Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
The Long Dark - 5 euro
1387ft és mikor fizetsz mondjuk paypal-al, akkor rúg 1500ft-ra kb azzal a kis átváltási töblettel együtt.
(G2A Shield-nél szedd ki a pipát (~900ft))

Nem linkelte konkrétan a legolcsóbbat, de azért szerintem nem is sértegetett Grebber most. Általánosságban fogalmazott (ahogy én értelmeztem), nem a személyedre.

A lényeg hogy van 1500ft-ért, enyiért szerintem megéri. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.05. 10:28:05

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

De sértegettél, vagy az a "0.2 agysejted" még azt sem fogta fel mi az a sértegetés? Látod megy ez nekem is.

Bundle bontásnak semmi értelme ha a maradék cím számomra értéktelen. Azért nem fogok egy bundle-t megvenni, hogy egy számomra nem biztos vételt kipróbáljak és utána azzal töltsem az időm, hogy a maradéktól megszabaduljak.
grebber
1. Hazugág
2. Hazugság, sosem volt így
3. Tényeket közöltem most is amit itt olvashatsz te is

Next PC upgrade: 2022

grebber
Senkit sem sértegettem. Leírtam azt ami itt olvasható.. Nem mellesleg vegyél nekem a G2A-n 3$-os The Long Darkot... 5$ a legolcsóbb. A fostos G2A meg se közelíti a bundle bontásos árakat.

zorrobomber
1. grebber mindenkit sérteget
2. grebber minden jó játékot fikáz, a szarokkal meg játszik, így a jókat el tudja adni a bundlékból, a szarokat meg megszerzi "ingyen"
3. aztán idejön és a magas lóról osztogatja az ívet
4. és ez így megy minden nap

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.05. 10:05:51

Olvasod te a fórumot?
Pont nemrég én adtam tippet, hogy a G2A-n lehet egy játékot a legolcsóbban megszerezni. Illetve azelőtt egy megint másik játékra kérdeztem, hogy nem tud-e valaki a kulcsos oldalaknál olcsóbb akciót valahol... Nem is értem ezt miért nekem írtad? Minek sértegetni olyasvalakit, aki sohasem szólt be neked?
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.01.05. 09:59:47
grebber
Birom ezt az ott meg 12$ (A havi humble csomagok játékai egyik se volt soha 12$ - csak 0.2 agysejtet kell használni)
Árat fikázni mindig zsigerből tud mindenki, de hogy olcsón hozzájussatok kb 30 sec steam használattal már az univerzum netovábbja. Vicces.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.01.05. 09:49:51

Annyit biztosan, bár ahogy olvastam a story-ja nem éppen eget rengető. Meg Humble-ban néztem, ott meg 12$ ért nem éri meg. Bár még jöhet mellé egy halom jó játék de az eddigi hónapok kínálata alapján nem volt olyan hónap, ahol láttam volna 3-nál több jó játékot.
darkSectorxxx
A story-ja semmi az Alan Wake-nek? Nane.... 😊

Max ajátékmenetbe lehetne belekötni, hogy ismétlődő...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.05. 09:26:47

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Atisz
Tényleg nem jó? Ismerősök dicsérték, bár ugyanez volt az Alan Wake-kel is: külsőre tökéletes játéknak tűnik, remek környezet, látszólag minden rendben, aztán a nagy sztoriról, amitől odáig volt mindenki, kiderül, hogy egy semmi amiben maguk a készítők is elvesztek, a játékmenet meg nem annyira élvezetes, hogy csupán az elvigye a hátán a játékot.

A Long Dark viszont a meglehetősen visszamaradt grafikája (ilyen típusú játékokban igen is számít) ellenére jónak tűnik, wishlistes is.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

grebber
2-3$-t pedig bőven megér..

