Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt Goty szavazás megy, nem ítélkezés. 😊
Mindenkinek más a Goty, ilyen nincs, hogy azokra kell szavazni....
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Na megvagyok:
(előző szavazásban pár játék mellé írt jegyzetelés ide is vonatkozik copy-paste)
FPS: Resident Evil 7
TPS: Uncharted The Lost Legacy
Akció: Assassins Creed Origins
Akció-kaland: Uncharted The Lost Legacy
RPG: Ni-oH
RTS: Warhammer 2 Total War
Autós: Forza MS 7
Sport: NBA 2k18
Coop: Destiny 2
Multi: Call of Duty World War 2
Ötlet: Horizon Zero Dawn
Kaland: Uncharted The Lost Legacy
Art: Horizon Zero Dawn
Legszebb játék: Horizon Zero Dawn (ide lehet írni bármit, viszont ez egyértelmű - Most tekintve el a pc moddolásoktól pl gta 5-ben, gyári állapotban a HZD Pro-n HRD+4k mellett az idei évben mindenképpen a legszebb)
A legjobb effektek: Horizon Zero Dawn (ezt látom, hogy a Hellblade-re címezték, de nem 😄 )
Legjobb zene: Resident Evil 7 (ha ez nem az irritáló füledbe suttogásokat takarja, akkor egyértelműen a legjobb zene, intro szerintem....ez a zene a RE7-hez valami irgalmatlanul jó, és egyé vált a 2, a zenét halva eszedbe jut a játék, a játékról beszélve a füledbe csen a dallam, ez más mai játéknál nálam pl nem létezik
Legjobb szinkronhangok: Wolfenstein 2 NC (én itt bajban vagyok, mert nem emlékszem a szinkron hangokra a játékban, vagy hogy mi alapján kellene a jobbat kiválasztani, tehát most aszerint nézem, mely szinkron olvad inkább egybe számomra magával a hozzá tartozó karakterrel, és ha létezne igazából, akkor így létezne szerintem (Frau Engel) )
Legjobb történet: The Evil Within 2 (nekem valamiért ez tetszett a legjobban, aminek főleg a vége volt érdekes, mert nem gondoltam volna, hogy ebben ennyi rejlik mire végigviszem)
Legjobb horror: Resident Evil 7 (azért mert legjobb horror nekem nincs, ezek ma már nem horrorjátékok, csak a legjobban megijjesztő játék van, ez pedig a VR miatt)
Legjobb kiegészítő vagy DLC: Uncharted Lost Legacy (Ha a Dishonored kieg, akkor a TLL is, valszeg azért nincs, mert akkor feleslegessé válna a maradék. 😊 )
Legjobb indie: Hellblade: Senua's Sacrafice (nem jut eszembe másik, és a Cuphead-et nem tudtam végigvinni)
Legjobb FREE: Fortnite Battle Royal (vakon ráböktem valamelyikre. 😄 )
Legjobb MMORPG: The Elder Scrolls Morrowind (megint böktem. 😄 )
Legnagyobb meglepetés: Assasins Creed Origins (meglepett azzal, hogy érdekel)
Legnagyobb csalódás: Resident Evil 7 (és nem a nem retro érzés miatt, hanem mert közesincs a demojához)
Legjobb fejlesztő: Guerilla Games (mert a semmiből a csúcsra és alapoztak egy Kojima játéknak, ezt mind egy játékkal, egy új IP-vel?)
