Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Kissé csalódott vagyok - a(z eddigi) ~30 órányi "Prey"-ben a célom az volt, hogy nem bántok mást, csak a "gonoszakat"... a kilépés előtt látom ám, hogy 2 ártatlant csak sikerült másvilágra küldenem... még pedig véletlenül. Ezzel ugrott is a lovagias fogadalmam és az érte járó jutalom is. 😞

Mondjuk, így is-úgy is tervben volt egy másik végigjátszás is...
S még ez sem ért véget - közel sem. ~50-60 óra is lehet akár.

//Szerk.: Ha felmerülne: Normal nehézség.
Aki ismeri a játékot, az tudja, hogy nem mókavonat.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.01.02. 22:00:04

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atisz
Nekem nagyon tetszik az 5., örültem, hogy a 4. részhez képest szinte mindenben előrelépés történt. Imádtam az afrikai környezetet, annak ellenére, hogy a eleinte elképzelni sem tudtam, hogy hogyan lehet egy Resident Evil játékot elhelyezni oda. Kár, hogy pont az irányítás maradt meg nyögvenyelősnek, nem tudom miért nem lehet egy olyan sima és zökkenőmentes irányítást beletenni, mint amilyen a Dead Space mind3 részében volt (természetesen nem csak ezért imádtam a Dead Space-t) és mondjuk dupla annyi ellenfelet felvonultatni az enyhén büntető irányítás kompenzálására.

A 2 vadhajtást természetesen nem a Revelations 1-2-re értettem (amiket szintén alig várom, hogy kipróbálhassak), hanem a Racoon City-re és az Umbrella Corps-ra.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Marha jó csomag lenne, ha nemrég nem vettem volna meg (hosszas töprengés után - sajnos) a Bioshock Infinite-et.

A Beholdert meg Error-tól nyertem (amit ismét megköszönnék).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Sajna engem is csak az érdekel belőle :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

ZsZso
Majdnem jó bundli, de nem az. Aragami egyedül ami érdekel és hiányzik a csomagból, de pusztán azért nem rántom be a BTA -t 😞.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

genndy
Humble Staff Picks Bundle: Scribble
1$:
Tempest
LiEat
Punch Club

BTA:
Aragami
Beholder
BioShock Infinite

12$:
SHENZHEN I/O
$2 Humble Wallet credit for Monthly subscribers Subscribe to Humble Monthly to receive this offer!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Dzsini
Hát, nálam nem kérdés ebből az ötből a Hollow Knight.
Nagyon rég volt, hogy ennyire jól szórakoztam egy metroidvania platformerrel, és ennyire elvarázsolt az egész grafikai stílusa, a hangjai, mindene... az egész játékból süt, hogy szeretettel és odafigyeléssel készült.

A Dead Cells egész máshonnan közelíti meg a dolgot, az a "losing is fun" nemes hagyományával kegyetlenkedik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Ez ilyen gamer netikett egyéb helyeken, hogy friss játékból, ráadásul nem is a topikjában spoiler mögé tesszük a játékból lőtt képeket. Én így tudom... ezek szerint rosszul.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Van egy-két sziporka, tény és való 😊)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Az értékelő kommenteken viszont jót röhögtem😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Épp azért írtam a második mondatot.

MerlinW
Az csak egy dokumentumfilm meg koncepciós rajzok, írások.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.02. 19:16:22

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Mekkora trollkodás ez már?!? 😊 -- "Titanfall - The Final Hours"
Ez felkerült/fennmaradt, míg maga a JÁTÉK nem 😊

MerlinW
Én nem emlékszem képre main quest-ből, de te tudod.

[merlinw.org]

Tinman
Na most, ha tavaly 600 órám nem volt a Hearthstone-ba, akkor egy sem, de az ugye sehol nem látszik :-/

IMYke2.0.0.0
Mondjuk én is arra s(z)avaztam. <#vigyor1>

Tinman
A Resi 4-ben szinte tökéletesen tudtak egyensúlyozni az akció vs. horror/survivor téma keskeny pallóján. Ez az 5. része olyannyira elment akció irányba, hogy már kaland elemek is bekerültek. Nem mondom, hogy szar a Resi 5, mert én is végitoltam, de hogy alig Resi az biztos. A 7. meg szinte semennyire nem Resi, de ettől még abból amiket látta és olvastam róla, k. jó lehet.

