311802
  • ratgab
    Utolsó offom...

Ez is mekkora volt már a Re-voltból!
  • ratgab
    Kis zene/gaming off:

Mennyire imádtam ezt a soundtracket annó...Adrenalinpumpálás volt ezerrel

Amúgy Re-volt soundtrackből van, de félelmetesen jól illet azokhoz a versenyekhez.
  • zorrobomber
    Xbox live gold előfizunál ha regelek mondjuk 5-én, akkor megkapom a hónap első napján osztogatott game-et?
  • DarkSector
    Úgy néz ki megvagyunk a 4-es pack-ra.... ha valaki még irna max akkor kerülne be ha valaki visszamondja.
  • lalakov
    Kezd újra működni a Steamgifts oldala.
  • tomsolo
    Az átlag userek meg egy sima mondattal is bajban vannak :D
  • DarkSector
    JA ÉS EZT STEAM WALLETBŐL TUDJUK VENNI NEM KELL KÉZPÉNZES UTALÁS MEG ILYENEK CSAK SZÓLOK!
  • DarkSector
    hát nekem nem kell, RE4-re megyek, de havernak kellene, megvan az első rész, ha meg kell valakinek szól, nem tartom kötelezőnek, de nem egy nagy összeg, és zombulás az egész szerintem nem vár tőle az ember sokat, 500ft-ért... :)
    dehát nem is tartok senki fejéhez fegyót, aki szeretne szól aki nem nem. :D
  • DarkSector
    2-ő kell már csak.
  • ratgab
    Ezt ti átgondoltátok? Biztosan. Ekkora rakás szart még nem hordott hátán a föld. Na jó biztos hordott. Egy forintot nem ér az a játék az a lényeg.
  • DarkSector
    Összes MP 1500 ft!!!
  • DarkSector
    Srácok, van olyan fazon köztetek akit érdekelne 4-es packból Zombie Army 2 ===== 1.7 euro-ért? 3 ember kéne!
    semmi ráfizetés, csak haveré lenne a 4. és a 4 pack lenne 4x1.7 euro.

ha valakit érdekel szóljon pls.
  • Rapid81
    EA-től t'án loptak adatot? Most jött biztonsági kód az emilemre... Gyors jelszócsere megvolt. Esetleg érdemes nektek is.
  • Rapid81
    Van ingyenes változata. Nem tud annyit, de egynek jó. :)
  • DarkSector
    Most nem megyek bele ilyenbe, másik topikban le lett irva, ő is látta csak értetlen. :D
  • DarkSector
    Na majd rájössz telefonon megbeszéljük...:D
  • DarkSector
    Oks de úgy jött ki...:D nem kell a rizsa. :D Sweety. :D
  • MerlinW
    Csak ha azt is dupla hsz.-ban teszi!:)
  • Shep
    De szerencsére itt vagy nekünk te aki majd elmeséled :D
  • Shep
    Az, hogy nem éri meg az nem egyenlő azzal ,hogy szar, nálad persze ... :d
  • DarkSector
    yuppiye...
  • DarkSector
    még mindig nem értik sokan mi a jo a gyári remake-ben...mind1 :)
  • DarkSector
    még mindig nem értik sokan mi a jo a gyári remake-ben...mind1 :)
  • Rapid81
    Kikerült a Family Sharing a bétából.
  • DarkSector
    Ja hogy nem ezt irogattad eddig, hogy nem éri meg mert sweetfx+sd. és ennyi.
    Értelek :)
  • IMYke2.0.0.0
    Emlékszik még valaki erre a benchmark programra? - STEAM-en már ez is kapható.
    Youtube videó, hogy mozgásban is lássátok a benchmarkot.
  • TBTPumpa
    Tirexi, ja ő sem. Nem vásárol eredeti játékot.
  • IMYke2.0.0.0
    Na, vajon ki vehet egy ilyet magának a napokban? :)
    Dawn of War Franchise Pack - 110 euro.
  • Shep
    Hát azért a Resi 4 alaphoz van olyan mod ami nem béna, mondjuk Maxtreme rakott be olyan képeket ami már tényleg sok volt.
  • Shep
    Hát már megint nem értem miről hadoválsz, ki mondta itt ,hogy szar, szerintem senki.
  • Shep
    Hát nekem nem is kell, ezt jól látod, én régen 2x végigjátszottam, tavaly év végén felraktam ,hogy na akkor megint de nem, egyszerűen már nem kötött le, tudtam mi hol merre meddig, szóval ennyi volt számomra a Resi 4, szép emlékként él tovább számomra de újra már nem játszanám.
  • wesker24
    A moderekkel az a gond hogy a nagy részük NOOB vagy tök hülye hozzá mert csak gyártsa a sok szart nagyon ritka az olyan modderek akik tényleg valami nagyon jót alkotnak és nem valami szart ! :D
  • DarkSector
    komolyan mondom , ezt ne pedzegessük most , nagyon nem jó felé tapogatsz... :)
    kik mondták hogy szar. lehet a sok tudatlan fasz.
  • wesker24
    Miért lenne az mindent beleraktak amit csak kell !

Rendes bill+egér támogatás aki kifogásolja az irányítást az játsszon kontroller-el ennyi HD grafika tudom hogy a moddolt textura sokkal jobb csak ott már átmentek a ló túloldalára.

Achikat is kapott habár ez téged ugyse érdekel. Ha ennyi mindent kifogásolsz benne akkor nem is kell neked :D
  • ratgab
    Nagy ügy. Rendszeresen írok ügyiratokra 2013-as határidőt, aztán csapok a fejemre, hogy hoppá. Úgy maradt na.

Egyébként ha most megrendelsz valamit, akkor azt hétfőn miért is nem tudod átvenni? Ez is egy jó kérdés szerintem.
  • DarkSector
    Figy én senki oldalára nem állok, mert mindkettőtök mondandójában van némi igazság, csak ezt maga a játékos érzi igazán és személyiségfüggő.

Ezért ha valaki kiad ujjonan egy játékért 10k-t megértem egyrészt, én 10k-t adtam régen a Dark Sector játékért, amikor nem is volt hozzá még gépem
    de megérte, mert annyira érdekelt.
    Ma sem bánom hogy megvettem.

De ez van más meg 1 dollárt nem adna máig érte.....:S
  • Shep
    Összefoglalom: tehát lehúzás :)
  • Scooter
    2013
  • grebber
    2013 igencsak elmúlt már szerintem arra gondol!
  • IMYke2.0.0.0
    Mos' mé', nekik van időgépük is :)))