Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Ugh... majdnem megvettem 50%-os akcióban 7.99 GBP UK Store-ban PS3-ra, de véletlenül belefutottam, hogy JÖN A PS4-es verza!!! YEAHH!!!

Dragon's Crown Pro - PS4

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Nekem nagyon tetszett a játék....<#eljen>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.01. 22:07:46

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
The Evil Within lepergett a nehezebb fokozaton.

+ Ejjbazmeg <#wow2>
+ Játékoskarrierem egyik legmeglepőbb darabja
+ Szerintem nem kezd túl erősen, de fokozatosan feljebb kapcsol és egyre jobb! Egészen elképesztő!
+ Végig képes fenntartani a figyelmet!
+ Csillagos 5-ös hangulat!
+ A témához viszonyítva sokféle ellenfél... a játék vége után a modellek, karik megnézhetők, hát elmondhatom: Szégyenkezni a TEW-nek? Ha-ha!
+ Igazi Shinji-féle pályakicsúcsosodás! Resik, DMC, Vanquish... zseni a csóka és itt is úgy odatette magát, hogy az arcom letépték. Üt a TEW, mint a feltúrbozótt Hilti!
+ Nehezebb fokozaton érződik, hogy a nehézséget is elég intelligensen adagolták. Eleinte már-már casual, aztán azért lesznek meglepik rendesen. Nem azt mondom, hogy hűűűű de nehéz, játék, de oda kell figyelni és akkor nincs gond nehezebb fokozaton sem.
+ Nem sok zene hallható, de ami akad, az elég jól és jókor van elsütve. Fúúú nagyon profi hangulatteremtésben is a Tango GW.
+ Példás minőségű DLC-k, bár az utolsó vitatható, a Resi 4-es Ada Wong féle másik nézőpont ide is nagyon passzol.
+ A küllem legtöbbször nem Ryse, meg Ethan Carter szintű, de meglehetősen jó és annyira egyben van az egész, hogy ahol kevésbé néz ki jól, még az is jól áll neki... egyszerűen Mikami egy varázsló!
+ ÉS TUDJA ÉS TUDJA! Additív! Minél tovább tolod, annál inkább látni akarod, hogy mi sül ki ebből az egészből, mert sok fejezeten keresztül az embernek csak sejtései vannak, hogy mi és miért történik.
+ Rengeteg k. jó ötlet! Esküszöm, hogy drogozott a team legalább fele és jól tették!
+ Naná, hogy a mentés (Kidman DLC-jében se semmi ^^) módja, a "shrine" a fejlesztés kivitelezése, mind kellően mindfuck, de még ebbe is tudtak, nem is 1x csavar vinni.
+ Rohadt sokat kell az EU és US fejlesztőknek ellesniük az ilyen Shinji-féle arcoktól, mert ezek több szinttel feljebb vannak szórakoztató videojáték készítésben!
+ Beszarsz olyan boss harcok. Be.
+ Ütős narratíva, stílusos, egyedi szereplők.
+ Sick as fck ^^