Én is pont így vagyok vele. Nézegettem, de a Long Dark nem ért meg ennyit nekem.
Voltan
Igen, Quantum Break egy irdatlan elhibázott valami, DoW III bármennyire is nagy WH40K fan vagyok, de borzalmas lett, a Long Dark kicsit talán érdekelne, de igazából annyira nem.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
<#vigyor1><#vigyor>

//Nem írom, hogy soha, de egyelőre --- és mostani eszemmel --- nem tud izgatni a PÁB.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

3Error
Hirtelen átfutva a sorokat, azt hittem PUBG-zel. (magamban : WAT?! Imi vs. BattleGround? WAAAT?!) <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

zorrobomber
Arról nem is beszélve hogy a 3 atomkirály headlinerből 2 véleményem szerint a hígfos kategóriába esik. Persze nem baj, mert neked jó, és ez a lényeg.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.04. 19:16:44

zorrobomber
Áruld már el, hogy mit erőlteted magad, mikor direkt a te kedvedért leírtam ugyanezt?

grebber
Garantáltam ótvar fosok lesznek a 3 atomkirályság mellett.... De nem gond a szart is elviszik mindig <#eljen>

zorrobomber
Jut eszembe, arról nem is beszélve, hogy már a headlinerek között is volt egy survival cucc.

zorrobomber
A Humble Monthly jön péntek este, és addig nem játszok vele 2 óránál többet 😊 Bár minimális esélyt látok arra hogy a bundle része lesz, de értékben kb. annyi mint a Shadow Tactics volt. Helyette egy Everspace-t el tudnék képzelni... <#finom> (tudom-tudom mind fos lesz)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.04. 16:14:25

IMYke2.0.0.0
"[/i]A biztonság kedvéért péntek estig azért hanyagolom a játékot 😊[/i]"

A STEAM Sale nem egésze 3 óra múlva ér véget...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Elvertem végül én is a wallet pénzem, a választás pedig a Subnautica-ra esett, abból hamarosan szintén jön az 1.0. A biztonság kedvéért péntek estig azért hanyagolom a játékot 😊

zorrobomber
<#eljen> Erről beszéltem, hogy ez igazán a Mom's Spaghetti vagy mi a fene...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.04. 15:31:13

Én múlt héten vettem meg PUBG-ot. Remek játék. Csalókkal még nem találkoztam. Még egyetlen játékban sem éreztem azt a fajta szívdobogást, adrenalint amit ez a játék okoz. Főleg a játék vége felé, mikor már csak kb. 10 ember van bent és egyre szűkül a kör. Napi szinten játszok vele az Overwatch mellett és bár azt már megjelenés óta játszom és sok újat már nem tud mutatni, ennek ellenére képtelen vagyok megunni. Remélem a PUBG-al is ez lesz a helyzet.

Nem könnyű játék, mert nagyon nagy figyelmet igényel. De pont ez benne a jó, hogy minden halálnál tanul valamit belőle az ember. FPP duo vagy squad ami nekem bejött belőle, de egyedül is izgalmas tud lenni. A nagyobb beláthatóság miatt, TPP nekem annyira nem tetszik. Számomra reálisabb a belső nézet és sokkal feszültebb is.

Az elmúlt évtizedek során meg már annyi multis játékkal játszottam, hogy megszámolni sem tudnám, de a legkevesebb gondot a csalók okozták. Mert bár voltak, de elenyészően kevesen. Inkább a saját hibáim azok amik gondot okoztak, vagy a nem megfelelő csapattársak.
grebber
Tinman
Demon's Souls pedig PS3-as cím, konzolos cím. Voltak csalók? Naná.

