Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Persze, van még ~13 és fél napja, szóval meg lehet akár az a 200, de akár 300 ezer példány is... az esély megvan rá.
Én viszont pesszimista vagyok.
Tényleg ezer éves játékokról beszélünk.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Manhunt (1) --- rongyosra játszottam WRZ Mátyás koromban, STEAM-en nincs meg.
Minden más megvan már - némelyik dobozosban is.
A bundli a kezdő gémereknek, akik kicsit érdeklődnek a régebbi játékok irányában is: must have.
Rekord? A CD kód shefterek miatt talán szépen fog fogyni.
#298563: Tuti, hogy nem, mivel szinte mindenkinek megvannak már ezek a címek.
Humble Rockstar Games Bundle
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A fontos (és szórakoztató) dolgokat, mint shrine-ok, fő és melléküldetések, azokat megcsináltam.
Szerk: Amúgy jól emlékszel. Ő 270 órát játszott. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.01.29. 19:31:28
- Minek kell az orrszarvúnak három kerekű bicikli?
- Nem is kell neki... <#idiota>#idiota>
BTW, olyat olvastam, hogy a játékban kattints a "Ne mutassa többször"-re (vagy pipa, nem tudom, nem ismerem), majd Shift+Tab és utána nem jelenik meg többet. Lehet, hogy át kell lőni angolra arra az időre, ha a magyar verziónál nem találsz ilyet.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ha ott nem kér simán a már lent említett shift+tab és eltünik.
i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27
i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27
Igen, szimulátor. De nem feltétlenül "keményen", billentyűegérrel és kontrollerrel (én ezzel játszom) is teljesen jól el lehet lenni vele, persze ha van kéznél egy Hotas, azzal azért más élmény lehet 😊
Igazából egy hatalmas sandbox (értsd: a Tejút 400 milliárd csillaga, amiből a Naprendszer körüli néhány tízezer lakott, a többi felfedezésre vár), amibe beledob, és te döntöd el, hogy mihez kezdesz. Nem fogja a kezed, nem irányít, nincs személyre szabott "történetszál". Rengeteg lehetőség van, nem sztori alapú a dolog, úgyhogy annyi időt töltesz vele, amennyihez csak kedved van, ha meg épp beleunsz félreteszed, és pár hónap múlva lesz egy csomó új tartalom, és megint van mit felfedezni 😊 Könnyen el lehet vele tölteni néhány hónapot csak azért, hogy belekóstolj a fő tennivalókba (kamionozás, lövöldözés, bányászat, felfedezés, stb...)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.01.27. 18:28:55
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Dzsini: már évek óta izgat az új Elite, csak félek belekezdeni, mert ahogy olvasom, keményen szimulátor és rengeteg idő kell hozzá. Én az X3-al (Terrain Conflict) játszottam sokat régen, de az is zabálta az időt... Van tapasztalatod az Elite-tel?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
szerk: már látom én is, Gamestar
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.01.26. 23:16:52
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.01.26. 23:14:59
Olyan kurva jó az a játék<#vigyor2>#vigyor2>....és olyan szomorú, ami a 2. és 3. részben lett belőle<#shakehead>#shakehead>
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Szerencsére nem lesz benne lootbox és mindenféle mikrotranzakciós megoldás. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.01.26. 20:17:19
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Az ígért tartalom meg ugye még kanyarban sincs (DLC 1-2-3).
//

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.01.26. 19:59:44
Tartalma:
16 000 Ft körül van az ára, Steam-en vásárolva ez 70 euró (22 000 Ft).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.01.26. 19:50:37
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Nemrég játszottam végig újra az eredetit (apropó, már vannak teljesítmények hozzá) és ugyanolyan jó volt, mint először. Ilyen egy jó sztori, nem szokványos módon előadva.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
<#wilting>#wilting>
"Rá se ismerni a játékra azóta..."
S utána rúgsz egy öngólt... <#falbav>#falbav>