Tinman
Óóóó hát ez egyszerű!

DarkSector spoileres képeinek hála, nekünk az AC: Originst már meg sem kell vennünk, így a szavazás nem lehet kérdéses: AC: O.

Jim Morrison
nálam elég sok szavazásnál volt így 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Na, ez az a szavazás, amiről Tinman Zsolti is beszélt: egyiket se ismerem, egyik sincs meg...

HeadHunter86
Jó volt a What Remains of Edith Finch, csak kár, hogy ilyen rövid. Volt egy két nagyon megható sztori, bár olyan extra katarzist nem éreztem a végén.

Seth
Resident Evil-ben nincs olyan, hogy pálya 😄

PSN ID.: Beegabor

Mondjuk azt tegyük hozzá hogy már az első pályán elakadtam, mert egyszerűen egyetlen zombit se tudtam megölni. 😄

De ahogy mondtam, ez régebben volt. Most már azért 1-2 IQ-val okosabb ember vagyok. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

wesker24
Én nem rég vittem végig az Original Resident Evil 1-et (1997) újra, és még hozzá Xbox 360 Controllerrel mert van hozzá egy Controller emulator Progi (Xpadder) leszedtem hozzá a Resident Evil profilet betöltöttem játék indit ugy megy a játék mint a kés a vajon semmi gond nincs az irányitással.
Évekkel ezelőtt megpróbálkoztam az első Resident Evil résszel, de egyszerűen számomra már túl régi és fapados az irányítása, így dobtam. Pedig érdekes, a Silent Hill 1-et kibírtam.

Megvárom hogy megjelenjen a 2. és 3. rész HD kiadása és utána én is nekiesek az egész szériának.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

darkSectorxxx
Ja nem.
Magát a pár megás klienst küldeném....
A játékfájlokat felesleges küldözgetni.... 😊

Pont ez a lényege semmit nem kell vele csinálni majd, csak a már meglévő zelda 3 mappat a helyére tenni. 😊 vagyis az iso tartalmát....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.02. 15:46:04

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Resi 5-öt toltam végig a legtöbbször (eredetiben is hamarosan rákerül a sor) 1-2-3-at soha nem játszottam. A HD kiadásokkal sem még. Azok nekem túl gondolkodósak már.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.01.02. 14:39:38

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Szerintem az összes (szerk.:7 előtti) Resident Evil lehúzhatja magát a klotyón. <#vigyor3> Hogy ne csak negatív felhangja legyen a kommentnek, a 7 nekem kifejezetten szimpatikus és be lesz húzva. Ezerszer jobbnak tűnik bármelyik korábbi résznél. Ebből is látszik, hogy igen, ez nem Resident Evil, de kit érdekel a név? A lényeg hogy jó játék legyen. Aztán az már más kérdés hogy kinek mi számít annak, megértem a csalódottakat is.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.02. 14:34:30

wesker24
Egyetértek a Resident Evil 6 az egyik legjobb rész amivel valaha is játszottam. Sokan elfelejtik azt hogy a Resident Evil Franchise-t két részre szoktuk osztani. A Classic Survival Horror (Res Evil Trilogy) és a Modern Resident Evil Games (Resi 4-5-6) és a Két Spin off Rész (Res Evil Rev 1-2). És igen a Classic Survival Horror Trilógia EPIC volt a valaha legjobb Res Evil részek Ever. De ugye haladni kell a korral és nem ragadhatnak le a készítők a múltban. Ezért kell egy kis vérfrissítés valami újítás a Resident Evil Sorozatba. A Resident Evil 4 azért jó mert az még megőrizte az egyensúlyt a régi és az új Res Evil játékok között egy kis fejtörö egy kis Action és egy kis Survival Horror hangulat.