- Nyílt titok, hogy a PC-s port eleinte rémes volt. Ez idővel nagyjából helyrekalapálták, de nekem így is ráment legalább 2.5 órám arra, hogy pont olyan legyen a játék, ahogy azt megérdemli. Olyan lett.
- Nem kell semmit se a szánkba rágni, de volt amire google keresőt kellett használnom, aztán a SOKADIK fejezet egyik load screenjénél feldobta azokat a tippeket is, amire rá kellett keressek.
- Néhány esetben szerintem öncélúan és eltúlzottan gore. Nagyon fontos megtalálni az egyensúlyt a feszültségkeltés és a vérengzés között. Néha túlságosan is elcsúszik az utóbbi irányba, néha meg ellensúlyozza és este sötétben, fülessel a gyomrodig lemászik. Igaz Laura? <#shakehead>
- Láthatatlan korlátok előfordulnak és akkor moonwalking van, ami nagyon PS One feelin'.
- Néha nem rossz dolog a trial & error, de előfordul, hogy túl sok van belőle és akkor kicsi frusztrál, olyankor kikapcs, rápihen, alszik egyet és másnap, mint kés a vajban.
- Van ahová hót' felesleges volt a "pressss presss press "A" to open" erőltetése, van ahol viszont fontos elem, hiszen ha azonnal nyílna/indulna/menne, akkor nem lenne meg a feszkó faktor.
- Nem hiszem, hogy ennek a játéknak a szavatossága bármilyen szinten is értelmezhető lenne. Van NG+ és vannak új fegyók, nehezebb fokozat, de miért tolnád újra? Nincs jobb dolgod? Nincs mivel játszani? Ez elsőre üt, mint az ipari áram és akkor rohadt nagyot... másodikra összeszeded a grindelős, elszórt fasságokat, vagy miért? A kihívás indulóban a nehezebb fokozaton elég jól be van lőve, még így is tele a net azzal, hogy "jajj de nehéz játék". Jah... könnyebben halsz, több lövés kell az ellenfelekbe, bla-bla... ettől a sztori és a hatás már ismert lesz.

A k. anyját... hugh... hát nem gondoltam volna... simán bejött legalább annyira, sőt néhány elemében még jobban is, mint az Outlast 1, így jár rá a határozott 9/10.

Evil Within bundle - 9.99 euro

Tartalma:

- Alapjáték -> Legalább 20 óra, odafigyelős, nem rusholós tempóban inkább 23-24!
- The Assignment DLC - > 3-3.5 óra sztori DLC, Resi 4 módra a csaj szemszögéből, és trancsírmentesen, lopakodósan, elég fun és érdekes!
- The Consequence DLC -> 3 óra, dettó sztori, az előző DLC folytatása!
- The Executioner DLC -> 2-3 óra ebbe is belecsúszhat, de ez egy különleges nézőpont és játékélmény, <no spoiler>.

Összesen simán 30 órányi horror pr0n, tökös survivor élmény a csúcsról. Kötelező darab annak, aki bírja, mert megértem azt is aki nem. Viccen kívül: Ha kicsit is érzékenyebb fajta vagy, ez a játék pont annyira felejtős legyen, mint az Outlast, mert ez több ponton durcább...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.01. 22:04:06

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

bon
BUÉK!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

ZsZso
BUÉK!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Jim Morrison
BÚÉK!<#wave>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

3Error
BÚÉK !

dartonita boldog szülinapot ! (már ha ma van a "dartonite" nickkednek is) <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

zorrobomber

BUÉK!

Why so serious?

darkSectorxxx

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

BÚÉK!
wesker24
Boldog Új Évet Mindenkinek ! <#pias>
kigyi
Na srácok hát akkor BÚÉK Mindenkinek! 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Rapid81
BUÉK srácok!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Voltan
Na jó, akkor az én rendhagyó toplistám jön, ami azért rendhagyó, mert az enyém, és főleg azért, mert nem fogok rangsorolni, még csak pontozni sem, és mert furamód egész kevés időm volt játszani idén.
Szóval.

Resi 7 - mert nagyon kellett a megújulás a szériának, és mert iszonyat jól össze volt rakva.

Hollow Knight - Mert annyira magával ragadó, és annyira összetett, és annyira szemét, hogy teljesen el voltam-el vagyok bűvölve tőle

Hellblade - Mert hatalmas meglepetés, és olyan régi emlékeket ébresztett újra bennem, hogy tíz év távlatából most emiatt a játék miatt elkezdtem írni a szakdolgozatomat, anno abszolváltam, de nem fejeztem be, most elkezdtem bevégezni, remélem, sikerül.

Assassins Creed Origins - Mert nem vártam tőle semmit, sőt sokáig eszem ágában sem volt megvenni, annyira kiégtem már az AC sorozattól. Viszont zseniális visszatérés lett, kétely nélkül a legigényesebb AC ever, meglepő módon tisztelettel, és nem túltolva nyúltak az egyiptomi történethez, hihetetlen gazdag, és akárki akármit mond, az idei év (sőt, szerintem EVER) legszebb játéka.

Más idei címeket is játszottam természetesen, de a fenti lista nem sorrend, hanem azok a címeknek a sora, amiket újra elő fogok venni - vagy még mindig játszom, illetve azon művek, amik igen mély hatást tettek rám, lásd fent a Hellblade-et.

Ja, és persze BUÉK mindenkinek 😄
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2018.01.01. 02:47:29

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
BUÉK!

Prince23
BÚÉK!

lalakov
BÚÉK!
Prince23
Mostanság a b. pontod a reális. Pláne akkor, ha végigjátszást streamelsz vagy veszel fel. (hosszabb anyagot , ugye)
Nyilván sima gameplay.ben felesleges a duma, sőt a gameplay akkor tudja igazán megmutatni magát. de hát igen, mint írtad is, másak az emberek. valaki ebbe beleszólna, hogy hova lett a hangod, hangunk..
A szavazás is ez alapján működik, a többség kihozz valamit, hiába én azt szeretném, de mégis más lett az eredmény az emberek milyensége alapján.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.12.31. 21:29:16

Prince23
Tolni toltak, meg én is láttam Imit játszani gamedayIrodásat, és hát azt kell mondjam egész op, ahhoz kképest hogy Switch. De mi akkor is a 3 multiplatfom/er oldalként vagyunk, élünk- tehát pc, ps4 és xbox one fronton vagyunk, mint te is tudhatod, kolléga 😄 kisgépek mellőzve. kivéve ha akkorát robbannak, hogy muszáj megemlíteni.

Az első szavazatnál is mindenki kérdezte hol a Zelda? 😊 aztán lett egy extended versionja 😄
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.12.31. 21:20:02

Tinman
Zelda az pont elég jó példa, ha egy szerkesztői szavazáson összeülnek a derék legények és szavaznak valamire talán, amit nem toltak soha, az ám a Stranger Things a javából :-D

Az olvasókat, emberkéket nem kell bemutatni nekem sem. A legjobb volt amikor még Souls-os YT-erkedés közben kaptam egy órán belül, 2 különböző embertől 2 javaslatot:

a, Legközelebb ne legyen kommentár, úgy sokkal jobb lenne.
b, Legközelebb jó lenne, ha többet beszélnél, úgy sokkal jobb lenne.

AzeNbereknek nem lehet megfelelni soha.

Prince23
Ezt hívják szavazatnak, és teljes vélemény nyilványításnak. Mindenkinek meg van a maga értéke és rendszere ami alapján dönt,.és mondjuk.

Amúgy ez a Zeldás ügy meg kimondottan ellenszenves, mivel mindig a 3 fő platformmal foglakozunk, ha már szerkesztői. Switch most hogy jön ide. De persze hogy muszáj volt jelöltetni , mert a hype ezt követelte meg. Hogy a Zeldának ott kell lennie, meg a Cupheadnek.

ha tudnád olvasóiba, milyen Egyéb dolgokat, címeket , sőt még üzeneteket írnak egyesek XD röhögnél nagyon 😊

Tinman
Gamestar... hmmm... utoljára akkor írtam be egy rublikába a nevüket, amikor routerből tiltottam idehaza.

De nyilván értem mit mondasz, ettől függetlenül "ismerem" az emberek jó része mit tesz egy ilyen gamer szavazáson... akkor is voksol, ha fogalma sincs egy raklap címről, max olvasott róla, mert hát az ő véleménye is fontos, legyen már a nagy egész része, hadd engedtessék meg, hogy hasson a végeredményre. Engedtessék... aztán csodálkozol, amikor egy COD vezet pl. a Wolfi ellenében FPS kategóriába, vagy ami még brutálisabb a South Park, mint az év RPG-je miközben van ott egy Divinity II is.

