Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
"Ez akkora változás, hogy már nem is olyan a játék, mint amit a bétában kipróbálhattál?"

Ezek szerint, SZERINTED a mikrotranzakcióra épülő játékból a mikrotranzakció kivétele nem nagy változás.
Oké. Részemről ennyi volt a beszélgetés veled.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

FEARka
Igen kivették a megjelenésre a mikrot, de ezt írtam is. Ezért hoztad fel ellenpéldának, hogy nem vehetsz ládát valódi pénzen? Ez akkora változás, hogy már nem is olyan a játék, mint amit a bétában kipróbálhattál?

"Arról nem tudok, hogy ki rendelte elő, vagy vesz/tt részt a bétában, de a bétából messzemenő következtetéseket úriember úgy sem von le 😊" Ezzel nem értek egyet, mert pont ez a jó a bétákban, hogy kipróbálhatod a közel végleges játékot pár hónappal a megjelenés előtt és el tudod dönteni tetszik e a játékmenet, a fejlődési rendszer stb. Béták után már úgy sem változtatnak rajta sokat a megjelenésig.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

IMYke2.0.0.0
"Surprise! It’s Owlboy!
Yes, we just unlocked ANOTHER Humble Monthly game early! For just $12, you’ll immediately get not only Civilization VI + 2 DLC packs, but also Owlboy – and even more games to come when the mystery bundle unlocks on the first Friday of February. It’s time to play!"
Tiszta forrásból.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Béta: mikrotranzakció és a nyomás hatására törlés beígérése és meglépése
"Full": egyelőre polcra téve

Na?

FEARka
Béta és végleges közti különbségről volt szó. Az első videóban meg alpha van, így azt nem veszem most ide.

BÉTA:

Játszottál, meccs végén kaptál kreditet, ha valamilyen "kihívást" teljesítettél kaptál ládát, kreditet. A kapott ládában lehetett fegyver, kredit, alkatrész, kártya.

Kártyák: alkatrészekből lehetett kioldani vagy ládából kapni. Fejleszteni alkatrészből lehetett. Már nem emlékszem, de gondolom itt is kaphattál fejlesztett kártyát ládából.

Fegyverek kioldása: lehetett alkatrészből kioldani, és megkaptad ládából is, ha megcsináltad az adott kihívást. Bétában pl. kb 10 percet kellett az adott kaszttal játszani és megadta a ládát, benne a második fegyverrel. Mivel béta rövid ideig volt ezért kötötték ott időhöz.

A felszerelhető kiegészítők alkatrészből voltak feloldhatók.

Láda vásárlás: a kapott kreditből vehettél.

VÉGLEGES:

Játszol, meccs végén kapsz kreditet, ha valamilyen "kihívást" teljesítettél kapsz ládát, kreditet. A kapott ládában lehet fegyver, kredit, alkatrész, kártya.

Kártyák: alkatrészekből lehet kioldani vagy ládából kapni. Fejleszteni alkatrészből lehet, vagy kaphatsz fejlesztettebbet ládából.

Fegyverek kioldása: Alkatrészből már nem lehet kioldani. (Legalábbis a 3.,4. szintűt. Alacsonyabbak meg már megvannak így nem tudom, hogy lehetett e, sztem nem.) Mint a bétában itt is kihívás teljesítéséért oldod ki őket. Ölj meg x számú ellenfelet. Állítólag a kreditért vásárolt ládákból is kieshet, nekem még nem történt ilyen.

A felszerelhető kiegészítőket kihívásokért kapod meg. Adott fegyverrel ölj meg x ellenfelet.

Láda vásárlás: a kapott kreditből vehetsz.

A legnagyobb változás az az volt, hogy nem vehetsz valódi pénzen kristályt és abból nem vehetsz ládát. Ez volt amiért a legtöbben kiakadtak. A meccs végén kapható kredit értékét növelték, a kioldható hősök ára változott. Semmilyen más játékmenetet érintő nagyobb változás nem történt a béta óta. Az egész mechanika, játékmenet ugyan az, mint bétában volt. (természetesen optimalizáltabb, kevesebb a bug, több a pálya, fegyver stb., de gondolom érted mire gondolok) Béta alapján már tudni lehetett, milyen játékot fogsz kapni.

IMYke2.0.0.0
Szomorú.

grebber
darkSectorxxx
Ja most még sajna nincs ja.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Nekem nincs meg. Sosem érdekelt. Ellenben, nyitott szemmel és füllel ültem a monitorom előtt az elmúlt évben is (nem szúrka, nem irónia stb.) és láttam anyagokat.