Már akkor gyanús volt, amikor a hall of fame-be teljesen nonszensz eredményeket láttam. Ettől függetlenül multiztam vele, ahogy a DaS-al is és ott is voltak csalók. Amikor én toltam kb. minden 5-8. csaló volt. A DaS 2-nél rosszabb volt a helyzet. A csúcson, amikor nagyon pörgött a játék sok playernél simán igaz volt, hogy minden 3-4. játékos csalt. Ez utóbbi 2 persze PC élmény. A DaS 1 és DaS 2 esetében X360-on viszont NULLA csalóval találkoztam multiban... sőt maga a multis játékosbázis is DRÁMAIAN értelmesebb emberekből állt, mint a PC-s felhozatal. (Igen, akkor "vettem" live-ot... valójában ilyen tradelt live kódot szereztem, direkt csak a Soulsok kedvéért.)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Szívesen látunk - akad mindig lehetőség a normális lobby-ra is. Én szoktam jelezni a haveroknak, ha csaló lépett be, és általában vagy ő, vagy mi lépünk onnan.
S lehet saját futamokat is gyártani.

Engem nem érdekel a PUBG, még olvasni sem akarok utána annyit, mint te. Persze jelenség, fontos cím most, de nekem kimarad. Ezért nem is miatta reagáltam a témára.
Jim Morrison
meglett a grid 2, ha vége a vizsgaidőszakomnak akkor majd én is csatlakozom ehhez a halott multihoz 😊 (legalább pár verseny erejéig)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
The most popular PC game bans thousands of cheaters every day

"PlayerUnknown's Battlegrounds has a big cheater problem. Luckily, PUBG uses an anti-cheat service that catches an insane amount of them every day."

"PUBG's anti-cheat service BattlEye took to Twitter today to give an update on its efforts to make sure PUBG is cheater-free, revealing that the service has been banning anywhere from 6,000 to 13,000 players per day."

IMYke2.0.0.0
"Biztos így van, de"

Oké. Te tudod.

Biztos így van, de a számomra ismeretlen GRID 2 alapján nem állítanék be alig élvezhető cheaterfészeknek minden multis játékot. A saját tapasztalataimat sem kívánom általánosnak beállítani, csak itt mindig belefutok olyan túlzó állításokba, melyek alapján nem is szabadna multizni, mert szükségszerűen fertőbe fut bele az ember. Azt persze értem, hogy amikor a cheaterekről van szó, előjönnek a negatív tapasztalatok, és hangsúlyosabbak lesznek.
IMYke2.0.0.0
"Biztos vagyok benne hogy próbálnak majd tenni a csalók ellen a PUBG-ban is."

Akár a játékosbázis felét is kitilthatják, akkor sem fog a játék megszabadulni a csíterektől: játékos társak feletti teljesítményt jutalmazó játékokban már pedig örökké lesznek. A népszerűekben különösen.

zorrobomber
Jó, értem, oké, csalók vannak, de mégis játszol (és oké, értem, ehhez kell a játék adta eszköz a csalók ellen is). Biztos vagyok benne hogy próbálnak majd tenni a csalók ellen a PUBG-ban is.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.04. 14:24:05

IMYke2.0.0.0
Nem cáfolok semmit --- miért is tenném: a játék lobby alapon működik (még ha közvetlen szerver böngésző nincs is benne): az általam megjelelölt közismert és/vagy gyanús csíter-játékos lobbyban megpillantását követő 0,05. másodpercben már lépek is ki az előtérből és megyek máshová, más módba.
Ha ingame / futam közben derül ki, hogy a csíter más névvel, futó versenybe lépve jelent meg, akkor "Retire" és lépek.

A játszott óráknak semmi és semmi köze a csíter jelenséghez. Sőt, ez adja meg az alapját annak, amit hitelesen állítok.

zorrobomber
Saját magadat cáfolod kvázi azzal a ténnyel, hogy még így is beleölsz több száz órát (vagy nem tudom mennyit, az biztosan rémlik hogy sokat 😊 ) a játékba 😊 Merthogy nyilván élmény így is, ennek ellenére 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.04. 14:16:15

Én többnyire multis címekkel játszok és igazából sohasem okoztak problémát a cheaterek (PUBG-vel is szinte naponta játszok). Viszont az előre scriptelt, ténylegesen csaló, egyébként kőbuta AI-t utálom minden játékban. Társaságban a legjobb játszani, szinte majdnem minden nagy gamer élményem multihoz kapcsolódik. First killek vanilla WoW-ban, mikor az egész TS üvölt örömében, vagy az első győztes csata a klántérképen WoT-ban de lehetne még sorolni. Számos MMORPG-vel játszottam és nekem sokkal jobb élményt nyújtottak mint bármely single cím, persze azok között is vannak nagyon jók de valahogy a közösségi élmény mindig jobbá teszi az egész játékot.

