5 millárdos bevételt borítékolom. Igen, 100% charity és esküdj O.V. életére, hogy ebből tényleg 100% oda is megy. <#ravasz1>

Pedig a Bladur's Gate-nek még egyik nagy erénye volt az exploring. Nem mondom, hogy élő-lélegző sandbox volt, ma 3D-ben az homokozni kevés, de annak idején jól működött, utána vettek vissza.
jarlaxxe
Részemröl ment is a féltégla...<#hehe>
A ME:A egy nagy rakás kaki lett sajna.

Pont az arcmimika, ami miatt a legtöbb sarazást kapta, volt a legkisebb gond vele. A legnagyobb baj (számomra), h Bioware nem jó open world RPG-k készítésében. Nem tudnak hihető, lélegző open worldöket létrehozni. Valamint MMO-szerű küldetésekkel pakolják tele őket. Lásd: DAI és MEA. Vissza kéne térniük a régi, jól működő formulához.
Prince23
Am semmi gond nincs a MEA-vel, csak a sok fasz a divatot követi.... Kövezzetek meg nyugodtan, bátran kijelentem MEGINT, én imádtam minden egyes percét. nem Shepard folytatásként kéne kezelni a dolgokat. Teljesen világosan megmondták, ez más kaland lesz, a felfedezésről fog szólni, többek közt.

Voltak benne hülyeségek igaz, pől az új faj nekem nem tetszett, meg az arcmimika hiánya sem. De ettől nem fogom szarrá égetni a játékot
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.12.06. 15:27:29

darkSectorxxx
Hát full faszság, de sokmindennel van így.

3Error
A kérdés jó.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

grebber
Azért hogy szétbassza a magyarítást mindenkinél 😞

Dzsini
nekem 40 óra 55/143, és csak a sztorit (és a Croft Manort) játszottam végig, Challenge-eknek nem is álltam neki.
Viszont a térképet lepucoltam (minden mellékküldetés, stb.)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.12.06. 13:08:17

IMYke2.0.0.0
Végigjátszottam már, igen.
A Challenge-eket faragtam egy ideig: azok nagyon kitolják a szavatosságát a játéknak (igen, sajnos ebben is vannak kártyák - szerencsére, ezek csak az indításkor kapnak szerepet, amikor belövöd magadnak a kihívást).

//60 óra - 81/143 öcsi.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.12.06. 13:05:02

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Nekem is leszedte :-(

De te amúgy már végigtoltad ugye? Vagy még van benne teendőd?

IMYke2.0.0.0
Csak tudnám mi a p*csnek szedi le a Rise of the tomb Raider a VR patchet nekem, mikor
1 - nincs VR-om
2 - nem érdekel a VR.

//Költői kirohanás - nem megoldásokra éhesen írva.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atisz
Teljesen reális: egyik tábor ide szavazott, a másik meg oda.

Gyurcsány a legelutasítottabb magyar politikus, mégis a balliberális oldalon neki a legnagyobb a személyes szavazóbázisa 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

grebber
Volt rá 20 millám 😊 Átnézve a portfoliót nem volt más lehetőség így kizárásos alapon csak ez lehetett.

Kéne osztani szorozni mennyi jönne vissza ha bontanám a bundlet megérné-e nekem..
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.12.06. 08:38:26

genndy
Humble Bundle:
Kedden nem indult új bundle, de a Humble Codemasters Racing Bundle megkapta a bónuszokat:
BTA: GRID Autosport
15$: GRID Autosport Season Pass

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Miért ne? Csalódás ahhoz képest aminek lennie kellett volna de még így is messze jobb mint a többi hasonló kategóriában. Legalábbis én valahogy így véleményeztem tavasszal. 😊

Why so serious?

