Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
A kártyás téma azért lefárasztott, mert amikor beléptem, 1 percen belül kidobta, hogy kártya kollektor vagyok és a játékkal még egyetlen percet se játszottam ^^
Adott credit-et a Thief és a Life is Strange miatt is.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.12.10. 09:13:21
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.10. 01:12:12
[merlinw.org]
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most 38 euro az instant gamingen.
✔ The Price of Truth
Finish the game on any difficulty
Ezek még hátra vannak:
Ultimate Survivor
Finish the game on Survivor difficulty
Extreme Survivor
Finish the game on Extreme Survivor difficulty
A Challenge-eket -- kitapasztalás után -- ellenben nehézre lőttem be magamnak a kártyákkal. Néhány még így is sétagalopp, hogy aztán utána halálra szívj a következőben.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Konkrétan ott tartok vele rendre, hogy "na még ezt, na még azt" és ez jó.
Remélem ezt a hsz-t Zorro és Dzsini is olvassa egyszer, pedig hetente min. 3-4 pozitív hangvételű észrevételem van... arról nem tehetek, hogy több a negatív, ilyen a gaming világ.
Ja még valami... aki gondolkodna, hogy nekiáll, nehogy könnyű vagy normalon próbálja könyörgöm! Az úgy autoplay, kell bele a kihívás úgy van értelme a lootnak! Másképp túltermelési válságot fogsz átélni és a játék 15%-nál már kb. minden gyűjthető vackod fullon lesz és mindent túlélsz. Ne csinyád'. Legyen heréd!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.12.09. 22:31:06
Mert a Sony gen. már látta 1x, látta 2x, most megnézheti 3x-ra is. Ha az a célom, hogy a termékem minél több ember megismerje, akkor így 3.-ra valóban jogos lett volna legalább még egy PC átirat, ha már fúj-fúj MS.
Ez az én szórakozásom mostanság. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De vagyok, élek, virulok. 😉
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2017.12.09. 21:19:13
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
//költői.
Örülök, hogy jársz még erre.
A letöltéssel kapcsolatban: sajnos, ezek a sok-sok GB-ok is a "védelem" részét képezik... (mert a nagy számok törvénye alapján sokan ez miatt is hagyhattak/nak fel a WRZ-zel).
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A Zalmant mi is forgalmazzuk nem szól rosszul az árához képest, de a mikrofonja nem csak minőségben hanem anyagban is gyenge. Csak emiatt kb 4-et gariztattam idén.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.12.09. 15:49:33
Van egyáltalán olyan Fejhallgató Mikrofonnal, ami egyaránt jól szerepel Hangzásban (Gaming) és Mikrofonként is, jól szerepel (Teamspeak, Skype,) ? És csak min 5k max 10k van rá ? Nekem nem fontos hogy Ultra brutál Hangzás legyen, ami a Mikrofont illeti legyen tisztán hallható simán hallják mit mondok Gaming közben, az hogy van-e háttér zörej vagy se az már csak hab a tortán.
Amazon-on persze sok jó Fejhallgató van jó áron akcióban csak ott az a bukta hogy Hungary-ra elég drága a Postaköltség.
Találtam egyet az Interneten ami Hangzásban nagyon jó de Mikrofon terén elég gyatra de nagyon olcsó.
Zalman HPS 300
És itt van egy másik ami egész jó lenne csak hát ugye erre rájön még a magas Postaköltség is (Amazon).
Easy SMX V350 Gaming Headset
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.12.09. 13:54:17
Next PC upgrade: 2022
<#nezze>#nezze>
Parasite Eve 2, best game EVER!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Naponta n+1x fellépek, most hallok erről először.
The Game Awards 2017 Giveaway - Participation Rules
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.12.09. 07:15:03
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
2 játék wishlistes, további 3 meg a kipróbálandó kategória.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Amikor aktiváltad a játékot, SZERINTEM érdemes azonnal a PP-ba belépni és az automatikus megújítást kikapcsolni. Szvsz a feledékenyekre is játszanak, biztos sokan lehetnek, akik előfizetnek, bekapcsolva hagyják akár véletlenül, a G2A meg majd vonja hónapban is a lét a következőre. Alapvetően a 2.45 euro ilyen "tutihogyleszvalamijókedvezményescuccunk" feliratkozás. Viszont mivel ez most van és most adja a Syb3-at, így ennyiért miért is ne?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.12.08. 21:40:55