Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nem tartalmazza.

A "Hitman The Full Experience" tartalma:
HITMAN™: Episode 1 - Paris
HITMAN™: Episode 2 - Sapienza
HITMAN™: Episode 3 - Marrakesh
HITMAN™: Episode 4 - Bangkok
HITMAN™: Episode 5 - Colorado
HITMAN™: Episode 6 - Hokkaido
HITMAN™: Bonus Episode

A GOTY adja ehhez:
HITMAN - GOTY Outfit Bundle (Cowboy, Raven Clown Outfit)
HITMAN - Bonus Campaign Patient Zero

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Az új Hitman-ből melyik változatot érdemes megvenni? Tudom van GotY verzió, de az még drága (60-70 euro), viszont van Hitman The Full Experience verzió is (20 euro körül), ez miben másabb? Mert ha az epizódokat és a bónusz epizódot tartalmazza (amit a GotY is), nekem már jó vétel lenne. Azok a vicces GotY outfitek pedig nem érdekelnek.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.02.08. 18:19:40

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1>

Íme, a kép --- csak azért rajta a nickem, és azért PS-ből fotózva, hogy nehogy a neten valaki bekajálja, hogy eredeti (jobb félni, mint megijedni)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
<#taps>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
PS5-re nem jön sajnos, nem bírja el a vas, mert az natív 4k konzol lesz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

És a PS 5 verza??? Illetve kéne még egy "retromaster" verzió PS 1re és meg is vagyunk.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2018.02.08. 16:04:36

Why so serious?

Voltan
Hát mert mindenki digitálisan vásárol már 😄
Amúgy tényleg, nagyon eltűntek a dobozos képek. Anno én viszonylag sok CE kiadást vettem, de leszoktam róluk egy ideje, mert beláttam, hogy bármilyen faszaságos is némelyik, idővel (hamar) csak porfogóvá válnak.

Meg hát ugye anno elég nagy lutri volt a dolog, mert az OK, hogy láttad beállított képeken, és le volt írva, hogy mi lesz benne, de párszor amikor kézbe vetted a csomagot, azért kibukott az "Ez meg mi a fene?" kérdés. Természetesen ezek ráadásul eléggé limitált számban is kerültek ide, szóval mire megnéztél volna egy unboxing videót, addigra jó eséllyel nem jutott volna példány amúgy sem. Előzetes videók meg nem nagyon voltak róluk. Ma már lehet, hogy ez máshogy van, nem tudom.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2018.02.08. 16:02:15

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

kigyi
Az a baj, hogy digitálisan vásárolok arról meg nem nagy kunszt képet rakni és nem is néz ki túl jól 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Viccőtem. Úgy vettem észre, h szinte csak én linkelek be vásárolt játékokról képeket és a topic minden másról szól egy ideje, csak erről nem. Szal ezért "off". <#zavart1>
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.02.08. 15:55:09
IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Én majd (én gyártottam azt is - aztán ki tudja <#nevetes1>):

n000rbi
Ez miért off egy Eredeti játékaink nevű topikban? 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Egy kis OFF:

IMYke2.0.0.0
<#vigyor1>

Tinman
Final Fantasy 1 - éppen 2. alkalommal járok az Elf faluban... jó érzés volt olvasni <#banplz>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De akkor most mar erted te is h hol van a "problema" ill az eredeti kerdesemet? 😊
Atisz
USD, és 260 HUF áron (illetve a legutóbbi már 269 volt, de ez tavaly év végi, idén még nem vásároltam).
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2018.02.07. 11:09:36

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Kiirni kiirja h az mennyi mas valutaban, a kerdes h mikor nezed az egyenleged akkor a bankod eur-t vagy usd-t valt-e?
Atisz
"...sokan ferde szemmel néznek ránk."

Az itt elő kínaiak mindenképp 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Az erdélyi magyar azért nem = román 😊

Persze Erdély is sokszínű, bár ma már többnyire csak magyarok(/székelyek) és cigányok (akinek jelentős része érdekes módon magyarnak vallja magát) lakják a románok mellett (a zsidók és szászok Ceausescu idején "tűntek" el).

Atisz
Nem tudok mit mondani... nálam a levonásnál gyönyörűen kiírja, hogy 0.7-0.8 EUR az 1 USD helyett.