Tinman
De érzed, hogy ez mennyire torz eredményt ad?

Te toltad a PUBG-t, "x" tolta a Zeldát, "y" tolta a Nier-t, "z" tolta a Wolfit és akkor összedugjátok jól a kis buksitokat és meggyőzitek egymást, hogy melyik az év játéka? Brrrr.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
/ja amúgy ignorálom a szilvesztert, mielőtt még valaki azzal jönne, hogy menjek el valami füstös fos buliba, ahol már most mindenki be van baszva... nekem semmit se jelent... az, hogy a Föld már megint megtett egy nagy kört a Nap körül arra nekem semmilyen reakcióm nincs, talán csak egy halk: leszarom.

Prince23
Van egyéb lehetőség, vagy most pl ha észrevetted a Gamestar is indított egy ilyen GOTY szerűséget, egyszerűen skippeled, vagy csak az eredményre vagy kiváncsi. ott a lehetőség, hogy bejelöld azt, tehát ne szavazz véletlenül sem hypeolt címekre.

Tinman
Az olvasói szavazás is torz, de azzal van a legkevesebb bajom, az mindig is torz volt, az is marad. Meg akarom venni a COD 55-öt? Há' tuti arra dobom a voksot, hiszen itten' éppen azt kérdezi tőlem ez a jóember...

Prince23
De nem csak te egyedül választod tegyük fela Niert vagy a Noiht pl. Sokan vannak egy csapatban csoportusoláson belül legyen az a gamestar vagy másik egyéb "magazin". Az alapján összegyülik egy szavazati lista eredménnyel x kategriákra bontva. Tehát nem egy ember mondja meg hogy mi az év játéka, ez nem TVGA díjátód, érted. Sehol sem így működik, hogy van egy góré, és megmondja, na akkor PUBG az év játéka és kész pofa be a többieknek, a többi munkatárs szavazátát ezerrel letojjuk...

Tinman
Dehogy kérek lehetetlent!

Imi! Ha nekem napi csak 6 órában az lenne a dolgok, hogy játékokat teszteljek, véleményezzem őket, akkor is VASTAGON év végére elmondhatnám magamról, hogy a GOTY esélyes darabok simán 90%-át toltam! Ha így kiállok és GOTY-t választok, az rendkívül hiteles lesz.

"Korrekt" és "true" GOTY-hoz az ÖSSZES címmel kellene játszani"

Dehogy. Összekevered a gyorsaságot, az alapossággal. Az a vélemény sokat nem ér, ami Day1 születik meg pár órányi izzadságszagú játszadozás után. Pedig ez elég gyakori jelenség. Tolj végig egy játékot és olvasd el róla a szaGma rivjúját, amit a megjelenés körül tolnak fel... nem is olyan ritkán hajmeresztő baromságokat fogsz olvasni. Nem véletlenül.

Te is bőven benne vagy annyira a gamer világban, hogy egy játék megjelenését követő pár napban, már BŐVEN el tudod dönteni, hogy a játék mennyire minőségi darab és ennek alapján tudsz vele játszani és megjelölni, esetleges év végi GOTY-ra.

Nem véletlen, hogy a GOTY szavazások kapcsán 20-30-as nagyságrendű a felhozatal! Ennyi játékkal még én is tolom 1 évben, nem, hogy az, akinek ez a munkája! Egy független RÉM KÖNNYŰ helyzetben van, mert azzal tolja, amivel csak akarja és azt tárja a nép elé.

"mint a Golden Joystickezések stb.,"

Az megint más, amikor OLVASÓI GOTY választás történik szavazatok alapján, de ott is sajna vastagon benne van a hypetrain, amikor valaki úgy szavaz, hogy még csak el sem indította a játékot.

Tessék egy példa.:

1. Zelda
2. Mario
3. PUBG

Válassz közülük, jelölj meg egyet, hogy szerinted melyik a GOTY. Ugye? Egyikkel se toltad, de ha már ott vagy a legtöbben szavaznak és ez rossz, ez baromság.

"minden "kihirdetésével" a saját szubjektivitását közli, és vállalja is."

Értem, hogy a saját szubjektivitását közli, de úgy év játékát választani, hogy bele se szagolt 9+/10-es címekbe az úgy nem túl hiteles, főleg egy "worth a buy" oldalon.

Tinman
Újságíró? Persze, leírhatja a blogjába, fórumra, YT-ra, akárhová és emelje szépen ki, hogy xy címekkel nem játszott, azok lehet, hogy jobbak voltak idén, csak ő pont nem tolta. Hiteles, korrekt, komolyan vehető.

De mihelyst egy "csoport", cég neve alatt teszi onnantól már teljesen más a helyzet. Ha megválasztom GOTY-nak a Nier-t, miközben bele se szagoltam, az az emberek arcába történő nettó hazugság. Ha nem látod a különbséget az tényleg nagy jajh...

zorrobomber
Hát, leszedtem valami Holló szilvesztert, aztán meglátom lesz -e kedvem elindítani 😊

Voltan
Te se bulizol? 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

ZsZso
Köszi! A Gold lesz akkor a befutó, mert a Rippert olcsóbban sehogy se lehet beszerezni.
A jó ár egyébként azt jelenti számomra, hogy szürkében ilyen olcsó még nem nagyon volt, vagy már járt ennél jelentősebben lentebb is. 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Prince23
Az olvasói szavazó GOTY lista állása - helyzetjelentés.
Csak a fontosabb kategóriákat említem meg gyorsban, de nagyon vannak bosszantó és meglepő címek számomra is, amik vezetnek. Közel 200 voks érkezett be, és egy gépről csak egyszer lehet szavazni.

Aki lemaradt volna, pótolja kérem: VG 2017 GOTY

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Év FPS: Call of Duty World War 2 vezeti - wtf?
Év TPS_ Uncharted Lost legacy.... Horizon Zero Down hol van?
Legjobb akciójáték: COD WW 2 - hát gratulálok XD
Legjobb akció-kalandjáték: AC Origins - végre valamivel egyetértek 😄, de a Destiny 2 szorosan mögötte
Legjobb RPG: South park 2 , második hely: Mass Effect Andromeda (akkor miért is beszélünk olyan nagy bukásról ME esetében? Ezüst érmes bakker)
Legjobb multiplayer: PUBG 98%-os egyetértés az olvasókkal, és velem is, megérdemelte. és még sokan látatlanban hurrogják, hogy nagyon rossz játék...Az egyetlen oylan díj, ami 90%+ feletti, respect

A többi kategóriát majd full cikkben, ezek voltak a számomra igen csak meglepő győzetesek 😄 persze változhat még az állás

Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.12.31. 18:42:13

IMYke2.0.0.0
Nálam idén helyből az összes GOTY lista elbukik, mert nem az én kedvencemet kiáltják ki. Ez van <#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
Én pl a The Videogame Awards összes gyöztesével nem értek egyet. de mondom rá, azt hogy hiteltelenek lennének. Kell egy lista a GOTY-hoz, ennyi az egész. és azt valamilyen uton modon teljesíteni kell

Sőt, a Videogamersnél is van pár kategoria, amit csak ugy lestem hogy mivan...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.12.31. 18:25:29

IMYke2.0.0.0
De értsd meg, könyörgöm, hogy fizikailag lehetetlent kérsz GOTY témában!

1 - ahogy írtam ma már: egy évben 5 jegyű játékmegjelenés van, köszönhetően az ilyen-olyan minőségű, virágzó indie-iparnak. "Korrekt" és "true" GOTY-hoz az ÖSSZES címmel kellene játszani, és a direkt erre létrehozott nívó szerint kihirdetni vagy a kategóriás, vagy az alle zusammen Év Játékát... fizikai képtelenség.

