Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3Error
Szintén. Talán az L.A. Noire nincs meg, de nem is érdekel.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Scooter
Van egy olyan érzésem, hogy ez is a kereskedés miatt fogy ilyen jól. Utána meg majd jó pénzért árulják valahol. Nem hiszem el, hogy ezek a címek már nincsenek meg mindenkinek. Mondjuk én a Grand Theft Auto Collection-t nyertem gifts-en, de a Max Payne 1-2-őt, a Max Payne 3 Complete-et és az L.A. Noire teljest is vettem. A másik kettő meg nem érdekel ami nincs meg.
kigyi
Úgy nehéz lesz, hogy a legtöbb hörcsög rendelkezik ezekkel 😄 Nekem is megvannak már rég 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
44000-nél jár - nem kicsit belassulva.
Persze, van még ~13 és fél napja, szóval meg lehet akár az a 200, de akár 300 ezer példány is... az esély megvan rá.
Én viszont pesszimista vagyok.

Tényleg ezer éves játékokról beszélünk.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Lesz ez 200k felett is... De mind volt már szaréhugyé és tényleg csak a barlanglakok és akiket nem is érdekelnek azoknak nincs meg.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
13000 - 2 óra alatt...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
- Bully: Scholarship Edition --- nincs meg, nem érdekel
- Manhunt (1) --- rongyosra játszottam WRZ Mátyás koromban, STEAM-en nincs meg.
Minden más megvan már - némelyik dobozosban is.

A bundli a kezdő gémereknek, akik kicsit érdeklődnek a régebbi játékok irányában is: must have.
Rekord? A CD kód shefterek miatt talán szépen fog fogyni.

Scooter
Jó pakk, de 2 címen kívül (Manhunt és Bully) mind megvan.

#298563: Tuti, hogy nem, mivel szinte mindenkinek megvannak már ezek a címek.
grebber
Ez se fog rekordot dönteni<#levele>

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

genndy
Bejött a tippelés:
Humble Rockstar Games Bundle

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Bayonetta (Fanatical) - 60% OFF - 7,99 euro (~2480 Ft)

ZsZso
Aki kedvett kapott volna hozzá: most elég kedvező áron (7500 Ft) beszerezhető a CDGalaxistól (ajándék fémdobozzal)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Voltan
Újra elővettem a Shadow of War-t, és most jutottam el addig a pontig, hogy "toborozni" lehet orkokat, hát ez valami zseniális továbbra is. Anno abbahagytam, mert volt más, ami jobban érdekelt, most kicsit kinyílt az egész, és eddig se volt bajom vele, de most aztán odaver keményen. (Igen, tudom, eddig a lényegről maradtam le) Eszméletlen jó kis brutál vérengzés, okosan, szépen. Hosszú idő lesz, mire végigviszem, mert sok játékot játszok folyamatosan, de aki ezt fikázta, azt nem értem. Persze, repetitív kicsit, meg LOOTBOX, de leszarom, ez olyan játék, amit bármikor elő lehet venni egy fárasztó nap utáni vérfürdőre, nagyon ott van!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hát, gondolom, h mindent megcsinált benne. A legidőigényesebb a korok seedek összeszedése lehet, amiből 900 van összesen. Amit véletlenül sikerült megtalálnom, azok meglettek a játék végére, de nem kezdtem el és nem is fogom elkezdeni célzottan keresni őket. 😊

A fontos (és szórakoztató) dolgokat, mint shrine-ok, fő és melléküldetések, azokat megcsináltam.

Szerk: Amúgy jól emlékszel. Ő 270 órát játszott. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.01.29. 19:31:28
IMYke2.0.0.0
Ha jól rémlik, akkor MerlinW majdnem 3x annyi időt játszott a cuccal... <#vigyor5>

Naná! 😊
MerlinW
Champion's Ballad DLC is megvolt?

[merlinw.org]

95 órával Zelda pipa. Hát, emberek, annyit mondok, h ez egy kihagyhatatlan darab. Így kell open world akció RPG-t készíteni. <#worship>
3Error
Erről a vicc ugrik be :

- Minek kell az orrszarvúnak három kerekű bicikli?
- Nem is kell neki... <#idiota>

BTW, olyat olvastam, hogy a játékban kattints a "Ne mutassa többször"-re (vagy pipa, nem tudom, nem ismerem), majd Shift+Tab és utána nem jelenik meg többet. Lehet, hogy át kell lőni angolra arra az időre, ha a magyar verziónál nem találsz ilyet.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

grebber
Ez a játék cd kulcsa azért dobja fel a steam mert van pár game ahol belső regnél is meg kell adnod.
Ha ott nem kér simán a már lent említett shift+tab és eltünik.

Ez volt az első amit próbáltam, de semmi. És sehova nem tudom beírni a kódot. Nem is kéri

i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27

Ha jól tudom játék közben Shift+Tab, akkor megjelenik a Steam kezelőfelület, utána megint ugyanezzel vissza a játékba üzenet nélkül.

