Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.12.19. 17:34:04
Én azokra szavaztam amiket tudom ,hogy nyerni fog mivel azok a trendik... ez így ebben a formában 99,5%-os siker szokott lenni...
Next PC upgrade: 2022
Grebber:
Az SG-sekenek semmi sem tetszik, ezt tudjuk már rég óta. Mindenbe belekötnek, még a cipőfüződbe is. A voks a lényeg, meg az Egyéb voks gondolom 😄
A ti szavazataitok meg hogy nem tetszhet? XD
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.12.19. 15:59:23
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.12.19. 15:11:11
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
FPS: Resident Evil 7 (csak mert nincs más jobb)
TPS: Uncharted The Lost Legacy (csak mert)
RTS: Warhammer 2 Total War (erről hallottam, hogy jó)
RPG: Ni-oH (ha a The Legend of Zelda: Breath of the Wild is RPG-nek számít 😊)
Akció: Assassins Creed Origins (a harcrendszer végett nekem egyértelmű)
Autós: Forza Motorsport 7 (mivel a GT igazából egy multi only)
Coop: Destiny 2 (gondolom a többiek véleménye miatt, de én a Cupheadnál is fenntartanám ezt)
Multi: Call of Duty World War 2 (War mód miatt, ha már nekiállok)
Ötlet: Horizon Zero Dawn (mert 2 szerintem egymástól durván távol eső stílust olvasztottak össze egy egésszé)
Goty: Assassins Creed Origins (mert még a 150. óra után is visszavonz a játék és nem érzem egy percig sem, hogy csak azért játszom, mert hogy legyen már vége)
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.12.19. 13:12:59
A mostani cod+bf alapján ez nem csak papíron van így. 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
F
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Ennél már csak egy jobb van: multiplayer only játék működő szerver nélkül (ilyenem is van :/).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ez így nagyon gáz (local coop a XXI. században hahaha), bár lehet, hogy ha kijön EA-ből, akkor lesz majd benne.
És persze EA cuccot SOHA nem veszünk.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Nincs online coop :=(
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az 1990-es SNES-en jelent meg először az a facebutton elrendezés, amit ma minden kontroller használ, ezen B-A, Y-X volt.
A Sega a Dreamcasttel vette át ezt az elrendezést 1998-ban, de A-B, X-Y címkézést használt
Aztán 2001-ben kijött az XBox és a Sega layoutot (A-B, X-Y) vette át, sőt, azokat a színeket is, amiket a Sega használt csak más elrendezésben.

Oprendszer marad? Egy másik gépben újrapakolás nélkül?
Ill. a "játékok megmaradnak" kérdésed a telepített játékokra vonatkozik, vagy az áruházi játékokra?
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.17. 23:45:52
[merlinw.org]
Az előző generációkban "HD" konzolból nem fért meg sok dudás a csárdában, de ha nem kell nagy ugrás és nem kell méregdrága egyedi hardverekkel kísérletezni, akkor a növekvő játékosszám és az előfizetéses modellek mellé vissza lehetne szállni a versenybe.
De mindez semmit nem változtat azon, hogy a Nintendo jelenleg - és jó pár éve - más szinten exkluzívfüggő, mint a többiek.
Egyébiránt érdemes lenne látni, hogy egy multiplatform Mario vagy a Zelda mire lenne képes a piacon, de tartok tőle, hogy a Nintnedón kívüli világban sokkal kevésbé tarolna látványosan. A Mario műfajilag nem alkalmas a GTA vagy a Minecraft szintjére eljutni. Bár lehet, hogy olvassák a fórumot, és feltalálják a Minecraft Mario Makert, mint spanyolviaszt.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.12.17. 13:33:29
Adversus solem ne loquitor
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Eközben Nintendón Marióból vagy Zeldából közel annyi fogy, mint hardverből, vagy több. Más modell, más számok, más liga.
Itt te is, Tinman is PC-s szemmel nézi a platformokat, de kár a saját preferenciáinkat kivetíteni az átlagos amerikaira vagy nyugatira. A tengeren valószínűleg állja is a versenyt a PS4-gyel, Európában meg sosem volt behozhatatlan hátrányban a PS3 sem, és át is fordította azt. Jó pár oka van, hogy miért a PS4 húzott el a rajtnál, és ennek egyik okát az exkluzívok jelentik közvetlenül (mert nyilván van pár nagy közönséggel rendelkező játékuk, és PC mellé is megveszik néhány millióan) vagy közvetetten (azaz a nekik köszönhető jó marketinget).
Tény, hogy a Nintendo az egyetlen aktív platform holder az igazán régi motorosok közül, de ezért nem fair őket ekézni. Legalábbis másokkal szemben, mert egyébiránt egyetértek.
Azt azért hozzátenném, hogy a Virtual Console ekretein belül az előző generációkban is lehetett bőven retrót venni náluk, még többet is, mint PSN-en. Csak ez is a konzolok közös problémájába ütközik: generációváltás után vehetsz újra mindent, mert nem lesz ott az accodon. A Nintendónál már csak a géphez kötött játékok miatt sem, a Sonynál meg csak a szokásos konzolos baromságból. Hiába van meg a Jak & Daxter Trilogy dobozosan és digitálisan is PS3-ra, illetve a crossbuy miatt Vitára, PS4-re újra meg kéne vennem - az emulált PS2-es verziót. Ezért szeretek sokkal jobban PC-re vásárolni konzol helyett. Konzolon birtokolni valamit hosszú távon, egész egyszerűen inferior. Ezért nem bánom, ha állandóbb architektúra lesz kisebb ugrásokkal, library reset és remasterhegyek ellen talán segíthet.
És ez a bajom a PS4-gyel is: a PS3-mal egész tűrhetően letudtam a PS1-2-3-as kínálat egy komoly hányadát, a PS4 mellől meg nem lehet még az előző konzoltól sem megválni. Összesen már negyedik konzol lenne itthonra a PC-k mellé, és kellene egy Switch is meg... Az exkluzívkínálat pedig mennyiségileg sokkal kevesebb, jellegét tekintve pedig a multiplatform divatműfajokra koncentrálódik. Kell majd persze többek között Naughty Dog-játékokra (jelenleg sokadik UC-kat és remastereket jelentenek, és a Marióval szemben jóval kisebb a fejlődés), de nehéz így lázba hozniuk. És ugye - csak - a Steam-fiókomon nem 10, hanem 100 must play-cím porosodik, jó pár jobban érdekel, mint bármely PS4-exkluzív.
Szisztem szelleritásról beszélünk Voltannal, és nem szoftver népszerűségről - és a PÁB nem szisztem szeller az X szempontjából, hanem csak egy újabb népszerű (multiplatform) cím rá.
//Szerk.: Mintha Error logóját láttam volna ... bocs, ha nem Andor vagy 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.12.17. 11:07:00
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.