Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

totyak
Ezt hogy sikerült ilyen olcsón? Nekem nem mutat vásárlás gombot. Nem nagyon értek az ilyen digitális vásárlásokhoz.

Scooter
Hmmm, ezt tudnám szeretni én is! <#eljen>
Tinman
Így is 650 Ft-ba fájt kb. :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Atisz
Ja, hogy előfizetőknek... ez így korrekt, bár tény, hogy ennyire nem rossz a Syberia 3 (sőt).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Ez nekem is magas, de a Microids-ról konkrétan tudom, hogy volt már nem 1x közös bizniszük a G2A-val, ezt se a hátuk mögött csinálták az is biztos.

https://www.g2a.com/en/best-offers/weeklysale/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Atisz
Hát akkor gratula, neki meg:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Igen, az Oscaros DLC-is adta, az 4.99 euro steam-en.

Atisz
És működött is?

darkSectorxxx
wáo. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Hmmm... fair enough.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

zorrobomber
Titanfall 2 - 6.79€

zorrobomber
Végülis nem.

jarlaxxe
A sok éves csuszás és kevés infó ellenére, vagy éppen pont ezért de meglepöen jó lett a Spellforce 3.

Tinman
És akkor csodálod, ha kevés a pozitív kommentem?

1. és 2. rész pedig jön rá február 16-án. Pár hete mondtam, h csak erre várok. Switch, here I come. <#taps>
zorrobomber
Ez viccesebb hír <#nevetes1> ->
Bayonetta 3 Announced, Is Switch Exclusive

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.12.08. 12:27:43

grebber
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dzsini
és/vagy a GOG, hogy olyan kódrészletet használ, amit nem tesztel le a heurisztikus keresőkkel szemben mielőtt kiküldi a nagyvilágba...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Klassz,akkor csak a vírusírtó hülye.<#hawaii>
Kösz.

Dzsini
de

"At the moment I guess there are at least 20-30 threads about this all over the forum. The reason is simple. GOG messed up with the latest Galaxy update triggering false positives in several AV scanners (in this case it'snot just AVAST - AVG users are experiencing the same issues) which also quarantine specific files and blocking access to them. It is definitely a false positive"
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.12.08. 08:59:02

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ma reggel óta állandóan visít vírusírtó GOG Galaxy miatt,állandóan frissíteni akarja magát,vírusírtó szerint meg a frissítés vírusos.
Nem tudom a vírusírtó a hülye vagy tényleg vírusos lenne?Másnak nem volt hasonló?

darkSectorxxx
<#worship>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

A humble bundlen ingyenes a Homefront
Scooter
Nem volt új infó. Ezért se vettem még egyik oldalon se semmit. A PayPal-al való fizetésnek szólt.
IMYke2.0.0.0
Nehogy már ez neked új infó volt? <#vigyor5>
STEAM-en például én is írtam neked.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
<#eljen>
MerlinW
Én már mindenhol vásároltam, ahol nem kértek igazoló hivatalos iratokat, sehol sem volt különösebb gondom. A lényeg hogy minden ilyen oldalon paypal-al fizess. Ha gond van, "pillanatok" alatt visszakapod a pénzedet.

[merlinw.org]

Scooter
Még ott se vettem semmit.
zorrobomber
Maga a játék tökéletesen passzol mobilra, szóval ennyiből azért van létjogosultsága a portnak.

darkSectorxxx
Pontosan, nincs sötétszürke, meg világosszürke. 😊

MerlinW
CDkeys pontosan ugyanannyira szürke mint a G2A.

[merlinw.org]

darkSectorxxx
<#eljen>

3Error
G2A és Kinguin is jó, sokat vásároltam mindkét helyről, bár utóbb főleg a Kinguin-ről és nem volt gond. (azért onnan, mert ott adtam el sok kulcsot és az ottani wallet-ból költöttem)

//(legfrissebb vásárlásaim onnan : Agents of Mayhem (+DLC-k), Dishonored 2, Fortnite Deluxe)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Atisz
Az a vicc, hogy az alapára a fele a steam-esnek és akkor ugye ott van még az alapverzió, ami a mobilportnál ("remastered" lol) jobb.
Tényleg elgondolkodtató.

zorrobomber
King of Dragon Pass - 2.99$

Benne van a '99-es régi változat, és az enhanced (mobil port) is.

darkSectorxxx
Én mindenhol vásároltam már sikerrel.
Kinguin is jó.

Tinman
Igen, hiszen a CDKeys közvetlenül az Activision szűzlányai által körbetáncolt forrásból szerzi be a pár euros CoD-kat is nyilván.

darkSectorxxx
Ja. Én G2A-n vettem sok játékot. Lekopogom még nem volt gond. Pláne nem 2.5 euro ami aggasztana. 😊

Vicces hogy megvan ps4 meg pc, de nem játszottam még végig. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.07. 11:00:01

kigyi
A hangulata miatt nekem is, aki egy tucathorrort keres benne az bizony utálni fogja ez nem erről szól.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

grebber
Nahát számomra pont az a játék amiben ha fizetnének se acsiznék.Annyi időt nem ér meg. Warezba anno elég volt végigszenvedni és még eredetibe is egyszer végig kell 😞

Next PC upgrade: 2022

Atisz
Itt sem bújócska van: az androidok kilométerről meglátnak, kiiktatásuk szinte kötelező emiatt. Az embereket pedig egy achievementért ki is lehet kerülni (nekem ez játszott, mert sokkal nagyobb kihívás, mint hátulról agyonütni őket a maintenance jack-kel).
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.12.07. 09:40:23

Atisz
Az Alien nálam is a legnagyobb kedvenc sci-fi/horror kategóriában (meg általánosan is 😊), amivel úgy tűnik (eddig) egyedül voltam itt a fórumon.

grebber
A darában legalább történik is valami nem csak bújócskázni kell ami holt unalmas már egy óra után nem hogy 19 órán keresztül.... De egyéni izlés kérdése. Számomra a kolonizációs failen is jobb volt. Pedig az aztán kapott mindent szart a nyakába.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.12.07. 09:33:15

Next PC upgrade: 2022

jarlaxxe
Global Gamestöl nyugodtan lehet vásárolni nekem még semmi gondom nem volt az ottani kulcsokkal.
Maga a játék nekem se jött be utálom a az ilyen beszari bujkálos tipusú játékmenetet.

Scooter
Nálam a G2A sose játszott. Az a nagyon szürke nem éri meg a kockázatot. CDkeys-en meg csak az alap 11.39€.

#296817: Szerintem meg ezerszer odaveri az eddigi hent Alien játékokat. Messze a legjobb Alien rész. Persze vannak olyan emberek (most nem rád értem) akiknek csak az az FPS játék, amiben a fegyverekkel darálni lehet.
IMYke2.0.0.0
A "drága" játékfejlesztést valahogy "nullszaldósra" kell kihozniuk... szegényeknek...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atisz
4 EUR-s HB BTA csomagban volt Layers of Fear-rel együtt... persze az csak a sima volt, nem a DLC-s.

Atisz
A 8 támogatott szervezet között sajnos nem szerepel a magyar egészségügy :/

Háháhá! Azért Destiny 2-nél se szaroznak. Megemelték a maximum lvl-t, de DLC-t kell megvenni az eléréséhez. Vannak az alapjátékban különböző dungeonök, amikhez maximum lvl kell. Mostantól kezdve ezekbe a dungeonökbe se bírnak bemenni, akiknek az alapjáték van csak meg, mert DLC nélkül nem tudják elérni a maximum szintet. 😄