Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
G2A vagy CDkeys.com, mást nem ismerek, ha olcsó játék kell. 😄
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.06. 18:55:57
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindjárt keresek neked dicsérő szavakat tőlem, az a gond, hogy azokat szerintem ignorálja a többség...
Szerk.: Több órányi kereséssel ezt találtam, nagyon régen volt már: Katt
Ez meg egy 6 napos :-(
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.12.06. 19:01:14
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Aranyágra emlékszem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nálunk a tévében az Aranyág volt ilyen sok éven át.
Rohadtul örülnék neki ha a végén összegyűlő összeget mondjuk a hazai egészségügy kapná, mert ha ez így megy tovább a 1.5 millárdos bevételt borítékolom. Igen, 100% charity és esküdj O.V. életére, hogy ebből tényleg 100% oda is megy. <#ravasz1>#ravasz1>
Voltak benne hülyeségek igaz, pől az új faj nekem nem tetszett, meg az arcmimika hiánya sem. De ettől nem fogom szarrá égetni a játékot
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.12.06. 15:27:29
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Viszont a térképet lepucoltam (minden mellékküldetés, stb.)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.12.06. 13:08:17
A Challenge-eket faragtam egy ideig: azok nagyon kitolják a szavatosságát a játéknak (igen, sajnos ebben is vannak kártyák - szerencsére, ezek csak az indításkor kapnak szerepet, amikor belövöd magadnak a kihívást).
//60 óra - 81/143 öcsi.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.12.06. 13:05:02
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De te amúgy már végigtoltad ugye? Vagy még van benne teendőd?
1 - nincs VR-om
2 - nem érdekel a VR.
//Költői kirohanás - nem megoldásokra éhesen írva.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gyurcsány a legelutasítottabb magyar politikus, mégis a balliberális oldalon neki a legnagyobb a személyes szavazóbázisa 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Kéne osztani szorozni mennyi jönne vissza ha bontanám a bundlet megérné-e nekem..
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.12.06. 08:38:26
Next PC upgrade: 2022
Kedden nem indult új bundle, de a Humble Codemasters Racing Bundle megkapta a bónuszokat:
BTA: GRID Autosport
15$: GRID Autosport Season Pass
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Why so serious?
Nem tudták kihozni a végso gyoztest. Így mindenki szemében ott a régens cím is. vegye ki-ki magára. Azért durva hogy a Resident Evil 7 lett a GOTY
Szerk.: Toltam egy uninstallt a honosításra, azonnal elindult a játék.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.12.05. 20:18:53
De köszönöm! <#worship>#worship>
Kár, hogy már több ilyen munkában nem tudok részt venni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.12.05. 19:58:01
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nagy thx a munkádért! <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.12.05. 19:09:59
Hát igen... okkal. Nincs benne semmi ami behúzná az embert és ez nekem még mindig furcsa, mert hát ott van minden, ami kell egy lopakodós játékba, de mégse köt le eléggé.
Ha toljátok, szigorúan csak a fő szál! Úgy lezavarható akár 10-12 óra alatt is és úgy még egész érdekes is lesz, mert azért van benne pár különleges helyszín.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.12.05. 08:20:26
A természetfeletti szál a "vadakkal" nekem is bejött, de mellé ezek a lények... hát én nem így csináltam volna. Lehetett volna benne nehezítésnek inkább "tolvaj vadász" ellenfél, vagy magasabb rangú városi őr, rázósabb, összetettebb helyszínek. Nekem egy Thief-ben a természetfeletti lények nagyon nem jönnek be.
A Thief 2014-ben erre egyébként elég jól figyeltek és ennek nagyon tudtam örülni.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[merlinw.org]
Engem pont a 2. rész túlzásba vitt mechanikus faxságai hagytak hidegen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A Thief 3 a sorozat mélypontja, mindig csodálkozom, hogy sokaknál mennyire népszerű. Egyszerűen vicc, hogy 1-1 pálya gyakorlatilag 1.5 db. utcaszakaszból áll (még a Vampire Bloodlines pályái is nagyobbak, sőt még a Deus Ex 2-é is - aminek egyébként a motorját használja).
Az 1. rész (főleg a Gold Edition) egyértelműen a legjobb és még ma is az egyik legjobb lopakodós játék.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.12.04. 21:56:50