Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem az vokt a kérdés/felvetés, hogy jobb lett_e. Az volt a mondás nincs szoftver ami eladja.
Adversus solem ne loquitor
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
>Nem a konzolt jelzi, hanem a játékot.
Ehhez én nemtudok mit hozzátenni. Először magaddal kellene egyenesbe jönni, hogy most pontosan mit is gondolsz, vagy mit szeretnél 😄
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Milyen exkluzív címeket tud felvonultatni az új, brutál box? Lesz még majd Forza? Ójaj, talán Halo, esetleg egy újg GoW?
A pubg nem érv semmire, kenyérpirítóra is hasonló eladási adatok lennének, ha megjelenne rá. Nem a konzolt jelzi, hanem a játékot.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ha innen nézem elég jól eladják a játékok. Hát mamár nem azok a játékok amik 10-15 évvel ezelőtt adták el a konzolokat.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Csak láttam az app store-ban, gondoltam felrakom ide, hátha érdekel valakit. De tárgytalan, mert fizetős, mint kiderült. Persze a boltban ezt nem írták le, csak a gúglin rákerestem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"hogy anno nem éreztem hiányát"
Hidd el nekem se hiányzott soha egy jó kis tengerparti nyaralás, amíg nem voltam párszor. Aztán utána amikor nem tudtunk menni, majd becsavarodtam annyira hiányzott. Ha nem játszottál soha egy Odin Sphere-vel, nyilván nem is érzed a hiányát.
Hát igen a PS4 vételezése egy gamernek, már manapság is ajánlott és egyre csak durvul a felhozatal. Amíg nem volt rá 10 must play játék én is kivártam, szerencsére mire döntöttem, már lett Pro.
Konzolokra minden kijön <#banplz>#banplz>
Igen, X-re lassan semmi exclu nem jön, mert PC-re vagy a konkurens konzolra elérhető. PS4-re érkeznek szépen sorban, köztük kívánatos remasterek is (Crash remasternek milliószor több értelmét láttam, mint a Sotc-nak, de hát ugye lassan kiderült, hogy kb. itt alig tolta 1-2 ember). Ellenben a #mocskosnintendo keményen túszokat tart továbbra is, pedig ha egy mikronnyi agyuk lenne, a 2 generációval korábbi alapműveiket bátran tolhatnák ki a többi platformra is. Én megértem, hogy egy Mario Odyssey rabul van ejtve, de a régi címeiket, amik már szinte nem is létező konzolokra jöttek azokat szabadon engedhetnék. Legálisan. Store-ból. Nem emulátorral, meg warezolva.
Csak annyit írtam, hogy anno nem éreztem hiányát, nem volt az a szitu, hogy minden ismerősöd SNES-en, meg később PS-en nyomul, te meg nyáladzol, ilyen nem volt. Nem volt része az életünknek, és a PC szegmens bőven kielégített minket.
Egyébként szerintem jövő karácsony környékén be fog figyelni egy PS Pro 😄
De ez egy olyan faktor, amit az agyament japó kortárs kultúrának tudok be. Még képes vagyok elfogadni, mert a többi érték ellensúlyozza.
Ha ez egy rajzfilm lenne, nézném? NEEEEM, isten ments, nem 😄
Amellett, hogy valóban sok mindenről le lehet(ett) maradni, én amúgy egyre gyakrabban tapasztalom azt, hogy a kárnak játszottam egyes klasszikusokkal konzolon, mert jönnek PC-re is. Nem csoda, hogy egyre több minden jön, bár nem mind, jó pár sok év után, és egyeseknél vitatható a port is. A mobilról visszaportolt FF-ekre rossz ránézni, a SNES-es eredetik jobban néznek ki.
A mai konzolokon én sokkal kevesebb kihagyhatatlan exkluzívcsodákat látok, inkább sok pénzből összerakott fencsájzjátékokat. Nem mintha ezt nem lehet sok régi klasszikusra is ráhúzni, de nagy átalakulást látok.
Ettől függetlenül persze tényleg varázslatos és japós a játék, szerettem PS3-on, és most PC-n is újra beszippantott. A kontrollert nálam tökéletesen felismeri, és billentyű+egérrel sem tűnik rossznak az irányítás, de azt nem csípem, hogy szereti magát ablakba tenni, és menüből sokáig tart eljutni az igazi kilépésig.
Abszolút jól érzed magad a Panzer General, meg a Lands of Lore-al én ezt aláírom, közben meg konzolon nem is hallottál a Dragon's Crown-ról, Muramasa, vagy Breath of Fire címekről.
Az Okami is tipikus példa arra, hogy miért érdemes konzolon is jelen lenni. Igen, ez most kisebb csoda, hogy PC-re kijött, de van még raklapnyi ami meg nem és nem is fog.
Nos megvettem.
És úgy beszippantott, mint egy 1000 dolláros qrva - anglicizmus, bocsánat.
Igen, 30 fps-re van lockolva, igen, nem feltétlenül ismeri fel a kontrollert- bill-egér kombóvl játszom, van kontroller, felismeri, de valahogy így esik jól.