Kezdésnek: Angry Impressions - Star Wars Battlefront II @E3 2017 -- amikor még SEMMI jele nem volt a mikrotranzakcióknak. Semmi.
Folytassuk: Angry Rant - WTF?! at the Loot Crates in Battlefront 2! -- béta impressziók
Végeredmény: Star Wars: Battlefront II Angry Review -- final.

FEARka
Mesélj milyen volt?

grebber
Közben ránéztem egyetlen Forza sincs még benne ebben a passban 😊....de idővel tuti bekerül...Várjuk

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Ha a kezdéstől 14 nap nem elég egy kampányhoz, az vészes, itt ilyen 8-10 órás single játékról van szó. 😊

De persze opcionális.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.24. 18:52:51

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Kapkodósan? amikor ráérsz van időd elindítod a 2 hetet, ha nincs időd befejezni, az gáz. 😊

IMYke2.0.0.0
Biztos, hogy tudod, hogy milyen volt? (béta)

darkSectorxxx
Ez xboxon ugynolyan jó biznisz. 😄

darkSectorxxx
😄

FEARka
Játszok vele csak tudom milyen volt és lett... Kikapcsolták, hogy valódi pénzért vehess kristályokat, amiből tudsz venni ládákat. A kioldható hősök árát csökkentették az első héten. A fejlődési rendszer sem változott, "kihívások" teljesítésért, meccsek végén kapsz kreditet, amiből vehetsz ládát, amiben kártyák meg crafting parts van.
Utoljára szerkesztette: FEARka, 2018.01.24. 18:52:26

IMYke2.0.0.0
Nem figyeltél... vagy nem voltál jelen az eseményeknél...

FEARka
Ugyan az a játék, mint ami bétában volt. Annyi történt, hogy valódi pénzért nem vehetsz ládákat.

Akkor sorry.

Mondjuk most nézem, a Kingdom Come 50 euro lesz megjelenéskor. Lehet inkább várok egy kis árcsökkenésre.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

MarkBlade
Ez így nem igaz..M&B bent a single p a hangsúly nem a harc. Simán lehet és kell stratégiázni fejlődni és harcolni de nem az a fő.. inkább arányos. A KCt is lehet harcos ként vinni.. stilus függő..
Én most a Kingdom Come: Deliverance-el szemezek. Basszus, nagyon jól néz ki ez a középkor szimulátor. Hasonló mint a Mount & Blade, csak míg ott a harcon van a hangsúly, addig itt más egyebet is tehetünk. Ha nem lövik túl az árát, simán behúzom.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
Értem én, meg tudom is, hogy ez így van - alfa és béta -, de épp ennek mond ellent például a Battlefront 2 is, ami a bétában még "ilyen" volt, a pár héttel későbbi végleges" meg "olyan" lett...
<értsd: a teljes játék lelkét adó mikrotranzakciós rendszer egyszer kiherélése, majd lekapcsolása, majd utána visszapakolása(?) dolog...>

grebber
Akkor egy fokkal jobb mint az örli fos... Ott pénzért lehetsz béta teszter.Majd kiszedik örliből árat emelnek ,de a game ugyanugy nincs kész mint eddig csak drágábban tesztelheted<#idiota> Meg kell hagyni nagy koponys volt aki ezt az örli fost kitalálta.

MerlinW
Beta = kész termék, ismert és ismeretlen hibákkal/bugokkal. Tehát mint termék gyakorlatilag ugyanazt kapod mint ami a release lesz, csak javítások nélkül. Amire te gondolsz az az alpha, abból bármi lehet bármikor a beta-ig.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.24. 17:00:23

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nekem is ezért ilyen az arcom: <#szomoru1>
Nem szeretek "időre" játszani.

A PSN Now (köszi Isti sokadszor!) például majdnem ilyen volt. Imádtam, hogy Unnchartedezhettem, de sajna semmi kimaxolás... és kóborlás, meg ilyenek (amennyire egy lineáris engedi).
Ha lesz konzol, akkor nálam sokáig matatás lesz egy címmel.

3Error
Hát, kapkodósan, "kipörgetni" ki lehet őket biztos, bár az messze nem az én világom...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

grebber
Ez csak a pc-sekenek jó akik utálják a store-t és bassza a csörüket a 30 ezres forza ár. 10$-ért már röhögve letolom őket. Ennyit megérnek.

