Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Nem vészes, de Rise of Tomb után letolom az 1. részt, szóval nekem a 2. még nagyon ráér. Majd jövőre.

Apropó... Rise of. Ez is egy olyan játék, amiről inkább megtartom a véleményem magamnak, azt viszont szóvá tenném, hogy attól függetlenül, hogy kivártam vele tisztességgel, bizony nem egy bugba futottam. Ez azért meglepett. A legjobb a szarvassal közösülés volt, erről képem is van a Steam galériámban, a legsokkolóbb a csirke beesése a sziklába, majd onnan pánikszerű menekülése a talajon át.

Egy gondolat pedig azoknak, akik MÉG nem tolták: KÖNYÖRGÖM meg se próbáld elindítani Survivor (true normal!) fokozat alatt!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Azt nem ismerem 😄 am arra kéne hogy gyüjtögessek rá,mire megjelenik vmi nem egybe kell kiadnom 10-15000-et így könnyebb havi 2-3000 ft-al.Sajna nehezen spórolok mert nem marad meg nálam a pénz mindig van vmi ami kell.

Tinman
Miért kell ehhez ajándékkártya?

Tölts fel a walleted bármikor, amikor van rá kereted és költsd el, amikor neked tetszik.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Valaki otthon van ezekben a Steam ajándékkártya témában? Magamnak kéne igazából, arra gondoltam hogy mindig veszek ha épp van egy kevés feleslegem 5-10 eurós kártyákat, aztán ha megjelenik vmi akkor abból megtenném.Amolyan havidíjként fizetném, inkább ezt mint az Origin Accesst.Már ha lehet gyűjtögetni Meg sokszor riktig akkor van vmi jó kis akció amikor nincs pénzem 😄

Rajtad múlik. Ha szeretted a LiS-t, akkor a BtS is tetszeni fog. Deck Nine meglepően hozta a Dotnod színvonalát. Habár, az utolsó epizód és a befejezés nem mindenki tetszését nyerte el. Őszintén megmondva, az enyémet se. Egyébként epizódonként 2-3 óra, kivesézősen 4 és három epizód van. Valamint, ha a különleges kiadást (nem tom, h mi a hivatalos neve) veszed meg, akkor azzal kapsz egy negyedik bónusz epizódot, ami az eddigi tempó alapján valamikor január végén, február elején fog megjelenni. A többi epizód már kijött. A Hellblade 7-8 óra hosszú, sietősebben esetleg 6, netán 5 is. Nem túl nehéz és elég egyszerű harccal, kelta/viking mondavilággal és nagyon érdekes mentális betegséges elemekkel. Egy meglehetősen egyedi cucc.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.12.22. 00:50:43
darkSectorxxx
Hellblade rövid egyszerű, a LiS meg tudtommal hosszabb összetettebb. 😊
más a zsáner szerintem, a Hellblade-ben kevesebb interakció lesz....ha ez nem gond..

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

HeadHunter86
Na akkor veszek mást. Csak nem tudom mi legyen. Hellblade vagy Life is Strange: Before Storm. Mindkettő érdekel, de csak egyet akarok egyenlőre. De talán Hellblade lesz, mert Life is Strange-et első évadból ismerem, Hellblade pedig valami tök új lenne nekem. Aztán majd két ünnep között lehet azt is behúzom.
(Jól elbeszélgetek magammal 😄 )

darkSectorxxx
Én is elsőnek neki akartam menni, azt akkor van banyek, mikor fizetnél. 😄
Retek egy dolog, de sajna ez van.
Mert ha még tegyük fel a posta is ennyi lenne, még azt mondom egye-csessze....de hogy 4x annyi, az azért ha nem is túlzás mert ennyi a posta, vicces ekkora tételnél.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.21. 23:02:18

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

HeadHunter86
Uhhh, az úgy nem buli 😄

darkSectorxxx
Én rég megvettem volna, ha nem 20 euro a posta!!!!!!

HeadHunter86
STEAM Link-et megéri 5,5 EUR-ért megvenni?
Jól gondolom, hogy rádugom HDMI-n a TV-re, rádugom a kontrollerem (XBOX) vagy bill + egér is mehet rá? Aztán átstream-elem a STEAM-em.
TV szomszéd szobában van, routerem bivalyerős az bírja a STREAM-et, mert 1080P-s filmeket szoktam streamelve nézni ChromeCast-en WIFIN.

Update: Ja látom meg dróttal is. Az jó! Akkor lagg is minimális.
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2017.12.21. 22:59:36

darkSectorxxx
😄

Scooter
Attól függ. Én 12€-ért (3760Ft) vettem Gamersgate-n még október végén. Persze most nincs ott leárazva.
grebber
Ha 1 hónapig barlangban laksz net nélkül akkor igen valóban lemaradsz róla....minden más eset csak a kamu kifogás.

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Hát úgy igen, csak Humble-n ugye lemaradhatsz róla, itt azért sokszor hosszantartó leárazások vannak. 😊

grebber
Jaja ,de a Humble tükrében a Codokon kívül (amik ugye nem lesznek soha bundleba) minden rohadt drága még úgy is..

darkSectorxxx
Ja CDkeys-en sokszor durva árak vannak. 😊

IMYke2.0.0.0
Természetesen, az 5000+ Ft se olcsó --- nem egy hamburger ugye, vagy egy 10 játékos bundli ára ---, de egy friss Single Player címhez képest a 17 euro nem vészes.

//Más kérdés, hogy személy szerint nálam mikor kerülne sorra...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kongy
Mondjuk a Payback még ennyiért is egy vagyon..

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tinman
Oh, értem... ott már jobb a helyzet.