Lejobb kiadó: Sony (részemről ez nem kérdés)
Év konzol exclusive játéka: Horizon Zero Dawn (azokból, amikhez közöm volt, Uncharted már volt)
Év PC exclusive játéka: Warhammer 2 Total War (először PUBG lett volna, DE AZ NEM PC EXCLUSIVE, aztán keresőb írtam, de nem dobott ki semmit, a listán meg a következő a TW2. 😊 )
Goty: Assassins Creed Origins (mert még a 150. óra után is visszavonz a játék és nem érzem egy percig sem, hogy csak azért játszom, mert hogy legyen már vége)
huh.....😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.19. 23:35:01
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Abban egyetértek, hogy sok helyen van nem kívánt ízfokozó a palacsintában, de a fentebbi tragédiáját átélni még nekem sincs elég beleérző képességem. Ja, bocs, már látom: nem jelölték a For Honort! <#bohoc>#bohoc>
PUBG meg van már Xbox One-on, de egyelőre még a kiváltságosoknak. Mindenesetre jön mindenkinek, PC-exkluzívként szavaztatni rá most is fura, eredményhirdetéskor meg értelmezhetetlen lesz. Én direkt nem az apróságokon vagy az ízléskérdéseken lovagoltam (azokat tényleg mindig napestig lehetne sorolni, fölösleges is minden fikkantással foglalkozni), hanem azokat hoztam fel, ami fura, de - éppen mert annyira fura - véletlen bakinak tűnik.
Got Over It.
You reached the top of the mountain. - 2.3%
Got Over It, For Real This Time.
Reached the top of the mountain twice. - 1.2%
So Over It.
Reached the top of the mountain fifty times. - 0.1%
<#vigyor1>#vigyor1>
Next PC upgrade: 2022
Persze hogy vannak hibák minden GOTY listában, Láttad pl. a TGS-t? Nem egybe beletudtam volna kötni. Ráadásul a Geoff vagy ki, a star Wars battlefrontot meg a COD-ot és a For Honort sem jelölte semmire.
Amúgy meg holnap jelenik meg a PUBG, az xbox one-os meg ugyan olyan eary access verzio lesz.... és januári lesz a cikk vagy összeállítás.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.12.19. 22:46:34
Én úgysem tudnék szavazni, nem én vagyok a célközönség, és tisztában vagyok vele, hogy minden listába csúnyán bele lehet kötni rosszindulattal, de szerintem tényleg lenne mit átgondolni.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.12.19. 22:39:32
Mint TPS, shúterjátékok, azok nem igazán jelentek meg, a Sniper belefér, max nem választják majd. 😊
De nehéz ügy, hiszen némelyik RPG is, vagy Sandbox....bár ez max annyit tesz, hogy több kategóriában nyerhet....nehéz ügy.
Nekem az előzővel sem volt bajom.
Meg ott van az egyéb, vagyis igazából minden játszik. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.19. 22:34:44
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.12.19. 22:30:14
Reboot?
Remaster? 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A single élménye eléggé rendben van, simán beleszaladhat 60-80 óra és még akkor nem is maxolgattál semmit. PC-n csodásan fest, remekül szalad, csak a triatlonos baromságokat ignoráld. Megcsináltam mind, kb. semmit nem adott érte -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Télleg volt 1-2 hete ilyen, az akciós ár több volt.
Még ha át lenne húzva a 60, azt mondom nagyon best buy, de így nem működik a gépezet. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.19. 20:40:58
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.19. 20:22:22
SPECIAL PROMOTION! Offer ends 21 Dec 6:00pm CET
24,--€
(steam)
nem tudom berántsam-e. Jól mutatna a doboza is, de ennyiért már nagyon jó vételnek tűnik.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.12.19. 20:28:29
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.12.19. 20:07:43
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Success!
Kingdom: Classic is now registered to your account on Steam.
To access your new content, simply launch this product from your Library on Steam.
Úgy tűnik, perma és elkezdeni sem kell az install-t. Bővebb infó 24 h múlva <#vigyor2>#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.12.19. 19:16:52
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Permanens vagy csak 24 órán keresztül játszható?
("Install game" zöld gombra tenyerelj - utána megszakíthatod)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
UI.: Dodonpachi Steames verziója minden pénzt megér,5 játékot kapsz egy áráért.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.12.19. 18:23:34