Napi szinten járok fel TS-re beszélgetni/játszani netes haverokkal, akik közül néhányat már majd 10 éve ismerek.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.01.04. 14:12:02
IMYke2.0.0.0
"Nem mondom, hogy nem léteznek problémák csomó multis játékban, csak kicsit túl gyakran futok bele a mindenki cheatel, ezért nem érdemes multizni témába. "

Segítek: hidd csak el, hogy a jelenség nem csak létezik, hanem a buborékodon kívül tombol is.
Én egy haldokló multival játszom

//GRID 2
Developer: Codemasters Racing, Feral Interactive (Mac) Publisher: Codemasters, Feral Interactive (Mac)
Genre: Racing, Sports
Release date: May 27, 2013 Price: $7.49 75%
Score rank: 48% Userscore: 81% Old userscore: 81% Metascore: 80%
Owners: 1,216,771 ± 33,862
Players in the last 2 weeks: 35,308 ± 5,775 (2.9%)
Players total: 955,787 ± 30,020 (78.55%)

//all-time peak: 9,363 --- today's peak: 391 --- playing now: 214

és még így is (illetve pont ezért!), naponta (!) találkozom német-orosz-lengyel csíterrel.

Tinman
"552k értékelés, melyből 228k negatív"

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Éppen azért vagyok itt, hogy tippeket kapjak átvágós, csalós barátok beszerzésére, mert nekem nincsenek ilyenek <#szomoru1>

Nem mondom, hogy nem léteznek problémák csomó multis játékban, csak kicsit túl gyakran futok bele a mindenki cheatel, ezért nem érdemes multizni témába. Elnézést kérek érte, hogy nem ennyire rosszak a tapasztalataim. A leaderboardok többnyire PC-n tényleg nincsen értelmük, még megnézni sem őket, ezért nem is foglalkozom velük single játékban.
IMYke2.0.0.0
Röviden: buborékban élsz.

zorrobomber
+1

Ellenem még barátok, haverok nem csaltak multiban online sem. Sőt vadidegenektől is megúsztam ezt. Azt persze utálom, amikor jönnek a nem latin betűkészletesek és modjaik vagy hackjeik miatt be sem tölt a pálya vagy szakad az egész, és az sem jó, ha idióták elrontják a csapatjátékot, de addig nem jutottam el - amikkel én játszom -, hogy látványosan lecheateljenek.

Szerencsére nem annyira tragikusak az online tapasztalataim, mint olvasva azt elvárnám 😊
zorrobomber
Régóta szajkózom (főleg magamban), hogy multi játékokban én már régóta az egymással való interakció lehetőségét fejleszteném (DayZ-ben hallottam olyasmiről, hogy pozíciófüggő voice chat, kíváncsi lennék hogy működik). Rocket League-ben pl. tök jól működnek az előre belőtt sablon mondatok, aki hibázik és utána veszi a fáradságot arra hogy rányomjon a Sorry-ra, az jó eséllyel nem gyíkarc. MMO-k nem véletlenül maradtak ki teljesen az életemből, ennyire nem voltam nolifer sosem szerencsére 😊

Tinman
Olvasok, nézek sokféle felületet. Ha ott kiemelt egy írás, vagy videó, akkor legalább beleolvasás/tekerés szintjén megnézem, hogy mit is akarnak ezzel. Na ilyenből az elmúlt fél évben irritálóan sok volt PUBG-s.

