Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Irdatlanul bejon, igaz a konyvnek is hatalmas rajongoja vagyok es igy talan elnezobb az atlagnal.
Kisse bugos nehol, de szamomra teljesen visszaadja a hangulatot.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.12.15. 08:09:12
- Rise of The Tomb Raider
- Mario 64
- Hitman 2
- Castle Crashers
- Project IGI
- NioH
- Resistance 3
- Spyro
- Crysis
- Final Fantasy VII
- Sonic 3
- Sonic Advance
- Jazz Jack Rabbit 2
- Silent Hill 1
- Halo 1
- The Walking Dead S2
- James Bond 007
- Banjo Kazooie
- Spelunky
- Donkey Kong Country
- Metroid Prime
- Uncharted 2
- Animal Crossing
- Jak & Daxter
- Crash Bandicoot 2
- Metal Gear Solid 4
- Dark Souls 2 - 3. DLC
- Mass Effect 1
- CoD MW2
- Super Mario 2
- Last of US
- Witcher
- Má' mittomén' melyik Zelda meg Pokémon, meg Mario Kart 8 talán, meg...
...ehh eluntam. Jöjjön Zó!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.12.15. 06:41:58
Eszembe jutott még egy: Fahrenheit.
Meg még egy: Never Alone
Szabad tudnom, h miért keresed az ilyen játékokat? <#zavart1>#zavart1>
The Division
Skyrim
Batman Arkham Origins
Fade to Silence
játékok kilöve
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.12.14. 17:16:39
A mai napon:
* Child of Light - 5,25 euro
* Valiant Hearts - 5,25 euro
Ennél egész egyszerűen magasabb szintet szeretnék. Eleve, ha csak a harcot nézzük, remek TBS-ek is vannak, melyekből meríteni lehet. És ha jól tudom, a Larian Studios is megvan licencelt rendszerek nélkül.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Más: ezt tolta már valaki?
Ken Follett's The Pillars of the Earth - 14,99€
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.12.14. 11:02:42
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.12.14. 10:41:21

Másrészt szerintem nem jó megközelítés ez az ár/idő alapon történő értékítélet. Sokkal többet számít, hogy milyen élményt ad az adott játék. Az INSIDE 20 dolláros, 4 órás játékélményére a mai napig szívesen emlékszem vissza, ugyanakkor sok akár olcsóbban vett 20+ órás játékról ugyan ez nem mondható el.
Furamód a Little Nightmares-ben, ami amúgy szintén nagyon tetszett, a végén volt egy kis hiányérzetem, hogy ez azért tarhatott volna tovább is, de ilyet nem éreztem az Inside esetében. Számomra abszolút megérte a full árat, főleg, hogy biztosan elő fogom még venni, és végigviszem.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.12.14. 10:03:00
Add meg nekik a steam accountot meg segíts nekik megkerülni steam guardot. AZ IGEN. BIZTOS ITT VÁSÁROLNÉK!
Parasite Eve 2, best game EVER!
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.12.14. 07:56:00
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.12.13. 21:46:45
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.12.13. 15:49:28
Parasite Eve 2, best game EVER!
A WRZ-ből annyi biztosan kiderült, hogy a játék szép de az A.I. koncepción biztosan nem változtatnak sokat mert ahhoz kb. újra kellene írni azt.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.12.13. 13:42:18
Ráadásul, ha régi motoros vagy a játékvilágban, akkor tudnod kellene, hogy az RTS-ek 99%-ában csal az A.I.