Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk, így is-úgy is tervben volt egy másik végigjátszás is...
S még ez sem ért véget - közel sem. ~50-60 óra is lehet akár.
//Szerk.: Ha felmerülne: Normal nehézség.
Aki ismeri a játékot, az tudja, hogy nem mókavonat.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.01.02. 22:00:04
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A 2 vadhajtást természetesen nem a Revelations 1-2-re értettem (amiket szintén alig várom, hogy kipróbálhassak), hanem a Racoon City-re és az Umbrella Corps-ra.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A Beholdert meg Error-tól nyertem (amit ismét megköszönnék).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
1$:
Tempest
LiEat
Punch Club
BTA:
Aragami
Beholder
BioShock Infinite
12$:
SHENZHEN I/O
$2 Humble Wallet credit for Monthly subscribers Subscribe to Humble Monthly to receive this offer!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Nagyon rég volt, hogy ennyire jól szórakoztam egy metroidvania platformerrel, és ennyire elvarázsolt az egész grafikai stílusa, a hangjai, mindene... az egész játékból süt, hogy szeretettel és odafigyeléssel készült.
A Dead Cells egész máshonnan közelíti meg a dolgot, az a "losing is fun" nemes hagyományával kegyetlenkedik.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.02. 19:16:22
[merlinw.org]
Ez felkerült/fennmaradt, míg maga a JÁTÉK nem 😊
DarkSector spoileres képeinek hála, nekünk az AC: Originst már meg sem kell vennünk, így a szavazás nem lehet kérdéses: AC: O.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

De ahogy mondtam, ez régebben volt. Most már azért 1-2 IQ-val okosabb ember vagyok. 😊
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Megvárom hogy megjelenjen a 2. és 3. rész HD kiadása és utána én is nekiesek az egész szériának.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Magát a pár megás klienst küldeném....
A játékfájlokat felesleges küldözgetni.... 😊
Pont ez a lényege semmit nem kell vele csinálni majd, csak a már meglévő zelda 3 mappat a helyére tenni. 😊 vagyis az iso tartalmát....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.02. 15:46:04
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.01.02. 14:39:38
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.02. 14:34:30
Aztán jött a Resident Evil 5 ami kissé átment Akcióba de haverokkal elég jól el lehetett játszani vele, persze hogy már nem a régi Res Evil volt a fejlesztök inkább a fiatalabb korosztályt célozták meg akik csak full Akcióra vártak azok meg is kapták amit akartak.
És persze ott van a Resident Evil 6 az egyik legjobb Res Evil rész hiába szidják sokan mint a bokrot, mert a Res Evil 6-ban visszatér a Survival Horror Hangulat legfőképp Leon kampányában. Chris ugye megmaradt az akciót kedvelöknek, aki imádta a Classic Res Evil 3 Nemesist az imádni fogja Jake kampányát is, és persze ott van Ada kampánya is az egyik legjobb Res Evil Female Character ever.
Res Evil 6-ban kapunk 4 olyan fantasztikus Kampányt hogy csak na, amia story-t illeti az zseniális ami a gameplay-t illeti ott van néhány újitás ami egyeseknek nem jön be de hamar meg lehet szokni.
És ami a Két Res Evil Spin Off részt illeti (Res Evil Rev 1-2) azok szintén nagyon jó játékok habár nekem a Res Evil rev 2 sokkal jobban bejött.
A képeimen is látszott, hogy nekem is megvan a MerlinW-féle cemu1.11.3.
Az a helyzet, hogy semmi kedvem most ~20 GB-ot leszedni újra (játék + update + DLC).
Szerintem.
(Amúgy is meghízott a WL a kártyapotyogtatós böngészgetés miatt :/)
Ezt tehát nem értem, hogy az 5-tel kezdett leépülni... ha nagyon akarjuk, a 6-ot lehet ekézni (persze nem úgy, mint a sok kretén, akik az év legrosszabb játékának kiáltották ki), de szerintem a 2 vadhajtást leszámítva a sorozat patinás maradt.
A legújabb rész a talány, ami kiváló Outlast meg Amnesia szimulátor, de mint Resident Evil, értékelhetetlen.
Why so serious?
Amúgy én átállítottam PayPal-t, hogy bankom váltsa, így nem kerül annyival többe.
What Remains of Edith Finch -et zsákoltam be. Tudom rövid és 13 EUR kicsit sok is érte, de annyira kíváncsi vagyok rá, hogy úgy döntöttem azért is megveszem.
Engem itt vesztett el e a játék. Tipikus hatásvadász katyvasznak tűnik.
Ráadásul (csak) most játszom a Resi 5-öt és némi irányításbeli problémától eltekintve azt mondom, hogy ennél jobb ebben a stílusban nem létezik.
Azonban úgy összességében is egy igencsak jó év volt.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.01.02. 11:47:18
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.02. 11:37:52
Pörgött még pár apróság, meg Hearthstone szokás szerint sokat melóidőben :-D
- Grand Theft Auto V - letolva.
- Sky Force Anniversary - letolva millió +1x, majdnem kimaxoltam teljesen.
- The Great Whale Road - majdnem teljesen végig, de olyan szinten repetitívvé válik, hogy nem érdemelte meg
- Roots of Insanity - letolva
- Outlast 1 + DLC - letolva. Életem talán legjobb horror élménye, a TEW-ig azt hittem esélytelen ezt bármi megszorongatni.
- Outlast 2 - letolva
- Inside - letolva.
- Expeditions: Viking - sokáig eljutottam benne, de akkor még időlimites volt, ami megbocsáthatatlan. Azóta ezt kivették + pár fontos patchat kapott, előröl el fogom majd valamikor kezdeni újra.
- WipEout Omega Collection - sokat toltam, ez ilyen végtelenített móka, bár van benne karrier.
- Drifting Lands - nekem ez a játék egy nagy kalap csalódás, nem toltam végig, pedig az alapötlet k. jó!
- Masquerada: Songs and Shadows - dettó.
- Legend of Fae - kár volt ebbe az idő, csalódás. Nem is toltam végig.
- Spintires: MudRunner - ez egy nagy patch, nem egy új játék, végig nem toltam.
- Knack 2 PS4 - folyamatban, eléggé a végén járok, de közben elterelődtem más irányba, pedig jó cucc, nyilván nem elég jó, de jó
- Gran Turismo Sport PS4 - ezt végigvinni nyilván nem lehet, ha csak a full gold karrier nem számít annak, de az nyilván nincs meg és nem is lesz
- Heroes of Might & Magic 2 - Roland kampány letolva (ha lesz rá időm Archibald kampányt is letolom + kiegeket)
- The Last of Us + The Left Behind DLC letolva
- Hand of Fate 2 letolva - Tavasztól bátran lehet venni, bár a repetitív harcokon már semmi nem fog segíteni. Ékes példája a no pre-order, no Day1 elvnek!
- Thief (2014) + DLC - letolva
- Shadow of The Beast PS4 - letolva
- Hidden Agenda PS4 - letolva
- Epistory - Typing Chronicles - letolva. Legjobb typing game EVER!!! (100% melóhelyen, meló mellett toltam le.)
- Rise of Tomb Raider + DLC - letolva
- The Typing of The Dead: Overkill - cégben tolom, felénél vagyok, folyamatban.
- The Evil Within - letolva (de a DLC-k folyamatban)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.02. 11:39:30
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Why so serious?