Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3Error
Figyelni kell a kulcsos oldalakon és nem ér baj.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MerlinW
Én vásároltam többször és semmi ilyen nem volt. Viszont ahol van, ott le van írva a Download fülön, tehát tudod mit veszel.

[merlinw.org]

Fpocok
Már nem emlékszem ki kérdezte, hogy jó ez a gamesdeal oldal. Nem. Kínai kulcsot raknak accountodra VPN-nel, aztán baszhatod.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wantonly
Mintha ugyanezek az árak lettek volna "Christmas Sale" előtt is, néhány játék már hetek/napok óta ennyi, de jó árak az biztos.
darkSectorxxx
Jogos, emlékszem arra, mikor pc-n elkezdtem, még mondták is, hogy vannak pl rejtett bunkerek, stb, amibe nem egyszerű lejutni, sokat nem is lehet észrevenni simán, mert sötét helyen van, csak pl úgy, hogy a karakter ha odaállsz lenyulna a foggantyúhoz meg hasonlók... 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Egyébként egyszer szívesen hallanám ,hogy ez a cd keys honnan a vérből szerez ilyen olcsón WORLD WIDE cd kulcsokat... Mert tuti nem lopottak ,de szerintem nem is full legitek mert akkor máshol is lenne ennyiért stb.

Call of Duty: Ghosts nagyon cseszi... a csőröm amit lejár az 1 éves humble és látom hogy állok ingyenügyileg akkor annak függvényében berántom.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.12.20. 18:26:24

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Hát, van benne valami ... lásd ugye a BF3 és 4 esetét.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Battlefield 1: Revolution Edition - 27.29 ---> Ezeken mindig mosolygok ,mert kövi résznél már ingyen dobálják.

IMYke2.0.0.0
https://www.cdkeys.com/deals - Christmass Sale van náluk!

A játékok listája:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
* American Truck Simulator Gold Edition - 9.09
* Battleborn + DLC - 2.49
* Battlefield 1: Revolution Edition - 27.29
* Battlefield 4 Inc Premium Edition DLC - 20.49
* Borderlands 2 Game of the Year Edition - 7.99
* Call of Duty WWII (EU) - 40.79
* Call of Duty: Advanced Warfare - 5.09
* Call of Duty: Black Ops - 6.29
* Call of Duty: Black Ops II - 7.99
* Call of Duty: Black Ops III - 14.79
* Call of Duty: Ghosts - 4.49
* Call of Duty: Modern Warfare 2 - 6.79
* Call of Duty: Modern Warfare 3 - 3.39
* Cities Skylines Deluxe Edition - 6.79
* Cities: Skylines - 5.69
* Command and Conquer: The Ultimate Edition - 5.69
* Conan Exiles - 12.49
* Cuphead - 13.39
* DOOM (2016) - 6.59
* Dark Souls III Deluxe Edition - 29.59
* Dead Space 3 - 5.69
* Destiny 2 - 39.89
* Deus Ex Mankind Divided Digital Deluxe Edition - 14.79
* Diablo III 3 Battle Chest - 14.79
* Dishonored 2 - 8.19
* Dishonored Death of the Outsider - 11.39
* Dragon Age Inquisition - Game of the Year Edition - 13.69
* Euro Truck Simulator 2 Italia DLC - 11.39
* F1 2017 - 23.09
* Fallout 4 - 7.79
* Fallout 4: Game of the Year Edition - 17.09
* Final Fantasy XIV 14: A Realm Reborn 60 Day Time Card - 19.39
* Fortnite Deluxe Edition - 27.29
* Grand Theft Auto V - 20.19
* Grand Theft Auto V- Megalodon Shark Card Bundle - 34.19
* Guild Wars 2 2000 Gem Points Card - 18.19
* Guild Wars 2 Path of Fire - 20.49
* H1Z1 - 5.09
* Hitman: The Complete First Season + DLC - 19.39
* Just Cause 3 XL Edition - 9.09
* Killing Floor 2 - 5.69
* Left 4 Dead 2 - 4.49
* Mad Max - 3.39
* Marvel vs. Capcom Infinite - 8.49
* Mass Effect Andromeda - 13.69
* Metal Gear Solid V Definitive Experience - 18.19
* Metro Redux Bundle - 5.69
* Middle-earth: Shadow of War + DLC - 23.49
* Mirror's Edge Catalyst - 5.69
* Mortal Kombat Komplete Edition - 2.29
* Mortal Kombat XL - 7.99
* NBA 2K18 - 27.29
* No Man's Sky - 13.69
* Overwatch - Game Of The Year Edition - 23.89
* PlayerUnknowns Battlegrounds - 21.99
* Prey + DLC - 13.79
* Pro Evolution Soccer (PES) 2018 - Premium Edition - 23.89
* Resident Evil 7 - Biohazard Gold Edition - 20.49
* Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration - 13.69
* Rising Storm 2: Vietnam - 6.49
* Rocket League - 8.39
* Saints Row 4: Game of the Century Edition - 4.49
* Sid Meier's Civilization V - The Complete Edition - 9.09
* Sid Meier’s Civilization VI - 20.49
* Sniper Elite 4 - 21.59
* South Park: The Fractured But Whole - 27.09
* Star Wars Battlefront II - 31.89
* Steel Division Normandy 44 Deluxe Edition - 20.49
* The Elder Scrolls V 5: Skyrim Legendary Edition - 9.09
* The Evil Within 2 + DLC - 16.99
* The Sims 4 - Standard Edition - 22.79
* The Witcher 3 Wild Hunt GOTY - 19.39
* Titanfall 2 - 10.19
* Wolfenstein II: The New Colossus - 19.29
* World of Warcraft 60 Day Pre-paid Game Card - 23.89