Dzsini
A For Honor TPS - Third Person Swordplay 😊

A TPS kategóriában elég érdekes játékok vannak. A "S" betű shootert takar a rövidítésben. Emiatt TPS játékok csak a shooter játékok és nem minden olyan játék, amiben hátulról látod a karaktert. Shadow of War, Assassin’s Creed Origins, For Honor nem TPS.
Prince23
Egyiket sem nyerte meg 😊

MerlinW
ME:A az év csalódása és a legjobb TPS. Oké 😄

[merlinw.org]

Prince23
Év játéka GOTY 2017 . Videogamers

Nem tudták kihozni a végso gyoztest. Így mindenki szemében ott a régens cím is. vegye ki-ki magára. Azért durva hogy a Resident Evil 7 lett a GOTY

Tinman
Sigh... nem tudom, hogy a honosítás miatt, de el sem indul a játék, gondolom itt az ideje a gép fejlesztésnek :-(

Szerk.: Toltam egy uninstallt a honosításra, azonnal elindult a játék.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.12.05. 20:18:53

TBTPumpa
Nem biztos, hogy menni fog már, hisz pont ma kapott valamilyen VR frissítést, amihez még nincs hozzáigazítva a magyarítás. Sajnos nem is tudom megmondani, hogy a közeljövőben mikor tudok ránézni.

De köszönöm! <#worship>
Kár, hogy már több ilyen munkában nem tudok részt venni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.12.05. 19:58:01

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
(Az év billentyűzete viszont az enyém, a lemaradó karakterek miatt -.-)

Tinman
Ezzel a hsz-el, nekem meg is van az év ember... már csak 22 perc és elmerülhetek benne végre :-)

Nagy thx a munkádért! <#worship>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.12.05. 19:09:59

zorrobomber
Kínában. Thx <#miaz>
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.12.05. 15:39:44

grebber
Tinman
+Jim:

Hát igen... okkal. Nincs benne semmi ami behúzná az embert és ez nekem még mindig furcsa, mert hát ott van minden, ami kell egy lopakodós játékba, de mégse köt le eléggé.

Ha toljátok, szigorúan csak a fő szál! Úgy lezavarható akár 10-12 óra alatt is és úgy még egész érdekes is lesz, mert azért van benne pár különleges helyszín.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.12.05. 08:20:26

Tinman
Sajnos már összefolyik a 2. résszel. Az 1-2. részt a megjelenés után kb. 1-2 évvel toltam, szóval nem tegnap, így nem tudom, hogy a 2. pályától vannak-e, de vannak. Meg a méteres pókok... jaj.

A természetfeletti szál a "vadakkal" nekem is bejött, de mellé ezek a lények... hát én nem így csináltam volna. Lehetett volna benne nehezítésnek inkább "tolvaj vadász" ellenfél, vagy magasabb rangú városi őr, rázósabb, összetettebb helyszínek. Nekem egy Thief-ben a természetfeletti lények nagyon nem jönnek be.

A Thief 2014-ben erre egyébként elég jól figyeltek és ennek nagyon tudtam örülni.

Jim Morrison
nekiálltam párszor, de az első nagyobb történésnél tovább még nem nagyon jutottam... talán legközelebb.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MerlinW
Nekem is ezer éve megvan, játszottam vele 3 órát, de sosem éreztem késztetést hogy folytassam😊

[merlinw.org]

grebber
Az új Thief nagyon jó volt az egyetlen amit végigjátszottam. Szerencsére ebben nem voltak olyan elbaszott dolgok hogy a legsötétebb sarokban kell egy kapcsolót aktiválni ami valahol kinyit egy ajtót...

Atisz
A 2. pályától? Nekem a természetfeletti szál kifejezetten tetszett.
Engem pont a 2. rész túlzásba vitt mechanikus faxságai hagytak hidegen.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
A Thief 1-et onnantól nem tudtam túlságosan komolyan venni, amikor belebaxták abba is a zombikat... az nagyon kellett bele tényleg, meg a Craymen-ek. Meh.

Atisz
Más világ, szerintem a Thief-é sokkal hangulatosabb (a steam-fantasy jobban eltalált a Thief-ben, mint a Dishonored, ahol meglehetősen elszalad a sok lőfegyverrel az egész).

A Thief 3 a sorozat mélypontja, mindig csodálkozom, hogy sokaknál mennyire népszerű. Egyszerűen vicc, hogy 1-1 pálya gyakorlatilag 1.5 db. utcaszakaszból áll (még a Vampire Bloodlines pályái is nagyobbak, sőt még a Deus Ex 2-é is - aminek egyébként a motorját használja).

Az 1. rész (főleg a Gold Edition) egyértelműen a legjobb és még ma is az egyik legjobb lopakodós játék.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.12.04. 21:56:50