3Error
"...és régen voltak a demók, most a full játékot is játszhatod 14 napig... (havidíjjé')" Akkor már wrz. <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

grebber
Nightmarchers - külső nézetes Far Cry? Ez egész jónak tűnik.Igaz még nagyon zséta de ha javítanak sok dolgot jó lesz ez

darkSectorxxx
Ja értem. 😊
Ha lesz kulcs szolok, én is próbálok amugy szerezni.

Mondjuk ez a game pass, ahogy olvasom nem is olyan rossz dolog. Asszony leszedné a fejem ha vennék egy konzolt. Mondjuk barátnőjénél volt valami táncolós játék, kinect-re az tetszett neki.
Dehogynem, pl.: a WoT még mindig nem jött ki a bétából. 😊 tudom rossz példa de ha 2 hónap van a megjelenésig, akkor kb. már lehet tudni, hogy milyen a játék.

@darkSectOr
Bíztam benne hátha valaki innen megvette PC-re, mert én nem konzolozom. A videókat már megnéztem, twich-re még felnézek.
darkSectorxxx
Ha elég neked "vélemény", akkor twitch-en kéne megnézni stream-eket. Mert akkor ott besélnek róla.

De szerintem itt közülünk senki eem rendelte még elő...pláne nem ezekután, hogy jön Game Pass-ba. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.24. 13:52:31

darkSectorxxx
Most ma lesz zárt beta.

Xboxos embereknek ha megvan akkor megoszhatnátok. 😊

IMYke2.0.0.0
Nem ok nélkül szúrtam oda, hogy "Store" - az eredeti szövegben nincs...

Arról nem tudok, hogy ki rendelte elő, vagy vesz/tt részt a bétában, de a bétából messzemenő következtetéseket úriember úgy sem von le 😊

"Pre-order offers Closed Beta access and exclusive in-game items!
Xbox One, Windows 10 PC & enhanced for Xbox One X."

Gondoltam valaki már előrendelte és kipróbálta a zárt bétában. Egyébként PC-re is jön de csak Win10 alá.

Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.01.24. 13:46:12
IMYke2.0.0.0
"Platforms: Xbox One, Microsoft Windows (Store"
"Initial release date: March 20, 2018"

Sea of thieves nincs meg valakinek? Érdekelne milyen a játék. Kicsit rajzos a grafikája de az alapkoncepció tetszik, viszont borsos az ára.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.01.24. 13:37:31
50-60%-os leárazásnál már elgondolkodok rajta. Ez a 20% édeskevés, bár még így is olcsóbb mintha BioWare pontokból venné meg.

Voltan
Mindezt úgy, hogy a ME 2-és 3 ból a collectors edition ott figyel a polcon. Az első rész is megvan dobozosan. A DLC-ket pedig anno virágformában szereztem, mea culpa. Tudom, menyire zseniálisak, és mindannyian tudjuk, hogy az EA most már azért tényleg elmegy a lízingvállalkozó nénikéjébe...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
A baj itt az, hogy a Mass Effect sorozat DLC-i mind kitűnőek. Annyira, hogy felmerül a kurvaanyád effektus, hogy miért is nem voltak ezek az eredeti játékban. Ez mind lenyelhető, rendben. De az, hogy x év után ennyiért árulják őket még mindig, az valami vérlázító pofátlanság. Ha lenne egy teljes, full, de tényleg full csomag a ME trilógiából, akkor azért gond nélkül kifizetném ma is egy teljes játék árát. Ahogy elnézem, ez viszont kb. tíz év múlva várható, ha egyáltalán.

3Error
<#eljen>

Az EA-n pedig meg sem lepődöm... Megkérdezném szívesen, hogy mennyi kelt el belőle és utána azt aki megvette, hogy "- WTF?! Eddig mi volt?"... (nem rosszindulatból persze)

Voltan
Viszont a Dragons Dogma most Steam-en 10 Eur. Ragyogó játék, ennyit simán megér sztem.

Voltan
Szánalom... Mass Effect 2-3 DLC bundle LOL. Mostanában tervezem megvenni szürkéről az AC Origins Seasons Pass-t 21 Euróért.
Viccelnek ezek?

Voltan
Sovánka. Persze minél dagadtabb hörcsög vagy, annál kevésbé csábítóak ezek. Innen a két húzónév számomra, a Stellaris és a Pillars már megvan.

Atisz
20%... keményen fogott a tinta 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
https://www.origin.com/irl/en-us/store/deals/sale
- "The Winter Action Sale" keretében:

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Megérkezett a negyedik epizód!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."