A lényeg, hogy ha alapból csíped a "divatos" japán dolgokat, anime, meg minden lófütty (én nem), vagy ha egy kicsit is érdekel a japán kultúra, mitológia (én igen), vagy ha egyszerűen csak akarsz kipróbálni valami furát, és jót, akkor rajta, mert ez bizony igencsak megérdemli a figyelmet.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.12.15. 21:43:24
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Én még dobozosan vettem meg leárazáskor elég kedvező áron, szerencsére mindegyik epizóddal + a DLC-k kb. 60%-ával (a raid mode térképeken kívül mindent tartalmaz).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
+ Iskolapéldája: "How to make a great indie title"
+ Saját műfaján belül nincs jobb és pont.
+ Art, ötletes realtime pálya build
+ Zene
+ Narráció... bár kissé szomorkás, de okkal
+ A gameplay meglehetősen sokáig fenntarthatja az érdeklődést.
+ Tisztességesen gatyába rázott Unity-s cím
+ Jól optimalizált
+ Változatos pályák
+ 1-2 egész jópofa feladvány
+ Adaptív nehézség(!)
+ Ha úgy tényleg minden helyszín és kihívás érdekel, simán beleszaladhatsz a 15-17 órába.
+ Cloud save tökéletes megoldása. Nagyon gyakran ment, emiatt ha bármikor kilépsz, vagy alt+f4, max 20 mp-et buksz.
+ Ilyen melós gépen ha éppen van 20-30 perced is perfekt cím, full melóban toltam le, ráadásul meló mellett. Boss proof, mert ha be is lép, azt látja, hogy faarccal gépelsz :-D
+ Az egyes képességek egész jó kihasználása... bár....
0 - Az irányítást szokni kell
0 - Nincs nest tisztogatás közben pause, viszont alt+tabra mégis megállítja a játékot. Egy alkalommal viszont ilyenkor már nem tudtam visszalépni, fekete képet adott és utána reset, mert semmire nem reagált.
- ...bár a tűzmágia nálam simán 80%-ban vitt mindent. A szelet még a saját régióján belül is csak akkor használtam, amikor megkövetelték és a többit se sokkal gyakrabban. Azt az előnyt, hogy a tűz használatával a 2. szó is elég, k. nehéz überleni, a villámmal se sikerült, mert annak az áthúzása nem mindig úgy működik, ahogy arra vágyunk, ráadásul nem is hat a nem villám alapú lényekre. A jégmágia nem tűnik rossznak, megállítja és rövid időre mozgásképtelenné teszi az ellenfelet, de cserébe minden egyes szót be kell gépelni. A szél visszalöki a lényeket, de amikor 4 oldalról jön 3-4 lény, akkor a szél semmit nem ér, ha meg kevesebb jön ott a tűz.
- NAGYON nagy hibának tartom, hogy a játék végéig úgy is eljuthatsz, hogy 2 kifejezetten érdekes és hangulatos helyszínnek még a közelébe se mentél!
- Túlságosan hamar maxon vagyunk, utána szinte autoplay.
- Egy kissé kevés fajta ellenfél, ez viszonylag hamar észrevehető
- A feladványok nagy része rém könnyű.
- Achibugos. Már akkor megadta pl. az összes kis gyűjthető fragmentért az achit, amikor még 5 hátra volt. Olyan is volt, hogy épp telefonáltam és a semmiért dobott egy achit, szerinte elértem ezt és ezt. Később elértem, de nem akkor. Jobbik eset, a rosszabbik ha egyáltalán nem adná. Adja, csak 1-2 achinál korán.
8/10, de a saját stílusán belül: 9.5/10 ^^
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.12.15. 15:33:44
A teljes kiadás 20 € alatt! További 5% lecsippenthető belőle.
Bezzeg a Resident Evil: Revelations 2 teljes kiadása sehol sincs jó áron. <#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.12.15. 13:41:39
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Az eleje szól a havas tájról - utána már dzsungel, hegyvidéki tájak, majd megint egy kis jég a hegyre fel, és finálé.
Syberia 2
Warhammer 40k: Dawn of War Winter Assault
Nem játszottam velük, de a The Thingben, illetve a Lost Planet első és harmadik részében híresen sok a hó, a Rise of the Tomb Raiderből pedig én csak havas videót láttam.
Force Unleashed játékokat be kellene húzni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.12.15. 11:36:29
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Cryostasis
Far Cry 4 (Far Cry 3 a Himalájában)
Crime Secrets: Crimson Lily (nagyon jó kis hidden object game)
Icewind Dale (félelmetesen jó hangulat + zene, kár hogy a Baldur's Gate-nek a cipőfűzőjét sem kötheti be tartalmat és sztorit illetően)
+1 konzol: Cold Mountain (szintén remek hangulat, sajnos a játszás félbeszakadt, pedig valahol megvan PC-re is még Torrente felügyelő jóvoltából)
Tényleg, a Dead Space 3 is 😊
(ja és ezen felsorolt játékok amellett, hogy havazik bennük, még jók is 😛)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.12.15. 11:29:04
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Érdektelen és pocsék volt. Persze ehhez a könyvet is el kéne olvasni, hogy ez mennyire a film vagy az alapmű bűne. Szerintem inkább az utóbbi, hiszen a sztori volt felejtős.