A multis játékokkal nekem azóta vannak rossz tapasztalataim, mióta a LAN only gamingről átváltottunk TCP/IP alapúra. Mert LAN esetében ott volt velem egy szobában a tag és ha csalt volna addig ütjük IRL, míg mozog, ha trollkodott volna úgy vágjuk ki a bandából, hogy a nagy Viadukt gravitációs tesztet önmagán végzi el. Ellenben mihelyst net alapú lett az egész már a Diabloban a saját haverom elkezdett szemétkedni és ez ismeretlenekkel még inkább fokozódott egészen odáig, amikor egy 30-as multi toplistát megnézel és egy 10 perces versenyre ilyen eredményt látsz az első 20-nál: 0.01s. Okébmg. Akkor majd biztos ezt komolyan is tudom venni. A másik a sorban állós MMO-k kérdése, de ahol nem így volt megoldva, ott meg a klántagok eseti suttyósága kergetett az őrületbe. Amikor előbb élkeretőzöl melóhelyről mert PvP parti lesz, a tank, vagy a healer meg munkanélküli(!) létére késik 1.5 órát, vagy 10 perc után lelép ez egy idő után rávilágított arra, hogy: Pffff... humans.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.04. 13:12:46

IMYke2.0.0.0
Ha csak a kínaiak lennének olyan galádok...

zorrobomber
Valahogy én pont nem olvasok olyan oldalakat ahol év játékának választották 😊 Teljesen jogos a sírás a játék állapota miatt, de ettől függetlenül be kell nyelni mindenkinek, hogy kikerülhetetlen a cucc, és a műfajban még bőven van potenciál. Nem, nem a battle royale-ra gondolok, hanem úgy általában a perzisztens multi világokra. Imádom a single playert, és utálom az elviselhetetlen multi játékostársakat, de ha az utóbbi probléma ki lesz gyomlálva egyszer egy játékban, akkor arra csúnyán rá fogok kattanni. Ahogy pl. a hardcore-abb cuccoknál kevésbé érződik is ez a probléma (pl. Rising Storm 2). Sajnos unokaöcsémnél is tapasztalom, hogy kamaszkorban ez a legfontosabb, hogyan győzd, és alázd le a másikat, és nem mindig fogja fel hogy ez csak egy játék, amit akkor is a másikkal együtt játszod, ha történetesen le kell lőni a másikat.

Más: várj, te azt belefutásnak számítod, hogy olvasol a problémáról? <#nevetes1> Egyébként mondom, adom, olvasom én is hogy régiózárat követelnek a játékra a sok kínai hekker miatt. Hülyék ezek az ázsiaiak... 😞
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.04. 12:59:23

Tinman
552k értékelés, melyből 228k negatív és zömmel 2 okból: bugok, csalók.

Azok az oldalak, ahol év játékának választották nem(!) olvasói szavazatok alapján, azokat 2018. 01.01.-től ignorra tettem. Mondom: Én elhiszem, hogy az alapok jók, hiszen n+1 Battle Royal szim, miért is ne lenne jó, de, hogy az 1.0 ellenére ez még mindig gázos, azt a milliárd videó, vélemény és sírás elég jól jelzi számomra is. Számomra, aki kb. kettészékeli a multis játékokat és mégis, lehetetlen volt nem belefutni a gondokba.

zorrobomber
Nem tapasztaltam semmilyen toxic kid viselkedést, meg cheatert sem (ami tudom nem jelent semmit)... az optimalizálásra viszont tényleg érdemes várni, én is azt teszem (nem vettem meg, pedig kéne mert unokaöcsém tolja ezerrel). Ahogy Imy szokta mondani, igazi élmény volt (két ünnep között nonstop ezzel játszottunk felváltva).
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.04. 12:22:28

Tinman
Egyszer majd biztos jó lesz, ha kész lesz, meg a hordányi h@x0r3dz0l1k@12 kikerül onnan. Ahogy elnézem ez még évek.