Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2022.10.30. 21:27:48
"Nintendo has just released Bayonetta 3 on Nintendo Switch. And, while this game is exclusive to Nintendo’s console, PC gamers can already enjoy it as both yuzu and Ryujinx can emulate it."
//szerk:
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2022.10.30. 18:33:52
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ja és: <#eljen>#eljen> - Jó játékot 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2022.10.28. 15:21:20

Prodeus - Budget Doom,de jó értemben,nagyon élveztem + user maps.
Soulstice - AA DMC klón,Berserk stílusban...Az eleje igazi GOTY aztán kicsit körülményes lesz a sok váltogatás (kék/piros...) de kifejezettem jó játék.
Klonoa 1+2 pc kiadás - Klasszikus,kibaszottul élveztem megint 😊
Disgaea 6 pc - "A krumplileves legyen krumplileves,elvtársak" de a 3d nem jött be.
Uncharted pc - Szép,bugos,fos irányítás. Zseniális játék lenne ha a karakterünk nem kokain túladagolástól szenvedő,epilepsziás rohamokkal küzdő agyhalott képében festené ezt vászonra 😄 (bill+egér irányítás)
A Plague Tale Innocence - Pár hete játszottam végig (fingom se volt,hogy van második rész) és elég magával ragadó játék,mellesleg nagyon szép is. Viszont a gameplay néha agyfasz.
A Plague Tale Requiem - Gyönyörű és hangulatos de eléggé erőltetett. (az első rész fényében) Pofátlan tech demo,3070 szerintem egy elég jó VGA de 1080-ban DLSS nélkül nincsen 60fps.
UI.: Trails from Zero - Szuper jó port lett,de a NIS egy patkány...más munkáját árulja.
Várom az új Star Ocean-t,de 74.99-ért kenjék a hajukra...
Viszont a kegyetlen nehéz Aladdin, és a The Lion King-et toltam. Az is beugrik 1x, ha lesz olcsón a DLC-vel együtt.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2022.08.07. 12:29:28
Ha mákod van és kaptál hozzá egy ritka játékot,az érhet annyit mint az autód o.O
[merlinw.org]
Megnéztem ebayen, valóban 400-500 EUR-t ér egy ilyen ritkaság?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2022.07.17. 20:51:57
És ha valaki ezen most szörnyülködik, de azért van benne valami perverz kiváncsiság, html5-ben tolható a játék itch.io-n, böngészőben, ingyen.
Hiába látom hogy jó, az idegesitőség faktor miatt 30-40 perc ha belement.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.07.14. 11:55:47
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Eléggé baráti összegért (8 euró, de GMG-n van rá 20% kedvezmény) elérhető ez a méretes kiegészítő (új karakter + térkép + pályák + ellenfelek + bossok + animációk + és sok apró változtatás és javítás az alapjátékhoz képest).
Ennyiért ajándék ez a DLC.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.07.02. 11:03:37
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"Everyone here is three bad days from going out of business. Of course everyone’s going to take the Epic money bag. It’s just that I’m not good enough for it. Our games are too niche and too low-budget to get into that club. But you know, no hard feelings."
Ezt a beszédét anno megnéztem, igy most újra aktuális/érdekes lehet annak akit érdekel egy ilyen pici indie fejlesztő életútja:
Én teljesen kiégtem a Lost Ark grindolásban. Pedig nagyon kedveltem a játékot csak aztán fokozatosan fogyott a lendület, egészen addig, amíg már elindítani se volt kedvem.
Sajna látok rá esélyt hogy feladom a szólózást (egyelőre még inkább izgalom és kihívás hogy nem gyengék a bossok) de ha 20 éves lennék és tudnám fosni bele az időt multiban is... atom jóság.
(És nem 40-50€ hanem 20€ - amit leokosítottam 14-re.)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2022.06.26. 22:01:39
Szerk: Félreértés ne essék, én is előveszek régi címeket vagy játszok régi játékokat életemben először. De ez nem ugyanaz, mintha valaki csak 5-10 éves játékokat játszana újra azért, mert nincs semmi új játék, ami jó szerinte.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2022.06.26. 16:51:14
Tehat, azok, akik hozzam hadonloan nem lapotoljak 0 day a 40-70 eurokat a bugosan, felkeszen, DLC- es Season (Pass) aradattal nyomorra tett uj cimeket, azok ki vannak egve?
Azok is kiegtek, akik mondjuk egy mar nem uj Dark Souls 3-ba vernek bele tobb 100 orat, netan egy mar nem trendy Forza Horizon 4-be, a sivar 5 helyett, vagy netan a rohadt regi Port Royale 4-et nyuzzak, vagy esetleg a meg regebbi Assassins Creed 2-ot...?
Nem ok nelkul nem is csinalok ilyet, szemely szerint.
Ilyen pl ha be van állítva h a jobb indieket adja ki:
steamdbindiebest
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2022.06.26. 14:43:58
A steames wishemen van vagy 1200 játék, és egyik se multis szar...
pl, ami frissebb, és jobb értékelésű:
https://store.steampowered.com/app/1341820/As_Dusk_Falls/
https://store.steampowered.com/app/1574240/Dread_Delusion/
Hardspace: Shipbreaker
V Rising
The Inheritance of Crimson Manor
Best Month Ever!
Citizen Sleeper
Forgive Me Father
Born Into Fear
Golden Light
Martha Is Dead
Blood West
KINGDOM of the DEAD
The Heilwald Loophole
És ez csak egy pár...
Persze, ha valakit csak egy-két stílus érdekel, az megint más...
+ Northern Journey
ettől elég sokat várok, félek h csalódás is lenne:
https://store.steampowered.com/app/1639790/Northern_Journey/
Konkrétan 5-10 éves játékokat veszek elő újra, mert tényleg nincs mivel játszani. Most nyomjam az X+1-edik battle royale x+1-edik szezonját... ? Kösznem, nem kérek a toxikus 12 éves vérpistikékből.
Indie játékokba is bele-belekezdtek, 1-2 óra után megunom, nem köt le.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2022.06.26. 11:47:00
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson