Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem szidom a játékot se. Másnak nyugodtan tetszhet, de engem nem érdekel a játék és nem is fog.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.04. 09:25:04
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Értem én, hogy uborkaszezon van, de ennyire? 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A sok loot ládával, random spawn-al ,ugrás közbeni lövéssel, távirányított bombával, mikropöcs méretű pályákkal és még sorolhatnám. A műfaj megcsúfolása az egész.
Kár, mert komolyan is lehetett volna venni. Kicsit olyan Rotten Tomatoes szagú.
A 2 Witcher, meg a Warframe nyert csupán ami (szerintem) megérdemelt (egyébként én is ezekre a jelöltekre szavaztam 3 kivétellel 😊)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Zenében fogós a Nier és a Transistor, nehéz volt dönteni. Mondjuk én ott is a Nier-t jelöltem. (pedig a sokszori végigjátszás után már néha fárasztott <#vigyor3>#vigyor3>)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
“No Apologies” nekem kimaradt, ez csak számomra egyértelmű hogy Mount & Blade 😊
A HuniePop meg ööö...(új lap, gugli, vágólapról címet bemásol, 2.49€.??.. <#vigyor5>#vigyor5> <#hehe>#hehe>)
Choices Matter”
============
* Divinity: Original sin II
* Life is Strange: Before The Storm
* The Witcher III: Wild Hunt --- erre szavaztam --- EZ NYERT
* Dishonored 2
* The Walking Dead: A New Frontier
“Mom’s Spaghetti”
============
* Resident Evil VII
* Alien: Isolation --- erre szavaztam
* PUBG --- EZ NYERT
* Outlast 2
* The Evil Within 2
“Labor of Love”
============
* Team Fortress 2 Jungle Inferno
* Path of Exile: War of the Atlas
* Warframe: Plains of Eidolon --- EZ NYERT
* Crusader Kings 2
* Titan Quest: Anniversary Edition --- erre szavaztam
“Suspension of Disbelief”
============
* Saints Row IV --- erre szavaztam
* South Park: The Fractured...
* Rocket League --- EZ NYERT
* Goat Simulator
* Wolfenstein II: The New Colossus
“The World Is Grim Enough Let's Just All Get Along”
============
* Cities Skylines --- erre szavaztam
* To The Moon
* Stardew Valley --- EZ NYERT
* ABZU
* Slime Rancher
“No Apologies”
============
* Rust
* Mount & Blade: Warband
* The Witcher: Enhanced Edition --- erre szavaztam --- EZ NYERT
* HuniePop
* Gothic II: Gold Edition
“Defies Description”
============
* The Stanley Parable
* Doki Doki Literature Club! --- erre szavaztam
* Garry's Mod --- EZ NYERT
* Antichamber
* Pony Island
“Cry Havoc And Let Slip The Dogs Of War”
============
* Middle-earth: Shadow of War
* Total War: WARHAMMER II
* Just Cause 3 --- erre szavaztam --- EZ NYERT
* Broforce
* Red Faction Guerrilla Steam Edition
“Haunts My Dreams”
============
* DARK SOULS III --- erre szavaztam
* Sid Meier’s Civilization VI
* Counter-Strike: Global Offensive --- EZ NYERT
* Dota 2
* Factorio
“Soul Of Vitruvius”
============
* NieR:Automata
* Hellblade: Senua's Sacrifice --- erre szavaztam
* Rise of the Tomb Raider --- EZ NYERT
* I am Bread
* Bayonetta
“Whoooaaaaaaa, Dude! 2.0” ---- kimaradt?!
============
* Hotline Miami 2: Wrong Number
* Antichamber
* The Evil Within 2 --- EZ NYERT
* Luna
* CPU Invaders
“Best Soundtrack”
============
* NieR:Automata --- erre szavaztam
* Undertale
* Cuphead --- EZ NYERT
* Transistor
* Crypt of the NecroDancer
“Even Better Than I Expected”
============
* Assassin's Creed Origins --- erre szavaztam
* Call of Duty: WWII
* Cuphead --- EZ NYERT
* Hollow Knight
* Sonic Mania
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2018.01.03. 20:13:46
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.03. 15:04:52
Viszont, ha megveszed kíváncsian várom a véleményed.