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Nekem elsőre majdnem mind meglett, de tény, hogy vissza kellett néznem nekem is, de 30 percnél több nem kellett hozzá.

DarkSector:

Ha csak úgy teszel, kb. 60-70%-át szerzed meg az achiknak, van pár titkos, rejtett helyszín azokon múlik a 14/14.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Nem szimplán figyelős mindent bejárós... A Limbo az gecibb volt sokkal az nálam sosem lesz maxos...

Tinman
Én is csak javasolni tudom a beszerzését, minőségi cucc. Az indie munkák elitjébe tartozó darab.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Gondolom 1 acsiból áll: Fuss végig a pályán. 😛

Scooter
Khmmm, hát igen. K*rva nehéz összehozni az achi-kat. <#hehe> Bár nekem csak a második végigjátszásra jött össze, mert nem figyeltem a sárga kábeleket, hogy hova vezetnek, csak szaladtam a vége felé.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.12.20. 14:58:07
Voltan
Hú, azt pótold!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg sincs a játék. <#vigyor5>

Tinman
Nekem azok a furák, akiknek nincs kimaxolva :-D

darkSectorxxx
Nekem marhára tetszett, pláne a vége.

Scooter
Inside kimaxolva. Minden achi megvan.
someone give me a rope pls
darkSectorxxx
A fal annak az oldalán állva, igen. Így tűnhet. 😛

IMYke2.0.0.0
Süketelsz.

darkSectorxxx
Biztos.
Hiszen erre van a Hype. Van az az eset mikor van 2 ember közt egy fal, ki van kizárva, és ki van bezárva? Nem az oldaltól függ? 😄
Én ezt a fanboy témát kitárgyaltam sokszor, nem vagyok az, csak mivel másra nincs a Horizon, ezért adott a téma, hogy akkor ezt fel lehet hozni érv ként.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.20. 14:17:06

darkSectorxxx
Persze, nem is kell szeretni, nem is ez volt a kérdőjel...ezt csak mondtam. 😊

zorrobomber
BTW, vettem egy Steam Controllert. <#taps>
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.12.20. 14:12:13

IMYke2.0.0.0
Isti, annyira hiteltelenné teszed magad ezekkel a kommentekkel, hogy szinte már félelmetes (komolyan!) mennyire nem látod és fogod ezt fel!

zorrobomber
Én még mindig szkeptikusan állok hozzá.

darkSectorxxx
Télleg ígyen volt, nekem pl a Hellblade, full többnek hatott az elején, mint ami kiderült a launch előtt hetekkel, hogy ez végülis mi lesz.
Lehet ezzel csak én voltam így, ezt nem tagadom. 😛

Voltan
"A Hellblade-nek maga a Hype a mögöttes tartalma, a Horizonnak a TARTALOM szülte a HYPE-ot. 😊"

LOL

darkSectorxxx
Ez nem fanboy-ság, pont ez a vicc benne. A Hellblade-nél van az az akaratlanul szubjektív tólóerő, hogy a fejébe sujkolták sok embernek, hogy kis indie csapat, szegények, a hangok, a szerelmi kötés.
Holott fellapozol 200 indie játékot és kapsz legalább egy tucat aranyos fejlesztőt, megható kis történettel.
A Hellblade-nél a probléma a bolhából elfánt csinálás, míg a Horizonnál csak simán az elefánt mutogatása lehet szemet szúró.

A Hellblade-nek maga a Hype a mögöttes tartalma, a Horizonnak a TARTALOM szülte a HYPE-ot. 😊
(rengetegen nagyon szkeptikusan álltak a Horizon-hoz ám, míg Hellblade-nél már akkor kegyetlen Hype hullám volt mikor még azt sem tudták miről szól majd a játék)

Semmiféle fanboy-ság nincs ebben, az max a véletlen műve, vagy a sok lóvé, hogy ott sikerült ezt. Ez nem a fanboy-oknak a műve, nem szándékos fanboy program eredménye. Max takarózni lehet ezzel.
Én sem tartom minden téren tökéletesnek a játékot, csak éppen ebben a tekintetben az. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.20. 14:06:35

Scooter
Szerintem meg nem kell elkezdeni letölteni. Amit hozzáregelt a fiókodhoz, nincs az az isten, hogy valaki visszavegye. Ott van a licencek és termékkulcs-aktiválások-nál. Nem volt írva, hogy el kell indítani, mint régen a Left 4 Dead 2-őt.
IMYke2.0.0.0
Nem - nem irigykedem (most már --- szerencsére --- bármikor átpattanhatnék PS4 Pro-ra is, van rá lóvé), egyszerűen már fizikailag viszketést okoz a fanboiság miatti elferdült értékítélet.

