Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1387ft és mikor fizetsz mondjuk paypal-al, akkor rúg 1500ft-ra kb azzal a kis átváltási töblettel együtt.
(G2A Shield-nél szedd ki a pipát (~900ft))
Nem linkelte konkrétan a legolcsóbbat, de azért szerintem nem is sértegetett Grebber most. Általánosságban fogalmazott (ahogy én értelmeztem), nem a személyedre.
A lényeg hogy van 1500ft-ért, enyiért szerintem megéri. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.05. 10:28:05
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Bundle bontásnak semmi értelme ha a maradék cím számomra értéktelen. Azért nem fogok egy bundle-t megvenni, hogy egy számomra nem biztos vételt kipróbáljak és utána azzal töltsem az időm, hogy a maradéktól megszabaduljak.
2. Hazugság, sosem volt így
3. Tényeket közöltem most is amit itt olvashatsz te is
Next PC upgrade: 2022
2. grebber minden jó játékot fikáz, a szarokkal meg játszik, így a jókat el tudja adni a bundlékból, a szarokat meg megszerzi "ingyen"
3. aztán idejön és a magas lóról osztogatja az ívet
4. és ez így megy minden nap

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.05. 10:05:51
Pont nemrég én adtam tippet, hogy a G2A-n lehet egy játékot a legolcsóbban megszerezni. Illetve azelőtt egy megint másik játékra kérdeztem, hogy nem tud-e valaki a kulcsos oldalaknál olcsóbb akciót valahol... Nem is értem ezt miért nekem írtad? Minek sértegetni olyasvalakit, aki sohasem szólt be neked?
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.01.05. 09:59:47
Árat fikázni mindig zsigerből tud mindenki, de hogy olcsón hozzájussatok kb 30 sec steam használattal már az univerzum netovábbja. Vicces.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.01.05. 09:49:51
Max ajátékmenetbe lehetne belekötni, hogy ismétlődő...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.05. 09:26:47
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A Long Dark viszont a meglehetősen visszamaradt grafikája (ilyen típusú játékokban igen is számít) ellenére jónak tűnik, wishlistes is.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
//Nem írom, hogy soha, de egyelőre --- és mostani eszemmel --- nem tud izgatni a PÁB.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.04. 19:16:44
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.04. 16:14:25
A STEAM Sale nem egésze 3 óra múlva ér véget...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.04. 15:31:13
Nem könnyű játék, mert nagyon nagy figyelmet igényel. De pont ez benne a jó, hogy minden halálnál tanul valamit belőle az ember. FPP duo vagy squad ami nekem bejött belőle, de egyedül is izgalmas tud lenni. A nagyobb beláthatóság miatt, TPP nekem annyira nem tetszik. Számomra reálisabb a belső nézet és sokkal feszültebb is.
Az elmúlt évtizedek során meg már annyi multis játékkal játszottam, hogy megszámolni sem tudnám, de a legkevesebb gondot a csalók okozták. Mert bár voltak, de elenyészően kevesen. Inkább a saját hibáim azok amik gondot okoztak, vagy a nem megfelelő csapattársak.
Már akkor gyanús volt, amikor a hall of fame-be teljesen nonszensz eredményeket láttam. Ettől függetlenül multiztam vele, ahogy a DaS-al is és ott is voltak csalók. Amikor én toltam kb. minden 5-8. csaló volt. A DaS 2-nél rosszabb volt a helyzet. A csúcson, amikor nagyon pörgött a játék sok playernél simán igaz volt, hogy minden 3-4. játékos csalt. Ez utóbbi 2 persze PC élmény. A DaS 1 és DaS 2 esetében X360-on viszont NULLA csalóval találkoztam multiban... sőt maga a multis játékosbázis is DRÁMAIAN értelmesebb emberekből állt, mint a PC-s felhozatal. (Igen, akkor "vettem" live-ot... valójában ilyen tradelt live kódot szereztem, direkt csak a Soulsok kedvéért.)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
S lehet saját futamokat is gyártani.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"PlayerUnknown's Battlegrounds has a big cheater problem. Luckily, PUBG uses an anti-cheat service that catches an insane amount of them every day."
"PUBG's anti-cheat service BattlEye took to Twitter today to give an update on its efforts to make sure PUBG is cheater-free, revealing that the service has been banning anywhere from 6,000 to 13,000 players per day."