Egyébként az én gyermekem most az aranykorban van... már szinte mindennek örül, mindenre rácsodálkozik, pl. ma reggel a párnahuzatom mintájára, amit eddig én kb. észre se vettem.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.03. 13:54:26
Amúgy ha neked tetszik a játék, akkor nem kell senkire hallgatni. Vedd meg és majd megtapasztalod, hogy érdemes volt-e.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.01.03. 13:51:44
Felnőttek meg kialakult egy olyan túlélési ösztönre alapuló értékítéleted melynek egyetlen fő mozgató rugója: IDŐ... és aminek megfoghatatlan mértékegysége az élmény faktor.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Másrészt, véleményem szerint nem szabad egy olcsó indie játékra kivetíteni az egész játékipar "hibáját" (miszerint lebutított játékokat csinálnak). Lehetne nézni a jó oldalát is, hogy egy apró indie fejlesztő legalább csinált hasonló játékot mint a Settlers 3, úgy hogy közben sikeres is, miközben ezt a feladatot (sok kis rizikósabb projekt) az EA-nek, vagy akármelyik más mammut kiadónak kellene felvállalnia (Ubinál mondjuk ott van legalább az Anno sorozat).
Mindehhez annyit még hozzáteszek, hogy nem Tinman-t pártolom az objektív újságírásért indított kampánya során, szerintem igenis van helye az ilyen szubjektív véleményeknek. Világosan kommunikál, szóval félreérteni nem lehet, és tény hogy a Settlers sorozat eleje páratlan a maga nemében. Korrekt videó, ami nekem nem segített sokat a vacilálásban (amit már a videó nélkül is megtettem).
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.03. 13:18:38
Az összes régi fejezet benne van egyébként, viszont a két DLC-t (a beaches meg a Washingtonos) nem láttam, az lehet hogy a Megatonban benne van. A motor kicsit turbózott, jobbak a fények, de ha nem tetszik bármikor vissza lehet kapcsolni a régi motort ("C" vagy "V"😉. Egyébként teljesen jól fut, 1500-ért simán megéri.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.03. 12:52:34
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.03. 12:48:46
De grind bőségesen van benne, egy-egy fegyver megnyitása (nekem most az elején) 20-60 bigyó (részletekben fizethető), és az első zóna végére 9-12-t sikerül összeszedni általában (ellenfelekből esik, meg néha van kincsesládában), a második 15-20-at ad, stb. Ha pedig zóna vége előtt halsz meg, ugrott az összegyűjtött adag. De minden alkalommal kicsit tovább sikerül jutni, úgyhogy megvan a haladás érzése is 😊 (meg kényetelen vagy megtanulni minden fegyverrel bánni, mert ki tudja épp mit kapsz)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.01.03. 12:31:28
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Annyiban más, hogy sokkal jobban szól arról, hogy újra és újra nekifutva újabb dolgokat unlockolsz (fegyverek, stb.), amivel a játék eleje egyszerűbb lesz - mert nem egy rozsdás bökővel kezdesz neki. Minden ellenfél és boss jól tanulható, dodge-ugrik-visszaüt jellegű a harc, jó kis reflex-edzés, fáradtan nekipróbálkozva úgy darálnak le, hogy öröm nézni.
Van benne egy adag metroidvania is, mert egy-egy bosstól el lehet tanulni új képességeket, amivel akár a játék elején is több irányba tudsz elindulni - persze a fő vonal ugyanaz marad, de lesz (jelenleg) 2 ág, amin lehet haladni, aztán az első "főboss" az, ahol tegnap este sikerült először keresztülpofozkodnom magam. És ahogy az acsi listát nézem ez talán félpálya lehet (?), a következő térképen egy villanás alatt kivégeztek.
Ha játszottál a Rogue Legacy-val, akkor engem leginkább arra emlékeztet, minden új leosztás kicsit más.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.01.03. 12:07:00
Szerintem ezek öntudatlanok lehettek.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.01.03. 12:03:12
2-3 euro kedvezmény miatt nem fogok keresgélni, úgyse vásárolok gyakran.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.01.03. 10:44:30
Amit én találtam az 10.81 eur a G2A-n
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.01.03. 09:46:40
PSN ID.: Beegabor
Milyen karakter halt meg?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja amúgy számomra 9/10 játék, nagyon élveztem. Baromi jó volt egyre mélyebbre menni az egyes helyszíneken, kinyitogatni széfeket, elolvasni, meghallgatni az emaileket,audiologokat. Remek sztorit ,karaktereket (még akik már nincsenek is az élők között, de mégis a jegyzeteikből,audiólogjaikból megismeri őket az ember) és helyszínt alkottak, le a kalappal, kár hogy nem lett sikeres
Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.01.02. 22:39:22
PSN ID.: Beegabor