Más oldalakon ugyanúgy megy az 1 EUR = 1 USD, ami vicc kategória, de ez valahogy elterjedt és megmaradt, mivel senki nem perelte be az első marhát, aki annak idején 2000-ben, amikor az EUR megjelent, elkezdte.

IMYke2.0.0.0
Szívesen. <#wink>

TBTPumpa
Köszönöm! <#worship>

IMYke2.0.0.0
Igen.

Voltan
Green Man Gaming?

IMYke2.0.0.0
Hátha érdekel valakit: a "Final Fantasy XV: Windows Edition"-re is érvényes a kód!
EARLYBIRD25

26,24 font = ~9160 Ft, jelenleg.

IMYke2.0.0.0

TBTPumpa
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a GMG-nél az Early Bird 25%-os kupon meddig érvényes?

Ennyire nem kell bonyolitanom hala, fizettem a PP-n keresztul a masik kartyamrol. Csak ha lehet akkor hasznalom azt amit a mindennapokban.
ZsZso
Sajna a bundle tudtommal csak $ -ban fizethető. Valahogy jól el van szeparálva a Wallet és a Store a bundle részlegtől. Reméljük nem sokáig marad így 😊.

Az nem segítene, hogy ha feltöltenél a fiókodra pár fontot és onnan vásárolnál? PP ritka rossz váltó, de ilyen kis összegeknél még beleférne. Igaz, ha valahol fontban akarsz majd fizetni (mert feltételezem, hogy Angliában élsz és fontot engedne csak feltölteni) akkor sajnos alapból a PP számláról húzná le a lóvét, így megint lehetne újra feltölteni. Erre egy másik másoldás, hogy PP -re feltöltés után egyből át is konvertáltod a lóvét $ -ba mondjuk vagy € -ba és így ha GBP-ben akarsz fizetni, akkor szólhatnál a PP -nek fizetés előtt, hogy nehogy a fiókodon lévő pénzt alakítsa vissza fontba, hanem a kártyád használja.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Mert ha neten nem fontban fizetek akkor a bank radob meg egyet tranzakcios dijkent. Nagyobb osszegbol tulelem ezt de mikor 1 dodos pakkot akarok venni bosszant. Plane h ez az egyetlen hulyesege a banknak. (Paypalon masik kartya van megadva es nem tul felhasznalobarat ha meg akarom valtoztatni). Ennyi a sztori.
De akkor ezek szerint nem az van h vak vagyok hanem tenyleg nem lehet? (Azert fura mert a store-ban gond nelkul lehet valtoztatni)

Voltan
Tegyük hozzá, a magyar hozzáállás is tud olyan lenni, hogy nem csoda, ha sokan ferde szemmel néznek ránk.
Nyilván akinek nem inge, de azért van nekünk is hová fejlődni bőven. Nem csak politikailag.

IMYke2.0.0.0
Határmelléki vagyok, én biztosan nem tennék ilyet 😊
Sőt, olyan településen élek, melynek lakosságának túlnyomó része az évszázadok alatt inkább volt szerb-horvát és német, mint magyar.

Vajdaságban születtem és éltem 30 évet. A kisváros, ahol születtem kb. fele-fele arányban szerb és magyar. Szóval több szerbet ismerek, mint itt valszeg bárki. Szerb rokonaim is vannak. Soha nem volt abból semmi bajom, h magyar vagyok. Hallottam pár esetről? Persze. Előfordult 1-2, de közel sem gyakori. Sok szerb beszél magyarul, legtöbb magyar beszél szerbül. A szülővárosom kétnyelvű. Kétnyelvű utcanévtáblák, kétnyelvű rendezvények, magyar nyelven tanulnak az iskolában a magyar gyerekek. Emellett van magyar tévé és rádióadónk és újságunk is. Szóval kikérem a magam és az összes vajdasági magyar nevében, h bárki is általánosítsa az összes szerbet. Főleg egy olyan valaki, aki valszeg élőben még egyet se látott.
IMYke2.0.0.0
Hál Istennek és Édesanyám örök támogatásának, az egyetemmel sikerült belekóstolnom az igazi multikultiba -- sokféle nemzetiségű és származású ismerősöm és haverom lett ott. Ha most lőnék ide képet (vannak, telefonon és a gépen is) abból az időszakból, akkor -- a nyilvánvaló felröhögés mellé -- csodálkozások is lennék: nemtől, bőrszíntől, származástól függetlenül is gyönyörű kapcsolatok, barátságok születnek ezen kék színű sárgolyón.
Mert vagyunk pár millióan, ha nem többen, akik le se szarjuk, hogy a másiknak milyen a külső jellege.