IMYke2.0.0.0
CDKeys-en nézelődünk.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Gyerekek, a Resident Evil Revelations 2 Deluxe Edition megér 15 eurót?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
9200 Ft nem sok egy kicsit érte még? Nem is túl hosszú, kb. 15 órás :-/

Shep
A sandbox szerintem nem hiányzott bele de cserébe a végén van egy olyan befejezés amit minőségben és katarzisban kevés játék tud felmutatni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

darkSectorxxx
Én is így vaok ezzel.
Első részt vártam nagyon, és csalódtam. A 2. rész meg fordítva. 😄

Prince23
Nem csalódtam a játékban, beszívott, megvettem, elindítiottam és 6 vagy 7 óráig nem eresztett el.... Ilyen is rég vót má. Mondjuk ez köszönhető annak, hogy sokkal survivalabb lett a game, és kapott egy mini sand box irányt.

IMYke2.0.0.0
Rohatttyak mekk, én is azt szemeltem ki! 😊

Prince23
Én is ott vettem magamnak egy Evil Within 2-ot. Ajándék volt szinte XD

Dzsini
Frontier saját oldalán angol fontban vásárolva olcsóbb (és ők is ugyanúgy adnak Steam kulcsot a vásárlás után)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

wantonly
Elindult a Steam Téli Vásár, nem estem hanyatt az áraktól... Amúgy is bevásároltam ma cdkeys-en. 😊

Viszont látom, hogy az Elite Dangerous 6,24€.

Ez jó ár, majdnem elcsábultam, de ehhez is Season Pass van, úgy meg már 20€...
grebber
Lemaradtál a 2.5$-os Amazon osztásról akkor 😊 Vásárlás miatt kapott a nép 5$-os kupont és 7.5$ volt jó rég... szerintem a fél világ ugy szerezte be.

Na jó, mi a fene van itt? Már hónapok szeretném behúzni az első Dark Souls játékot az egyik haverom számára, de egyszerűen az istenért sem akarják leárazni. A 2. és 3. rész minden hónapban egyszer le van árazva, az 1. rész nem.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

TBTPumpa
Need for Speed Payback - 50% kedvezmény (Origin)

Gyorsan féláras lett, de a Destiny 2 (PC) is GMG-n. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.12.21. 19:57:23

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

3Error
PC gaming never dies.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
Másik fórumba írtam:

"Azé' lesz majd kamu közösségi játék is... 😄DD
Meg ugye az őszi vásár alatti szavazások "eredménye" alapján kiemelt ajánlatok...

Az árak persze a 2016-osak, meg az idei nyári/őszi szél alattiak lesznek... ELSŐ naptól az utolsóig, fless nélkül."

Bejött.

IMYke2.0.0.0
"De az ingyenes, hahó 😊)"

A "PC halott" tematika szempontjából ez teljesen lényegtelen.

Prince23
De az ingyenes, hahó 😊)

Íme egy játék, amiért egy PC-s fizetett
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.12.21. 19:12:36

Scooter
Kösz de én kihagyom. Rühellvén a full multi játékokat. Felőlem lehet 15/10 is. <#vigyor1>
IMYke2.0.0.0
"És egy jó példa volt az eladások alapján arra, hogy "még hogy a PC halott""

Ennek már a MOBA is ellenmondott... lásd a DOTA 2-őt.

IMYke2.0.0.0
Semmiképp sem szabad felpontozni csak azért, mert sokan játsszák...
...a legyek is téved(het)nek...

Prince23
Ilyen pontszámot legalább mi magyarok nem fogunk adni rá, szerencsére. nevetséges amúgy. Jó esetben is 88%-ot ér a game nálam amúgy, 9 fölé nem adnám meg. Bár 9.0-át max azért megadnám, hogy végre egy olyan játék amit PC-n kurva sokan tolnak, ahhoz képest hogy nem ingyenes játék.

És egy jó példa volt az eladások alapján arra, hogy "még hogy a PC halott". Igenis van tábora a PC-nek, mint kiderült 😄
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.12.21. 19:07:10

IMYke2.0.0.0
"PUBG review: Playerunknown’s Battlegrounds is imperfectly perfect
Making a masterpiece is a messy business"

Fasság.

zorrobomber
Én megvettem unokaöcsémnek, úgyhogy két ünnep között tesztelem majd 😊 Kíváncsian várom.

Prince23
Na, srácok hoztam egy kis csámcsogni valót 😄 PUBG 10/10

A magazin szerint vagyis az értékelése alapján minden idők legjobb játéka itt van, tessék nyugodtan megvenni 😄

IMYke2.0.0.0
Végeztem a "Just Cause 2 (Hardcore, 150 óra, 50/50 öcsi) --- gondoltam, feltelepítem a 3. részt...

Egy kicsit még várnom kell 😊

zorrobomber
Hopp...

Sid Meier's Civilization® VI iOS

Az ára nem tudom mennyi, mivel ingyen leszedhető, 60 körig lehet tesztelni, aztán gondolom ingame purchase kell.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.12.21. 16:32:37

IMYke2.0.0.0
Nem próbáltam - billentyűzettel sokkal jobban tudok versenyezni benne, mint controllerrel (sokszor tettem próbára az X360-ast, és egyszer a STEAM Controllert - utóbbival nagyon nehéz volt a számomra, de azért pár kör után sikerült az addig körrekordomat feljavítani. Szóval, nem kizárt, hogy ha sok időt fordítanék rá, akkor utóbbival jól menne).

MerlinW
Igen, a játék adatlapján a Description mellett van egy Download fül is, ahol le van írva a telepítés/aktiválás menete.

[merlinw.org]

zorrobomber
Imy, te próbáltad a Grid 2-t így esetleg? Állítólag elég jól működő módszer.

Voltan
Hol? Az oldalon?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"