Oké. Te tudod.
Akár a játékosbázis felét is kitilthatják, akkor sem fog a játék megszabadulni a csíterektől: játékos társak feletti teljesítményt jutalmazó játékokban már pedig örökké lesznek. A népszerűekben különösen.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.04. 14:24:05
Ha ingame / futam közben derül ki, hogy a csíter más névvel, futó versenybe lépve jelent meg, akkor "Retire" és lépek.
A játszott óráknak semmi és semmi köze a csíter jelenséghez. Sőt, ez adja meg az alapját annak, amit hitelesen állítok.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.04. 14:16:15
Napi szinten járok fel TS-re beszélgetni/játszani netes haverokkal, akik közül néhányat már majd 10 éve ismerek.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.01.04. 14:12:02
Segítek: hidd csak el, hogy a jelenség nem csak létezik, hanem a buborékodon kívül tombol is.
Én egy haldokló multival játszom
//GRID 2
Developer: Codemasters Racing, Feral Interactive (Mac) Publisher: Codemasters, Feral Interactive (Mac)
Genre: Racing, Sports
Release date: May 27, 2013 Price: $7.49 75%
Score rank: 48% Userscore: 81% Old userscore: 81% Metascore: 80%
Owners: 1,216,771 ± 33,862
Players in the last 2 weeks: 35,308 ± 5,775 (2.9%)
Players total: 955,787 ± 30,020 (78.55%)
//all-time peak: 9,363 --- today's peak: 391 --- playing now: 214
és még így is (illetve pont ezért!), naponta (!) találkozom német-orosz-lengyel csíterrel.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem mondom, hogy nem léteznek problémák csomó multis játékban, csak kicsit túl gyakran futok bele a mindenki cheatel, ezért nem érdemes multizni témába. Elnézést kérek érte, hogy nem ennyire rosszak a tapasztalataim. A leaderboardok többnyire PC-n tényleg nincsen értelmük, még megnézni sem őket, ezért nem is foglalkozom velük single játékban.
Szerencsére nem annyira tragikusak az online tapasztalataim, mint olvasva azt elvárnám 😊
A multis játékokkal nekem azóta vannak rossz tapasztalataim, mióta a LAN only gamingről átváltottunk TCP/IP alapúra. Mert LAN esetében ott volt velem egy szobában a tag és ha csalt volna addig ütjük IRL, míg mozog, ha trollkodott volna úgy vágjuk ki a bandából, hogy a nagy Viadukt gravitációs tesztet önmagán végzi el. Ellenben mihelyst net alapú lett az egész már a Diabloban a saját haverom elkezdett szemétkedni és ez ismeretlenekkel még inkább fokozódott egészen odáig, amikor egy 30-as multi toplistát megnézel és egy 10 perces versenyre ilyen eredményt látsz az első 20-nál: 0.01s. Okébmg. Akkor majd biztos ezt komolyan is tudom venni. A másik a sorban állós MMO-k kérdése, de ahol nem így volt megoldva, ott meg a klántagok eseti suttyósága kergetett az őrületbe. Amikor előbb élkeretőzöl melóhelyről mert PvP parti lesz, a tank, vagy a healer meg munkanélküli(!) létére késik 1.5 órát, vagy 10 perc után lelép ez egy idő után rávilágított arra, hogy: Pffff... humans.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.04. 13:12:46
Más: várj, te azt belefutásnak számítod, hogy olvasol a problémáról? <#nevetes1>#nevetes1> Egyébként mondom, adom, olvasom én is hogy régiózárat követelnek a játékra a sok kínai hekker miatt. Hülyék ezek az ázsiaiak... 😞
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.04. 12:59:23
Azok az oldalak, ahol év játékának választották nem(!) olvasói szavazatok alapján, azokat 2018. 01.01.-től ignorra tettem. Mondom: Én elhiszem, hogy az alapok jók, hiszen n+1 Battle Royal szim, miért is ne lenne jó, de, hogy az 1.0 ellenére ez még mindig gázos, azt a milliárd videó, vélemény és sírás elég jól jelzi számomra is. Számomra, aki kb. kettészékeli a multis játékokat és mégis, lehetetlen volt nem belefutni a gondokba.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.04. 12:22:28