//Miközben a párválasztás más téma -- csak a szenteskedők hangoztatják, hogy nekik mindegy, miként néz ki a kiszemelt... én nem vagyok az, nekem is fontos, hogy tetsszen az, amit elsőként / sokadjára látok, még ha utána a jelleme stb. érdekel jobban. ---- de ez most más víz.

MerlinW
Én mindig csak sajnálni tudtam azokat, akik elítélnek egy népet valamiért amit 100 éve történt. A politika megint más dolog, arról nem a 18 millió román tehet, hanem a 2 millió 60 feletti begyepesedett öreg. Ugyanez vonatkozik a többi trianon érintette országra is. Érdekes módon Ausztria normálisan kezel minket, sőt, segít ahol tud. A románoknak és a szlovákok esetében egy sima - modern gondolkodású - kormányváltás megoldaná a problémát hiszen, ha ők nem tömik a nép fejébe, hogy a Magyar rossz, akkor senkinek semmi baja. Egyébként full baromság az egész, náluk vannak a területeink és még ők vannak felháborodva, míg mi kussban tűrjük / kvázi leszarjuk. Szóval tök értelmetlen az egész. Tovább kell lépni, ennyi.

A megoldás meg annyira egyszerű lenne. Hagyni kell, hogy tanuljanak/beszéljenek magyarul. Szlovákul/románul úgyis megtanulnak, anélkül úgysem jutnak egyről a kettőre.
Aztán pár generáció után asszimilálódnak. Így a tiltások mellett meg generációkon át a lázadás tartja fenn az ellenállást.

Megj. Mint túrista - tudom az teljesen más téma - többször jártam mindkét országban és sosem volt problémám. Oké, én külföldön mindenhol angolul beszélek, eszembe sem jut magyarul megszólalni, mert miért is tenném 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.06. 15:49:10

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Húgom sógornője egy a 90-es évek elején Romániából átszökött magyar ajkú férfi felesége lett - és nem sötét-mint-az-iccaka, sem a bőrét, sem az agyát tekintve. Ráadásként, a családja mellé a nyakába vett egy építőipari vállalkozást (alaptól-a-tetőig, víz-, gáz- és villany stb. mindent ők csinálnak), és bár élete alig, de a munkáját dicséri jó pár épület Budapesten éppúgy, mint Szigetszentmiklóson és környékén.

Amiért esetleg haragudni lehet a szerbekre és a románokra (de ezzel az erővel az ukránokra és a szerbekre horvátokra*** is), az a nyelvtörvényeik és a nemzetiségekkel való bánásmódjuk.
A történelemben meg oda-vissza voltak viszályaink, mindegyik szomszéddal (de még a Nagy Magyarország idején is).
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.02.06. 15:27:30

MerlinW
"Egyébként nem, a szerbektől sem várok semmi jót 😄"

Mert ők nem ugyanolyan emberek, mint te, vagy mint a szuper-mindennél-magasabb-szinten-létező-fantasztikus amerikaiak?

Csak tisztánlátás végett, a románok fejlesztették a Harry Potter játékot, a H.A.W.X 1-2-őt, az AC Rogue-t, a FIFA 17/18-at, Ghost Recon Wildlands-et, Watch Dogs 2-t, stb. Nekünk meg van egy Neocore-unk meg egy Zend-ünk oszt annyi.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.06. 15:18:06

[merlinw.org]

ZsZso
Erről ez jutott eszembe. 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Voltan
Én sem értem, hogy mi ez, de annyira nem is érdekes, végigviszem így is.
Egyébként még nem találkoztam barom románnal, az a néhány, akit ismerek, az normális. De hát magyar ember ne szeresse a szőröstalpú oláhokat, meg senki mást se, ha egy mód van rá, na, 😛

Tinman
Teljesen vágom, hogy a játékot szapulod, szíved joga, csak egyelőre azt látom, hogy valami technikai gond miatt nem is nagyon tudod a játékot jól futtatni, amit egyszerűen nem értek.