Hello. Megvettem a cossacks 3at, aktiváltam steamen, letöltöttem, belépek, minden jól működik, magyar nyelv is, viszont a jobb alsó sarokban ott van egy steam üzenet, h "ez a steam játék az alábbi speciális termekkulcsot igényli. Amikor kéri, írd be, ahogy itt látod. ...." De nem kéri és az istenért nem tudom onnan eltűntetni. Mit kell csinálnom? Köszi 😊

i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27

Dzsini
Évek óta játszok vele heti szinten 😊
Igen, szimulátor. De nem feltétlenül "keményen", billentyűegérrel és kontrollerrel (én ezzel játszom) is teljesen jól el lehet lenni vele, persze ha van kéznél egy Hotas, azzal azért más élmény lehet 😊
Igazából egy hatalmas sandbox (értsd: a Tejút 400 milliárd csillaga, amiből a Naprendszer körüli néhány tízezer lakott, a többi felfedezésre vár), amibe beledob, és te döntöd el, hogy mihez kezdesz. Nem fogja a kezed, nem irányít, nincs személyre szabott "történetszál". Rengeteg lehetőség van, nem sztori alapú a dolog, úgyhogy annyi időt töltesz vele, amennyihez csak kedved van, ha meg épp beleunsz félreteszed, és pár hónap múlva lesz egy csomó új tartalom, és megint van mit felfedezni 😊 Könnyen el lehet vele tölteni néhány hónapot csak azért, hogy belekóstolj a fő tennivalókba (kamionozás, lövöldözés, bányászat, felfedezés, stb...)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.01.27. 18:28:55

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

3Error
DA2-re megegyezik a véleményünk. <#eljen>

Dzsini: már évek óta izgat az új Elite, csak félek belekezdeni, mert ahogy olvasom, keményen szimulátor és rengeteg idő kell hozzá. Én az X3-al (Terrain Conflict) játszottam sokat régen, de az is zabálta az időt... Van tapasztalatod az Elite-tel?

Dzsini
A Frontier Storeban 75% kedvezménnyel kapható a Planet Coaster (fontban fizetve ~2600 forint), és 60% kedvezménnyel az Elite Dangerous CMDR edition (season pass+ajándék skinek) (~5600 forint)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Még 5-6 éve kétszer is megpróbálkoztam vele. Mindkétszer abbahagytam, mert nem kötött le. Valamiért nem adja nekem ez a játék. 😞

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Prince23
A free to play piac eddig (valaha volt) legszebb, külső nézetes klasszikus MOBA játéka. A Smite nagy ellenfele lehetett volna. De ez már csak a múlté 😞

mooo
Nekem is tetszett a Dragon Age 2 mint külön játék és jól elvoltam vele,de mint folytatás mindenben alulmaradt az eredetihez képest. Van ezzel így pár cím. Sokan emlegetik a Doom 3-at is... nekem az egyik kedvenc játékom, ha más néven jelenik meg az embereknek semmit baja nem lenne.
Fpocok
Mi az a paragon?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince23
Ezt hol olvastad?

szerk: már látom én is, Gamestar
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.01.26. 23:16:52

grebber
Lehúzza a rolót a Paragon, az Epic mindenkinek visszafizeti a pénzt. Hulljon a férgese!

Prince23
Örülök neki, hogy felteszed. A második rész szerintem különálló címként, játékként lett volna igazán jó. Ha nem Dragon Age lenne, szerintem sokunk imádnák még úgy is, ami vált belőle, hiszen volt benne sok Soros györgy féle bevándorlás politikai téma, templomosok verszus mágusok. A harmadik rész meg furcsán fura megközelítésben ment át, mondjuk ennek ellenére, nem egy rossz game az sem. Csak hát igen, volt az a bizonyos Oriigins + a kieg témában szinte zseniális Awakening hozzá.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.01.26. 23:14:59

MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

DasIsFuck
Ma felraktam a Dragon Age: Originst, nem is tudom mikor játszottam még vele utoljára, de azt tudom, hogy az még tört verzió volt.

Olyan kurva jó az a játék<#vigyor2>....és olyan szomorú, ami a 2. és 3. részben lett belőle<#shakehead>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

3Error
Én bele sem merek kezdeni új játékba/számomra új stílusba jelenleg... <#zavart2>

IMYke2.0.0.0
Én sem értem még végére az első résznek... a 2. meg áprilisban érkezik... 😞)

TBTPumpa
Aki 0day vásárlásban gondolkodik, annak jó vétel lehet így kuponnal. De én még az első részt sem játszottam végig, nemhogy annak kiegészítőit. A második résszel nagyon ráérek még. De örülök neki, hogy készülnek még ilyen játékok. 😊
Szerencsére nem lesz benne lootbox és mindenféle mikrotranzakciós megoldás. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.01.26. 20:17:19

IMYke2.0.0.0
Hát, ha ~16500 Ft "olcsó"-nak számít, akkor ja...

Az ígért tartalom meg ugye még kanyarban sincs (DLC 1-2-3).

//
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.01.26. 19:59:44

TBTPumpa
Pillars of Eternity II: Deadfire Obsidian Edition - GMG-n a legolcsóbb, PAYDAY kuponkóddal!

Tartalma:

16 000 Ft körül van az ára, Steam-en vásárolva ez 70 euró (22 000 Ft).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.01.26. 19:50:37

Az 1 fosatós. A 2 egy vicc kategória. Kár volt hozzányúlnia a Chinese Room-nak.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Voltan
Anno nem jutottam benne túl messzire, mert túlságosan fostam 😄

Atisz
+1

Nemrég játszottam végig újra az eredetit (apropó, már vannak teljesítmények hozzá) és ugyanolyan jó volt, mint először. Ilyen egy jó sztori, nem szokványos módon előadva.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Voltan

IMYke2.0.0.0
Én is ezt mondom, veled kapcsolatban...

FEARka
Jézusom...

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

IMYke2.0.0.0
"Legyen igazad, mint mindig..."
<#wilting>

"Rá se ismerni a játékra azóta..."
S utána rúgsz egy öngólt... <#falbav>

FEARka
Legyen igazad, mint mindig... Rá se ismerni a játékra azóta...

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók