Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Dishonored - Definitive Edition basszus nem akarja megkapni azta kurva -75%-ot....

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Még mindig shock alatt vagyok...

De végul nem veszem meg, mert ugy sem játszanám végig szerintem az idén...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.12.22. 20:17:37

Papa01
Ez kemény... de bennem mindig felmerül az a kérdés: Hogyhogy? 😊 Csodák nincsenek...tényleg érdekelne, mert a saját pénzemnek én sem vagyok ellensége, de itt valaki nem ver át valakit? 😊
Engem pl a Fallout 4 Season Pass érdekelne jó áron, amennyiért most kínálják az rablás szerintem. 😊 Torrentezni meg nem szoktam.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.12.22. 20:19:24

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

wantonly
Nem értjük a dilemmát. 😊
IMYke2.0.0.0
CDKeys-ben még nem csalódtam... <#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
Dilemma

Resident Evil 7 GOLD - Steamen 44 euro

CDKEYS: 18 eu basszus

Szerintetek?

totyak
Tisztában vagyok vele, hogy ez nem hirdetést fórum, elnézést, hogy ide rakom, de itt elég nagy a pörgés és sok a játéktulajdonos is. Ha nagyon nem jó, hogy ide írom, töröljétek, kérlek.

Gyűjteményembe keresem a következő GTA kiadásokat. Bár erősen kétlem, hogy valakinek lenne ilyesmije itthon, ha mégis és eladná, szóljon, kérem.

GTA 3 (PC) USA kiadás: karton dobozos, kihajtható előlappal
GTA San Andreas (PS2) USA Special Edition kiadás: karton dobozos, aranyozott előlappal, benne plusz Sunday Driver lemezzel
GTA Advance (GBA) USA kiadás: tartalma ugyanaz, mint az európainak, de ehhez jár egy plusz papír alapú térkép
GTA 2 (Sega Dreamcast) EU kiadás: két fajtája van, mindegyik kézikönyvvel (esetleg USA kiadás is érdekel, térképpel)
GTA 1 (GBC) EU kiadás
GTA 2 (GBC) EU kiadás
GTA 1 (PS1) EU Limited Edition kiadás: soundtrack lemezzel együtt

MarkBlade
Ez pont így van elérték azt a "fejlettséget" hogy már nekik nem kell eladni.. olyanok mint egy magyar fővállalkozó.. 😞
bon
<#worship>

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

IMYke2.0.0.0
Szerintem (!), már az itt fórumozók 99%-a tudja, hogy a STEAM csak helyet ad, és sápol... <#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Vájá', most miről beszélünk, a Valve szarja le, vagy az Activision? Merhogy a leárazások mértékéhez a Valve-nak szvsz az égvilágon semmi köze nincs.

Dzsini
Streaming/tv szolgáltatásuk már van (a Fox megvásárlásával a Hulu többségi tulajdonosává váltak), így simán elképzelhető, hogy mindent átfogó platformot építenek.

"A 'Disneyflix' with Lucasfilm + Marvel + Pixar + Disney Animation + Disney Channel + ABC + 20c Fox + FX would be ... attractive,"
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.12.22. 18:38:40

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Én is így látom - leszarják.
Szinte már nyűg a nyakukon, az évente sok-sok évközi sale után.

Prince23
Mit szólnátok egy Disney PC klienshez? 😄 Marvel játékok szintere is lenne. Kicsit furcsa hogy a MUA Bundle sunyizik teljes áron, mi közben levették a Marvel Hereost is 😄 Tuti meglépik majd, figyeljétek meg.

Scooter
Ez így van! Mindenki jól látja. A Call of Duty-k is csak 33%-ot kapnak már. Eddig 50% volt. Egyre jobban leszarják!
Prince23
Ez a Steam sale évrol évre egyre rosszabb és rosszabb. Csak én látom így? 😄

A R6 Siege is 40% off??? Öszi vásárkor meg 50% volt rajra. Vicc komolyan

értelemesebb dolgokat vettem CDkeysrol, meg instant gamingrol....

IMYke2.0.0.0
15,99 euro... azaz további -1,00 euro...

zorrobomber
Mint lentebb is írták: ha nincs walletben pénzed akkor a Frontier-nél olcsóbb és ott is steam kulcsot kapsz.

MarkBlade
<#eljen>
IMYke2.0.0.0
<#eljen>

3Error
<#worship>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Atisz
Nem csak az sg tagjai (hanem egy számomra másik nagyon kedves steamgifts csoport) számára nyitott gib, hátha valakinek még nincs meg és kipróbálná:

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

CalebJoe
Értem, így akkor már csak az ár a lényeges szempont. Kösz.
Dzsini
Az AC alapvetően egy Uplay játék, tehát a Steamre megveszed, az beregisztrálja a játékot Uplayre, és indításkor azt hívja meg.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Biztos volt már téma párszor, de most hirtelen tanácstalan vagyok, hogy -jelen esetben ez az ACO lenne- Uplay-re vagy Steamre érdemesebb egy játékot megvenni? Az addig világos, hogy steam: achievements (nem érdekel), de egyéb aspektusban van-e érdemi különbség?
Azt látom például Uplay-ben ACO-nál, hogy van egy ilyen event: Trials of the Gods - Face the Triumvirate, ez működik steam esetén is?
kigyi
Bankban be tudod fizetni a számlára direktben is nem?

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Dzsini
és még weboldal is van rá ahol a normális forrásokat egy kattintásra összeszedik neked, hogy hol mennyiért mi van

dartonite
Juj ezzel lehet meglepem magam karira, ezt a jatekot regota kivanom 😊
Koszi, nem is lattam a PC learazasat.
ez igaz 😊 sok mindent vettem ott,de néha a steamen is van néha akció most az anno 2205-t fogtam ki,ultimate edition 12,5 euro volt.Az instant gamingen csak az alap 10 euro.Bár jobbára az instant gaminget használom.Végülis azok is eredeti játékok,megveszik dobozosan és eladják digitálisan ha jól tudom.Szóval végülis legális az hogy olcsóbb az az üzemeltetőt terheli de ezek szerint megéri.Ott vettem a diablo 3-at + a kiegészítőt,Doom,Rise of The Tomb Raider..stb mind megkaptam szinte egyből a kulcsot.

darkSectorxxx
Hát igen. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Dzsini
Plusz van egy csomó nem-szürke oldal, ahol szintén.

darkSectorxxx
Csak arra utalok, hogy annak ellenére, hogy csunya dolog (nem minden hivatalos valszeg). A szürke oldalakon minden olcsóbb 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.22. 09:53:50

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Dzsini
De, de csak a Steamen vásárolhatsz vele, az ezernyi külső oldalon, ahol komolyabb akciók is szoktak lenni, nem. És azok ugyanúgy steames kulcsot adnak.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.12.22. 09:53:17

Miért? 😄
Akciós játékot nem tudok venni vele?Nem sok játékot veszek leginkább teljes játékokat szoktam ,bár mostanában nem jön nagyon olyan ami érdekelne de van pár amit még megvennék.

darkSectorxxx
Paypal-hoz tudunk segíteni, ha érdekel, nem vészes.
De ha akciókba gondolkodsz, vagy amúgy olcsó játékokban, akkor a steam wallet egy öngyilkosság.... 😊. Igen BF pl origin. 😉

Atisz
Én simán perelném őket a 'Battle Royal' brand jogtalan használata miatt (ha meg nincs levédve, akkor gratulálok).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Dzsini
Majd a plusz pakkokat ott veszed meg, ha rákattansz 😊

zorrobomber
Még mielőtt elolvastam volna a hsz-ed beugrott az előzőről nekem is, hogy bakker ez is Frontier játék 😊 Szerencse hogy kártyapénzből ugrott be... És mondjuk így talán kevésbé esélyes a másik félelmem is, a Humble Monthly.

A pay pal-t próbáltam de nekem kicsit bonyolult 😊 angol tudás nem ártana hozzá.Igen tehetném alszámlára van is,de mint mondtam az a probléma hogy ahhoz is képes vagyok hozzányúlni ha nem bírok magammal <#awink>
A steamre viszont ha fizetek csak ott költhetem el 😄 Most is belefutottam meg akartam venni a battlefront 2-t de egybe sok,spórolni nem tudtam majd talán januárban.

Dzsini
És mint Frontier játék, az is náluk, angol fontban vásárolva a legolcsóbb 😊

Persze ott nincs kártyapénz, így az korlátozza a lehetőségeket.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.12.22. 09:40:21

darkSectorxxx
+1

Csak arra hogy fizetsz be számla nélkül? 😊
Ha meg egy amúgy meglévő számlával összeköti, akkor én nem mindig tudnék nyugodtan aludni. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.22. 09:38:01

kigyi
Mondjuk ezen belül akár a paypalt is javasolnám egyből 😊 Nincs számlavezetési díj 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Dzsini
Nem, a season pass tulajdonképpen olyan, mint a többi MMO-ban a tartalmi kiegészítés - plusz dolgokat ad a játékhoz, amiket csak ezen keresztül lehet elérni (pl. légkörmentes bolygókra leszállás, mérnökök, indítható kis vadászhajók, stb.)

zorrobomber
99.9%-ban igaz ez az állítás, de megint jó (=steam-en a legolcsóbb, direkt néztem, a legutóbbi sale után se ment le az ára cdkeys-en) árat kapott pl. a Planet Coaster (9,49€). Kártyapénzből behúztam.

darkSectorxxx
Én javaslok egy mellékes számlát, bankkártyát, amin ugyanúgy gyűjtheted, cserébe nem vagy köteles kizarólag steam-re költeni. 😊

bakvarnyu
Fú ez nagyon jó ár. Az a seasons pass tulajdonképpen mi?Az alapjáték csak korlátozott ideig használható?

grebber
Azokat tudod "craftolni" ha megvan a teljes "szett" akkor kapsz XP-t tudsz steamen szintet lépni hátterek stb.
De el is adhatod az a pénz steam walletedbe megy amiből tudsz vásárolni.

Next PC upgrade: 2022

köszönöm<#worship>
Annyira nem vagyok otthon a steamben ,sok játékom inkább origins-es.Nézegettem tegnap még ilyen gyűjthető szutykok is vannak ilyen játékkártyák még azokat se néztem meg nagyon mire való<#awink>

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.