Nálam Win 8.1-en a 1070-es ventije megse akart nagyon mozdulni az első negyed órában, aztán elkezdett úgy csinálni, mint amikor pont a határán van annak, hogy bekapcsoljon a venti. Nagyon ritkán fordult egyet kettőt, aztán újra leállt. Más komolyabb 3D játékok alatt pl. Sleeping Dogs nyilván hallom enyhén a hangját, hogy duruzsol, de a Black The Fall-nál nagyon nem, pont azért nem, mert nem melegedett fel eléggé a GPU.

A Win 8.1 mellé még a folyamatosan levett gépház oldalát és a hűvös szobát tudom max felhozni, mert nem szeretem ha dög meleg van, így 18 fokos szobára törekszem.

Abszolút nem kepesztettem semmilyen driver beállításokban VSYNC ügyben. Azt a 80 fokot nem is értem, nálam a frame fix 60 volt...

Románoknál is rengeteg rendes és tehetséges ember van, ahogy a szerbeknél is. Azért mert ugye találkoztál 2 barom románnal, még nem barom az összes.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.06. 13:24:48

Tinman
Soha nem volt még ennyi dollárom, mint most és mostanában nem is állt ilyen alacsonyan a $, mint most. Nem is én lennék -.-

IMYke2.0.0.0
Nem kötekszem, csak érdekel, miért zavar?
Ma: euro - 310 Ft
Ma: dollár - 250 Ft.

Voltan
Nem téged szapullak, hanem a játékot, sőt, annak is a programozását. Elhiszem, hogy nálad nem jött elő a dolog, nálam meg igen. Annak ellenére, hogy mindenre rá van erőltetve driverből a vsync. Ez tojik rá. Anélkül 130-140 FPS, de a gpu a 80 fokot nyaldossa alulról. Igen, tudom, elvileg azt is bírja. Más játékkal ilyen gondom nem volt, ezzel van.

Ettől függetlenül nem rossz anyag, annak ellenére, hogy eddig igen erősen a "láttuk már" kategória, ez számomra nem feltétlenül baj egyébként.

Egyébként nem, a szerbektől sem várok semmi jót 😄

Nem, nem allit at semmit, legalabbis nekem nem csinalja.
Store-ban at tudtam allitani a valutat ezert nem igazan ertem miert dollar a kotelezo a bundle vasarlas soran.
Atisz
Automatikusan átállítja számlázásánál.

HB az egyetlen korrekt játékcsomag árusító oldal ami ismeri az EUR - USD árfolyamot és nem 1:1 arányban kezeli.

Tinman
De mi az, hogy mit vártunk? Meg mi az, hogy románok? Ha meg szerbek lettek volna akkor meg az a baj?

Még 1x: Nálam semmi ilyen gond nem volt, hogy nálad miért van azt nem tudom, ja nálam Win 8.1 64 bit...

Tinman
WTF? Nálam a GPU venti játék közben majdnem végig csendben volt! Na most akkor kezd el halkan pörögni, ha 50 fok felett járok. Tökéletesen ment. Perfektül. Minden másodperce mentes volt a Unity motor undorító szarságaitól, amit az utóbbi időben tapasztaltam.

ZsZso
Jó lett! $4 -ért sem rossz, de HH -ban még jobb lesz.
Itt egy group buy is hozzá. Sok hely van még.

Voltan
Nem megy, erőlteti a full native screent. Buktam egy aluljárós hotdog árát, ez így nálam a pokolba kategória, lehet, hogy később más lesz, de elvittem kb 40%-ig, és nem működik együtt, ez nálam ennyi pénzért ezt éri. Szemérmetlen Inside nyúlás, később talán más lesz, de nem érdekel tovább. Move on.
Ha komcsi diktatúra életérzés kell, akkor a Papers Please az etalon.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2018.02.05. 23:59:36

Voltan
Köszönöm, és igen, valszeg a full screen beállítással van baja, de hát azért na. Persze románok, szóval mit várunk...
Na meg hát azért mégis tavaly megjelent cuccról van szó...
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2018.02.05. 23:45:33