2 - ha csak a "nagy" címekre összpontosítasz (különben is: év közben hogy döntöd el, hogy mi a "nagy" cím? Az alapján, hogy review oldalakon hogy szerepel? Vagy hány légy ugrik rá? akkor is: ), bizony és azonnal kettős mércét alkalmazol, és behozod a képbe a szubjektivitást.

Nagy Tyúker oldalak non plus ultra GOTY-zása éppúgy, mint a Golden Joystickezések stb., mind-mind szubjektív szavazások és vagy kihirdetések. Ahogy a nyomtatott és digitális újságok ilyen listái is.
Lehet velük nem egyetérteni (sőt kell is, hiszen -- lejjebb ezt is leírtam, de az évek folyamán ezerszer meg is beszéltük: -- mindenkinek más a küszöbé, értékítélete.
A "nagyok" igyekeznek ez utóbbit befolyásolni is...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Úgysincs jobb programom, úgyhogy...

zorrobomber
Az újságíró miért nem írhatja le a saját, személyes listáját? Jajh...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.12.31. 18:22:03

Prince23
Többség dönt elv. Honnan tudod, hogy Zeldás gamerunk pl. nincs? mert amugy van, A statisztika kihoz valamit így is ugy is. Akkor ilyen alapon ne legyen olvasoi szavazás sem GOTY témában

Tinman

Tinman
Igen, ez szerintem is felért egy anyázással, küldd a nukleáris tölteteket.

Röviden: Hányok attól, hogy GOTY-t választ bármilyen médium úgy, hogy bele se szagolt az év nagyjaiba. Undorodom tőle. Gyűlölöm. Hazugság az egész, okádmány.

Ha te leírod ide a saját személyes GOTY listád, az nagyon is rendben van! Tedd, tegyétek! De akinek több 100k feliratkozója van és ebből él, az egy másik kategória.

Ez a véleményem, és ez is marad. Neked nem ez, semmi gond. Lépj át rajta.

Prince23
A szerkesztoi GOTY szavazás? vagy mi? Egyszer vitáztunk tudtommal, hogy nem akartad lehozni az általunk megszavazott GOTY cikkunket, mert hogy nem egyezett a véleményeddel...?

Tinman
Veled volt egy hasonló vitánk nem is olyan régen.

Prince23
Én hogy jövök most ide? egy szoval sem mondtam ilyet ma XD Attol a GOTYzás olyan amilyen. mindenütt van, és mindig is lesz. Független attol, hogy játszotta az illeto vagy sem.Akkor másra szavaz. ennyi.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.12.31. 18:10:19

IMYke2.0.0.0
"BELE SE SZAGOLTÁL."

Átmegyünk személyesbe?

Tinman
Látod itt tartunk. Szerinted és persze Logan szerint is teljesen rendben van úgy kiállni és véleményt mondani produktumokról, hogy BELE SE SZAGOLTÁL.

Erre nekem egy kifejezésem van: hiteltelen.

IMYke2.0.0.0
Nézd már meg azt a kicseszett videót!

Tinman
Egy videósról ennyi alapján bőven lehet véleményt alkotni, nem vagyok Audista, a srác meg nem egy Asimov.

IMYke2.0.0.0
"személyes támadásnak veszi, amit WAB-ról írok"

Dehogy érzem annak.
Csak faszságokat írsz GOTY témában.

Tinman
De nincs ezzel baj, de totál úgy érzem, hogy személyes támadásnak veszi, amit WAB-ról írok. Ez egyébként az ÖSSZES YT-re él, aki nem felel meg a #297760-ban utolsó bekezdésben írtaknak.

Nem véletlen az sem, hogy SOHA nem vállalnék el GOTY írást, véleményezést sehol, hiszen 90%-ban nem játszom idén megjelent címekkel.