Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
De végul nem veszem meg, mert ugy sem játszanám végig szerintem az idén...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.12.22. 20:17:37
Engem pl a Fallout 4 Season Pass érdekelne jó áron, amennyiért most kínálják az rablás szerintem. 😊 Torrentezni meg nem szoktam.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.12.22. 20:19:24
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gyűjteményembe keresem a következő GTA kiadásokat. Bár erősen kétlem, hogy valakinek lenne ilyesmije itthon, ha mégis és eladná, szóljon, kérem.
GTA 3 (PC) USA kiadás: karton dobozos, kihajtható előlappal
GTA San Andreas (PS2) USA Special Edition kiadás: karton dobozos, aranyozott előlappal, benne plusz Sunday Driver lemezzel
GTA Advance (GBA) USA kiadás: tartalma ugyanaz, mint az európainak, de ehhez jár egy plusz papír alapú térkép
GTA 2 (Sega Dreamcast) EU kiadás: két fajtája van, mindegyik kézikönyvvel (esetleg USA kiadás is érdekel, térképpel)
GTA 1 (GBC) EU kiadás
GTA 2 (GBC) EU kiadás
GTA 1 (PS1) EU Limited Edition kiadás: soundtrack lemezzel együtt
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"A 'Disneyflix' with Lucasfilm + Marvel + Pixar + Disney Animation + Disney Channel + ABC + 20c Fox + FX would be ... attractive,"
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.12.22. 18:38:40
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szinte már nyűg a nyakukon, az évente sok-sok évközi sale után.
A R6 Siege is 40% off??? Öszi vásárkor meg 50% volt rajra. Vicc komolyan
értelemesebb dolgokat vettem CDkeysrol, meg instant gamingrol....
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Azt látom például Uplay-ben ACO-nál, hogy van egy ilyen event: Trials of the Gods - Face the Triumvirate, ez működik steam esetén is?
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Koszi, nem is lattam a PC learazasat.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.22. 09:53:50
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.12.22. 09:53:17
Akciós játékot nem tudok venni vele?Nem sok játékot veszek leginkább teljes játékokat szoktam ,bár mostanában nem jön nagyon olyan ami érdekelne de van pár amit még megvennék.
De ha akciókba gondolkodsz, vagy amúgy olcsó játékokban, akkor a steam wallet egy öngyilkosság.... 😊. Igen BF pl origin. 😉
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A steamre viszont ha fizetek csak ott költhetem el 😄 Most is belefutottam meg akartam venni a battlefront 2-t de egybe sok,spórolni nem tudtam majd talán januárban.
Persze ott nincs kártyapénz, így az korlátozza a lehetőségeket.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.12.22. 09:40:21
Csak arra hogy fizetsz be számla nélkül? 😊
Ha meg egy amúgy meglévő számlával összeköti, akkor én nem mindig tudnék nyugodtan aludni. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.22. 09:38:01
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
De el is adhatod az a pénz steam walletedbe megy amiből tudsz vásárolni.
Next PC upgrade: 2022
Annyira nem vagyok otthon a steamben ,sok játékom inkább origins-es.Nézegettem tegnap még ilyen gyűjthető szutykok is vannak ilyen játékkártyák még azokat se néztem meg nagyon mire való<#awink>#awink>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.