Aztán jött a Resident Evil 5 ami kissé átment Akcióba de haverokkal elég jól el lehetett játszani vele, persze hogy már nem a régi Res Evil volt a fejlesztök inkább a fiatalabb korosztályt célozták meg akik csak full Akcióra vártak azok meg is kapták amit akartak.

És persze ott van a Resident Evil 6 az egyik legjobb Res Evil rész hiába szidják sokan mint a bokrot, mert a Res Evil 6-ban visszatér a Survival Horror Hangulat legfőképp Leon kampányában. Chris ugye megmaradt az akciót kedvelöknek, aki imádta a Classic Res Evil 3 Nemesist az imádni fogja Jake kampányát is, és persze ott van Ada kampánya is az egyik legjobb Res Evil Female Character ever.

Res Evil 6-ban kapunk 4 olyan fantasztikus Kampányt hogy csak na, amia story-t illeti az zseniális ami a gameplay-t illeti ott van néhány újitás ami egyeseknek nem jön be de hamar meg lehet szokni.

És ami a Két Res Evil Spin Off részt illeti (Res Evil Rev 1-2) azok szintén nagyon jó játékok habár nekem a Res Evil rev 2 sokkal jobban bejött.
IMYke2.0.0.0
"Megvan a CEMU?"

A képeimen is látszott, hogy nekem is megvan a MerlinW-féle cemu1.11.3.

Az a helyzet, hogy semmi kedvem most ~20 GB-ot leszedni újra (játék + update + DLC).

darkSectorxxx
Megvan a CEMU? Ha nem, akkor elküldöm majd ha hazaértem. 😊

darkSectorxxx
Hát ez télleg gyenge. 😊

IMYke2.0.0.0
A 6. rész a legjobb a modern részek közül.
Szerintem.

Atisz
Igen, az nálam is wishlistes.

(Amúgy is meghízott a WL a kártyapotyogtatós böngészgetés miatt :/)

Atisz
A Resi 5 a 4 továbbfejlesztett változata... sokan pont a 4-et szidják, mint fordulópontot, a third person shooter jellege miatt (ami szerintem csak az előnyére vált, mivel az alap Resi nem volt elég jó kalandjátéknak és a harc a fix kameranézet miatt csak gyötrelem volt).

Ezt tehát nem értem, hogy az 5-tel kezdett leépülni... ha nagyon akarjuk, a 6-ot lehet ekézni (persze nem úgy, mint a sok kretén, akik az év legrosszabb játékának kiáltották ki), de szerintem a 2 vadhajtást leszámítva a sorozat patinás maradt.
A legújabb rész a talány, ami kiváló Outlast meg Amnesia szimulátor, de mint Resident Evil, értékelhetetlen.

Tinman
Egyetértek.

Szerintem a Resi 4 volt a sorozat csúcsa. 😊

Why so serious?

HeadHunter86
Na most sikerült. Nem tudom mi baja volt reggel. Azóta dobtam rá még egy kis lóvét. Úgy vettem észre, hogy hiába volt rajta elég összeg, kicsit több kell hogy rajta legyen, mert azóta dobtam még rá +3000 HUF-ot.
Amúgy én átállítottam PayPal-t, hogy bankom váltsa, így nem kerül annyival többe.
What Remains of Edith Finch -et zsákoltam be. Tudom rövid és 13 EUR kicsit sok is érte, de annyira kíváncsi vagyok rá, hogy úgy döntöttem azért is megveszem.

Tinman
A Resi 5 a Resi sorozat leépülésének első jele volt. Negatívat minden játék kapcsán találsz, ez nem kérdés.

Voltan
<#eljen>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Atisz
"Nonsensical story and forgettable characters"

Engem itt vesztett el e a játék. Tipikus hatásvadász katyvasznak tűnik.

Ráadásul (csak) most játszom a Resi 5-öt és némi irányításbeli problémától eltekintve azt mondom, hogy ennél jobb ebben a stílusban nem létezik.

Atisz
Próbáld paypal nélkül. Steam áruházban kb. 0%-os a kockázat, felesleges többletköltség.