Holott tudom, hogy Isti ennél többre/jobbra is képes volna.

Voltan
😄😄😄😄😄😄 Csak irigykeccc!

IMYke2.0.0.0
"Hányok már a hype-tól, hogy így í story meg úgy a story. meg a hangok, meg a effektek....kb mintha egy Adele bakelitről beszélnének. 😄"

Hányok már a Zero Dawn-tól... (lásd a 369-est)

zorrobomber
Így már kerekebb a történet 😊

kigyi
Én nagyon jól szórakoztam vele még a megjelenés előtt hónapokkal berántottam (nagyon jó üzlet volt 32 dolcsiért preorder bónuszokkal együtt steam-re) és 100+ órát bele is toltam multizhattam is boldogan az elején most már állítólag problémás a multi, de annyi baj legyen haverokkal még mindig játszhatsz, ha akarsz a cheaterek kizárásával így nincs probléma. Még tervben van egy végigjátszás újra, mert nagyon bejött csak idő kellene ami ugye egy gamernek nincs 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
Bele se gondolok, hogy ezek mennyire nehezek - mert tényleg azok.

Tinman
/zsebre tett kézzel andalogva fütyörészik

Tinman
A GTA V-be 60 óra biztos belecsúszott, van róla kellő tapasztalatom, sőt a szórakoztató játékok kategóriában is messzemenőkig értelmezhető.

Tinman
A GTA V triatlonos része a C64-es sport és szexjátékok legalja gameplay-ének megtestesült esszenciája. Egy putri. Semmi.

Na most ha végigszenveded, mert érdekel, hogy mire megy ki az egész, akkor a végén kiderül, hogy nem érte meg, mert semmit nem ad érte. Egy kocsit, egy motort, egy spec ruhát, egy nyomorult achievmentet? Semmit. Akkor minek van benne? Mert nem vicces, csak időrabló, értelmetlen fasság és még csak nehéznek se mondanám, inkább csak kicsinálja az ujjad.

grebber
1 cd key 1 account. Ha már beaktiváltad nem tudod átadni senkinek. Maximum ha az egész accountot odaadod az meg macerás..

Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hogy a már meglevő játékokat át tudom rakni másik accountra,Van egy pár dupla játék meg ami nem kell,akkor csinálok egy új accountot és át tudom rá "ajándékozni"
Lehet eladnám nekem felesleges vagy,elajándékoznám.Ott a Battlefield 1 megvettem de megbántam csak a kampányt toltam ki.

MerlinW
Soha nem játszottam Zelda játékkal korábban, de ez az új egyszerűen fantasztikus minden téren..
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.20. 02:59:36

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Ezt azért nem tudom, mert más emberek mást látnak ugyanabba a játékba, ezzel nem csak a Hellblade van így.
Ezért nincs soha olyan játék, aminek minden gémer ugyanúgy örül.

darkSectorxxx
Na jó de na, játszható és lesz....de nem kukacoskodunk, értem mi volt az ötlet, csak kicsit furcsa.... de mindegy, inkább jó az a TW2. 😊

#297372: De lehetnél. 😄

meg nemtudom

Megleptél, de van valami, amiben egyetértünk.
Prince23
Xbox One-on a pubg Preview Edition, nem? az meg még early access box arton is írja akuk i Game is a work in progress. sztem x-en az lesz, mint idén PC-n.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.12.19. 23:47:14

darkSectorxxx
Ez a Zelda meg Mario hype, a nintendo fanok (mármint nem téged mondalak fannak, hanem aki szereti) nem látják azt az oldalt, akiknek ez nem hype, nem érdekel mindenkit ha egy játékban mondjuk egy fát kivágsz, aztán fogsz egy húsdarálót, ledarálod, aztán kipiszkálja a karakter a fogai közül a retket.
Ez csak annak nagy dolog aki vevő erre, másnak meg full más dolgok fontosak.

Akár egy Hellblade, amiben lehet nem tudsz almát sütni, de pl a szerelmi meg nemtudom milyen lelki mély története nagyobb élmény esetleg.
Ezt nem lehet így kijelenteni, hogy akkor xyz a goty és semmi más, hanem ez a szavazás, ahol lesznek nem Zelda rajongók is. 😊
Persze a listára felmehetne.

És ezzel télleg nem a Zeldát akarom szapulni, vagy az érdemeit leszólni, de azért az merész, ha egy réteg szubjektív érzéseit ráhúzzuk az egézsz gémer társaságra.
De a Hellblade ugyanaz.
Hányok már a hype-tól, hogy így í story meg úgy a story. meg a hangok, meg a effektek....kb mintha egy Adele bakelitről beszélnének. 😄

A "kell" alapján szavazást meghagyom azoknak, akik hasból jelölnek, én hál' Istennek nem vagyok eléggé (kurrens) gamer ahhoz, hogy egyáltalán kitöltsem (és ez nem a lista kritikája, csak ténymegállapítás).