Számomra a tavalyi volt életem egyik legjobb gamer éve. Lásd #297596
Azonban úgy összességében is egy igencsak jó év volt.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.01.02. 11:47:18
Tinman
Bőven megéri azt az árat. Aki szereti a Resi stílusú játékokat, annak szerintem bejön, csak ez egy szinttel véresebb, betegebb :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.02. 11:37:52

Tinman
2017-ben nem sok végigvitelt tudok felmutatni, sok játékkal játszottam, de végig csak keveset vittem. Igen, ez pontosan azt mutatja, hogy rengeteg játékra él, hogy nem rossz, de ha nem tud végig lekötni, akkor valójában nem jó játék. Erre akkor döbbensz rá, amikor találkozol egy tényleg kiváló játékkal, lsd. The Evil Within, amire közben megnéztem, hogy a szaGma olyan 7/10- körül tolt. Lol.

Pörgött még pár apróság, meg Hearthstone szokás szerint sokat melóidőben :-D

- Grand Theft Auto V - letolva.
- Sky Force Anniversary - letolva millió +1x, majdnem kimaxoltam teljesen.
- The Great Whale Road - majdnem teljesen végig, de olyan szinten repetitívvé válik, hogy nem érdemelte meg
- Roots of Insanity - letolva
- Outlast 1 + DLC - letolva. Életem talán legjobb horror élménye, a TEW-ig azt hittem esélytelen ezt bármi megszorongatni.
- Outlast 2 - letolva
- Inside - letolva.
- Expeditions: Viking - sokáig eljutottam benne, de akkor még időlimites volt, ami megbocsáthatatlan. Azóta ezt kivették + pár fontos patchat kapott, előröl el fogom majd valamikor kezdeni újra.
- WipEout Omega Collection - sokat toltam, ez ilyen végtelenített móka, bár van benne karrier.
- Drifting Lands - nekem ez a játék egy nagy kalap csalódás, nem toltam végig, pedig az alapötlet k. jó!
- Masquerada: Songs and Shadows - dettó.
- Legend of Fae - kár volt ebbe az idő, csalódás. Nem is toltam végig.
- Spintires: MudRunner - ez egy nagy patch, nem egy új játék, végig nem toltam.
- Knack 2 PS4 - folyamatban, eléggé a végén járok, de közben elterelődtem más irányba, pedig jó cucc, nyilván nem elég jó, de jó
- Gran Turismo Sport PS4 - ezt végigvinni nyilván nem lehet, ha csak a full gold karrier nem számít annak, de az nyilván nincs meg és nem is lesz
- Heroes of Might & Magic 2 - Roland kampány letolva (ha lesz rá időm Archibald kampányt is letolom + kiegeket)
- The Last of Us + The Left Behind DLC letolva
- Hand of Fate 2 letolva - Tavasztól bátran lehet venni, bár a repetitív harcokon már semmi nem fog segíteni. Ékes példája a no pre-order, no Day1 elvnek!
- Thief (2014) + DLC - letolva
- Shadow of The Beast PS4 - letolva
- Hidden Agenda PS4 - letolva
- Epistory - Typing Chronicles - letolva. Legjobb typing game EVER!!! (100% melóhelyen, meló mellett toltam le.)
- Rise of Tomb Raider + DLC - letolva
- The Typing of The Dead: Overkill - cégben tolom, felénél vagyok, folyamatban.
- The Evil Within - letolva (de a DLC-k folyamatban)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.02. 11:39:30

Dzsini
Nekem az Elite Dangerous - Hollow Knight - Dead Cells hármassal telik a téli szünet - mindhármat ajánlom, a maguk nemében egészen pompásak.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jól hangzik. Meg is vettem ennyiért, már úgyis rég tervben volt.

Why so serious?

Scooter
<#eljen>
HeadHunter86
STEAM-en nem sikerült vásárolnom ma reggel. PayPal-ról próbálkoztam. Elméletileg 13 EUR-os játékot akartam ami kb. 4000 HUF. PayPal-hoz csatolt kártyámon 5100 HUF van. De elutasított valami hibára hivatkozva. Most azt írja várjak, mert túl sokszor próbálkoztam.
Mennyi időre tilt ilyenkor le?